Ali Cihangiroğlu 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) Aynen abi satmak en güzeliydi. 3. servisten dönüşünde hakem heyetine başvurdum 1 ay geçti hiç haber gelmedi bende yeni telefon alıp masraf yapmak istemedim telefon yapılmışsa kullanırım dedim aldım kullandım bu hale geldim. Bizde ki HTC duygusallığı kopamıyorum şu markadan arada defoluda çıkar, her marka aynıdır, baksana tırtfon 6 plusa, yamuldu, ramleri bozuk çıktı, özellikle ram hızlarıyna oynandı ve eski modeller güncellemeyle daha yavaş hale getirildi, yen seri 6pluslar eskisinden daha ağır, yamulmasın diye takviyeli, gördünmü bak, doğuştan arızalı olma sadece hTC ye has değil Sen mahkemeyi bekle paranı geri al, yeni cihazı kabul etme, M9 alırsın onla, az kaldı zaten 20 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 htc one telefon 20.11.2014 tarihinde beri serviste. Adanadan gönderdim ulaştığından beri ''Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.'' bu cevabı veriyor internet sitesi. Htc yi aradım hiç bir şey yapamıyorlar. Bugün kvk servisine gittim onlar da aynısını söyledi bana yedek telefon verin dedim bozuk bir blackberry çıkardı kendiside açamadı başka yok maalesef dedi. Gülermisin ağlarmısın telefon 1700 lira taksidi halen bitmedi 4. servise gidişi. Herkes gönül rahatlığıyla HTC alabilir çünkü en çürük telefonunu ben almışım.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 (düzenlendi) htc one telefon 20.11.2014 tarihinde beri serviste. Adanadan gönderdim ulaştığından beri ''Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.'' bu cevabı veriyor internet sitesi. Htc yi aradım hiç bir şey yapamıyorlar. Bugün kvk servisine gittim onlar da aynısını söyledi bana yedek telefon verin dedim bozuk bir blackberry çıkardı kendiside açamadı başka yok maalesef dedi. Gülermisin ağlarmısın telefon 1700 lira taksidi halen bitmedi 4. servise gidişi. Herkes gönül rahatlığıyla HTC alabilir çünkü en çürük telefonunu ben almışım.. KVK ya vermekle hata etmişsiniz, derhal geri alın ve teleservice e verin, parça yoksa derhal E8 alır geçersiniz,kvk ye günahımı bile vermem artık. 1 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Bu yedek telefon işi ciddi bir sıkıntı.Sırf bu yüzden servise gonderemedim telefonu.Ama bu hafta artık gidecek mecbur.Bir süre akilsiz bir telefon kullanacağım bende. Sizin 10 gün süre kalmış sonra ya ücret iadesi yada yeni telefon isteyebilirsiniz.Ama sizin 4 kez gitmiş bunun bir kuralı vardı değişim için.Buna bir bakmak lazım Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Abi 4. defa kvk ya verdim çünkü htc de ki yetkili 4 defa olunca değişim yapılıyor vs dedi onun yönlendirmesi üzerine böyle yaptım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Bu yedek telefon işi ciddi bir sıkıntı.Sırf bu yüzden servise gonderemedim telefonu.Ama bu hafta artık gidecek mecbur.Bir süre akilsiz bir telefon kullanacağım bende. Sizin 10 gün süre kalmış sonra ya ücret iadesi yada yeni telefon isteyebilirsiniz.Ama sizin 4 kez gitmiş bunun bir kuralı vardı değişim için.Buna bir bakmak lazım aman kvk ya yollama, teleservice e ver iş tamam. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 KVK ya vermekle hata etmişsiniz, derhal geri alın ve teleservice e verin, parça yoksa derhal E8 alır geçersiniz,kvk ye günahımı bile vermem artık.Ben bu hafta göndereceğim kvk ya mi gondereyim yoksa telecervice mi acaba.Geçen biri de yazmıştı kvk sıfır telefon vermislerdi.Aslinda 20 is gününü geçirse direk para iadesi isterdim fatura tutarı 2200 civarı olunca Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Abi 4. defa kvk ya verdim çünkü htc de ki yetkili 4 defa olunca değişim yapılıyor vs dedi onun yönlendirmesi üzerine böyle yaptım. teleservice dede oluyor, servis farketmez zaten, htc türkiyeye durumu anlat, derhal E8 istiyorum diye belirt, mahkemeye vermeden önce son kez sizi aradım, şuan çözdünüz çözdünüz de... Ben bu hafta göndereceğim kvk ya mi gondereyim yoksa telecervice mi acaba.Geçen biri de yazmıştı kvk sıfır telefon vermislerdi.Aslinda 20 is gününü geçirse direk para iadesi isterdim fatura tutarı 2200 civarı olunca tele ye gönder, parça yoksa hemen E8 veriyorlarmış, para alırsın ama beklemek için en iyisi bu, e8 güzel alet ayrıca. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Abi hakem heyeti işi de çok sıkıntılı ben servis raporlarıyla beraber dilekçe yazdım gönderdim hiç bir cevap gelmedi. Heyetteki memurlar bana 6 ay sonra sonuçlanır dedi ALO tüketici hattındaki yasal sınır 3 ay vs dedi ama boş konuşuyorlar resmen. Ali abi 20 iş gününü beklesem mi kvk da ? yoksa alayım mı hemen teleservise mi göndereyim ? Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 teleservice dede oluyor, servis farketmez zaten, htc türkiyeye durumu anlat, derhal E8 istiyorum diye belirt, mahkemeye vermeden önce son kez sizi aradım, şuan çözdünüz çözdünüz de... tele ye gönder, parça yoksa hemen E8 veriyorlarmış, para alırsın ama beklemek için en iyisi bu, e8 güzel alet ayrıca. E8 nedir yahu o ne zaman çıktı m8 desen neyse yani:) Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 e8 sanki m8 ile m7 arası birşey gibi olmuş. metali bırakıp plastiğe geçmek kötü bence. Ultrapiksele de alışmıştım birde ama snapdragon 801 baya iyiymiş Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Abi hakem heyeti işi de çok sıkıntılı ben servis raporlarıyla beraber dilekçe yazdım gönderdim hiç bir cevap gelmedi. Heyetteki memurlar bana 6 ay sonra sonuçlanır dedi ALO tüketici hattındaki yasal sınır 3 ay vs dedi ama boş konuşuyorlar resmen. Ali abi 20 iş gününü beklesem mi kvk da ? yoksa alayım mı hemen teleservise mi göndereyim ?Hüseyin bey zaten 10 gün olmuş bence bekleyin 20 günü sonra ister para alırsınız ister sıfır yeni cihaz.Htc turkiye yi arayıp Ali beyin dediği gibi 4 kez servise gitti telefon yeni cihaz istiyorum.diye bastırın 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Hüseyin bey zaten 10 gün olmuş bence bekleyin 20 günü sonra ister para alırsınız ister sıfır yeni cihaz.Htc turkiye yi arayıp Ali beyin dediği gibi 4 kez servise gitti telefon yeni cihaz istiyorum.diye bastırın Ahh ahh abi neler neler yapmadım ki en son başlarına silah dayayacam o olacak aynen sizin dediğiniz gibi 0 iş gününü bir bekleyelim bakalım neler olacak gelişmeleri buradan bildiririm.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 (düzenlendi) E8 nedir yahu o ne zaman çıktı m8 desen neyse yani:) Kamera açısından M8 den daha iyi, kasa plastik gerisi ise aynı zaten şuan m8 falan alınmaz, M9 geliyor e8 sanki m8 ile m7 arası birşey gibi olmuş. metali bırakıp plastiğe geçmek kötü bence. Ultrapiksele de alışmıştım birde ama snapdragon 801 baya iyiymiş Daha iyi hatta m8 den kamera açısından daha bile iyi diyim sana ultrapixelin son olduğu cihaz sanırım M8 zaten.... 1 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Valla bakalım para iadesi okursa eğer ki pek sanmıyorum gerçi ama bir karar vereceğim artık ne alacağıma.Yada adam gibi duzeltilip gelirse daha 2 sene kullanırım ben bunu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Valla bakalım para iadesi okursa eğer ki pek sanmıyorum gerçi ama bir karar vereceğim artık ne alacağıma.Yada adam gibi duzeltilip gelirse daha 2 sene kullanırım ben bunu Düzelirse kullan, sakın satma, para gelirse hemen al ve bekle M9 alırsın Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Düzelirse kullan, sakın satma, para gelirse hemen al ve bekle M9 alırsın Aynen öyle yapacağım bende.Hele sen bana de bakam.Pc olmadan ben bu telefonu tam nasıl yedekleyecegim özellikle rehber ve foto ve videolar Su an bende resimdeki gibi ayar gmail de yedekleme basit bir yolu ne var.Telefonu sıfırlayıp göndereceğim servise.burdan yedekleme almak yeterli mi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Guncelleme geldi. Hoparlor sesinde duzelme var. Zaten cok iyiydi ama Guc tasarrufunda ki Ceviri hatasi da duzelmis. Zaten duzgundu ama bozmuslardi simdi yine eski mukemmelliginde. 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Guncelleme geldi. Hoparlor sesinde duzelme var. Zaten cok iyiydi ama Guc tasarrufunda ki Ceviri hatasi da duzelmis. Zaten duzgundu ama bozmuslardi simdi yine eski mukemmelliginde. Mert yukarıda yazdığım yedeklemeyi nasıl yaparım Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Mert yukarıda yazdığım yedeklemeyi nasıl yaparımAbi valla ben buna guvenmiyorum. Pcden yapiyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Su an pc im yok o yüzden sıkıntı zaten.bir yol bulmam lazım mecburen buna Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Kamera lensim catladi. Servise gondermem gerekiyor. Yedek telefon bulmaliyim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 Kamera lensim catladi. Servise gondermem gerekiyor. Yedek telefon bulmaliyim. Geçmiş olsun mert.Düştü mu telefon.En gıcık is yedek telefon olayı maalesef Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Geçmiş olsun mert.Düştü mu telefon.En gıcık is yedek telefon olayı maalesefAbi telefon arkadasimdaydi o dusurmus. Saglik olsun ne diyeyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Kamera lensim catladi. Servise gondermem gerekiyor. Yedek telefon bulmaliyim. Mert sen ne çekiyorsun bu elektronik aletlerden Yorum bağlantısı
Recommended Posts