Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 (düzenlendi) Kısaca, alayına tokaaat demiş, doğru söze ne hacet Ayrıca bu iddaa değil, acı gerçek 8 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu 8 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu Hanım için olacaksa one mini 2 al abi. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da. Güzel ama çık biraz, seviye m7 ye yakın olsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Hmmm. O zaman Mert'e katılıyorum. M8 Mini. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Double Dip kilifim geldi 3 gun once, salak Çinli satici alt ust orta siyah renk siparis etmeme ragmen alt ve ust kapaklari gri yollamis... Neyse dedim taktim, on taraftaki cizilmez ama kalin koruma cami ile butunlesti kilif ve sımsıkı cuk diye oturdu. Kalitesi oem capak vs yok. Duvara atsam dayanacak gibi oldu telefon. Htc One ı gun gectikce seviyorum, bir ios degil ama htc'nin android i samsung s4 un androidine bes ceker gorsellik, kalite ve kullanim olarak. Bu kilif ile kullanildigi surece bu telefon eskimez cizilmez kirilmaz, fazla da kalinlastirmadi silikon kilifdan kibar oldu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Boşuna Quietly brillant dememisler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Yahu birisi şu kılıflardan sipariş verirkene fazladan versede , şu internetten alış-veriş özürlü kardeşlerinizde mal sahibi olsa . Lafıortayasöyleyipaslındakendisineisteyenadamsmileyi . 1 Yorum bağlantısı
Umut Karataş 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Double Dip kilifim geldi 3 gun once, salak Çinli satici alt ust orta siyah renk siparis etmeme ragmen alt ve ust kapaklari gri yollamis... Neyse dedim taktim, on taraftaki cizilmez ama kalin koruma cami ile butunlesti kilif ve sımsıkı cuk diye oturdu. Kalitesi oem capak vs yok. Duvara atsam dayanacak gibi oldu telefon. Htc One ı gun gectikce seviyorum, bir ios degil ama htc'nin android i samsung s4 un androidine bes ceker gorsellik, kalite ve kullanim olarak. Bu kilif ile kullanildigi surece bu telefon eskimez cizilmez kirilmaz, fazla da kalinlastirmadi silikon kilifdan kibar oldu. Ali hocam, double dip i takıp çıkarırken telefonun arkasında çizgi gibi bir iz bırakıyormu? Ben de aynısından getirtmiştim, bir kere taktım çıkarınca sanki çizmiş gibi iz bıraktı. Çok fazla takıp çıkarmaya gelmez gibi bu double. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Ali hocam, double dip i takıp çıkarırken telefonun arkasında çizgi gibi bir iz bırakıyormu? Ben de aynısından getirtmiştim, bir kere taktım çıkarınca sanki çizmiş gibi iz bıraktı. Çok fazla takıp çıkarmaya gelmez gibi bu double. İz bırakıyor fakat çizmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Ali hocam, double dip i takıp çıkarırken telefonun arkasında çizgi gibi bir iz bırakıyormu? Ben de aynısından getirtmiştim, bir kere taktım çıkarınca sanki çizmiş gibi iz bıraktı. Çok fazla takıp çıkarmaya gelmez gibi bu double. Umut hocam, 2 adet kanal hafif cizgisi var enjeksiyon kalibindan cikan arka kapakta, takmadan fark ettim cizmesin diye 3M koli bandimdan tam orayi kapatip sirti koruyacak sekilde yapistirdim, yag gibi oldu... Tak cikar sorun olmaz [emoji16] İz bırakıyor fakat çizmiyor. Ben takmadan o iki ince kanal elime gelince hemen bant kapladim, telefon sifir km oldugu icin cizik olmasin dedim nitekim korumus Yorum bağlantısı
