İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Git bi bak dedim al demedim. Ha ben aldım. Kullanıyorum 50 saat şarj gidiyor, ekran açık kalma suresi 9 saat civarı. 900 liraya bu telefon bedava ve 64 bit işlemci var lol 5 de gelecek. Ön yargini kir ;) Ali abi bilir boşa yatırım yapmam :p

Guncellemeyi de Apple mi yayınladı :D

Hangi cihaz bu? Huawei ilgimi çekmeye başladı da.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Git bi bak dedim al demedim. Ha ben aldım. Kullanıyorum 50 saat şarj gidiyor, ekran açık kalma suresi 9 saat civarı. 900 liraya bu telefon bedava ve 64 bit işlemci var lol 5 de gelecek. Ön yargini kir ;) Ali abi bilir boşa yatırım yapmam :p

Guncellemeyi de Apple mi yayınladı :D

Güncellemede sorun yok, kurulurken ne olduysa olmuş artık, bilemem durumu, ayponun güncellemesi yok tabii, yalandan güncelleme dedikleri üç beş özellik çakma androlaşma, onu güncelleme sanıyorsunuz, sizin o güncelleme dediğiniz şeyleri hTC market üzerinden vermeye başladı  :D

ayponda güncellemede birşey olmaz, güncelleme değilki olsun  :D sonrasında çökmez ama bazı şeyleri saçmalamaya başlar, zaman içinde telefonu yavaşlatır, çökmekten beter eder, gider yenisini alırsın, keşke çökse dersin  :D

Zaten çökme testlerinde Andro 5 ten daha fazla çötüğüde resmi olarak kanıtlandı, mazide kaldı ios un tüm devrimsel üstünlükleri :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hangi cihaz bu? Huawei ilgimi çekmeye başladı da.

900 liraya G7, 1500 liraya mate7.

İkisi de o paraya alınabilecek en kaliteli en iyi cihaz bence

Güncellemede sorun yok, kurulurken ne olduysa olmuş artık, bilemem durumu, ayponun güncellemesi yok tabii, yalandan güncelleme dedikleri üç beş özellik çakma androlaşma, onu güncelleme sanıyorsunuz, sizin o güncelleme dediğiniz şeyleri hTC market üzerinden vermeye başladı :D

ayponda güncellemede birşey olmaz, güncelleme değilki olsun :D sonrasında çökmez ama bazı şeyleri saçmalamaya başlar, zaman içinde telefonu yavaşlatır, çökmekten beter eder, gider yenisini alırsın, keşke çökse dersin :D

Zaten çökme testlerinde Andro 5 ten daha fazla çötüğüde resmi olarak kanıtlandı, mazide kaldı ios un tüm devrimsel üstünlükleri :)

Ya iyi de ios diyen yok. Nereden çıkarıyorsun sen ios u? Öne m7 diyorum guncellerken çöktü diyorum neden diyorum :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Teşekürler. Ben Honor 6 plus bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Teşekürler. Ben Honor 6 plus bekliyorum.

Mate7 te göz diktim bende :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ya iyi de ios diyen yok. Nereden çıkarıyorsun sen ios u? Öne m7 diyorum guncellerken çöktü diyorum neden diyorum :D

Öyle olsun :)

Bilmiyorum, ama dertte etmiyorum, ilk defa yazılımla olan bir sıkıntıya rastladım, o yüzden dert değil,  1 hatasıda olsun artık :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yarin sabahtan teleservice'i arayacagim. Umarim hemen hallederler zira yarin sergi acilisimiz var ve cok lazim olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mate 7 miydi neydi bugun bir huawei gordum. Ayni m7 kopyasi :D

Bu arada aksam uzeri sorunum giderildi.

Sabahtan beri aramam ve ulasamamam oglen htc nin kendi hattini aradim. Halledebiliriz yarina dediler. Aksamustu acilmis.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hatçe vaaan nambır vaaaaan :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Guncellemeyi aldım bugün ama ilk farkettigim olay su ekran kilit modundayken bildirim görünmüyor mesela bu resimde aslında whatsapp dan mesaj var ama göremiyorum illaki kilit açmam lazım.Üst kısımda whatsapp işaretini mesela

d6804a01f226b7afbab1340378a6b2d5.jpg

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

O sorun bende de var, önemli özellikleri seçince seçtiğim hesapları görüntülüyor. Sadece facebook seçince senin gibi oluyor

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ne oluyor yahu, ben bakamadım hala serviste alet ama göndermeden önce sense kısmında hepsi seçiliylen face de görünüyordu, sadece face i seçmedim ama, benimki gelsin bakayım duruma...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Kim ne derse desin, eski surum daha iyiydi. Bazi islemlerde yavaslama oldu. Imkanim olsa eski surume donerim. M7 kasmadi kitlenmedi ama eski surumdeki gibi yag gibi degil, ozellikle youtube gecikmeli aciliyor, birden sayfa kapamalarda anlik yavaslama var.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kim ne derse desin, eski surum daha iyiydi. Bazi islemlerde yavaslama oldu. Imkanim olsa eski surume donerim. M7 kasmadi kitlenmedi ama eski surumdeki gibi yag gibi degil, ozellikle youtube gecikmeli aciliyor, birden sayfa kapamalarda anlik yavaslama var.

YouTube kendi uygulamasında sıkıntı var sanırım. Daha önce hemen açan uygulama güncelleme yapınca 1 sn gecikme ile aciyor. Bence uygulamada sıkıntı var.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ne oluyor yahu, ben bakamadım hala serviste alet ama göndermeden önce sense kısmında hepsi seçiliylen face de görünüyordu, sadece face i seçmedim ama, benimki gelsin bakayım duruma...

Servisten çıkış da mı yapmadı daha?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dökülüyorsunuz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Blinkfeed kapali bende kullanmiyorum. Android 5.0 a optimize olmayan uygulamalar cok fazla. Bundan dolayi yavas geliyor olabilir ama bence eskisine gore cok daha iyi kondisyonda cihaz.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu durum YouTube ile alakalı abi. Eski android sürüm M7, M8, M8 Mini, One X. Hepsinde aynı gecikmeli açılma vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla ben şimdilik pek birşey anlamadım ama pek de begenmedim gibi gördüğüm kadarıyla yada eski surume alıştık bu garip geliyor ama kullandığım ve şimdi olmayan durumlar var bildirim olayı gibi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Servisten çıkış da mı yapmadı daha?

Ne çıkışı :) Cuma akşam ellerine geçti, hadi Cumayı geç, Pazartesi-Salı bugün 3. gün kayıt açmadılar, servise sordum kayıt sırasındaymış, bakalım ne olacak...

Dökülüyorsunuz

Gayet normal :) sizinkinin yanında bu uygulama hataları devede kulak  :D

Youtube un gec acilmasi tum androidlerde var. Anlamak icin iPhone da acip gormek gerekiyor. Lollipop ile alakali degil yani. Ben yavaslamayi sadece arka plan uygulamarini kapatirken fark ettim.

You tube smart tv de bile geçaçılıyor, zamzungtan 2 katı hızlı olan Lg tv de bile biraz beklemek gerekiyor, normal anlayacağın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hehe [emoji23][emoji23] çöktünüz işte. Kusursuzluk gitti.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

sd810 kullanan M9'un başı ısınma problemiyle epey ağrıyacak gibi.

http://www.ibtimes.co.uk/snapdragon-810-powered-htc-one-m9-throws-overheating-warning-message-antutu-1490633

Piyasaya çıksın kokusu çıkar, makyajsız Ford alınmaza dönmesin durumda....

Hehe [emoji23][emoji23] çöktünüz işte. Kusursuzluk gitti.

Telefon çökmedi, hala kusursuz, yüklediğin uygulama geriden gelirse biz ne yapalım :) hem sen konuşma bakiim, 2 sene geriden gelen yarım-demode-kısıtlı-çakma ve hTC destek alan tf ile esamen okunmaz buralarda  :D  :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...