İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Telefonda herhangi bir veri kaybı oldumu böyle bir durumda silmesin ne var yok fabrika ayarlarına dönünce

Cihaz kvk garantisindeymiş.Şimdi baktım kvk sitesine istanbul bakırköy var buraya mı göndereceğiz o zaman cihazı.Htc den bana söylenen fatura fotokobisi ve sorunlarını yazın mng kargo ile karşı ödemeli olarak cihazınızı göndermeniz yeterli dediler

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Download ettiği yerde o dosya duruyordur onu bulup sil, system dodyalarindaydi hatirlayamadim, sildikten sonra tekrar guncelle de, duzelecektir, yerini hatirlayamadim şimdi...

Kaydettiği dosya hafizada yani, silip tekrar guncelleteceksin...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Download ettiği yerde o dosya duruyordur onu bulup sil, system dodyalarindaydi hatirlayamadim, sildikten sonra tekrar guncelle de, duzelecektir, yerini hatirlayamadim şimdi...

Kaydettiği dosya hafizada yani, silip tekrar guncelleteceksin...

Bulmaya çalışayım nerde olduğunu bakalım

Yorum bağlantısı
Umut Karataş

Telefonda herhangi bir veri kaybı oldumu böyle bir durumda silmesin ne var yok fabrika ayarlarına dönünce

Cihaz kvk garantisindeymiş.Şimdi baktım kvk sitesine istanbul bakırköy var buraya mı göndereceğiz o zaman cihazı.Htc den bana söylenen fatura fotokobisi ve sorunlarını yazın mng kargo ile karşı ödemeli olarak cihazınızı göndermeniz yeterli dediler

Veri kaybı oldu, yüklü uygulamalar falan gitti tabi. Ama galeri, kişiler, mailler senkron olduğu için kurunca geldi geri.

Sonuçta reset gerekirse siz bi full yedek alın yine de.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben güncelleme aratiyorum yok yeniden başlattım hızlı başlatmayı devre dışı bırakıp yine yok. Yurtdışı cihaz olduğundan olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben güncelleme aratiyorum yok yeniden başlattım hızlı başlatmayı devre dışı bırakıp yine yok. Yurtdışı cihaz olduğundan olabilir mi?

Olabilir. CID numarasına göre dağılır güncelleme. Çok önemli bir güncelleme değil anladığım kadarıyla. Olmasa da olur, vakti gelince telefonun bulacaktır. O zaman yüklersin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Başka hangi telefonda var su özellik yahu? Hem efekt hem de otomatik olarak söz bulma. Senkronize olarak şarkı ile birlikte akıyor hemde. Htc harika gerçekten.

edu4e9u7.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

fe503bdb5cfdb28f19289e7fa99633d9.jpg

0cb3f72f5b4861de5b96859d848d8e0f.jpg

Htc sense kalitesi cidden. İnce ayrıntılar ile belli ediyor kendini. Elbet herkesin bir gün kendisine geleceğini bildiğinden bu özelliği koymuş :D

Yorum bağlantısı
onurdursun

Bende yukledim ne değişti şimdi bi fark göremedim guncellemede

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

hTC ayrıdır, dengide yoktur, malum marka zaten kıyaslama dışı  :D  alt seri cihazlar ve yazılımları nokia bölümünde inceliyoruz  :p

Senelerdir eskidi bu özellikler,bazılarında hala yok, neyse uzatmaya gereke yok.

hTC yi bilen, diğerlerini ise herkes ve bazıları kuyruklarda heybeye sabahlayarak alır  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
onurdursun

Alarm çalarken titreşim i kapatmanın bir yolu varmı ben bulamadım

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bindirmeyi bende yaptim sıkıntı yok.

Bu guncellemeyle yeni birsey farketmedim farkeden varmi

Ram kullanımı düştü. Onun haricinde bir fark yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Orjinal şarj lazım bana

Buralarda bakindim dandik marka siz şarj cihazı veriyor adam.Htc nin bütün modellerininki sorunsuz olurmu .Amper falan deniliyor da

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Orjinal şarj lazım bana

Buralarda bakindim dandik marka siz şarj cihazı veriyor adam.Htc nin bütün modellerininki sorunsuz olurmu .Amper falan deniliyor da

Abi baska marka alırsan bile 5V 1A olsun. Htc 'nin orjinal aksesuarlarini satan bi site vardı. Google et çıkar muhtemelen. :)
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Mert baktım oraya şarj cihazı yok orada.Ya netten alacağım bir şekilde yada dolasacagim telefonculrı falan

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bozuk üç kısmı aldigimdan beri sorunluydu.Sonra sadece ara kablo aldım.şimdi de adaptör kısmında sorun var gibi şarj kesiliyor bazen.Bende idare olarak normal bir şarj aldım ama orjinal almak istiyorum

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bozuk üç kısmı aldigimdan beri sorunluydu.Sonra sadece ara kablo aldım.şimdi de adaptör kısmında sorun var gibi şarj kesiliyor bazen.Bende idare olarak normal bir şarj aldım ama orjinal almak istiyorum

Abi teleservice'e gönder. Yenisi gelsin. Kualklik bozuksa o da aynı şekilde. Aksesuarlar da garantili çünkü.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Htc one cı beyler, elimde iki adet çinden aldigim ihtiyac fazlasi one m7 silikon ve mika korumali kilif var, isteyen olursa musait bir zamanda kargolarim veya elden alabilir.

364039d7dbb8a804283f4aaa87ae459c.jpg

9bad928bb56eed57241cb8b6b53da33c.jpg

62a7798243855040b19e5cfa26ae15ec.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...