Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Son apk ler, M9 camerası vs. alayı m7 de artık https://docs.google.com/uc?id=0B8L4pkbzdlR3R0ZJOXEzLUQ0bkE&export=download Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Telefonu perşembe günü maltepe teleservice gönderdim. Kargo takip numarasından sorgulama yaptım 27.03 cuma günü teslim edildiği görünüyor ancak teleservice nin sayfasından sorgulama yaptığımda böyle bir cihaz yok deniliyor. Ne yapmam gerekir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Telefonu perşembe günü maltepe teleservice gönderdim. Kargo takip numarasından sorgulama yaptım 27.03 cuma günü teslim edildiği görünüyor ancak teleservice nin sayfasından sorgulama yaptığımda böyle bir cihaz yok deniliyor. Ne yapmam gerekir Hafta sonunu sayma, 3 gün sonra yani bu akşam kayıt açmalılar, olmadı yarın sabaha açarlar, parça varsa 2 günde geri yollarlar, mail atıp sorabilirsin, birde hTC Türkiye ye canlı destekten haber ver garanti olsun. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Hafta sonunu sayma, 3 gün sonra yani bu akşam kayıt açmalılar, olmadı yarın sabaha açarlar, parça varsa 2 günde geri yollarlar, mail atıp sorabilirsin, birde hTC Türkiye ye canlı destekten haber ver garanti olsun. abi heryerden mail attım yıldırdım sonunda Kayıt görünüyor artık . Üst seviyeye transfer edildi yazıyor. İlk maltepeye gitmiş şuanda ataşehirde . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 abi heryerden mail attım yıldırdım sonunda Kayıt görünüyor artık . Üst seviyeye transfer edildi yazıyor. İlk maltepeye gitmiş şuanda ataşehirde . Hadi kurtardın, yalnız üst servis Maletepeydi parça kalmadı demek ellerinde diğer tarafa yollamışlar sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Son apk ler, M9 camerası vs. alayı m7 de artık https://docs.google.com/uc?id=0B8L4pkbzdlR3R0ZJOXEzLUQ0bkE&export=download Sakin kamera haric burdaki programlari yuklemeyin. Telefon uygulamari kapanip duruyor, donuyor reset yapip ana ekrana donuyor ve bir suru problem... Ali Androidoglu, dovecem seni, 68 bg takani ezicem Spo ile. Bu uygulamalar nasil kaldirilir acaba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 (düzenlendi) Sakin kamera haric burdaki programlari yuklemeyin. Telefon uygulamari kapanip duruyor, donuyor reset yapip ana ekrana donuyor ve bir suru problem... Ali Androidoglu, dovecem seni, 68 bg takani ezicem Spo ile. Bu uygulamalar nasil kaldirilir acaba Önce base.apk sonra htcservicepack.apk sonra launcherupdatescreen.apk sonra diğerleri kardeş kaldırmak kolay, uygulamalar/tümü ilgili uygulamayı bul ve güncellemeyi geri al de, geri al yoksa kaldır de, kaldırırsan marketten tekrar bulur ve yükler. Bende sadece camera modundayken bokeh çalışmıyor o kadar, oda zaten kamera farkından dolayı çalışmıyor Çakma jiple zor ezersin bu arada 1 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Önce Base.apk sonra htcservicepack. apk sonra diğerleri kardeş kaldırmak kolay, uygulamalar/tümü ilgili uygulamayı bul ve güncellemeyi geri al de, geri al yoksa kaldır de, kaldırırsan marketten tekrar bulur ve yükler. Bende sadece camera modundayken bokeh çalışmıyor o kadar, oda zaten kamera farkından dolayı çalışmıyor Çakma jiple zor ezersin bu arada Yaktin beni, moka dondu canim Hatce Van [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji83] [emoji83] [emoji83] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Yaktin beni, moka dondu canim Hatce Van [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji83] [emoji83] [emoji83] Sorun olmaması lazım, kapatıp açtınmı Van bu, banamısın demez di, söyle ne yaptın alete Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Sorun olmaması lazım, kapatıp açtınmı Van bu, banamısın demez di, söyle ne yaptın alete Valla *** küfür *** oldu alet, [emoji48] sayende... Mahvettin [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji83] [emoji83] [emoji83] Telefon uygulamasi kamera kisiler arayuz vs vs Napicam ben Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 (düzenlendi) Valla *** küfür *** oldu alet, [emoji48] sayende... Mahvettin [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji83] [emoji83] [emoji83] Telefon uygulamasi kamera kisiler arayuz vs vs Napicam ben Kapat aç ama yeniden başlat deme, düzelmedi sıkıntı çıkaranları uygulamalardan kaldır düzelir kardeş, dont panic, sonuçta uygulama bunlar, silersin gider... Önce silmeden şunları sırasıyla tekrar yükle... base.apk sonra htcservicepack.apk sonra launcherupdatescreen.apk 1 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Kapat aç ama yeniden başlat deme, düzelmedi sıkıntı çıkaranları uygulamalardan kaldır düzelir kardeş, dont panic, sonuçta uygulama bunlar, silersin gider... Önce silmeden şunları sırasıyla tekrar yükle... base.apk sonra htcservicepack.apk sonra launcherupdatescreen.apk Neler yaptim, telefon beyaz tus oldu, mailler mok oldu, bazi ikonlar yeni oldu vs. Duzelmiyor, yuklediklerimi cc cleaner ile. Sildim fakat apk yok uygulamasi ayni kaldi [emoji21] Guncelleme geri al cikmiyor telefon uygulamada mesela Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 apk ları mı sildin? onları silmen birşey değiştirmez, sıkıntı çıkaranları uygulamalardan bulup silmen lazım, bazılarında geri al yoktur, onları direk sileceksin. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 apk ları mı sildin? onları silmen birşey değiştirmez, sıkıntı çıkaranları uygulamalardan bulup silmen lazım, bazılarında geri al yoktur, onları direk sileceksin.Saolasin, sayende [emoji16] telefona fabrika ayarlarina don her moku sil, yani uygulama resim download vs ne.varsa kaldir dedim. Bastan sifir yeni kurulum yaptim. Yedeklerde bozuk diye.Hayatimdan 4 - 5 saatimi caldin Ali Androidoglu [emoji1] . Sana tavsiyem Kuba hala multeci alirken kominist taklidi yapip o tarafa sigin. Ben bu yaz gelirde seni bulursam Edremit de, vay haline [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Ali abi senin yüzünden telefona format atmak zorunda kalan benim gibi bir çok kişi oldu sayende.Ne ajansın sen yahu Hay Allah kusura bakmayın arkadaşlar, bende sorun olmadı, siz karışık yüklediniz sanırım, önce base.apk falan olacakki telefonun yazılım alt yapısı hazır olsun, sonra istediğini yükle banamısın demezdi, peki şuan nasıl, yaptınmı eski haldemisin? Saolasin, sayende [emoji16] telefona fabrika ayarlarina don her moku sil, yani uygulama resim download vs ne.varsa kaldir dedim. Bastan sifir yeni kurulum yaptim. Yedeklerde bozuk diye. Hayatimdan 4 - 5 saatimi caldin Ali Androidoglu [emoji1] . Sana tavsiyem Kuba hala multeci alirken kominist taklidi yapip o tarafa sigin. Ben bu yaz gelirde seni bulursam Edremit de, vay haline [emoji16] Ben Avustralya düşünüyordum, Cüba da hala ambargo var ve püro da sevmem kardeş Vallahi ne bileyim, bende sorun yok, siz karışık kurdunuz sanırım, hay Allah üzüldüm gerçekten kardeş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Amma düşman edindim yahu, yaktın beni hTC 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Hay Allah kusura bakmayın arkadaşlar, bende sorun olmadı, siz karışık yüklediniz sanırım, önce base.apk falan olacakki telefonun yazılım alt yapısı hazır olsun, sonra istediğini yükle banamısın demezdi, peki şuan nasıl, yaptınmı eski haldemisin? Ben Avustralya düşünüyordum, Cüba da hala ambargo var ve püro da sevmem kardeş Vallahi ne bileyim, bende sorun yok, siz karışık kurdunuz sanırım, hay Allah üzüldüm gerçekten kardeş Bilader o linki koyarken yazsana sırasını önce bunu yapın falan diye, patlattım telefonları şimdi diyorsun şöyle böyle yapın... Kasıtlı yaptın di mi Ali Paraleloglu, Android sistemi üstünden siber saldırı, hem de bana!!! Sen kestin 31 Mart da tüm tr de elektriği di mi? Cumhuriyet savcıları duysun burayı ve ihbarları da gör gününü [emoji16] Bi passat bir de sportage e lere dikkat et trafikte. Her an pert olabilirsin kardeş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Yapmayin şöyle çakma sense7 falan hiç bir zaman böyle şeyler randıman vermemiştir ben hiç bulasmadim bile Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Replika sense7 ye gerek kalmadı OEM sense temaları geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Yapmayin şöyle çakma sense7 falan hiç bir zaman böyle şeyler randıman vermemiştir ben hiç bulasmadim bile çakma değil, oem apk ler kardeş, yükleme sırasını karıştırmışlar o kadar, bende cillop gibi, alayıda market üzerinden direk güncelleniyor, sorun yok 2 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 çakma değil, resmi apk ler kardeş, yükleme sırasını karıştırmışlar o kadar, bende cillop gibi, alayıda market üzerinden direk güncelleniyor, sorun yok Galeri açılmama sorunları yaşayanlar olmuş çokça. Neyse zaten geldi resmi güncelleme Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Galeri açılmama sorunları yaşayanlar olmuş çokça. Neyse zaten geldi resmi güncelleme Şimdi tam oturur artık Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Şimdi tam oturur artık Şu yazılım bug fix i de gelse artık güzel olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Yalnız uygulama kapatma sanki hızlandı gibi bu güncelleme ile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Ahanda M9 Plus sevdiğim çift kamere ve barnak izi okuma gelmiş, tuş pek hoşuma gitmedi ama donanım güzel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts