İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Sende koruma yoksa al bence, bedeki spigen hala sıfır çizikle faaal :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sende koruma yoksa al bence, bedeki spigen hala sıfır çizikle faaal :)

Şu an yok ama yolda geliyor :D Ama bundan da alsam mı diyorum kafam karıştı yoksa gerek yok mu sürekli bişiler alıp duruyoruz :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Gerek yok bence, şu tam cam olan olsaydı belkide diğerleri gereksiz.  :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Kulaklık lastiğimin birisi yırtıldı. Bulamıyorum da renginden ötürü. :(

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

hTC  One alsana, en tepede keyfine bak  :D

Bir sürü One var Maşallah sürüsüne bereket :D Minisi bile ateş pahası :s 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bir sürü One var Maşallah sürüsüne bereket :D Minisi bile ateş pahası :s 

Ne yazıkki çok pahalılar evet, bu arada sana tavsiye, Sony z1 in minisi dışında hiçbir telefonun minisi işe yaramaz, ya hep ya hiç anlayacağın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ne yazıkki çok pahalılar evet, bu arada sana tavsiye, Sony z1 in minisi dışında hiçbir telefonun minisi işe yaramaz, ya hep ya hiç anlayacağın.

boyu değil işlevi önemli abi :D :D 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

boyu değil işlevi önemli abi :D :D 

La şu dandirik androidlere para verme (GM hariç :p ) Kanma Ali iphoneoğlu abiye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

La şu dandirik androidlere para verme (GM hariç :p ) Kanma Ali iphoneoğlu abiye :D

Heeheh bu dediğine kendinde inanmıyorsunya neyse...  az kaldı göreceğiz ip6 mı tırtfon6 mı, az kaldı  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Heeheh bu dediğine kendinde inanmıyorsunya neyse...  az kaldı göreceğiz ip6 mı tırtfon6 mı, az kaldı  :biggrin:

Kapı gibi kanıtım var :D Hem de senin ağzından :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kapı gibi kanıtım var :D Hem de senin ağzından :p

Açıklada görelim şu kanıtı yahuuu  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Açıklada görelim şu kanıtı yahuuu  :p

Konu açacam, bitirecem seni :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Konu açacam, bitirecem seni :D

Aç aç  :D

Oto yenileme özelliğim var, anında yenilenirim, sen esas senelerdir aynı olana bak, biten o  :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aç aç  :D

Oto yenileme özelliğim var, anında yenilenirim, sen esas senelerdir aynı olana bak, biten o  :p

Para dışkı olsa ben de senin gibi ben de her ay yeni bi Andro alırım, anca ömrü işte :) Kısıtlı olunca bütçe al bi iphone 3 sene sorunsuz kullan :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Para dışkı olsa ben de senin gibi ben de her ay yeni bi Andro alırım, anca ömrü işte :) Kısıtlı olunca bütçe al bi iphone 3 sene sorunsuz kullan :D

One ı alalı 1 sene oldu nerdeyse, şuan 2. sırada (1 . de m8 zaten  :D )  fiyatı hala aynı, tüm ayponları toplasan 1 One etmez, o hersene değiştiğin aletler alt seri olanlar, baba seriler yani One gibileri senin 5s ten bile fazla dayanır, geçeceksin sen onu Mert, yine olmadı  :D  sizde neden 3 sene gidiyor biliyormusun, alayı aynıda ondan  :D  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Koy çekinme, ne diyordum tam bende hatırlamdım, neyse... bak ayfon iyi güzel alet, kötü asla demiyorum zaten, ama şuanki Android 4.4 seviyesi harbiden çok iyi, ios esneklik bakımından asla başedemez bu net ve kesin, geri kalan herşeyde artık aynılar.

