Mehmet Göktürk 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Telefona yıllık 2.5 milyar veriyoruz. Milyar. biraz sükunet. mütevazilik ya müslümanlar. http://venus.vestel.com.tr/?gclid=CNrTs4GM-8ECFRPItAod6BsA3g Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Telefona yıllık 2.5 milyar veriyoruz. Milyar. biraz sükunet. mütevazilik ya müslümanlar. http://venus.vestel.com.tr/?gclid=CNrTs4GM-8ECFRPItAod6BsA3g 2 yıl ve daha fazla zamanda değişiyorum şahsen, mesela m7 yi değişmeye değecek alet hala yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 [qu ote name=Ali Cihangiroğlu" post="2524855" timestamp="1416000236]şu nasıl http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-keyboard/google-keyboard-4-0-21173-1568296-apk/ şunu 6 yapalımda oğlana vereyim oynasın Yazık senin oğlana aksama defolu htc sarmış her yanı.. Ne yani, tf6 verelimde elinde yamulsun ve 2 günde sıkılıp atsınmı yani, çocuk bile tf 6 verince " baba bu ne, tabletimi ver, ponponla oynamam ben, kızlar oynuyor okulda bununla..." diyor Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Değerli abilerim yaklsikt iki aydır lphoneden ayrıldım ilk defa android telefon kullanıyorum gittim htc one m8 aldım makine kelimenin tam anlamıyla şahane sadece sevmediğim tek yani klavyesi iphone klavyesi gibi klavye istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim Swiftkey... Telefona yıllık 2.5 milyar veriyoruz. Milyar. biraz sükunet. mütevazilik ya müslümanlar. http://venus.vestel.com.tr/?gclid=CNrTs4GM-8ECFRPItAod6BsA3g Hocam geldik gidiyoruz, basbas paralari hatçeye bi daha mi gelicez evrene... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 2000 başlarında bana telefon önerisi sorduklarında Htc,At&At gibi markaları önerirdim.Bana gülerlerdi.Şimdi ön plana düştüler.Gerçi At hala yok ama olsun. Öyle yada böyle hepsi birbirinin yapısal mimari yani işlemci vesaire her şeyi ile aynısı,Değişen sadece telefon bellek yazılımları.Bu fark önemli tabiki fakat bu uçuk fiyatlara bence değmiyorlar.1 defa alırsın madem bu parayı veriyorsun az daha ver en üst donanımı ne ise al kullan.Bunuda çürüten 2 ay sonra bu aldığının daha üstü çıkıyor olması.İşte bu ciddi sorun oluyor. Düşük modelini alıp modifiye etme olasılığı olsa idi ne iyi olurdu be. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 2 yıl ve daha fazla zamanda değişiyorum şahsen, mesela m7 yi değişmeye değecek alet hala yok hayale gerek yok, 4s diyorsun, daha dün itırtos7 yüklüsüne deep inceleme yaptım, sonuç belli, acaip sıkıcı, eksik ve açık net hantaaal. üzügünüm, arabada iyisin ama bu konda tırtlarla takılıyorsun, biraz çağa ayak uydur, ne o öyle 4s falan Ali kardes birak Mert oynasin abaküsden hallice ayponpon antika 4 ile, S bile degil direkt Çöp... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Swiftkey... Hocam geldik gidiyoruz, basbas paralari hatçeye bi daha mi gelicez evrene... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 2000 başlarında bana telefon önerisi sorduklarında Htc,At&At gibi markaları önerirdim.Bana gülerlerdi.Şimdi ön plana düştüler.Gerçi At hala yok ama olsun. Öyle yada böyle hepsi birbirinin yapısal mimari yani işlemci vesaire her şeyi ile aynısı,Değişen sadece telefon bellek yazılımları.Bu fark önemli tabiki fakat bu uçuk fiyatlara bence değmiyorlar.1 defa alırsın madem bu parayı veriyorsun az daha ver en üst donanımı ne ise al kullan.Bunuda çürüten 2 ay sonra bu aldığının daha üstü çıkıyor olması.