İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

benim 1 gun abi cunki online soccer menager oynuyorum cok sarj yiyiyor ve surekli internettetim :) isikta %36 da mat jiletin seviyorum birde kap olarakta kaucuk bi kap kullaniyorum

Double Dip i şiddetle öneririm :)

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Double Dip i şiddetle öneririm :)

Bulabilsem abi olabilir
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bulabilsem abi olabilir

Ebay de Aliexpress te dolu, birde Galip Kandemir arkadaşım 25 tl. ye var buralarda diyordu, bir sor istersen.

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Ebay de Aliexpress te dolu, birde Galip Kandemir arkadaşım 25 tl. ye var buralarda diyordu, bir sor istersen.

abi 3 liraya aliyorum ben herseyi :D jiletin 2 lira netten almam ama sevmiyorum gormeden almayi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

abi 3 liraya aliyorum ben herseyi :D jiletin 2 lira netten almam ama sevmiyorum gormeden almayi

O zaman sen bilirsin, silikona devam :)

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

O zaman sen bilirsin, silikona devam :)

alirimda gelisinin 3 4 kati para vermem Izmirde herseyi gelisinden alirim :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

alirimda gelisinin 3 4 kati para vermem Izmirde herseyi gelisinden alirim :)

O zaman süper, bulursan hemen al  :good1:

Bu arada al sana yeni haber  :D

"Apple’ın oyun ve uygulama geliştiricilere gönderdiği mail ile uygulamalara zam yapacağını dile getirdi. Apple’ın gönderdiği bilgilendirme e-postasında yazanlara bakılırsa, bugünden itibaren App Store’dan Avustralya Doları, Hindistan Rupisi, Endonezya Rupiahı, Türk Lirası ve Güney Afrika Randı para birimlerinde alışveriş yapan kullanıcılar, eskisine göre daha yüksek fiyatlar görecek. Bunun nedeni olarak şunu gösterebiliriz. Gelişmekte olan ve saydığımız bu ülkelerdeki ekonomik durumun iyileşmesi ve doların TL karşısında değer kaybetmesiyle birlikte Apple 0,99$ = 1,79 TL paritesini artık kaldıramıyor.

Özellikle ülkelere ödenen vergilerin de 1,79 TL’ye dahil olduğu düşünüldüğünde Apple’ın karlılıkları gitgide düşüyor. Karlılıkların düşmesine ise asla müsaade etmeyen bir firma olan Apple’da bu gidişe kendince bir dur demek üzere."

:D  :p  :D  :p

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

O zaman süper, bulursan hemen al :good1:

Bu arada al sana yeni haber :D

"Apple’ın oyun ve uygulama geliştiricilere gönderdiği mail ile uygulamalara zam yapacağını dile getirdi. Apple’ın gönderdiği bilgilendirme e-postasında yazanlara bakılırsa, bugünden itibaren App Store’dan Avustralya Doları, Hindistan Rupisi, Endonezya Rupiahı, Türk Lirası ve Güney Afrika Randı para birimlerinde alışveriş yapan kullanıcılar, eskisine göre daha yüksek fiyatlar görecek. Bunun nedeni olarak şunu gösterebiliriz. Gelişmekte olan ve saydığımız bu ülkelerdeki ekonomik durumun iyileşmesi ve doların TL karşısında değer kaybetmesiyle birlikte Apple 0,99$ = 1,79 TL paritesini artık kaldıramıyor.

Özellikle ülkelere ödenen vergilerin de 1,79 TL’ye dahil olduğu düşünüldüğünde Apple’ın karlılıkları gitgide düşüyor. Karlılıkların düşmesine ise asla müsaade etmeyen bir firma olan Apple’da bu gidişe kendince bir dur demek üzere."

batsim amerikalilar yasasin cekik gozluler :Dhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-one-m7-siyah-silikon-kilif-ucretsiz-kargo-1film-158497045/detay abi 3 liraya bana gelisi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Herkese teşekkür ederim.

Bu telefon gerçekten bir harika yahu.

Gönderilen Resim

Bu arada internetten 2 dolara ekran filmi ve arka taraf için film sipariş ettim. En kaliteli markadan. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Mert :)

ekran koruyucada en babası Spigen Ultra Crystal Clear Screen Protector dür, süper şeffaf ve çok zor çiziliyor.

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Herkese teşekkür ederim.

Bu telefon gerçekten bir harika yahu.

Gönderilen Resim

Bu arada internetten 2 dolara ekran filmi ve arka taraf için film sipariş ettim. En kaliteli markadan. :D

arka kisma jelatin yokki nasil birsey verdin siparis link atta bi bakalim :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

arka kisma jelatin yokki nasil birsey verdin siparis link atta bi bakalim :)

Olmazmı, arkaya skin bile var, hemde neler var neleeer :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bunlar korumadan daha çok renk değişikliği için sanırım değil mi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tabiki spigen kadar kaliteli degil. Ben piyasada satilan çoğu üründen daha kaliteli dedim.

Sende haklısın tabiki  :flowers: hem sana birşey dedimmi ben...

Bunlar korumadan daha çok renk değişikliği için sanırım değil mi

Evet, ancak çizikten korur o kadar.

Yorum bağlantısı
Misafir

Benchmark testini görünce aklıma geldi benim note 2 digerlerinden daha yüksek çıktı :p

Gönderilen Resim

Eğer parayla ikinci el almış olsaydım ben de one düşünüyordum ancak ip4 ile takas kelepir denk gelince note2 aldım. Çok da bir fark yokmuş aslında. Ekranın büyük olması işyerinde gece vardiyasinda film izlerken iyi oluyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Fark kullanımda açıkça belli. Kağıt üstünde ki donanım artık manasız bence. Ha birde note 2 dei benchmark testini htc one'da yapınca grafikler bambaşka gözüküyor. Test değilmiş o. :p

Mutlaka fark vardır arada ciddi puan farkı var :) ancak one in temiz ikinci elleri 1000tl civarinda note 2 750 :)

Ne kadar ekmek o kadar köfte :D

Yorum bağlantısı
Misafir

note 3 de masal ona göre, samsung ise hikaye, gitsin televizyon yapsın, gerçi Lg döver ama neyse, araba yapsın desek reno floresan hezimeti ve laguna saçmalığıda ortadayken o da masal ya neyse artık :)

Bu konuda haklısın abi note3 cidden hikaye bence note 2 güzel bir cihazdi note 3 hakkinda beklentilerim çoktu ama olmamış :) samsung u sadece note 2 ile kullanirim daha iyi bir cihaz cikmazsa. Fiyatina göre iyi bir cihaz stabil çalışan nadir touch wizlerden :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Şöyle diyim, samsung benim için bitmiştir. En iyisi (note 2'ydi bence) bile bir yerden sonra kasıyor doluyor. Bundan böyle android htc, android olmazsa da küflü elma. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

note 3 de masal ona göre, samsung ise hikaye, gitsin televizyon yapsın, gerçi Lg döver ama neyse, araba yapsın desek reno floresan hezimeti ve laguna saçmalığıda ortadayken o da masal ya neyse artık :)

Abi bu telefonda parmak kisayollari felan varmış nasıl oluyor bunlar? Birde batarya kalibrasyonu nu nasıl yapacaktık :D

Bu telefon çok karışık beni cahil yaptı bana kurs lazım :D

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Az evvel teslim aldım htc one'ımı. Ve yaklasik 5 senedir android kullanan biri olarak tek diyeceğim gerçekten htc bambaşka bir dünya imiş. Şimdilik hicbir takılma kazma yok. Ayrıca müzik kalitesine hasta oldum. :)

aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun :))

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...