Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Akan yeni mesaj geldi, kargo süresi dolunca gittigidiyor da kargo hatırlat linkine basmayacakmışsın, o zaman siparişi iptal ediyor sanırım, mesaj atıp uyardılar Cumartesi yada Pazartesiye bekliyorlarmış bu arada. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Ali Cihangiroğlu yazdı: Akan yeni mesaj geldi, kargo süresi dolunca gittigidiyor da kargo hatırlat linkine basmayacakmışsın, o zaman siparişi iptal ediyor sanırım, mesaj atıp uyardılar Cumartesi yada Pazartesiye bekliyorlarmış bu arada. Anladım 26 benim kargo süresi zaten.Pazartesi kargo yapılmaz ise sorarız durumu o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Hadi dedim navigasyon yükleyim, şimdi İgo Primo full ve Full HD ekrana uyumlu versiyonu çekiyorum, bulunsun lazım olur belki Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hadi dedim navigasyon yükleyim, şimdi İgo Primo full ve Full HD ekrana uyumlu versiyonu çekiyorum, bulunsun lazım olur belki Nasıl nerden hangisini çekiyorsun.Bana da lazım aslında.Ayrı bir navim yok şu an.İlla ki lazım olur.yada çek dene de eğer sıkıntısız ise bende indireyim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hadi dedim navigasyon yükleyim, şimdi İgo Primo full ve Full HD ekrana uyumlu versiyonu çekiyorum, bulunsun lazım olur belki Rootla şunu artık. Venom Team Viper ROM'u kur tamamdır. Ondan sonra da cihazın ismini değiştir: "Cihangiroğlu Harikalar Diyarında" Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Zafer Ayvacı yazdı: Rootla şunu artık. Venom Team Viper ROM'u kur tamamdır. Ondan sonra da cihazın ismini değiştir: "Cihangiroğlu Harikalar Diyarında" Ona baktım, doldurdukça doldurmuşlar, xda developer da bile suyu çıktı demişler, stock rom en iyisi, en stabili, 4.3 gelene dek bir şey yapmam sanırım, zaten 1 aya geliyor, şuan One için dağıtıma başlayan google klavyeyide saymazsak tabii Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ona baktım, doldurdukça doldurmuşlar, xda developer da bile suyu çıktı demişler, stock rom en iyisi, en stabili, 4.3 gelene dek bir şey yapmam sanırım, zaten 1 aya geliyor, şuan One için dağıtıma başlayan google klavyeyide saymazsak tabii Ben 3.7.0 sürümünden beri OneX için olanı kullanıyorum. Şu anda 3.8.0 final sürümündeyim. Dolu rom ancak stabiliteden en ufak ödün yok, işlemci kullanımı, ram kullanımı optimize edilmiş. Kullanımı kolaylaştıran o kadar çok küçük uygulama, iyileştirme var ki. Gerçekten harika. Ayrıca romun kendi güncellemelerini (3.7.1 > .2.3.4) OTA olarak alabilyorsun. Venom Hub ve Venom Tweaks dünyaya bedel Halen 4.2.2 Sense 5 romuna geçmedim ben. Geçmeyi de pek düşünmüyorum. Şu anda android 4.2.2 + sense 5 için rom hazırlıyorlar. Onu bekliyorum bakalım. Hiddetle ve şiddetle öneriyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Bir Gastamonu atasözü der ki; "Daha iyisini kullanmadan, elindekinin ne derecede olduğunu bilemezsin" Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Zafer Ayvacı yazdı: Ben 3.7.0 sürümünden beri OneX için olanı kullanıyorum. Şu anda 3.8.0 final sürümündeyim. Dolu rom ancak stabiliteden en ufak ödün yok, işlemci kullanımı, ram kullanımı optimize edilmiş. Kullanımı kolaylaştıran o kadar çok küçük uygulama, iyileştirme var ki. Gerçekten harika. Ayrıca romun kendi güncellemelerini (3.7.1 > .2.3.4) OTA olarak alabilyorsun. Venom Hub ve Venom Tweaks dünyaya bedel Halen 4.2.2 Sense 5 romuna geçmedim ben. Geçmeyi de pek düşünmüyorum. Şu anda android 4.2.2 + sense 5 için rom hazırlıyorlar. Onu bekliyorum bakalım. Hiddetle ve şiddetle öneriyorum. Senin telefon çıkalı baya oldu, iyice oturtmuşlardır zaten, mesela wildifire da cynogenmod 9 4.0.1 kullanıyorum, ciilop gibi ve stabil, One için biraz erken, hele bir otursun. Gastamonu luya selam, elimdeki zaten en iyisi HTC Vaan, nambır Vaan hehhehe 23 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Bir ysbsözü de derki neye ihtiyacın olduğunu bilmeden senin için en iyisinin hangisi olduğunu bilemezsün. O da olabülü Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Bu akşam dışarıda fotoğraf çektim hem alacakaranlık iken hemde hava kararınca.Gece çekimlerini ayarlayamadım sanırım.Flaş kullanarak çektiğimde çok fazla parlama oluyor ve oğlumun gözleri ışıl ışıl çıkıyor yada kırmızı.Gece çekiminde ise karanlık kalıyor.Birde bilmiyorum sizde oluyor mu ama.Bazen kamerayı açtığımda netleşmiyor ekran sanki kasılıyor gibi oluyor bazen geç tepki veriyor bulanıklaşıyor ekranı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Gece zifir karanlık değilse flash kullanmadan çek, kullanırsanda biraz uzaktan çek, sensör çok hassas, daha tam optimize edemediler, iso ve denklanşör hızında hafif hata yapıyor, birde gece modunda değil, normal çek, gece modunda flash kullanmayacaksın zaten, normal modda basılı tut 4-5 poz çeksin sonra en iyisini bul diyor, ona bastınmı diğerlerini silecek tek foto kalacak, o da gayet güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 İki şekilde de denedim zaten.Gündüz sıkıntı yok zaten ama gece biraz sıkıntılı gibi geldi bana açıkçası.bazen bastığım zaman gecikiyor zaten.