Guest Mert Boran 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Abi alabilirim ben. Eskidi zaten kilifim. 14 Ekim 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Siyahi alabilirim benOk dir, ozelden adres atarsan ilk firsatta yollarim.Abi alabilirim ben. Eskidi zaten kilifim. Seffa da sana gelsin, adres lazim tabiDabil yokmu abi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Abi teleservice'e gönder. Yenisi gelsin. Kualklik bozuksa o da aynı şekilde. Aksesuarlar da garantili çünkü. Benim telefon kvk garantili.Htc müşteri hizmetleri ile görüştüm herhangi bir kvk servisine gönderin dediler.Ben teleservise de gönderim yapabiliyormuyum acaba Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Yedekleme yapamadım js backup ile hata veriyor ama anlamadım da tam olarak.Nedir bunun derdi ki Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Benim telefon kvk garantili.Htc müşteri hizmetleri ile görüştüm herhangi bir kvk servisine gönderin dediler.Ben teleservise de gönderim yapabiliyormuyum acaba Yaparsın Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Birtek soruya cevap vermekle olmaz yukarıda yazdığım ne olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) Yedekleme yapamadım js backup ile hata veriyor ama anlamadım da tam olarak.Nedir bunun derdi ki Yedekleme için dosya boyutu 2gb. limiti aşıyormuş, yedekleme için ya boyutu azaltacaksın yada pc ye jsbackup kurup yedeği pc ye aldırtacaksın Al sana cevap 15 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Böyle is mi olur yahu.Başka bir yol söyleyin o zaman basit bir yedekleme için.Bu google otomatik olan yedekleme herşeyi kapsıyor mu yada Htc hesabına olan yedekleme Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 http://www.teknolojioku.com/haber/htcden-android-50-lollipop-aciklamasi-geldi-22651.html Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Suanki sürüm zaten gayet stabil sabırsızlıkla beklemeye gerek yok gelince yukleriz Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Yedekleme için dosya boyutu 2gb. limiti aşıyormuş, yedekleme için ya boyutu azaltacaksın yada pc ye jsbackup kurup yedeği pc ye aldırtacaksın Al sana cevap Ali abi detaylasan biraz şu pc ye yedekleme işini . Telefon yedeklemesine pek guvenmiyorumda. Özelliklede rehber kısmına. Şimdiden teşekkürler. [emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Kolay, backup programını bilgisayara kur, telefonu usb den bağla ve yedeklet http://jsbackup.net/english/ pc versiyonu kuracaksın. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Ok dir, ozelden adres atarsan ilk firsatta yollarim. Seffa da sana gelsin, adres lazim tabi Dabil vardi pert oldu kullanmaktan, bunlar sifir kullanilmadilar. Tesekkur ederim Ali Abi. Şimdi aldım kılıfı. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Tesekkur ederim Ali Abi. Şimdi aldım kılıfı. Evet bende aldım teşekkürler Ali Rica ederim gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 Bu ne anlama geliyor birkaç gündür bu şekilde ekrana uyarı geliyor.Giriş başarısız diyor resimde de görüldüğü ekranı açıp ilerle diyorum hata veriyor sanki parola yanlış gibi anlamadım gitti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Bir yıl öncesine gidelim ve hafızalarımızı tazeleyelim; Teknosa önünden geçerken vatandaşın birini aradım. Arayış içerisindeyim, darbeye dayanıklı, sağlam cihaz arıyorum.. Abii Htc al dertlerin sona ersin.... La olm bak bişey olursa... olmaz abii mükemmel cihaz.. peki one S alıyorum.... Tekonsa personeli depodan sıfır htc getirdi ve kutuyu açmasını, cihazı test edeceğimi söyledim....Eleman kutuyu açtı ve telefon yere düştü... İşte lanetlendiğim an o andır. 3 sefer One S ciddi darbe aldı ve yaşamına devam etti, en sonunda ekran kırılınca defnettim.. OneX : Htc'nin en sağlam cihazı..O da 4 sefer hasar gördü ve en sonunda HTC Türkiye Desire 816 gönderdi. Allahtan ona bişey olmadan hemen kept..ee sattım. Şimdi, kusur bende mi yoksa adaletin çatısı altında vazife yapan ve beni htc'ye bulaştıran kişide mi? Ne yapsam ey dostlar ? 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Kimsede kusur yok abi. Allahtan doğru yola yönlendirmiş Zafer Abi, yoksa samsung vb gibi tırt markalar alsan ne garanti bir işe yarardı, ne de sıfır cihaz gönderirlerdi. Cihazın kendisinden pahalı ekran ücreti, uydurulmuş sıvı teması, durduk yere soyulan kasa vs. Yerinde olsam Htc One M- serisinden devam ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Babaya mal satılırmı la, anca hediye edilir 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Bir yıl öncesine gidelim ve hafızalarımızı tazeleyelim; Teknosa önünden geçerken vatandaşın birini aradım. Arayış içerisindeyim, darbeye dayanıklı, sağlam cihaz arıyorum.. Abii Htc al dertlerin sona ersin.... La olm bak bişey olursa... olmaz abii mükemmel cihaz.. peki one S alıyorum.... Tekonsa personeli depodan sıfır htc getirdi ve kutuyu açmasını, cihazı test edeceğimi söyledim....Eleman kutuyu açtı ve telefon yere düştü... İşte lanetlendiğim an o andır. 3 sefer One S ciddi darbe aldı ve yaşamına devam etti, en sonunda ekran kırılınca defnettim.. OneX : Htc'nin en sağlam cihazı..O da 4 sefer hasar gördü ve en sonunda HTC Türkiye Desire 816 gönderdi. Allahtan ona bişey olmadan hemen kept..ee sattım. Şimdi, kusur bende mi yoksa adaletin çatısı altında vazife yapan ve beni htc'ye bulaştıran kişide mi? Ne yapsam ey dostlar ? Kabahat bende... "Al bi Samsung keyfine bak" diyecektim, android'in adını anmayacaktın. Ben diyorum, hTC artık sana cihaz satmamalı. Üretim bandının ilk aşamasından son aşamasına kaç tane test geçiriyor o cihazlar bilmiyorum ama senin kadar gaddar davranıldığına inanmıyorum. Ben hTC'nin yerinde olsam seni istihdam ederdim, "al bunu yeni yaptık, boz bakim la şunu görelim" derdim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Sinekkovar testi, portif testi yapılmalı 1 Yorum bağlantısı
onurdursun 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Zoe de eskiden şarkının uzunluğu kadar klipte uzayabiliyordu yeni sürümde 16 resim 33 sn ile sınırlandırma yapılmış sinir oldum Yorum bağlantısı
Recommended Posts