İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ümit Atmaca

One+ 'yı duymadım. Çıkabilir ama yine etkileyici fiyat/performans oranı sunmaz diye düşünüyorum ben. EVO3D iyidir ama çok kalın tabi. 1 sene kullandım ben de. 

Ben de One X kullanıyorum, değiştirmek istiyorum ama seçenek bulamıyorum. Yapacağım şey ya One (M7)'nin fiyatının düşmesini beklemek, ya da LG 'ye transfer olup G Pro 2 gibi performansı çok iyi fiyata almak. 

Samsung konusunda ise doğru yoldasın :p Hiç karıştırma.

One M7 modeli gerçekten performansı iyi olduğu kadar da kibar bir cihaz. EVO 3D o konuda maşallahı var. :D Bir de yakın arkadaşım tutturmuş iPhone 5S al diyor. :D Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali kararsızlık söz konusu. Bakıcam artık, ya dediğiniz gibi fiyatın düşmesini bekleyeceğim ya da HTC kalitesini aratmayacak uygun fiyatlı başka bir şey düşüneceğim. :) 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Beklenti çok yüksek değilse bence bir One X alabilirsin. Fiyatına göre şu anda çok iyi bir cihaz. Sıfırı 1000, forumda satılan ikinci eli 700 TL. Şahsi fikrim; şu anda piyasadaki tüm parametreleri birlikte değerlendirdiğinde fiyat performans oranı en iyi telefon. Discovery dahil. 2.sıraya Elite 'i koyabilirim.

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Şimdi belki diyeceksiniz ki: "Sana da telefon beğendiremiyoruz..." :D:p Ama bakınca One X iyi bir model ama donanım özellikleri EVO 3D'den çok bir farkı yok, Benzer bir cihaza 1000 TL vermek istemem açıkcası. Madem yenileyecez en azından güncel bir şey olsun. :D Kararsızlığa düşmek kadar kötü bir şey yok. :D Tavsiyeleriniz doğrultusunda bir değerlendirme yapacağım, bakalım piyangodan hangisi çıkacak: :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şimdi belki diyeceksiniz ki: "Sana da telefon beğendiremiyoruz..." :D:p Ama bakınca One X iyi bir model ama donanım özellikleri EVO 3D'den çok bir farkı yok, Benzer bir cihaza 1000 TL vermek istemem açıkcası. Madem yenileyecez en azından güncel bir şey olsun. :D Kararsızlığa düşmek kadar kötü bir şey yok. :D Tavsiyeleriniz doğrultusunda bir değerlendirme yapacağım, bakalım piyangodan hangisi çıkacak: :)

Evo ile One X arasında dağlar var dağlar :) 

One + dediginiz telefon farkli bir marka. Snap 801 AC islemci, 3 gm ram, 5.5 inc ekran ve sony 13 mp lens ile geliyor. Abd icin 400 dolar, avrupa icin 350 euro fiyati var. 23 nisanda cikacak ancak ilk parti icin TR'ye satis verilmedi. Cihazin resmi henuz yok piyasada. Markasi One + modeli ise One :)

Bak bu beklenir işte. Biraz daha detay araştırmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur

Bana gelen maillerin büyük bir kısmı eklenti olarak gözüküyor.

Ayarlardan ne denediysem olmadı. Sizce nasıl düzeltebilirim. Bu arada hesabım gmail.

cd04a047-051f-4fc7-bd83-ea62cf53f339.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bana gelen maillerin büyük bir kısmı eklenti olarak gözüküyor.

Ayarlardan ne denediysem olmadı. Sizce nasıl düzeltebilirim. Bu arada hesabım gmail.

Gelen mailin şekliyle ilgilidir diye düşünüyorum. Halkbank'tan bana da mail gelirdi onlar da eklentiydi, diğerlerinde çok nadir karşılaşıyorum.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hah aynı durumla bende karşılaştım son donemelrde işin garip tarafı tüm mailleri bile göremiyorum bu kısımdan nedense.allataki resimde posta yazan yerden açarsam yukarıdaki gibi çıkıyor benimde ve bütün postalari göremiyorum.Ancak ikinci yuvarlak içine aldığım google klasorunden gmail i acarsam o zaman hem bütün postalari görüyorum hemde hepsi normal şekilde açılıyor.Gönderilen Resim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Seslideyken mesaj geldiginde titresimi kapatamiyorum ne degisik bu telefon ya iphoneye jeirbilek atar parcalar soker takardim bunun icini bile anlayamiyorum bazen

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Seslideyken mesaj geldiginde titresimi kapatamiyorum ne degisik bu telefon ya iphoneye jeirbilek atar parcalar soker takardim bunun icini bile anlayamiyorum bazen

Gayet basit, sms de titreşim istemiyorsan mesaj kısmını aç ve sağ üstteki 3 noktaya bas, bildirim ayarlarından titreşimi kapat iş tamam

Mailde de aynısını yapacaksın, farklı olarak ayarlara basınca mail adreslerin çıkacak, her adresin kendi bildirim ayarı var, istediklerinin titreşimini kapar istediklerini açık bırakırsın ...

yerim ayponponu, onda böyle detay olmaz, içini de açarsın dağıtırsında, bu Hatçe Van, açmana gerek yok, banamısın demez zaten  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Gayet basit, sms de titreşim istemiyorsan mesaj kısmını aç ve sağ üstteki 3 noktaya bas, bildirim ayarlarından titreşimi kapat iş tamam

Mailde de aynısını yapacaksın, farklı olarak ayarlara basınca mail adreslerin çıkacak, her adresin kendi bildirim ayarı var, istediklerinin titreşimini kapar istediklerini açık bırakırsın ...

yerim ayponponu, onda böyle detay olmaz, içini de açarsın dağıtırsında, bu Hatçe Van, açmana gerek yok, banamısın demez zaten :D

Ali abi cok sagol ben teknolojiye geri kalmaya baslamisim gercekten yaslaniyorum galiba :) eskiden komsularin arkadaslarimin pc lerini tamir eder telefonlarini tamir ederdim :) abi sms geldiginde titresimde titrer her halde artik :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

yerim ayponponu, onda böyle detay olmaz, içini de açarsın dağıtırsında, bu Hatçe Van, açmana gerek yok, banamısın demez zaten :D

ali abi bu bildirim isiklarini nerden ayarliyorduk atiyorum facebook mavi whatsapp beyaz felan oluyor mu
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ali abi bu bildirim isiklarini nerden ayarliyorduk atiyorum facebook mavi whatsapp beyaz felan oluyor mu

Tek eksik bu, kırmızı ve yeşil dışında renk yok, bildirim ışığını her uygulamanın içinden, eğer  yoksa da genel ayarlardan yapıyorsun.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Tek eksik bu, kırmızı ve yeşil dışında renk yok, bildirim ışığını her uygulamanın içinden, eğer yoksa da genel ayarlardan yapıyorsun.

bende benim kafami basmiyo artik diyorum :)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

M8 ellerimdeykene :p

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

One max- One m8 -one- one mini

Bence ele oturma hissi iyi değil ve büyümüş. Kenarlarda da eskisinden daha fazla boşluk var. Gereksiz uzamış. M7 bence bundan iyi.

Fiyat :2499 Tl

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

power düğmesi sorunuyla cumartesi itibarıyla 5. defa servise gönderdim htc one yi.son gelişinde ana kartı değişmişler power düğmesine el atmamıslar.servis elamanı kör olsa,dokunma hissiyatıyla o düğmenin işlevini tam olarak yerine getirmediğini anlar.

mahkeme yolu htc ye de göründü.

Yuh yani, ver mahkemeye  :angry:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

htc destek mı dersın teleservısmı dersın hepsine verdim veriştirdim.

Allahtan tum servis faturaları kargo fıslerı arıza bıldırım formları elimde.bu seferde olmamıssa doğru mahkemeye kvk yı verdıım gıbı onlarıda verecem alıstım nasıl olsa

Arkadaş sen de hakikaten çok şanssızmışsın. :) Allah yardımcın olsun. 

Servisin başka bir şubesine göndermeyi denedin mi? Ankara'ya mesela. Olmuyor mu öyle?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Biz buradan Ankara'daki teleservice'e çok hTC gönderdik. Belirttiğimiz arızaların yanında cihazdaki tüm kozmetik sorunları bile biz istemeden giderip gönderdiler. 5 kez güç tuşu için giden cihazın tamir edilmemesi bana çok garip geldi. İnanılır gibi değil. 

Bence bir kez de Ankara'ya gönderin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bencede Ankarayı dene Galip, servisten servise acaip fark oluyor, arabada da aynı durum geçerli, baksana bizim buradaki servis işçilik almıyor :)

Yorum bağlantısı

Beklenti çok yüksek değilse bence bir One X alabilirsin. Fiyatına göre şu anda çok iyi bir cihaz. Sıfırı 1000, forumda satılan ikinci eli 700 TL. Şahsi fikrim; şu anda piyasadaki tüm parametreleri birlikte değerlendirdiğinde fiyat performans oranı en iyi telefon. Discovery dahil. 2.sıraya Elite 'i koyabilirim.

Bence en iyisi note 2.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Garanti konusunda bahtsız bedevi benim, lütfen :p

Mert telefonun ilk sayfasının ekran görüntüsünü koyarmısın.Blinkfeed olan kısım.Benim o sayfanın üst kısmı siyah değil resmen beyaza yakın gri duruyor ve gıcık oluyorum bu duruma da

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert telefonun ilk sayfasının ekran görüntüsünü koyarmısın.Blinkfeed olan kısım.Benim o sayfanın üst kısmı siyah değil resmen beyaza yakın gri duruyor ve gıcık oluyorum bu duruma da

Bizde de öyle abi. Gönderilen Resim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

power düğmesi sorunuyla cumartesi itibarıyla 5. defa servise gönderdim htc one yi.son gelişinde ana kartı değişmişler power düğmesine el atmamıslar.servis elamanı kör olsa,dokunma hissiyatıyla o düğmenin işlevini tam olarak yerine getirmediğini anlar.

mahkeme yolu htc ye de göründü.

mahkemeye gerek yok 4. Kez yapamadilarsa yenisini istemen lazim zaten abi vermezlerse tuketici haklarina basvurcan
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...