İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

evet donanımı konuşturmuş, yazılım zaten tartışmasız ama tasarıma biraz önem verselerdi nasıl m7 ile m8 arasında fark yaratıldıysa m9 da bambaşka bir şey olabilirdi diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Telefonum güncelleme yaparken sanırım full brick oldu. Kırmızı ünlem işareti çıktı ve böyle sabit duruyor açılmıyor. Şansımı...
Suyun ısınmaya başladı HTC.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben %13 deyken şarja takıp güncelleme yaptım, sorunsuz bitti, tam açıldığında şarj %15 ti,  Mert Factory reset falan denesene...

Bu arada M9 un tipi kesin olamayabilir, komple önyüz cam olaydı dahada güzel olurdu, haa unutmadan en güzel tipli One, M7 dir m8 değil, m8 tipsiz bence, zaten o yüzden almadımya....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

5.02 ilk durum: alet daha çabuk şarj oluyor ve tam kapalıyken açılış süresi dahada kisalmis, daha seri çalışıyor, tepki hızı artmış gibi, pil süresini deneyemedim henüz,1-2 gün sonra belli olur sanirim, ama genel olarak sevdim bu lolipopu, cihaz yenilendi resmen, daha 1 sene her şekilde gider artık gayet süper, tip zaten süper ohh cillop :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Malesef hiçbir yöntem işe yaramıyor. Tek çözüm rom yüklemek ama dokunmak istemiyorum. Htc benim gözümden düştü açıkçası. İçinde ki son dosyalar da gitti. Servisten gelince de değiştiririm. Artık elma yolu gözüktü. 
Samsungta bile böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Garip bir durum. Telefonun yazilimi stockmuydu? Genelde bilgisayardan rom yuklerken uyumsuzluk vs olup problem yapar ama ota uzerinden guncelleme yaparken kilitlenip kalmasi garip.

Sense'den vazgeçemediğim için stocktu. İnternette bi kaç kişi daha gördüm aynı durumda. Tek çözüm rom yüklemek. Bi de servis var tabi. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Rom yüklemek nasıl oluyor ? M7 için 5.0'ı bulup yükleme yapılabilir mi PC'den ?

Ayrıca sormak istediğim bir soru var; 5.0'dan sonra whatsapp'tan gelen mesajlar kilit ekranından kolayca okunabiliyor. Bu önizlemeyi kapatmanın yolu yokmu ? Program içerisinde bununla ilgili ayar yok. iPhone'da bildirim merkezi ayarlarından ön izleme kapatılabiliyordu. Android de böyle bir ayar varmıdır ?

Evet yapılabilir.

Şu an bakacak cihazım yok ama sanırım ekran kilidi ayarlarından kapatılıyordu.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Malesef hiçbir yöntem işe yaramıyor. Tek çözüm rom yüklemek ama dokunmak istemiyorum. Htc benim gözümden düştü açıkçası. İçinde ki son dosyalar da gitti. Servisten gelince de değiştiririm. Artık elma yolu gözüktü.

Samsungta bile böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.

Seninki şansızlık Mert, yoksa cihaz super, aypon bu cihazdan sonra sana oyuncak gelecek, tek düzelik ve uzuuuun yıllar hep aynı takilacaksan sen bilirsin tabiki.... :)

Rom yüklemek nasıl oluyor ? M7 için 5.0'ı bulup yükleme yapılabilir mi PC'den ?

Ayrıca sormak istediğim bir soru var; 5.0'dan sonra whatsapp'tan gelen mesajlar kilit ekranından kolayca okunabiliyor. Bu önizlemeyi kapatmanın yolu yokmu ? Program içerisinde bununla ilgili ayar yok. iPhone'da bildirim merkezi ayarlarından ön izleme kapatılabiliyordu. Android de böyle bir ayar varmıdır ?

Ayarlar/ses ve bildirim/ekran kilitlendiginde.

Güncelleme olur, pc ye htc nin programini kur, romu pc ye indir telefonu bağla ve sync den kurulur, diye yaziyor hTC yardımda...

Bu arada marketten 5-10 uygulama güncelleme yaparken marketten uygulamalara dönüşte anlık yavaşlık vardı, o yokolmuş, güncelleme kurulurken telefonda o anda işlem yaparsanız anlık bekleme olurdu, artık oda yok, adamlar uğraşmış harbiden, suan hTC dahada gözüme girdi vallahi...

Kilit ekranında kilidi sekille açma çok büyüktü, ufalmis ve tek elle kullanımda çok iyi olmuş, hem ufak hemde animasyonlar daha iyi, bu arada telefon resmen daha akıcı ve tepkime süresi daha da iyi....

O

Yorum bağlantısı

Mert ben hergün ıpad'in dokunmatik camını vurmatik yapmamak için uğraşıyorum haberin olsun. Stabilite abidesi markanın çöküşünü hergün gözlerimle görüyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert ben hergün ıpad'in dokunmatik camını vurmatik yapmamak için uğraşıyorum haberin olsun. Stabilite abidesi markanın çöküşünü hergün gözlerimle görüyorum.

Saygılarımla.

Sony,htc veya apple abi . Z3 cok hoş mesela. Htc yi cidden cok severdim ama bu olmadı.
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci
(düzenlendi)

Ekran kilitliyken power tuşuna bastıktan sonra ekranı sola kaydirdigimizda + butonu çıkıyordu. Buraya istenilen uygulamayı atayabiliyordum. Mesela el feneri uygulaması falan gibi. Çok hızlı kullanım için iyiydi. Bu özellik gitmiş. Kendimi win7 den win8 geçmiş gibi hissediyor um.

tarihinde Mehmet Demirci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sony,htc veya apple abi . Z3 cok hoş mesela. Htc yi cidden cok severdim ama bu olmadı.

Senin cihaz defolu, hTC yi yine sev sen, bak bir sende sıkıntı var, benim m7 çok hoş oldu şuan :)

Madem parayı basacaksın M9 al, bu arada bu aletler ya sıfır alınır yada emin olduğun birinden, bizden mesela... alınır,yoksa başın ağrır, aypon deme bana, heleki m9 un yanında hikaye kalır, boşa para harcama :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi benim cihaz niye defolu olsun ? Facete ki htc one grubunda da var aynı sorunu yaşayanlar. Güncelleme sayesinde telefondan olduk durup dururken. Önemli dosyalar vardı vs hepsi gitti.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi benim cihaz niye defolu olsun ? Facete ki htc one grubunda da var aynı sorunu yaşayanlar. Güncelleme sayesinde telefondan olduk durup dururken. Önemli dosyalar vardı vs hepsi gitti.

Geçmiş olsun Mert yalnız seninki şansızlık resmen, bunların hepsi kötü demek değil ama değilmi...

http://www.htc.com/us/support/htc-one/news/

Yorum bağlantısı

Brick olaylarını ben de çok gördüm korka korka olsa da yaptım. Çünkü garantiyi bırakın yurtiçi cihaz bile değil :) neyse ki sorunsuz yüklendi izlenimlerimi yazarım

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Telefonu mecburen servise gönderdim. Zaten gönderecektim bu da bahanesi oldu. Keşke Ankara'da da servisi olsa. Artık 10-15 gün telefonsuzum. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Telefonu mecburen servise gönderdim. Zaten gönderecektim bu da bahanesi oldu. Keşke Ankara'da da servisi olsa. Artık 10-15 gün telefonsuzum. :)

Ankarada servisi var ama iki HTC bıraktım ikiside istanbula sevk edildi ama...
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Teleservice Ankara servisi htc'ye bakmıyor.

Hemen gelir inşallah, Ankara neden bakmıyormuş, daha önce özellikle oraya gönderin diyordu millet ....

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hemen gelir inşallah, Ankara neden bakmıyormuş, daha önce özellikle oraya gönderin diyordu millet ....

Abi Ankara şubesi kargo gönderim merkezi gibi. Htc birimi İstanbul Ataşehirdeymiş. Direk onlarda aynı yere yolluyor. 26'sında teslim alınmış cihaz. Bakalım kaç günde gelecek. Ama bir sayfa arıza yazıp gönderdim ne var ne yoksa. Büyük ihtimal kasa değişir diye umuyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi Ankara şubesi kargo gönderim merkezi gibi. Htc birimi İstanbul Ataşehirdeymiş. Direk onlarda aynı yere yolluyor. 26'sında teslim alınmış cihaz. Bakalım kaç günde gelecek. Ama bir sayfa arıza yazıp gönderdim ne var ne yoksa. Büyük ihtimal kasa değişir diye umuyorum. 

Hayırlısı, genelde kasa vs. alayını yeniliyorlar diye biliyorum, aldığında yeni telefon vermiş gibi oluyor diyorlar genelde, dur bakalım ne olacak, yepisyeni gelir şimdi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...