Bana ios un şusu üstün desene, yok bir üstünlüğü, android neden kullanıyorum, daha esnek daha az kısıtlamamlı kat be kat daha fazla özelleşebilir

ios a gelelim, kısıtlı, jb yapsanda hala geride, tamam iyi çalışıyor ama android den daha iyi çalışmıyor, andro çökme yüzdelerine bir bak birde ios a, kötü demiyim uzamasın, aynılar :)

ios bana sıkıcı geliyor ve istediklerimi karşılamıyor, cihazları cebe ele falan geliyor evet, ama o ekran işi bitiriyor, aldımmı şak diye işimi görmeliyim, ios nazlı, marka bağımlısı oluyorsun, vs.

Uzatmayalım bende yazmaktan sıkıldım artık, özet olarak ios iyi bir yazılım, 3-4 sene öncesi haklıydın, andro yanında yarım yamalaktı, ama o olay mazide kaldı, şimdi en ufak üstünlüğü yok bana göre, Andro çöküyor takılıyor vs. derler, alakası yok, sıkıntılı olan adam gibi optimize yapmayan samsung gibi saçma markalar, elli çeşit ara seviye alet çıkarır donanımıda kısarlarsa elbette takılır.

Sadece yazılım olarak bakarsak.

ios az donanımla çalışabilen stabil bir sistem

Android sağlam donanım isteyen aynı hatta son zamanlarda dahada stabil olan bir sistem, ayrıca çok daha esnek ve çevre uyumlu, ios bu konuda yaya alır üzgünüm.

Gelelim para kısmına, Andro sağlam donanım ister ve pahalıdır, ios düşük donanımlalada çalışır evet, ama hala kazıktır yani aralarında fark yok diyebiliriz, ikiside kazık.

Bu durumda neye bakarız, hangisi benim işime daha çok yarar, daha kolay kullanırım ve farklı marka çeşit ve işlevde cihazla şak diye bağlanırım vs.

Sence hangisi? Ezici olarak Android:  Andro telefon aleminin Windowsudur bu net, oturduğum yerden ağ yazıcısına yazı yazdırıyorum hatta ağ olmadan direk yazıcıya bağlanıp yazdırıyorum mesela, bu bile yeter :)

2 sene önce ne derdim bu hızla gelir tokadı basar, ne oldu geldi, peki ya bu zaman içinde ios ne yaptı? yerinde saydı: sonra ne oldu baktıki iş kötü ios7 ile androya benzeme ihtiyacı duydu, bunu keyfinden yapmadı, buna mecburdu çünki...

Neyse, yine uzattım, ios ta iyi Andro da, iyice kısaltalım konuyu, neden Andro kullanıyorum?

1-daha esnek daha az sıkıcı ve daha hızlı gelişiyor ve daha evrensel, ios ise tam tersi..

2-Andro üst seviye cihazlar ezici olarak hem kalite hem donanım olarak çok iyi

3-Ekran, bu bile ayponu eleme sebebi zaten, ha aypon ekran büyütünce olacakmı sanki, gerisi olmadan asla  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eh be Mert, yine tonla şey yazdırdın elim ağrıdı, burada soğuk şantiyede donduk, eh be kardeşim :)

Elimde ki Ss de öyle demiyosun :D

5s güzel alet evet, ama bana yetmiyor, ekran-pil yetersiz, esnek değil, istediğim seviyede özelleşmiyor ve ben müzik dinlerim, One la başedemez ne yazıkki, özellikle kulaklıkla dinlerken direk duman eder One, One kullanım açısından daha rahat, sense çok hoş ve asla ayfon bu rahatlıkta değil,  jb yapmak dert, yapsanda alet sapıtıyor ve jb li hali bile hala Androide göre geride, ama kötü değil asla, sadece kurtarmıyor beni kardeşim  :D ayrıca hala One dan bile saçma fiyatlarda geziyor.

Şu ip6 çıksada olay netleşse, bakalım elma ne yapacak, bu kafayla giderse işi zor.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Isındın abi işte daha ne istiyon :D SS'i yaynlamayayım bir süre daha bari :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...