Çoklu fotoyu kullanıyorum zaten.Oğlumun resimlerinde en iyisini yakalamak için.Ama gözler fena çıkıyor maalesef genelde.Zamanla alışırız sanırım ama biraz fazla pratik yapmak lazım anlaşılan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Akan Belen yazdı: İki şekilde de denedim zaten.Gündüz sıkıntı yok zaten ama gece biraz sıkıntılı gibi geldi bana açıkçası.bazen bastığım zaman gecikiyor zaten.Çoklu fotoyu kullanıyorum zaten.Oğlumun resimlerinde en iyisini yakalamak için.Ama gözler fena çıkıyor maalesef genelde.Zamanla alışırız sanırım ama biraz fazla pratik yapmak lazım anlaşılan Alışırsın ve düzelecek, gece fotosu normal makinede bile hep zor olmuştur zaten. Bu arada gece çekiminde görüntü ayaları/pozlandırma(exposure) ayarını gece biraz açarsan ve aleti sabit tutarsan, pozlamayı uzattığında süper gece resimleri çekiyor alet, bu ince ayarlar çok iyi, yazılım güncellemelerle dahada iyi olacaktır. Yavuz Selim Bilgin yazdı: Bugün update geldi bana. Keyboard filan yazıyordu. Google klavye geldi demek, bende balayım hemen 24 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Baktım ben ama güncelleme yok diyor. bende. Birde bu mesajlarda direk türkçe klavye olayı yok mu.Tamam harfin üzerine çıkınca çıkıyor harfler ama gıcık oluyorum ve akıcı olmuyor. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Neyki o? Ben fark göremedim.Ben de güncelledim. Nedir bu google klavye ?? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin&hl=tr budur, şart değil ama bulunsun Ayrıca benimki güncelleme yok diyor 23 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 HTC One ile foto çekme, pozlama ayarları vs... http://blog.htc.com/2013/06/htc-one-photo-tips-for-exposure/?ac95 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 (düzenlendi) Bekleme durumunda pil ömrünüz ne kadar arkadaşlar? Ben 5-6 görüşme çok az oyun ve arada kurcalama, çok az internet ile 3. gündeyim, %13 kalmış durumda (tasarruf modu açık) Birde aldığım silikon kılıfın ses tuşlarının olduğu kısım boştu, bu yüzden şundan aldım http://www.ebay.com/itm/171053668876?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Resimlerdeki cihazın camında koruma var, bu model şuan bizde satılmıyor, kalın olanı ve camların kenarları yuvarlatılmamışı bulunuyor. Resimdeki bu, alttaki 3. resimde camın kenarlarına dikkat!!! http://www.spigen.com/brands/htc/htc-one-screen-protector-glas-tr-slim-premium-tempered-glass.html Türkiyede bulunansa bu http://www.spigen.com/brands/htc/htc-one-screen-protector-glas-t-slim-premium-tempered-glass.html 26 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Dün sabah 7'de çektim, %30 filan var galiba. 3g senk. vs. açık sürekli. Güzel bence, 3g vs. kapalı, sadece karışık kullanım wi-fi falanla rahatça 2 günden fazla dayanıyor, sevdim bu aleti Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Gayet güzel, pil konusunda da geçer not aldı benden Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ali Cihangiroğlu yazdı: Gayet güzel, pil konusunda da geçer not aldı benden benim 1 gün gidiyor max. mail, 3g hep açık... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Yılmaz Ertek yazdı: benim 1 gün gidiyor max. mail, 3g hep açık... Sen full ötesi kullanıyorsun demek sana zayfon demekki yarım gün bile gitmeyecekmiş, iyiki bunu almışsın Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 Benimde 2 gün gidiyor ortalama ama çok yoğun kullanmadığım zaman.Wifii yada 3g genelde açık şekilde.Tasarruf modu ilk defa bugün açtım şu an tam dolu bakalım fark edecek mi.Oyun şu an hiç oynamadım daha genelde foto çekimi konuşma bazen mesaj ve kurcalama şeklinde kullanıyorum Ali abi ekran koruma güzelmiş gerçi pahalı ama ikisi arasında model farkı var anlaşılan.Senin eklediğin resimler de açılmadı bende nedense Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 (düzenlendi) Case şart, hatta double dip alsammıda diyorum, ben şundan aldım http://www.ebay.com/itm/171053668876?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Türkiyede ise... http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-m7-silikon-kilif-tpu-kapak-parlak-91019071 double dip se http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-hc-c840-double-dip-hard-shell-kilif-92227941 Double dip ve şu tam oturuyor, kılıf yüksekliği cam koruma için taktığımız tempered camla tam uyumluymuş, boşluksuz. Ben şantiyede olduğumdan riskte fazla malum.... 26 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts