Ali Cihangiroğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 950ye felan gideri var gibi dur yarın bende yollayım bari, en ufak çiziği bırak leke bile yok benimkinde ama olsun, kamera değişsin Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 dur yarın bende yollayım bari, en ufak çiziği bırak leke bile yok benimkinde ama olsun, kamera değişsin Yolla tabi, bende seneye yollarim pili degissin. Eskiyince, kasa da. Degisir. Belki komple. Degisir.sifir forumda Satarim 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 dur yarın bende yollayım bari, en ufak çiziği bırak leke bile yok benimkinde ama olsun, kamera değişsin Abi bende 2.el alidigim da cok hor kullanilmisti. Bende oyle devam etmistim. Simdi sifirandi ya bende dikkat ederim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Yolla tabi, bende seneye yollarim pili degissin. Eskiyince, kasa da. Degisir. Belki komple. Degisir.sifir forumda Satarim Hehehehe uyanıııık Yolladım öğlen, sıfırlanıp gelsin bakalım, aynen kullanmaya devam 5 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 950ye felan gideri var gibi Mert, Teleservice Bağlarbaşı Mah. Maltepe/İstanbul adresine yollamıştın değilmi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Kargo'da kayıtlı adres bu ama direk Ataşehir'e göndersen daha iyi olur abicim. One servisi Ataşehir'de. Bende Maltepe'ye gönderdim, birkaç gün gecikmeli başladı işlem. Dediğin gibiymiş, anında kargoya uçup adresi değiştim, sağol kardeş teleservice sitesinden baktım aynı adres dedi... Kargocu yanılttı beni, abi diyor o adrese sadece laptop gider uyarı veriyor dedi, aç bakayım şu uyarıyı dedim, birde ne göreyim "Bu adrese sadece HTC ve ASUS laptoplar dışında ürün gönderilmez" yazmasınmı bune haaaa dedim tabiii, adam hala laptop... kardeş hTC yi bilen alır ama sen hiç bilmiyorsun laptop u varmı hTC nin haaa dedim, senin telefon hTC mi dedi, elbette dedim telefonda hTC bilgisayarda ASUS, ne yani tırtponponcuya benzer bir halimmi var dedim gülüştük Bu arada serviste işi biliyor,diğer tırtlar bir yana überler bir yana demiş ve hTC ile ASUS için özel yer ayarlamışlar, zaten işlerde kesatmış, pek arızadan gelen olmuyormuş bu adrese 5 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Abi direk atasehire gonder. Diger turlu daha uzun suruyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Abi direk atasehire gonder. Diger turlu daha uzun suruyor. Hallettim bile, az kaldı Maltepe ye gidiyordu Küçükbakkalköy Mah. Atilla İhan Cd. Ataşehir/İST a kargolandı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yeni cihaz ve lollipop iklisinden dolayı inanılmaz bir memnuniyetim var stabillik ve şarj konularında. Bütün gün mobil veri açık ve cihaz elimden düşmedi. %50 şarjla eve geldim. Eskiden akşamüstü kapandığı oluyordu. Lollipop kesinlikle olmuş. Her anlamda çok stabil. İos 6 gibi. Çok hoşuma gitti. Ama şu ekranda ki güç tasarrufu bildirimine uyuz oldum. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ben bu topitopu hiç ama hiç sevmedim. Bildirimler rezalet durumda açıkçası. Şarj konusunda pek fark hissedemedim. Arka plan uygulamalarını kapatmak da ayrı çile olmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yeni cihaz ve lollipop iklisinden dolayı inanılmaz bir memnuniyetim var stabillik ve şarj konularında. Bütün gün mobil veri açık ve cihaz elimden düşmedi. %50 şarjla eve geldim. Eskiden akşamüstü kapandığı oluyordu. Lollipop kesinlikle olmuş. Her anlamda çok stabil. İos 6 gibi. Çok hoşuma gitti. Ama şu ekranda ki güç tasarrufu bildirimine uyuz oldum. Ekran/bildirim lerdi sanırım (bakamadım telefon yok ) oradan kapanıyordu sanırım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ben bu topitopu hiç ama hiç sevmedim. Bildirimler rezalet durumda açıkçası. Şarj konusunda pek fark hissedemedim. Arka plan uygulamalarını kapatmak da ayrı çile olmuşAbi onu eski haline getirebilirsin. Tusa cift dokun. Sag ustteki uc noktadan ayarlara git. Duzenden ayarla. Ekran/bildirim lerdi sanırım (bakamadım telefon yok ) oradan kapanıyordu sanırım.Abi kapanmiyor ya 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Ben bu topitopu hiç ama hiç sevmedim. Bildirimler rezalet durumda açıkçası. Şarj konusunda pek fark hissedemedim. Arka plan uygulamalarını kapatmak da ayrı çile olmuş bidirimler kapanıyor, şarj süper, telefonu pili bitene dek kullan, kapanmasına yakım, uygulamalar/tümü/güç