İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Ben olsam şu anda telefon almam. Hele One hiç almam. Hele bi m8 gelsin satılmaya başlasın derim. Aciliyet söz konusuysa bir şey diyemem. Hizlial.com iyidir. Rahatlıkla guvenebilirsiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sanal pazar dan double dip kılıf aldım. Yurtdışı ile uğraşmak istemedim. 50 tlye gri kırmızı double dip + 2 adet ekran filmi ücretsiz kargo. 2 de taksit yapi verdim. :p

Bugün gelir galiba.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ekran filmi kaliteli mi mert bana da lazım film

Bilmiyorum ki abi hediye olduğu için muhtemelen iyi değildir. Birde dokunmatik kalem koymuş satıcı öyle dedi. Kaliteli ekran filmini yurt dışından sipariş verdim. Gelecek.
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bilmiyorum ki abi hediye olduğu için muhtemelen iyi değildir. Birde dokunmatik kalem koymuş satıcı öyle dedi. Kaliteli ekran filmini yurt dışından sipariş verdim. Gelecek.

Hangisini verdin link alayım bende siparis geceyim bari
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

benim bildigim bizim telefon kalemle calismiyor
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Arkadaşlar, yorumlarınızı okudum, sanırım bu cihaz benim de tercihim olacak. Ancak internet fiyatlarıyla mağaza fiyatları arasında 200-300 TL gibi farklar var.Reklam olarak algılanmasın ama hızlıal.com'da 1700 TL gibi bir fiyata satılıyor, tereddütteyim, güvenilir mi, bu siteden alınabilir mi? Fikirlerinizi almak istiyorum. Şİmdiden teşekkürler. :)

Vatan da hafta sonu indirimiyle beraber 1699 TL . Hem incelemişte olurunuz . Bir aksilik olmazsa banada gelecek bu gün bir tane bakalım . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Double dip kılıfım geldi ve harika oldu. Çok memnunum. Kasa degisimine gerek kalmadı. Şu an sıfır telefon hissi var. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Kaça maloldu. Birde benim van da geldi. Daha kurcalamadım ama şimdiden sevdim. Desire 500 den aliskinim zaten. Bu ram widgetini bulamadım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Double dip kılıfım geldi ve harika oldu. Çok memnunum. Kasa degisimine gerek kalmadı. Şu an sıfır telefon hissi var. :)

Dabıl candıııır, bunuda kaç kez yazmıştım, bu aletin en güzel kılıfı bu bence :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Dabıl candıııır, bunuda kaç kez yazmıştım, bu aletin en güzel kılıfı bu bence :)

Ali abi sen bilirsin. Bu ram ve işlem ci kullanımını gösteren widget olacak idi. Bulamadım.
Yorum bağlantısı
Akan Belen

ilginç kapaklar çıkmış bakıyorum da.50 çeşit ekran filmi var aliexpress de yahu ne alacağız anlamadım gitti valla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Kaça maloldu. Birde benim van da geldi. Daha kurcalamadım ama şimdiden sevdim. Desire 500 den aliskinim zaten. Bu ram widgetini bulamadım.

49.90

2 adet ekran koruyucu ve dokunmatik kalem ile.

Kalem harika çalışıyor. Çok hoşuma gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Öyle bir widget yoktu galiba, yönetici menüsünden açarsan sağ üstte gösterir ama widget değildir, sen marketten hoşuna giden birşey yükle en güzeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu arada bu telefonu alali ram nedir işlemci nedir unuttum. Android gibi değil hiç. Ram boşaltma ile ne ugrasiyormusum be samsungta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY

Note 2 im bozulduktan sonra kvk dan 1830TL fatura ile almıştım ama hayal kırıklığına uğradım o kadar basit özelliksiz bir telefon gldi bana arka planın siyah olup degistirilememesi içimi karartti ve bleinkfeed saçmalığı düzensizliği ses hoparlör ve estetiği hariç ekranindan tutun kamerasına kadar bence beş para etmez internette araştırdım kasa açıklığı varmış genelde baktım sanki benim cihazda da aynısı var 15 günlük cihazı servise verdim 20 gün bekledip kutulu değişim yaptılar kutuyu dahi açmadan zararla sattım arkadaş kutuyu açtı kasada yine açıklık vardı hatta daha fazla vardı cihazı inceledim cihaz bence kesinlikle yenilenmiş cihazda fabrikasyon sıfır cihaz değildi htc kesinlikle tavsiye etmiyorum LG G2 aldım canavar gibi herşey on numara

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ram sifirlamayi nasıl yapıyoruz.

Gerek yok, hTC One bu :D  ama yapacaksan marketten battery doctor kur, hem pilin daha çok dayanır hemde bunun widgetleri istediğin şeyleri yapar. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci
(düzenlendi)

Gerek yok, hTC One bu :D ama yapacaksan marketten battery doctor kur, hem pilin daha çok dayanır hemde bunun widgetleri istediğin şeyleri yapar. :)

Saolasin abi. tarihinde Mehmet Demirci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Note 2 im bozulduktan sonra kvk dan 1830TL fatura ile almıştım ama hayal kırıklığına uğradım o kadar basit özelliksiz bir telefon gldi bana arka planın siyah olup degistirilememesi içimi karartti ve bleinkfeed saçmalığı düzensizliği ses hoparlör ve estetiği hariç ekranindan tutun kamerasına kadar bence beş para etmez internette araştırdım kasa açıklığı varmış genelde baktım sanki benim cihazda da aynısı var 15 günlük cihazı servise verdim 20 gün bekledip kutulu değişim yaptılar kutuyu dahi açmadan zararla sattım arkadaş kutuyu açtı kasada yine açıklık vardı hatta daha fazla vardı cihazı inceledim cihaz bence kesinlikle yenilenmiş cihazda fabrikasyon sıfır cihaz değildi htc kesinlikle tavsiye etmiyorum LG G2 aldım canavar gibi herşey on numara

Dediğin her kötü şey değişebildiği gibi blinkfeed kapatılabilir veya istediğin siteleri ekleyebilirsin, özelliksiz nasıl oluyor anlamadım, diğerlerinde ne varsa bundada var, sadece gereksiz kalabalık yapmayacak şekilde düzenlenmiş,  G2 ye gelince üste para versen almam ve kıyaslamam bile, G2 dede kronik sıkıntılar dolu ayrıca, ekrana gelince samsung vari aşırı kontras benim için beş para etmediği gibi tutarsız yazılımı ve One ın optimizsayonunun yanından bile geçemeyen G2 nin alınması bile hata, beş parada etmez, kusura bakma böyle yazmak zorundayım, çünki senin yazdığın türde mesajara, uyduruk forumlarda fan yada troll derler...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Note 2 den sonra evet biraz iç karartıcı. Ama daha sade ve susten gösterişten uzak. Kamera da htc ye çok zarar ettirdi ve halen devam ettiriyor. M8de de aynı UltraPixel saçmalığı var ve iyi değil. En başarısız konusu o. Işık iyiyse güzel sonuçlar veriyor ama . Note 2 den iyi.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Note 2 den sonra evet biraz iç karartıcı. Ama daha sade ve susten gösterişten uzak. Kamera da htc ye çok zarar ettirdi ve halen devam ettiriyor. M8de de aynı UltraPixel saçmalığı var ve iyi değil. En başarısız konusu o. Işık iyiyse güzel sonuçlar veriyor ama . Note 2 den iyi.

Mert aypon6  kılıfı ve tipi sızdı diyorlar, bu tiple yine tırt olacak sanırım, bu durumda hTC den başka sadece sıvı soğutmalı Z2 alım listemize girecek sanırım.

iphone_6_cases_crystal.jpg

iPhone-6-Resim-2.jpg

Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY

Ben aldığımda degismiyordu kamerası 4ultrapiksel. Berbat çekiyor kesinlikle özellik karsilastirmasinda lg g2 htc one den daha iyi htc one en büyük özelliği hoparlör kalitesi ve kasa estetiği alır almaz cihaz soyulmaya başladı lg ve hem kasası çok estetik hem ekran kalitesi mükemmel 13 MP OIS TEKNOLOJILI SONY LENSI MUHTEŞEM PİL GÜCÜ 3000 mah. Htc nin en az 3 katı rahat gider ve 1.5 saat gibi inanılmaz hızlı şarj olması isinmamasi mükemmel kızılötesi özelliği de süper

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...