Umut Karataş 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Umut hocam, 2 adet kanal hafif cizgisi var enjeksiyon kalibindan cikan arka kapakta, takmadan fark ettim cizmesin diye 3M koli bandimdan tam orayi kapatip sirti koruyacak sekilde yapistirdim, yag gibi oldu... Tak cikar sorun olmaz [emoji16] Ben takmadan o iki ince kanal elime gelince hemen bant kapladim, telefon sifir km oldugu icin cizik olmasin dedim nitekim korumus Ben de aynı şekilde bantla kapatmıştım o çizgileri Uçlarda bulunan 3er tane küçük çıkıntı da iz bırakabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Ali hocam, double dip i takıp çıkarırken telefonun arkasında çizgi gibi bir iz bırakıyormu? Ben de aynısından getirtmiştim, bir kere taktım çıkarınca sanki çizmiş gibi iz bıraktı. Çok fazla takıp çıkarmaya gelmez gibi bu double. Hayırlı olsun, nasıl ama dabıl süpermiş değilmi Çizmez merak etme, ben jiletle o 2 kabarık yeri hafiften traşladım tam oldu, kılıf şak diye oturuyor ve boşluk yapmıyor hala, bu alete olacak en iyi kılıf bu. Bendeki dabıl ın arkası siyah, üst kırmızı alt gri, daş gibi telefon zaten, dabılla granit gibi oluyor Bu arada yerim ios u, değil falan demişsinde nasıl değilmiş açıkla bakiiim Yorum bağlantısı
Umut Karataş 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Hayırlı olsun, nasıl ama dabıl süpermiş değilmi Çizmez merak etme, ben jiletle o 2 kabarık yeri hafiften traşladım tam oldu, kılıf şak diye oturuyor ve boşluk yapmıyor hala, bu alete olacak en iyi kılıf bu. Bendeki dabıl ın arkası siyah, üst kırmızı alt gri, daş gibi telefon zaten, dabılla granit gibi oluyor Bu arada yerim ios u, değil falan demişsinde nasıl değilmiş açıkla bakiiim Aslında ben double ı alalı 9-10 ay olmuştu ama geldiğinde bi takıp çıkardım, baktım arkada siyah çizgiler var korktum takmadım. Telefon da daha yeniydi o zamanlar. O zamandan beri çekmecede duruyordu kılıf. Burada alanları görünce gaza geldim taktım. Şimdi kullanıyorum bakalım. Yalnız harbi sağlam hissi veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Aslında ben double ı alalı 9-10 ay olmuştu ama geldiğinde bi takıp çıkardım, baktım arkada siyah çizgiler var korktum takmadım. Telefon da daha yeniydi o zamanlar. O zamandan beri çekmecede duruyordu kılıf. Burada alanları görünce gaza geldim taktım. Şimdi kullanıyorum bakalım. Yalnız harbi sağlam hissi veriyor. Merak etme birşey olmaz,ben bir taktım 1 senedir çıkarmadım,sadece uç kısımları bazen çıkarıp hoparlör kısmını silip takarım o kadar, siyah iz yapar ama çizmez, rahat etmek için jiletli yan koyup hafiften kabarık kısmı traşla yeter, dahada sürtmez zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 m8 in 32 lik versionu olmayacak mı sayın htc ciler? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Nedecen osikiliği. Onaltı yetmiyor mu? 128 gb da hafıza kartı takarsin. Çiçek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 (düzenlendi) m8 in 32 lik versionu olmayacak mı sayın htc ciler? Tabii siz anca bunlara baktığınız için hadi olmayacak diyelim, bu tokadı basmasına engel değilkki, bende sana sorayım,şu Lg hTC seviyesine ne zaman gelecek? Lg ye şundan 10 tane göndermek lazım, baya yemesi gerek daha M8 alan, kullanan var mı? Niyeti bozdun, belli oldu artık, hadi tutma kendini, sende akıyo kervanına katıl 16 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 O iş tamam abi Hadin hayırlı olsun abim. Detaylı kullanım şeylerini bekliyoz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 (düzenlendi) O iş tamam abi Hadi yaa Mert in de dediği gibi detayları alalım hemen hadi bana ver, sana g3 veriim üstüne ne istersin? 16 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts