İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Bugün HTC yine takdirimi kazandı ve telefonda vazgeçemeyeceğim marka olduğunu kanıtladı. bozulmuştu telefon reset atmaya başladı. garantiden geldi sorun giderilmiş ve arka kapak ve kasa sorun olmamasına rağmen değiştirilmiş..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hTC yi bilen alır demiş atalarımız, ayrıca hTC candır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

En son güncelleme bana size geldiği zaman gelmemişti. Dün tesadüf bakayım dedim gelmiş yaptım herhangi bir sorun yok

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bir haftadır ilginç bir sorun var.Batary doctor kullanıyorum bende ve onun ekran üzerindeki batarya durumunu gösteren yeşil ikonu var biliyorsunuz.Benim batarya Yüzde ona (10)a düştüğü zaman telefon direk kapanıyor batarya bitmiş gibi.Sonra sarja takiyorum sıfırdan dolmaya basliyor.Ayrıca mesela telefon sarja takılı halde iken forumda falan dolaşıyorum ama şarj dolmuyor aksine eksiliyior .

Yorum bağlantısı

HTC beni iyiden iyiye uzmeye basladı... gecen hafta hat bulamayıp reset döngüsüne giriyordu garantiden yapıldı geldi cok guzel sekilde... 1 hafta sonra yine aynı hat arıyor bulamıyor baslıyor resete :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bir haftadır ilginç bir sorun var.Batary doctor kullanıyorum bende ve onun ekran üzerindeki batarya durumunu gösteren yeşil ikonu var biliyorsunuz.Benim batarya Yüzde ona (10)a düştüğü zaman telefon direk kapanıyor batarya bitmiş gibi.Sonra sarja takiyorum sıfırdan dolmaya basliyor.Ayrıca mesela telefon sarja takılı halde iken forumda falan dolaşıyorum ama şarj dolmuyor aksine eksiliyior .

Şarj cihazın yada cihazdaki bölüm sorunlu bence, sen bunu aldığın günden beri sıkıntı yaşıyorsun, defoluya denk gelmişsin sanırım, bence servise yolla sıkıntıları anlat değişim iste, bakalım ne olacak, yapamazlarsa sonunda paranı alırsın, biraz bekletir bu iş ama alırsın.

HTC beni iyiden iyiye uzmeye basladı... gecen hafta hat bulamayıp reset döngüsüne giriyordu garantiden yapıldı geldi cok guzel sekilde... 1 hafta sonra yine aynı hat arıyor bulamıyor baslıyor resete :(

senin cihazda sanırım Akan beyinki gibi doğuştan defolu, direk servise 2. kez gönder, 3. de de olmazsa para iadesi yada sıfırla değişim olacak zaten.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ya şu HTC alanları anlamıyorum, para dışkı mı da Htc alıp sokağa atıyorlar :D M8 diye telefon mu olurmuş arkadaş :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ya şu HTC alanları anlamıyorum, para dışkı mı da Htc alıp sokağa atıyorlar :D M8 diye telefon mu olurmuş arkadaş :D

tf6 diye yamulgan ve demode oluyorya kardeş  :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

1732e8da99fb51437a96a5c32e01937a.jpg

2897cbcf671d6051eab45f04472ba241.jpg

Nexusun fiyatını koymaya gerek yok sanırım. :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Adaş sendeki iphone'a ne oldu 4 olan ?

3310 la takas etmiş, üste tf 6 istemiş 3310 un sahibi  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:D neden? m7 nin yarısı olan alete mi :D

Yarası bile eziyor diyorsun :D

Adaş sendeki iphone'a ne oldu 4 olan ?

Duruyor adaş.

3310 la takas etmiş, üste tf 6 istemiş 3310 un sahibi :D

Hayal gücüne bak be :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hayale gerek yok, 4s diyorsun, daha dün itırtos7 yüklüsüne deep inceleme yaptım, sonuç belli, acaip sıkıcı, eksik ve açık net hantaaal. üzügünüm, arabada iyisin ama bu konda tırtlarla takılıyorsun, biraz çağa ayak uydur, ne o öyle 4s falan  :tongue:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

hayale gerek yok, 4s diyorsun, daha dün itırtos7 yüklüsüne deep inceleme yaptım, sonuç belli, acaip sıkıcı, eksik ve açık net hantaaal. üzügünüm, arabada iyisin ama bu konda tırtlarla takılıyorsun, biraz çağa ayak uydur, ne o öyle 4s falan :tongue:

Madem öyle hediye et bi m7 ya da m8 bakalım doğru mu söylüyorsun :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Madem öyle hediye et bi m7 ya da m8 bakalım doğru mu söylüyorsun :D

Vay uyanık vayy  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Vay uyanık vayy :biggrin:

Ben de ip4 hediye ederim sana kalitenin tadına bakmış olursun :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Değerli abilerim yaklsikt iki aydır lphoneden ayrıldım ilk defa android telefon kullanıyorum gittim htc one m8 aldım makine kelimenin tam anlamıyla şahane sadece sevmediğim tek yani klavyesi iphone klavyesi gibi klavye istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim

şu nasıl

google-klavye-lollipop-795x350.jpg

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-keyboard/google-keyboard-4-0-21173-1568296-apk/

Ben de ip4 hediye ederim sana kalitenin tadına bakmış olursun :D :D

:D

şunu 6 yapalımda oğlana vereyim oynasın  :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aynen direk defolu telofon benimki muhtemelen.Benim tek sorunum şarj ve pembe kamera ya sıfır verecekler yada para verirlerse farklı telefona bakabilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aynen direk defolu telofon benimki muhtemelen.Benim tek sorunum şarj ve pembe kamera ya sıfır verecekler yada para verirlerse farklı telefona bakabilirim

mesela Moto Droid turbo gelsede alsak :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu ne yahu böyle :) valla para iadesi olursa eğer karambolde g3 yada not4 alabilirim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu ne yahu böyle :) valla para iadesi olursa eğer karambolde g3 yada not4 alabilirim

m9 geliyor, aman diyim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...