İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Hımm. olabilir, daha satışa çıkmadılar, birbirlerine çamur atıyorda olabilirler, neyse, o kadar sorun olsa bunu kullanmazlardı bence... 

4k zaten önemsiz, ne tv sini aldık ne formatta birlik var, 4k tv alıyorsun film izeleyemiyorsun, ya ses yok ya görüntü yok ses var zaten :)

4k bence de saçma. 

oyunda ısınmayan tel istiyorsan şunu alacaksın.

http://www.gizmochina.com/2014/12/26/meizu-mx4-pro-vs-huawei-honor-6-plus-vs-xiaomi-mi4-heat-test/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün saat 15 te telefonu servis teslim almış, bakalım ne zaman kayıtta gözükecek ve ne yapacaklar?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Gonderilen cihazin imeisi kayitli degilmis. 60 gun icinde kapatilacaktir dedi. Pazartesi gunu bi arayim bakalim. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Telefonum malesef kapandı. Ne yapmam lazım?

benim anakart değiştiğindede aynı sms geldi bana teleservis müşteri hizmetlerini aradım sorun halloldu birkaç güne
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hoydaaaa, demekki imei değiştiyse beklemeden servisi aramak lazım, bu arada ayıp vallahi, madem değiştiniz gereğini yapsanıza kardeşim  :angry:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hoydaaaa, demekki imei değiştiyse beklemeden servisi aramak lazım, bu arada ayıp vallahi, madem değiştiniz gereğini yapsanıza kardeşim  :angry:

Aynen Ali Abi hafta sonu olduğu için birşey de yapamıyorum. Bu sefer hakkatten mağdur oldum birden gidince. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Gonderilen cihazin imeisi kayitli degilmis. 60 gun icinde kapatilacaktir dedi. Pazartesi gunu bi arayim bakalim. :)

Yuh. Servis kayıt yaptırmadan mı göndermiş.

Aynen Ali Abi hafta sonu olduğu için birşey de yapamıyorum. Bu sefer hakkatten mağdur oldum birden gidince.

Ya acil ihtiyacın olduğu anda olsaydı.

Hoydaaaa, demekki imei değiştiyse beklemeden servisi aramak lazım, bu arada ayıp vallahi, madem değiştiniz gereğini yapsanıza kardeşim :angry:

Aldığımız Hatice kardeşimin elinden masaya düşmüş ön kameranın olduğu yerde camda çatlama olmuş. Malzeme kalitesi bu mu sizin kaliteli malzeme olarak öve öve bitiremediğiniz HTCnin. [emoji35]
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ver gazi Ayponponcu [emoji16]

Ali Androidoglu dellenecek simdi "üzgünüm, aypon olaydi.... ××¶§¶°§€$°$¶€¶¥" diye baslayan bir paragraf ile sana cevap verecek gibime geliyor. Adamin markasiyla sayfasinda inceden alay ediyorsun [emoji13]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ver gazi Ayponponcu [emoji16]

Ali Androidoglu dellenecek simdi "üzgünüm, aypon olaydi.... ××¶§¶°§€$°$¶€¶¥" diye baslayan bir paragraf ile sana cevap verecek gibime geliyor. Adamin markasiyla sayfasinda inceden alay ediyorsun [emoji13]

Abi yok ciddi ciddi yazdım.

Kız kardeşim aradı olayı anlattı şok oldum. Masa tahta ve ne kadar yüksek olabilir. Samsung s2 daha sağlam mış. Ha Ayfondan kortum düşünce birşey olacak diye. Şükür kaç defa köşe cam her şekilde düştü. Ha hala korkuyorum.

Pardon. Servis olayında da ciddi yazdım. Bu hangi marka olursa olsun. Yapılan yanlış. Kimseyi madur etmeye hakkı yok hiç bir markanın. Bu hangi marka olursa olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Yuh. Malzeme kalitesi bu mu sizin kaliteli malzeme olarak öve öve bitiremediğiniz HTCnin. [emoji35]

En azindan bu kadar dandik diil...

iphone5sbend-640x215.jpg

Abi yok ciddi ciddi yazdım.

Kız kardeşim aradı olayı anlattı şok oldum. Masa tahta ve ne kadar yüksek olabilir. Samsung s2 daha sağlam mış. Ha Ayfondan kortum düşünce birşey olacak diye. Şükür kaç defa köşe cam her şekilde düştü. Ha hala korkuyorum.

Pardon. Servis olayında da ciddi yazdım. Bu hangi marka olursa olsun. Yapılan yanlış. Kimseyi madur etmeye hakkı yok hiç bir markanın. Bu hangi marka olursa olsun.

