İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yayınla ne olacak :)

O zamanda dediğim gibi ip6 hoşuma giderse alırım, ama çok zor Mert, marka bağımlılığım yok benim, 5s piyasadaki çoğu altseviye andro telefonu ezer, dediğim gibi alt seviye sadece, çünki donanım ister andro,  5s ve One, alıp elime bakmam bile 5s i eleme sebebi, One harbi iyi alet, 5s te iyi ama yazdığım sebeblerden dolayı One dan vazgeçmem şuan için, daha iyisi sadece M8 çünki :)

Apple ın 2 seçeneği var artık, ya ios un kodunu Andro gibi serbest bırakır...  ama yapamaz, yaptığı an işi biter, elli çeşit firma çok çok daha iyi cihazlar yapar ve tekel biter, apple olur havuç suyu  :D

Diğer seçenekse zaten şuan yapıyor olduğu şey, andronun kendinde olmayan iyi yönlerini araklayıp entegre etmek, ama yaptığı hata ise yazılımı hala fazla sıkıtutması ve sadece kendinin bunu yapması, Andro ile başedememe ve geri kalma sebebide bu zaten, yeterince hızlı gelişememek ve Andronun yaptıklarını kendine yeterince hızlı entegre edememek, bu da onun zamanla dahada geri kalmasına sebeb olacak gibi duruyor. :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Uzatmayalım bende yazmaktan sıkıldım artık

İyiki sıkıldın, maşallah yine gılgamış destanı döktürmüşsün 10 post :)

No more debiş, ios rulezzz, ayfon hala kral.

Keko Andro ve uyduruk HaTiCe anca aydon 3s kalitesinde

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İyiki sıkıldın, maşallah yine gılgamış destanı döktürmüşsün 10 post :)

No more debiş, ios rulezzz, ayfon hala kral.

Keko Andro ve uyduruk HaTiCe anca aydon 3s kalitesinde

Kendi dediğine kendin inanmıyorsun, bırak bu numaraları eskici seni, araban müzelik, telefonun antika, dede olmuşsun habire omuzun tutuluyor, halada yazıyor birde  :D  :D

hTC One (m7) nambır two, hTC One (m8) nambır One, veee diğerleri...  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, ekran koruyucular ne, cammı bildiğimiz koruyuculardanmı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

m8'e baktım da kasası m7den kötü bence. Alimünyum olayı iyi ama, iyi bir kalite hissi verir. bizim iphoneların cam olmasıda kalite hissini baya arttırıyor. Samsungun çan çin çon kalitede telefonlarına göre baya iyiymiş alüminyum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

m8'e baktım da kasası m7den kötü bence. Alimünyum olayı iyi ama, iyi bir kalite hissi verir. bizim iphoneların cam olmasıda kalite hissini baya arttırıyor. Samsungun çan çin çon kalitede telefonlarına göre baya iyiymiş alüminyum.

tipi bozmuşlar, yoksa güzel alet, fiyatıda çok abartmışlar, neye bizimkine bu ay sense6 gelecek nasılsa, önemli değil, daha çook kullanırız bu aleti nasılsa :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sonuncusu spigen kopyası, yalnız spigeninki çatlıyor sonradan :)

Şimdi Galip kardeş, sen dabıl dipi takıyorsun, sonrada ekran koruyucuyu takıyorsun, eğer kılıf mani olmuyorsa o temered cam koruyucuyu takmana, 2. si zaten sana gerekmeyecek, onu bana postalıyorsun, nasıl plan ama  :rolleyes:   :tongue:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bende çift mk7 var abi sen bunu nasıl unuttun :unsure2:

nası ya, bozulanı almadılarmı geri  :unsure2:

mk7 mi m7 mi? arabayı bu kadar düşünme yahu  :D

kılıfı takıp korumayı üstünde dene bakiiim, dabılın üst kamera çıkıntısı engel oluyormu ve dabıl takılıyken yanlardan korumaya engel oluyormu?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

teyze oğlunada almıstık ya benden sonra.benim tel servislerdeyken iphoneye katlanamayıp ona çökmüştüm :D

Hee hatırladım şimdi  :good1:

çabuk kılfı takıp dene bakiiim cam koruma dabıl dip takılıyken uyacakmı?

