Mehmet Kaya 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Verecek cevabında kitleniyor. Cevap verirken bile bizi örnek göstermen bile herşeyi ortaya koyuyor [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 (düzenlendi) Verecek cevabında kitleniyor. Cevap verirken bile bizi örnek göstermen bile herşeyi ortaya koyuyor [emoji23][emoji23] Sen diyorsun diye seni örnek verdim kardeş, gidip zamzung umu vereydim, o zaten içler acısı halde ama yine sizden iyi, yahu sizden iyileri sayarsak forum kitlenir, aliexpressten getirmeye kalksam o kadar çok size tokadı basacak ürün varkı şaşarsın, bitti sizin devir kardeş, geçmiş olaaaaaa Sen onu bırakta sizin parton ne demiş onu düşün, o bile aplle ın Androya geçme zamanı geldi gibi bir laf etmiş, düşün halinizi Yalnız,m9 da hTC nin başı Snapdrogon 810 la ağrıyacak gibi, über hTC ye bu sayede mangal özelliğide aklenecek sanırım, tamda foruma uygun, Servet aga bayılır bu işe 11 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Verecek cevabında kitleniyor. Cevap verirken bile bizi örnek göstermen bile herşeyi ortaya koyuyor [emoji23][emoji23] Bunlara uydum, müdürün telefonu (m7) güncelleme yapalım dedim, yok dedi ısrar ettim süper dedim TElefon çöktü şuan serviste ve yurtdışı cihaz.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Bunlara uydum, müdürün telefonu (m7) güncelleme yapalım dedim, yok dedi ısrar ettim süper dedim TElefon çöktü şuan serviste ve yurtdışı cihaz..Müdür mü [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 Eveeet telefon geri geldi, en ufak hata bulamadım, über yapmışlar, ekran koruyucumda aynen duruyor Mert Cihaz çok güzel çalışıyor, tüm güncellemeleride bir güzel yapmışlar, ohh ne rahat Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 (düzenlendi) BlinkFeed te Facebook sorunu için güncelleme gelmiş, marketten indirin arkadaslar, Galip duy sesimi 19 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 (düzenlendi) Az önce Türkiye ve Tayvan merkezlerine kallavi bir fırça attım, en baba modelinize nasıl güncelleme vermezsiniz dedim verdikleri cevap: M7 ye güncelleme verilmeyecek diye birşey yok.... alacakmışız bakalım ne olacak, gel sense 7 ve andro 5.1 Sanırım Aysa-Avrupa baş hTC Överi olmamdan dolayı korktular benden 20 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 (düzenlendi) Root suz rom falan olmadan Sense 7 apk sı çıkmış, inceleyin bakalım ahanda http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/themes-apps/sense-7-t3053251 bunlar m8 için fakat apk lar m7 dede çalışıyor, kamera hariç yükleniyormuş, saat ve bunun widget, hesap makinası vs. ayrıca base.apk falanda var bunuda yüklerseniz yarı sense7 oluyor, geri kalan sytem dosyasıda yakında ya xda dan yada htc den çıkar zaten. Şunu indirin ve apk ları kurun, ahanda size sense 7 li m8, tema font widget yazı tipleri vs. geliyor... Züperrr... https://www.dropbox.com/s/0ejjgzf8aecsnw7/Sense-7.rar?dl=0 önce base.apk sonra htcservicepack.apk sonra launcherupdatescreen.apk sonra geri kalanları karışık kurabilirsiniz, tema olayı süper, alın size Sense7 bu apk ları M8 de direk kullanabilir. aha size tema nimbus temasını yükledim, yazılardan seslere herşey değişti süpperr 20 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Bende yükledim az önce baya iyi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Bende yukledim. Biraz sadelikten uzak ama iyi. Kasmiyor. Gunbatimini gostermesi hosuma gitti. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Süper, sürekli yeni temalar vs. ekleniyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Ben de gördüm ama cesaret edemedim. Böyle beklentileri apk ile yüklemek direk sistem içinde olmaması sağlıklı gelmiyor Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Dün birşey farkettim. Tapatalk uygulaması ,whatsapp uygulaması simgeleri ve bazı diğerleri başka cihazlara göre htc de daha soluk.ayrıca htc ile çekilen fotoğrafı başka bir cihaz a attığınızda ve bu fotolari htc ve gönderdiğiniz cihazda açtığınızda renk tonlarında bariz farkların olacagini göreceksiniz. Sebebi nedir acaba HTC ultrapiksel kullandığı için kaynaklanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Guc tasarrufu ve ekran parlakligi ile bi oynayin bakalim abi. Birde diger cihaz amoled olabilir kontrast basilmis. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 (düzenlendi) Bende renkler super alet te süper kardeş hehe.... Senin resimde düzgün bende, hani ne oldu virüs diyordun.... 25 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 yeniden kurdum düzeldi. senın tema lınkı patates abi açılmıyor. link cortlamış, dosyalar var bende Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 lolipoptan sonra telefonla konuşurken telefon yanağıma kulağıma vs temas edince bildirim ekranında wifi bluetooth güç tasarrufu vs aktif pasif oluyo eskiden olmuyodu hiç acaba sadece bana mı oluyor ? konuşurken telefon titriyo diyorum yine bişeler oluyo var mı böyle bir şey yaşayan Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 lolipoptan sonra telefonla konuşurken telefon yanağıma kulağıma vs temas edince bildirim ekranında wifi bluetooth güç tasarrufu vs aktif pasif oluyo eskiden olmuyodu hiç acaba sadece bana mı oluyor ? konuşurken telefon titriyo diyorum yine bişeler oluyo var mı böyle bir şey yaşayan bendede benzer sorun var konusurken kulagımdan hafif kaysa hemen ekran aktif oluyor teee ayarlarda uçak modunu açıyor görüşme yarım kalıyor sinir oluyorum. bende sadece bende var diyordum Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 bendede benzer sorun var konusurken kulagımdan hafif kaysa hemen ekran aktif oluyor teee ayarlarda uçak modunu açıyor görüşme yarım kalıyor sinir oluyorum. bende sadece bende var diyordum Aynen bende de aynısı oluyor. Güncellemden sonra oldu ne olduysa. Yalnız değilmişim Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Ben de yok öyle bir şey? Olabilir tabi de konuşurken telefonu yanlış mı tutuyorum artık nedir bana oluyor bu anlattığım. Ben de çoğunlukla Güç Tasarrufu kapanıyor.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 abi farklı bir dosya yöneticisi kurup dene . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 (düzenlendi) Kurulum yapılamıyor. Sadece htcservicepack.apk kurulmuyor. Evet, marketten bunu kur https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&hl=tr açtığında direk apk. diye ana ekranda dosyayı gösterir zaten 27 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Son haberlere göre m7 ye hangi yazılımın verileceği Pazartesi belli olacakmış, büyük ihtimal Sense 7 ve andro 5.1 gelecek diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 M7 ve M8 e bug fix şeklinde güncelleme yayınlanmaya başlamış henüz bana gelmedi ancak bekliyoruz bakalım su hatalar düzelsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts