İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Bana geç geliyor zaten genel olarak. Geçen güncelleme de sizden sonra bana geldi. Yurtdışı cihaz diye sanırım dağıtım farklı oluyor

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

M7 den sonra geçeceğim cihaz sanırım belli oldu M9  :D

Finish Him über edişın :) m7 artık alternatifsiz değil, yalnızlıktan kurtulmak üzre  :D

http://www.gsmarena.com/htc_one_(m9)-6891.php

Kesin bilgi mi ? :) 

Über olmuş harbiden. Kamera çözünürlüğü,video çekim fps'leri, ön kamera dahil über olmuş her zamanki gibi :) 

Batarya da iyi güçlenmiş 

Çok pahalı gelir ama bu :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kesin bilgi mi ? :)

Über olmuş harbiden. Kamera çözünürlüğü,video çekim fps'leri, ön kamera dahil über olmuş her zamanki gibi :)

Batarya da iyi güçlenmiş 

Çok pahalı gelir ama bu :)

Gsmarena ve daha bir sürü yer yazmış, şekil hakkında bilgi yok, sanırım m8 gibi, ön kamera kesin 4 değil, 13 ultrapixel olabilirmiş, bu alet 2500 den aşşağı olmaz, ama böyle gelirse ne aypon kalıır nede başkası, M9 yine über olur, aynı donanıma benzer G4 ancak, oda nasıl olur bilinmez, Sense7 ile m9 über olacak ama, bu net gibi :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Gsmarena ve daha bir sürü yer yazmış, şekil hakkında bilgi yok, sanırım m8 gibi, ön kamera kesin 4 değil, 13 ultrapixel olabilirmiş, bu alet 2500 den aşşağı olmaz, ama böyle gelirse ne aypon kalıır nede başkası, M9 yine über olur, aynı donanıma benzer G4 ancak, oda nasıl olur bilinmez, Sense7 ile m9 über olacak ama, bu net gibi :)

M10 çıktığı zaman alınacak kıvama gelir fiyatı o zaman alırım :) ne olursa olsun kamera teknolojisinin çok daha iyi olacağından şüphem yok. UltraPixel olayı çok iyi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

M10 çıktığı zaman alınacak kıvama gelir fiyatı o zaman alırım :) ne olursa olsun kamera teknolojisinin çok daha iyi olacağından şüphem yok. UltraPixel olayı çok iyi

z3 compactla m7 yi kıyaslıyorum günlerdir, görüntü işlemede çok iyibu hTC, bak net söylüyorum, z3 compact kamera açısından m7 nin yanına bile yaklaşamaz, heleki gece çekiminde berbat, bak dikkat et, gece çekiminde berbat diyorum, pixeli 20.7 hemde 2 adet lensle yaparlarsa über olmazda ne olur artık bilmem, zaten acaip geniş açı çekiyor alet, manyak birşey olur sanırım, gece flaşlı çekimde z3 resmen bulanık çekiyor, birşeyleri yapamamışlar, m7 flaşla çekimde sanki gündüz gibi çekiyor resmen :)

Yorum bağlantısı

z3 compactla m7 yi kıyaslıyorum günlerdir, görüntü işlemede çok iyibu hTC, bak net söylüyorum, z3 compact kamera açısından m7 nin yanına bile yaklaşamaz, heleki gece çekiminde berbat, bak dikkat et, gece çekiminde berbat diyorum, pixeli 20.7 hemde 2 adet lensle yaparlarsa über olmazda ne olur artık bilmem, zaten acaip geniş açı çekiyor alet, manyak birşey olur sanırım, gece flaşlı çekimde z3 resmen bulanık çekiyor, birşeyleri yapamamışlar, m7 flaşla çekimde sanki gündüz gibi çekiyor resmen :)

En çok sevdiğim olay geniş açısı zaten çok iyi kareler çıkıyor :) deli olacak bu cihaz belli
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ekin Cebeci

Merhaba, gecen gun telefonum %12 sarjdan direk kapandi ve %14 den sonrada cok hizli bitmeye basladi artik sarji.Servise gondersem yenisini gonderirler mi acaba?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Pil konusu açılmışken yazayım. Çevremde pek önemseyen yok, açıkçası ben de pek önemsemezdim ama gerçekten orijinal şarj aleti haricinde bir şeyle cihaz şarj etmek pil performansını olumsuz etkiliyor. Bunu son bir aydır başka marka cep telefonlarının orijinal şarj aletlerini kullanınca daha iyi fark ettim. Nedendir bilmem teknik değerleri aynı olmasına rağmen diğer şarj aletleri ile şarj ettiğimde pilin daha hızlı bitmeye başladığını gördüm. Telefon aynı uygulamalar ve aynı kullanimla aynı sürede daha fazla enerji tüketiyormus gibi gelmeye başladı. Normalde sabah - öğle arası kullanimsiz zamanda %10 düşen batarya o dönemlerde %20lerde düşmeye başladı. Neyse ki huylanip yeniden orjinal şarj aleti hariç cihaz kullanmayı bıraktım. Şimdi yine eski performansına döndü. Hiç bir telefonda bu kadar ciddiye almazdim bu konuyu. Artık önemsiyorum.

Bence buna herkesin azami dikkat etmesi gerek. Teknik değerleri aynı olsa bile orijinal gibi olmuyor anladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hüseyin Arık

Benim curuk htc one a yine birseyler oldu. 4 defa kvk servisine giden 1 kez mikrofon 2 kez anakarti degisen telefonum bu kez de sınırlı servis hatasi veriyor. Hattimi baska telefonda denedim hat faal durumda. Ayarlar - mobil veri- sebeke operatorleri kismindan VF TR secenegini sectigimde sim kart baglanti kuramadi diyor. Kafayi yicem varmidir fikri olan ??

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Bizim sağolsun muhteşem servisimiz kvk anakart değiştikten sonra imei yi kayıt etmemiş.  :angry:  Htc yi aradım halledecekler bakalım. Şu htc şle başımagelmeyen kalmadı ama yeni bir telefon alsam yine Htc alırım.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hele şükür, adamlar bütün gücü m9 a vermiş, arada kayniyordyk nerdeyse...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Hele şükür, adamlar bütün gücü m9 a vermiş, arada kayniyordyk nerdeyse...

Pazartesi servise vereceğim bende muhtemelen servisteyken gelir. :)

Eğer kasa değişipte gelirse satılık m7 alınık m8. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bizim sağolsun muhteşem servisimiz kvk anakart değiştikten sonra imei yi kayıt etmemiş. :angry: Htc yi aradım halledecekler bakalım. Şu htc şle başımagelmeyen kalmadı ama yeni bir telefon alsam yine Htc alırım.. ;)

Niye bu eziyet:) Yeniden Htc alirsaniz bu kadar sansli olamayabilirsiniz.

Aşağıdaki fikra gibi, belki biliyorsunuzdur:)

Kasabayı sel basmış. Sular giderek yükselirken, halk panik içinde kaçmaya baslamış. Kilisedeki herkes dağılırken, kaçmayan papaz demiş ki:

-Ben yıllardır Tanrı'ya kulluk ederim. Hep onun yolunda çalıştım, Tanrı beni kurtarır.

Sular iyice yükselirken, papaz kilisenin bir üst katına çıkmış, bakmış ki; insanlar kayıklarla geçiyorlar. Kayıktakiler bağırmış:

-Hadi peder, atla kayığa!..

-Siz gidin, Tanrı beni kurtarır.

Sular yükselmeye devam edince, papaz kilisenin çatısına çıkmış. İkinci kayıkla geçenler papazı uyarmışlar:

-Hadi peder, çok geç olmadan atla!..

Papaz onların da uyarısına aldımamış:

-Hayır, siz gidin, Tanrı beni kurtaracak biliyorum.

Sular iyice yükselince direğe tırmanan papaz, tepesinde bir helikopter görmüş. Helikopterdeki kurtarma ekipleri papaza seslenmişler:

-İnat etme peder, gel bizimle!..

Papaz yine inat etmiş:

-Olmaz, Tanrı beni kurtaracak!.. 

Sular daha da yükselmiş ve papaz boğulmuş. Boğularak ölen papaz, öbür dünyada Tanrı'nın huzuruna çıkıp sitem etmiş:

-Ben sana küstüm Tanrım!

Tanrı merak etmiş:

-Hayrola papaz efendi, niye küstün?

-Tanrı'm, bunca yıl yolundan ayrılmadım, bir kere başım sıkıştı, sen beni kurtarmadın.

Papazın sitemi üzerine, Tanrı demiş ki:

-Sana iki kayık, bir helikopter yolladım ya, daha ne yapayım

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Evren abi telefonumun saglam olarak calistigi her donemden cok memnunum. Baska telefonlarda bu zevki alamiyorum. :) Fikrayi biliyorum abi insallah telefon isinde fikranin son paragfafinda ki olayi yasamam :)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Niye bu eziyet:) Yeniden Htc alirsaniz bu kadar sansli olamayabilirsiniz.

Aşağıdaki fikra gibi, belki biliyorsunuzdur:)

Kasabayı sel basmış. Sular giderek yükselirken, halk panik içinde kaçmaya baslamış. Kilisedeki herkes dağılırken, kaçmayan papaz demiş ki:

-Ben yıllardır Tanrı'ya kulluk ederim. Hep onun yolunda çalıştım, Tanrı beni kurtarır.

Sular iyice yükselirken, papaz kilisenin bir üst katına çıkmış, bakmış ki; insanlar kayıklarla geçiyorlar. Kayıktakiler bağırmış:

-Hadi peder, atla kayığa!..

-Siz gidin, Tanrı beni kurtarır.

Sular yükselmeye devam edince, papaz kilisenin çatısına çıkmış. İkinci kayıkla geçenler papazı uyarmışlar:

-Hadi peder, çok geç olmadan atla!..

Papaz onların da uyarısına aldımamış:

-Hayır, siz gidin, Tanrı beni kurtaracak biliyorum.

Sular iyice yükselince direğe tırmanan papaz, tepesinde bir helikopter görmüş. Helikopterdeki kurtarma ekipleri papaza seslenmişler:

-İnat etme peder, gel bizimle!..

Papaz yine inat etmiş:

-Olmaz, Tanrı beni kurtaracak!..

Sular daha da yükselmiş ve papaz boğulmuş. Boğularak ölen papaz, öbür dünyada Tanrı'nın huzuruna çıkıp sitem etmiş:

-Ben sana küstüm Tanrım!

Tanrı merak etmiş:

-Hayrola papaz efendi, niye küstün?

-Tanrı'm, bunca yıl yolundan ayrılmadım, bir kere başım sıkıştı, sen beni kurtarmadın.

Papazın sitemi üzerine, Tanrı demiş ki:

-Sana iki kayık, bir helikopter yolladım ya, daha ne yapayım

Sebeb basit, en iyi android telefon hTC de ondan, gel m9 :)

Pazartesi servise vereceğim bende muhtemelen servisteyken gelir. :)

Eğer kasa değişipte gelirse satılık m7 alınık m8. :)

Bilmez misin hTC de bir model atlayarak model alınır, m7 den m9 a, m8 in devri geçti zaten tiptende kaybetti :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Doğrumu emin değilim ama öyle diyorlar, yeni İmparatorumuz :)

htc-one-m9-render1.jpg

htc-one-m9-render2.jpg

htc-one-m9-render3.jpg

htc-one-m9-render6.jpg

htc-one-m9-render7.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Lollipop güncellemesi gelen varmı millet, şuan CID numarasına göre ülkemizde başlamış, az önce sordum hTC ye :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...