İşte bu ciddi sorun oluyor. Düşük modelini alıp modifiye etme olasılığı olsa idi ne iyi olurdu be. Mesela bildirim led i var m7 de, söküp power led ve mercek taksak, olurmu acaba, kamerayada xenon takarız uzayı çeker artık, tabii gen5 olacak Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 ü ğ ö ş harfleri olsaydı süper olurdu buVar da ben kullanıyorum Rengarenk klavyeler de var... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 bunu nerden indirecem adı nedir nasıl olcak bu tamda radığım bu işteGoogle play store da Swiftkey 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Efendim M8 ailesine bizde katıldık, hoşbulduk 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Efendim M8 ailesine bizde katıldık, hoşbulduk 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 hTClubTr ye hoş geldiniz, tırtlar giremez 4 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Siz siz olun hafıza dolulugunu %90 üzerine çıkarmayın ey M7ciler. Telefon ios7 yüklü iphone 4e dönmüştü kasmaktan. Temizledim eski haline döndü çok şükür 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 hTClubTr ye hoş geldiniz, tırtlar giremez Muahahahaha noldu la şişti mi htc Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Muahahahaha noldu la şişti mi htc Onunki şişmiş, benimki banamısın demiyor Bu arada az önce Kipa marketteydim, tf6 gelmiş standa koymuşlari 2349 tl miydi neydi, açık samimi ve net görüşümü yazıyorum. beş para etmez (görüntü ve malzeme kalitesi bakımından), açık net, 5s kasa olarak kat be kat daha güzeldi, resmen dumur oldum, tamam m8 çakması ama bu kadarda olmaz, tuşları tırt, fazla çıkık, kamera lenside çok çıkık ve gıcık, kasa ince hafif tama ama (gold rengiydi ayrıca) harbiden ucuz duruyor ve geldik en önemli kısma, zaten yamuktu alet elimle fazla güç uygulamadan düzelttim ve tekrar eski yamuk haline getirip aynı yere bıraktım, ekran ortadan köşeden bariz çıkıyor yamulduğunda resmen oynuyor, acaip dayanıksız, üzgünüm ama aypon un yaptığı en ama en berbat cihaz bu 6 dır, 5s beş, 4s 10 basar buna, hayatta almam, heleki 2350 tl. vermek Bu kadar uyduruk olacağını tahmin etmemiştim, bu sefer harbiden işi ..ok etmiş elma, TIRT. ip 6, bırak m8 i tip şekil kalite olarak M7 nin yanına bile yaklaşamaz, zaten başkada kıyasa gerek yok, şansı yok çünki, nokta. 17 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Siz siz olun hafıza dolulugunu %90 üzerine çıkarmayın ey M7ciler. Telefon ios7 yüklü iphone 4e dönmüştü kasmaktan. Temizledim eski haline döndü çok şükür Aynen, telefon son zamanlarda çok yavaşlamıştı. Format atıp verdim. Ciddi fark etti. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Yahu benimkide %90 dolu, eskisi gibi çalışıyor, siz ne yaptınız alete bakiim M7 de şişiyorsa listemden çıkıyor maalesef. Geriye bir tek iphone 5s kalıyor Mert şişme falan derken zamzung tipi şişme zaten asla olmaz bu alette, hem şişse bile sen bunu bu şişmiş haliyle bile zamzungun yanında uçak sanarsın 5s e iyi diyorum, heleki 6 yı kurcaladıktan sonra, kesinlikle kasa kalitesi olarak 5s çok daha iyidir, bu arada m7 nin yanında hala sönük, bunuda belirtiyim Hem şuda var, hadi m7 şişti diyelim, m7 hafızası dolunca şişmiş (bende olmuyorya neyse) 5s güncellemeyle şişiyor buna ne diyorsun, ios8 5s için sondur, devamında 4s e dönecektir zaten, kısaca değişen birşey yok, bu durumda geri kalanlara bakacaksın, bakıncada m7 nin çok daha avantajlı olduğunu göreceksin, hemde her açıdan, 5s i ancak baya ucuza 2. el falan denk gelirse al (bence alma), sıfırını ise asla. 17 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Sakin olalım. 