kısmına gir ve veriler ön ayarlar ne bulduysan sil, sonra telefonu kapalı şarj et, baktın doldu, aç telefonu ve tekarar şarja tak, dolunca normal kullan, bak bakalım pil nasıl arka plan uygulaması kapama derken,sayfa sayfa tek kapatmayıdiyorsan evet zor, ama eski haline alırsın, sağ üstte ayarlara gir tablo görünüm değilde diğerini seç eski haline dönsün, bilmiyorsun farz edip yazdım Bu arada son söylentilere göre, bu bildirim olayına millet gıcık olmuş fakat standart lolipop ayarı bu, yani nexusta böyle, hTC kendine öz hale getirecek diyorlar, bu arada yoğun baskı varmış, m7 ye Andro 5 in diğer sürümleride verilsin taki 6 ya kadar diye, hem sensese de birşeyşer olabilirmiş, bu aleti biz 1 sene dha rahaaat rahat yine kullanırız, zaten daha iyisi sadece m8-9 5 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Abi bildirimler iyi de guc tasarrufu kapansa sadece Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Heh su arka plan olayı süper oldu düzelttim ikinize de teşekkürler Ancak ben de Mert gibi su güç tasarrufu olayından nefret ediyorum bildirimde devamlı görünüyor. Normal bildirimler de çok saçma görünüyor. Whatsapp bildirimleri devamlı rahatsız ediyor eskisi gibi bildirim merkezinde kalsa keşke duzgunce. Ayrica bildirim panelinin iki hamlede ayrıntılı açılıp sonra iki adımda yukarı çıkması da ayrı dert. Ve evet bu htc sorunu değil android lolipop olayı. Kardesimde moto g var o da boyle maalesef. Htc güzel bir ayar çekerse güzel olacak Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bu arada ustteki cubuga bir defa dokunursaniz cubuk acilip kapaniyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Abi bildirimler iyi de guc tasarrufu kapansa sadece Haa dediğin yeri anladım şimdi, solunda x var hani, basınca bildirim kapandı demiştim, meğerse tasarrufta kapanıyormuş evet o biraz gıcık olmuş.... hTC genel bir düzeltme yapacak gibi, standart andro kalan tek yeri burası sanırım, kendine özgü hale getirmeliler, mail atın fırça atın 5 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bu arada m9 da kullanılan S810 işlemci antutuda aşırı ısınma uyarısı vermiş, zamzung haklı çıkmasın, bu s810 işlemci çok ısınıyorsa iş sakat, anlaşılan m9 almak içinde makyajı beklemek lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Eheyyyy hey.sense diyom sense.ara yuz face kimseden cvp çıkmamış gece gece deli etmen adamı ha Noolmuş sense, değişen yok senste, bekliyoruz bakalım,sense7 gelecek sankim Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Benim telefonundan kilit tuşu içine gömüldü,arkadaki yazı silindi ,kasada soyulmalar oldu,birde telefon kulaklığı görmüyor. Yollasam mı acaba bunlar garantiye giriyormu özellikle tuş olayı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Bu arada m9 da kullanılan S810 işlemci antutuda aşırı ısınma uyarısı vermiş, zamzung haklı çıkmasın, bu s810 işlemci çok ısınıyorsa iş sakat, anlaşılan m9 almak içinde makyajı beklemek lazım 810 ısınıyor da samsung'un işlemcisi ısınmıyor mu? Belki daha az ama ısınıyordur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Benim telefonundan kilit tuşu içine gömüldü,arkadaki yazı silindi ,kasada soyulmalar oldu,birde telefon kulaklığı görmüyor. Yollasam mı acaba bunlar garantiye giriyormu özellikle tuş olayı. Girer, hemen yolla 810 ısınıyor da samsung'un işlemcisi ısınmıyor mu? Belki daha az ama ısınıyordur. Samsung taki farklı, ayrıca daha hızlı, ısınmıyor diyorlar, ama spekilasyon yapılıyorda olabilir, kesin sonucu ikiside piyasaya çıkınca anlarız, olmadı makyajı bekleriz artık Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Girer, hemen yolla Samsung taki farklı, ayrıca daha hızlı, ısınmıyor diyorlar, ama spekilasyon yapılıyorda olabilir, kesin sonucu ikiside piyasaya çıkınca anlarız, olmadı makyajı bekleriz artık s6 ile de 4k video çekiminde süre sınırı var diye biliyorum. Süre sınırının sebebi de ısınma. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 s6 ile de 4k video çekiminde süre sınırı var diye biliyorum. Süre sınırının sebebi de ısınma. Hımm. olabilir, daha satışa çıkmadılar, birbirlerine çamur atıyorda olabilirler, neyse, o kadar sorun olsa bunu kullanmazlardı bence... 4k zaten önemsiz, ne tv sini aldık ne formatta birlik var, 4k tv alıyorsun film izeleyemiyorsun, ya ses yok ya görüntü yok ses var zaten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts