İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Verecek cevabında kitleniyor.

Cevap verirken bile bizi örnek göstermen bile herşeyi ortaya koyuyor [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Cevap verirken bile bizi örnek göstermen bile herşeyi ortaya koyuyor [emoji23][emoji23]

Sen diyorsun diye seni örnek verdim kardeş, gidip zamzung umu vereydim, o zaten içler acısı halde ama yine sizden iyi, yahu sizden iyileri sayarsak forum kitlenir, aliexpressten getirmeye kalksam o kadar çok size tokadı basacak ürün varkı şaşarsın, bitti sizin devir kardeş, geçmiş olaaaaaa  :D

Sen onu bırakta sizin parton ne demiş onu düşün, o bile aplle ın Androya geçme zamanı geldi gibi bir laf etmiş, düşün halinizi  :D  :p

Yalnız,m9 da hTC nin başı Snapdrogon 810 la ağrıyacak gibi, über hTC ye bu sayede mangal özelliğide aklenecek sanırım, tamda foruma uygun, Servet aga bayılır bu işe  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bunlara uydum, müdürün telefonu (m7) güncelleme yapalım dedim, yok dedi ısrar ettim süper dedim :D TElefon çöktü şuan serviste ve yurtdışı cihaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bunlara uydum, müdürün telefonu (m7) güncelleme yapalım dedim, yok dedi ısrar ettim süper dedim :D TElefon çöktü şuan serviste ve yurtdışı cihaz..

Müdür mü [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eveeet telefon geri geldi, en ufak hata bulamadım, über yapmışlar, ekran koruyucumda aynen duruyor Mert  :D

Cihaz çok güzel çalışıyor, tüm güncellemeleride bir güzel yapmışlar, ohh ne rahat :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

BlinkFeed te Facebook sorunu için güncelleme gelmiş, marketten indirin arkadaslar, Galip duy sesimi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Az önce Türkiye ve Tayvan merkezlerine kallavi bir fırça attım, en baba modelinize nasıl güncelleme vermezsiniz dedim  :D   verdikleri cevap: M7 ye güncelleme verilmeyecek diye birşey yok.... alacakmışız :) bakalım ne olacak, gel sense 7 ve andro 5.1 :)

Sanırım Aysa-Avrupa baş hTC Överi olmamdan dolayı korktular benden  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Root suz rom falan olmadan Sense 7 apk sı çıkmış, inceleyin bakalım ahanda :)

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/themes-apps/sense-7-t3053251

bunlar m8 için fakat apk lar m7 dede çalışıyor, kamera hariç yükleniyormuş, saat ve bunun widget, hesap makinası vs. ayrıca base.apk falanda var bunuda yüklerseniz yarı sense7 oluyor, geri kalan sytem dosyasıda yakında ya xda dan yada htc den çıkar zaten.

Şunu indirin ve apk ları kurun, ahanda size sense 7 li m8, tema font widget yazı tipleri vs. geliyor...  Züperrr...

https://www.dropbox.com/s/0ejjgzf8aecsnw7/Sense-7.rar?dl=0

önce base.apk sonra htcservicepack.apk sonra launcherupdatescreen.apk sonra geri kalanları karışık kurabilirsiniz, tema olayı süper, alın size Sense7 bu apk ları M8 de direk kullanabilir. :)

aha size tema

Dw32gAe.png?1

nimbus temasını yükledim, yazılardan seslere herşey değişti süpperr :)

c7HlAoN.png?1

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Bende yükledim az önce baya iyi oldu. f789a38e565a7823131bf0fa57073cce.jpg11814d28c513a78764bbbef0689a5f5c.jpg01d200f09b852568ee86d3787667482c.jpg5271a19c8503fe78019656747ada327f.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bende yukledim. Biraz sadelikten uzak ama iyi. Kasmiyor.

Gunbatimini gostermesi hosuma gitti. :)

6b56fe15334ac73c9ffc6974ace4964d.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben de gördüm ama cesaret edemedim. Böyle beklentileri apk ile yüklemek direk sistem içinde olmaması sağlıklı gelmiyor

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Dün birşey farkettim.

Tapatalk uygulaması ,whatsapp uygulaması simgeleri ve bazı diğerleri başka cihazlara göre htc de daha soluk.ayrıca htc ile çekilen fotoğrafı başka bir cihaz a attığınızda ve bu fotolari htc ve gönderdiğiniz cihazda açtığınızda renk tonlarında bariz farkların olacagini göreceksiniz.

Sebebi nedir acaba

HTC ultrapiksel kullandığı için kaynaklanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Guc tasarrufu ve ekran parlakligi ile bi oynayin bakalim abi. Birde diger cihaz amoled olabilir kontrast basilmis. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende renkler super alet te süper kardeş hehe....

Senin resimde düzgün bende, hani ne oldu virüs diyordun....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yeniden kurdum düzeldi.

senın tema lınkı patates abi açılmıyor.

link cortlamış, dosyalar var bende :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

lolipoptan sonra telefonla konuşurken telefon yanağıma kulağıma vs temas edince bildirim ekranında wifi bluetooth güç tasarrufu vs aktif pasif oluyo :D eskiden olmuyodu hiç acaba sadece bana mı oluyor ? konuşurken telefon titriyo diyorum yine bişeler oluyo var mı böyle bir şey yaşayan :D

Yorum bağlantısı
Misafir

lolipoptan sonra telefonla konuşurken telefon yanağıma kulağıma vs temas edince bildirim ekranında wifi bluetooth güç tasarrufu vs aktif pasif oluyo :D eskiden olmuyodu hiç acaba sadece bana mı oluyor ? konuşurken telefon titriyo diyorum yine bişeler oluyo var mı böyle bir şey yaşayan :D

bendede benzer sorun var konusurken kulagımdan hafif kaysa hemen ekran aktif oluyor teee ayarlarda uçak modunu açıyor görüşme yarım kalıyor sinir oluyorum. bende sadece bende var diyordum
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

bendede benzer sorun var konusurken kulagımdan hafif kaysa hemen ekran aktif oluyor teee ayarlarda uçak modunu açıyor görüşme yarım kalıyor sinir oluyorum. bende sadece bende var diyordum

Aynen bende de aynısı oluyor. Güncellemden sonra oldu ne olduysa. Yalnız değilmişim  :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Ben de yok öyle bir şey?

Olabilir tabi de konuşurken telefonu yanlış mı tutuyorum artık nedir bana oluyor bu anlattığım. Ben de çoğunlukla Güç Tasarrufu kapanıyor..

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

abi farklı bir dosya yöneticisi kurup dene .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Son haberlere göre m7 ye hangi yazılımın verileceği Pazartesi belli olacakmış, büyük ihtimal Sense 7 ve andro 5.1 gelecek diyorlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

ec5a8987d2d6aa6c8e5714db5b2098e3.jpg

M7 ve M8 e bug fix şeklinde güncelleme yayınlanmaya başlamış henüz bana gelmedi ancak bekliyoruz bakalım su hatalar düzelsin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...