140 tane uygulama yükleyince öyle oluyormuş. Şu an ilk günki haline döndü. Sıkıntı yok halen seviyeli bir memnuniyetim var htc ile. Kuzenime de dün M8 aldık. Herkesi htc ailesine katmaya devam. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 merhabalar, Htc one telefonumun daha önce serviste anakartı değişti yaklaşık 3 ay sonra yani bugün telefonun sarjı %40 seviyelerindeyken birden kapandı ve şuan açılmıyor. hiçbir ışık yanmıyor. Güç + ses tusuna tepki yo. suan telefon ölü gibi yardım edecek biri varmı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 merhabalar, Htc one telefonumun daha önce serviste anakartı değişti yaklaşık 3 ay sonra yani bugün telefonun sarjı %40 seviyelerindeyken birden kapandı ve şuan açılmıyor. hiçbir ışık yanmıyor. Güç + ses tusuna tepki yo. suan telefon ölü gibi yardım edecek biri varmı tuşa 10 saniyeden fazla basılı tuttunmu, birde power+ses kısma dene bakalım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 abi yaptım güç + yukarı ses , güç + aşağı ses dakikalarca yaptım ama ikisinde de tepki yok. sarjdaykende yaptım yine yok Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Türkiyede ki en çürük Htc One lar dan birisi bende dostlar. Kasa açıklığı , mikrofon problemleriyle servise 3 defa gitti mikrofon, anakart hepsi değişti şimdi 4. kez gitti bu sefer telefon komple kapandı resmen öldü. Kim ne derse desin telefon işi kesinlikle şans işi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) Türkiyede ki en çürük Htc One lar dan birisi bende dostlar. Kasa açıklığı , mikrofon problemleriyle servise 3 defa gitti mikrofon, anakart hepsi değişti şimdi 4. kez gitti bu sefer telefon komple kapandı resmen öldü. Kim ne derse desin telefon işi kesinlikle şans işi. O zaman doğuştan hatalı sendeki, 4. kez gittiğine göre tekrar gönder ve para iadesi iste, fatura tutarını geri al, hemen servise postala gitsin. Ayrıca ben şunu bilirim, elektronik şans işi ve telefonda ufak şeyler hariç anakart gibi şeylerde sorun yaşadığın an hemen servise yolla yaptır ve sat, marka önemsiz, bu tür arıza yaşayan telefon tamir gördümü iş biter, aldın sağlam çıktı çıktı ufak şeyler dışında arıza yaptımı hemen ya iade et yada sat gitsin, çünki düzelmez. 20 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 O zaman doğuştan hatalı sendeki, 4. kez gittiğine göre tekrar gönder ve para iadesi iste, fatura tutarını geri al, hemen servise postala gitsin. Ayrıca ben şunu bilirim, elektronik şans işi ve telefonda ufak şeyler hariç anakart gibi şeylerde sorun yaşadığın an hemen servise yolla yaptır ve sat, marka önemsiz, bu tür arıza yaşayan telefon tamir gördümü iş biter, aldın sağlam çıktı çıktı ufak şeyler dışında arıza yaptımı hemen ya iade et yada sat gitsin, çünki düzelmez. Aynen abi satmak en güzeliydi. 3. servisten dönüşünde hakem heyetine başvurdum 1 ay geçti hiç haber gelmedi bende yeni telefon alıp masraf yapmak istemedim telefon yapılmışsa kullanırım dedim aldım kullandım bu hale geldim. Bizde ki HTC duygusallığı kopamıyorum şu markadan Yorum bağlantısı
Recommended Posts