kılıfı takıp korumayı üstüne koysanda yeter, uyuyormu o lazım, mümkünse birde resim rica ediiim  :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Dabıl takılı ve cam uyuyor öylemi, yanlardan ne kadar boşluk var ve ön kamera çıkıntısı takılmıyormu, ha birde dabılın kenarları kalın, yani ekrana gelen kısım kalınya, korumayı takınca ekranla dabılın kenarı yükseklik olarak aynı seviyeyemi geliyor?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

tipi bozmuşlar, yoksa güzel alet, fiyatıda çok abartmışlar, neye bizimkine bu ay sense6 gelecek nasılsa, önemli değil, daha çook kullanırız bu aleti nasılsa :)

Eski kasa daha karizmatikdi yeniye göre. Olmaz da Dandroide geçersem Hatçeye geçerim Samsung modeller olastik dandik, G2 ye baktım o da plastik nerede kalite

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ben htcmi iphone 5 ile başabaş takaslayacagim sanirim. Aslında telefondan dibine kadar memnunum. Fakat değişiklik olsun istiyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eski kasa daha karizmatikdi yeniye göre. Olmaz da Dandroide geçersem Hatçeye geçerim Samsung modeller olastik dandik, G2 ye baktım o da plastik nerede kalite

Hatçeye geçersen dandroide değil Android e geçmiş olursun, diğeri zamzungun kullanamayıp bozduğu işletim sistemi zaten  :D

Ben htcmi iphone 5 ile başabaş takaslayacagim sanirim. Aslında telefondan dibine kadar memnunum. Fakat değişiklik olsun istiyorum.

Bende diyorumki, rahat battı değilmi  :biggrin: bari 5s dede barnak izini falan okutursun, abd ye gidersen sınırda sormazlar enazından, önceden kaydın yapılmış olur  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hatçeye geçersen dandroide değil Android e geçmiş olursun, diğeri zamzungun kullanamayıp bozduğu işletim sistemi zaten  :D

Bende diyorumki, rahat battı değilmi  :biggrin: bari 5s dede barnak izini falan okutursun, abd ye gidersen sınırda sormazlar enazından, önceden kaydın yapılmış olur  :D

Halen, Androidin menülerini beğenmiyorum. Çok dağınık ve basit geliyor bana özellikle de arayüzü. Tek kaliteli bulduğum şey kasanın alüminyum olması. Yoksa yaptığım işler nedir, feysbuku aç twitteri aç whatsappı aç. E bunları ios 7.1 de ki iPhone 4 bile yapıyor. O yüzden bildiğimin ve ihtiyacımı görenin dışındakiler pek cazip gelmiyor sanırım bana :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Halen, Androidin menülerini beğenmiyorum. Çok dağınık ve basit geliyor bana özellikle de arayüzü. Tek kaliteli bulduğum şey kasanın alüminyum olması. Yoksa yaptığım işler nedir, feysbuku aç twitteri aç whatsappı aç. E bunları ios 7.1 de ki iPhone 4 bile yapıyor. O yüzden bildiğimin ve ihtiyacımı görenin dışındakiler pek cazip gelmiyor sanırım bana :)

One ın menülere bak sen, saf androide değil, One daki menü düzenleme olayı hiçbirinde (ayfonda zaten yok) yok arayüz falan gayet güzel, zevk meselesi biraz olabilir tabide ayfondada  fena ötesi basit ve sıfır özellikli bir menü var ona bakarsan, geri kalan herşeyde ayfon basit kaçıyor, hemde fena halde basit, uygulama vs. demiyorum sistem arayüz basit, zaten olayıda basit olması ama benim gibiler için anlamı yok, elime almamla sıkılmam arasında 5 dk. var yada yok, tüm modellerinide kurcalamışım hemde, neyse One da kullanılan sense destekli arayüz ve android bana göre şuan hiçbir markada yok, baya iyi, eksiği var elbet ama ayfonla kıyaslayamam bile..

Diyorsunki face whatsup vs. bunları bırak One ı 5s i en uyduruk andro telefon bile yapıyor, yani ne one almaya nede ayfon almaya gerek yokki bu açıdan.

One da beni cezbeden birkere dediğim sense-andro uyumu-sıfır kasma şişme, aldığımdan beri 8 ay oldu sanırım, sıfır reset, sıfır şişme, donma dahil en ufak hata yapsa tamam diyeceğim, yok, hata yapmadı alet, ayrıca ne demişsin sadece kasası kaliteli öylemi,  öyle değil o iş, kasa kaliteli-ekran daha kaliteli- ses olayı tartışmasız kaliteli-pil ömrü 2 kat hemde bu full hd ekranla, şarj olma süresi daha az, kesinlikle daha sağlam ve ergonomik, kullanım ve detay açısından zaten açık ara önde.

Ayfonda menü zaten aşırı basit, mesela gıcık olan yönü home tuşunun işlevi, uygulamalrdan geri dönüş vs. ios7 ile ekrana sanal tuş vs uydurmuşlar ama bunun bile 50 kat detaylısı zaten markette bile var, bunları ayfon kötüdür demek için yazmıyorum, bana bunlar eksik geliyor ve bu cihazı kullandığımda bana verdiği zevk sıfır, sana yetiyorsa ne ala tabii, atraksiyon yok, zaten ayfon için bir söz vardır, ilk aldığında ya seversin ya nefret edersin, ben nefret etmedim ama sıkıldım açıkcası, basitliği-tek düzeliği sıktı... 

insan sürekli değişiklik heyecan arar, ayfonda bu yok, aldım baktım ve 1 saat içinde bitti benim için,  hep 3310 a benzetirim ya bu aleti, bunu kötülemek için demiyorum, 3310 u alırsın menülere bakarsın  2 tık ve olay bitti çözdün gitti, gerisi yok, ayfonda bana böyle geliyor anlayacağın, şimdi diyeceksinki androda habire herşey değişiyormu, elbette temel yapı değişmez ama bana bıraktığı şeyler ayfonda olmayan ve çok daha geniş şeyler, bu yüzden ayfon bana hitapta etmiyor tatminde, tekdüzelik bana göre değil yani, çabuk sıkılırım ben...

One dan da sıkılacağım elbet, mesela sense6 eğer One a gelmeseydi ciddi ciddi değişim düşünürdüm, anlatabildimmi, yani böyle birşey işte anlayacağın, uzar gider, kısaca ayfon tatmin etmiyor ve yetmiyor.

Mesela şunada çok gıcık olurum, Allahtan artık pek denmiyor, erişilmez alet ayfon.... nesi erişilmez kardeşim, nesi var yahu, şunu diyorum, ayfon güzel stabil vs. iyi diyorum. Karşı taraf ne diyor? Andro tırt, kullanan cihazlarda tırt :) böyle bir olay varmı yahu?  Nesi tırt, donanım vs. geri kalmayı bırak ileri olan da var, androda 2.2 sürümündeki gibi değil, 4.4 le çağ atladı bu yazılım...

Uzamasın artık, One yada Z2 bu cihazlara kötüdür demek bile abesle iştikal demektir, tamamen saçma, aynen ayfon kötüdür yaramaz demek gibi birşey, demek istediğim bunu demelerine gıcık oluyorum, htc babamın firması değil, ama günümüzde kötü denecek cihaz hemen hemen kalmadı gibi, en basitinden GM disco bile 4s ten falan daha iyi sayılır, hız olarak 5s daha iyidir ama kullanım detayında iş değişir gibi, o tırt öbürü süper diye bir olgu yok, alayı süper artık.....

Amma yazdım yine, sanırım anlatabildim, bu ne yahu anlat anlat, anlayan anlasın anlmayanda amaaan ...... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Offf yine bir destan, hele ki cepten tapatalkdan bakınca ansiklopedi sayfası gibi kargacık burgacık bitmek bilmeyen andro ve hatice methiyeleri :)

Forum yönetimi...

Gözünüzü seveyim Ali Androidoğlu'nun cep telefonu başlığına 15 kelimeden fazla yazmasına izin vermeyin :D

Adam üşenmiyorda :p Yazıyor da yazıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Offf yine bir destan, hele ki cepten tapatalkdan bakınca ansiklopedi sayfası gibi kargacık burgacık bitmek bilmeyen andro ve hatice methiyeleri :)

Forum yönetimi...

Gözünüzü seveyim Ali Androidoğlu'nun cep telefonu başlığına 15 kelimeden fazla yazmasına izin vermeyin :D

Şimdi tekrar baktımda, hakkaten destan, derdimi anlatabildim sanırım, dahada bu kadar yazmayacağım, sıkıldım yahu, değişiklik lazım  :D

Cepten düdük kadar ekranla senin için sağlam eziyet olmuştur, inanırım buna  :D  :p yan tut baride bir nebze kolay oku muahhaha  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Şimdi tekrar baktımda, hakkaten destan, derdimi anlatabildim sanırım, dahada bu kadar yazmayacağım, sıkıldım yahu, değişiklik lazım :D

Yok anlayamıyoruz biz, seni en çok çeken motorun yaptığı dalga köpürtmesi, hem de ne :)

Gönderilen Resim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yok anlayamıyoruz biz, seni en çok çeken motorun yaptığı dalga köpürtmesi, hem de ne :)

Puhaha işte farkımız burada, sen köpüğe kitlenip kalıyorsun, ben ise onun yapana ve nasıl yaptığına  :D  tırtfoncu tırtöver seniii  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Cepten düdük kadar ekranla senin için sağlam eziyet olmuştur, inanırım buna :D:p yan tut baride bir nebze kolay oku muahhaha :D

Bişey olmaz anında ipad den bakarım ama cepten bakınca oku oku oku oku bitmeyecek gibi duruyor, ben lisede bu kadar ders okusaydım Boğaziçi ünv garantiydi, koca ipad in tam ekranını bile kaplıyor postun :)

Parmak uçların his kaybı yaşayacak 50 yaşında ellerin tutmayacak titreyecek bu gidişle Ali gardaş

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Puhaha işte farkımız burada, sen köpüğe kitlenip kalıyorsun, ben ise onun yapana ve nasıl yaptığına :D tırtfoncu tırtöver seniii :p

Ellerin, parmakların bitti gitti tutamıycan o tırt fiestanın anlı şanlı devasa 68 bg'ini kontrol edem direksiyon simidini.

Az yaz az insan okuyacak bunlari :)

Gönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

PC den yazdım gardaş, öyle tırt çözünürlüklü iTepsi ile yazmam ben, ekranda telefonumda Full HD olacak, bilirsin ben en iyileri kullanırım  :D

Üşenmemiş tırtpad in resmini koymuş, hey Allahım yaaa  :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

PC den yazdım gardaş, öyle tırt çözünürlüklü iTepsi ile yazmam ben, ekranda telefonumda Full HD olacak, bilirsin ben en iyileri kullanırım :D

Üşenmemiş tırtpad in resmini koymuş, hey Allahım yaaa :D

Ipad retina o tirt dedigin alet :D Hd nin agababasi ;)

Ne kadar anladigin ortaya cikti iste :p

Bilmemek ayip degil, bak ögren Androidcan

Gönderilen Resim

Hehehe, almis eline gaydırıguppak HaTiCe bir i, bana caka satiyor, nanik :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Retina haaa geç sen onları, PC diyorum retina diyorsun, laptop senin padini kaldırır yere vurur, pad yerine tablet pc kullanırım ben, kucağımda NetCAD açmış çalışıyorum,  tırtpad miş, oyuncak olur ancak bunun yanında :D  hem kim üretmiş o LCD yi ona bak, toplama tırtpad Zamzung ekranlı hemide :D  elma önce üretici olsun sonra konuşsun :) telefona gel sen, 5s in ekrana bak birde benim One a, geçeceksin sen onları tırtover :) derdin çözünürlükse git zamzung tablet al, retina... pardon zamzung kendi ekranını geçmiş ne yapmış 

Samsung Galaxy Note Pro P902

2560*1600  tokat edişın, retina haaa muahahhahahahhahahah  HD nin ağababası evet, haklısın  :D

Klasik laf, devrimsel, hahahaha evet seneleeeer önce devrimi Sony den araklayarak yaptı ve orada kaldı, alayı demode bu elmanın  :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Evet arkadaşlar, Sense 6 güncellemesi abd de One Max cihazları için başlamış bulunmaktadır, kısa süre sonra bizede gelecektir  :D

hTC One nambır vaaaan :)

update1399586900.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...