Ali Android birazdan hissedip olaya el koyar seni de aypon uzerinden paylar [emoji3]

Bu arada, Htc One M7 bugune kadar kullandigim ve acik ara en memnun kaldigim cihaz, aypon 5 samsing s4 dahil

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aldığımız Hatice kardeşimin elinden masaya düşmüş ön kameranın olduğu yerde camda çatlama olmuş. Malzeme kalitesi bu mu sizin kaliteli malzeme olarak öve öve bitiremediğiniz HTCnin. [emoji35]

Cidden oyle yapmislar abi. Su an tablet niyetine kullaniyorum ne yapayim. :)

Malzeme kalitesi guzeldir ama one serisinin. Sezarin hakki sezara. Gerisi tirt.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

En azindan bu kadar dandik diil...

iphone5sbend-640x215.jpg

Ali Android birazdan hissedip olaya el koyar seni de aypon uzerinden paylar [emoji3]

Bu arada, Htc One M7 bugune kadar kullandigim ve acik ara en memnun kaldigim cihaz, aypon 5 samsing s4 dahil

Abi çevren de kaç kişinin ayfonu böyle oldu. Benim çevrem de hiç görmedim.
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi çevren de kaç kişinin ayfonu böyle oldu. Benim çevrem de hiç görmedim.

fake bu, saçma olmuş. :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Cidden oyle yapmislar abi. Su an tablet niyetine kullaniyorum ne yapayim. :)

Malzeme kalitesi guzeldir ama one serisinin. Sezarin hakki sezara. Gerisi tirt.

Avea ya git Huawei G7 ve Mate7 te bak.Hic bir eksiği yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hiiç boşa debelenme, hTC ile çakma hTC ayponu kıyaslaman bile beni güldüroyor, yamulgan çakma ponponcu seni  :D

Bu devirde hala ponppn denmez, ayıptır, en basit çin markaları bile kaldırır yere vurur, sizin zamanınız çoktan geçti kardeş, devir Andro devri :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hiiç boşa debelenme, hTC ile çakma hTC ayponu kıyaslaman bile beni güldüroyor, yamulgan çakma ponponcu seni :D

Çakma deme sonuçta htc
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hiiç boşa debelenme, hTC ile çakma hTC ayponu kıyaslaman bile beni güldüroyor, yamulgan çakma ponponcu seni :D

Bu devirde hala ponppn denmez, ayıptır, en basit çin markaları bile kaldırır yere vurur, sizin zamanınız çoktan geçti kardeş, devir Andro devri :)

Onu bunu bırak simdi ali abi, ne soytariliktir bu HTC nin yaptığı is. Güncelleme yayınla, yayınladığında güncelleme cihazı çöker tip kilitlesin, sonra serviste değişim yap ama kacak telefon kakala.. Muz cumhuriyetlerinde 3. Dünya ülkesi firmalarında okur ancak..

Bu arada biz de yolladık servise. Yurtdışı cihaz bakalım ne olacak, Apple gibi ne olursa olsun arkasında duracak mi malının.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Onu bunu bırak simdi ali abi, ne soytariliktir bu HTC nin yaptığı is. Güncelleme yayınla, yayınladığında güncelleme cihazı çöker tip kilitlesin, sonra serviste değişim yap ama kacak telefon kakala.. Muz cumhuriyetlerinde 3. Dünya ülkesi firmalarında okur ancak..

Bu arada biz de yolladık servise. Yurtdışı cihaz bakalım ne olacak, Apple gibi ne olursa olsun arkasında duracak mi malının.

Malesef +1

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çakma deme sonuçta htc

Yan ürünü diyelim bari  :D

Öyle yada böyle, çoğu firma gerçekten acip ürünler çıkarmaya başladı, artık ufacık detaylara bakar olduk, genelede donanım zaten aynı sayılır, tipine ve yazılım uyumuna bakıyoruz artık, aslında şuan hiçbiri cezbetmedi beni, hemen hepsi aynı gibi, böyle M7 gibi hoş şeylerde çıkaran yok, heyecanı kaçtı vallahi :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Avea ya git Huawei G7 ve Mate7 te bak.Hic bir eksiği yok

Abi androidde sony ve htc harici cihaz almam. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Haklısında bunu yapan hTC değil Teleservice aslında, adam imei yi işletir be, ha bu durum sadece bizde değil, aynı sıkıntıdan kapanan ayponda var samsungta, bunuda unutma, alayı daha doğrusu bizdeki servislerin alayı böyle vurdumduymaz, tıpkı araba servislerinde olduğu gibi....

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Abi androidde sony ve htc harici cihaz almam. :)

Git bi bak dedim al demedim. Ha ben aldım. Kullanıyorum 50 saat şarj gidiyor, ekran açık kalma suresi 9 saat civarı. 900 liraya bu telefon bedava ve 64 bit işlemci var lol 5 de gelecek. Ön yargini kir ;) Ali abi bilir boşa yatırım yapmam :p

Haklısında bunu yapan hTC değil Teleservice aslında, adam imei yi işletir be, ha bu durum sadece bizde değil, aynı sıkıntıdan kapanan ayponda var samsungta, bunuda unutma, alayı daha doğrusu bizdeki servislerin alayı böyle vurdumduymaz, tıpkı araba servislerinde olduğu gibi....

Guncellemeyi de Apple mi yayınladı :D tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Git bi bak dedim al demedim. Ha ben aldım. Kullanıyorum 50 saat şarj gidiyor, ekran açık kalma suresi 9 saat civarı. 900 liraya bu telefon bedava ve 64 bit işlemci var lol 5 de gelecek. Ön harfini kir ;) Ali abi bilir boşa yatırım yapmam :p

Guncellemeyi de Apple mi yayınladı :D

Biliyorum abi ya cihazı. Güzel telefon. Huawei zaten mobil sektörün babalarından. Ama htc'yi bi kere kullandı mı insan ne samsung, ne lg, ne sony, ne de huawei. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...