Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 benim 1 gun abi cunki online soccer menager oynuyorum cok sarj yiyiyor ve surekli internettetim isikta %36 da mat jiletin seviyorum birde kap olarakta kaucuk bi kap kullaniyorum Double Dip i şiddetle öneririm Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Double Dip i şiddetle öneririm Bulabilsem abi olabilir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Bulabilsem abi olabilir Ebay de Aliexpress te dolu, birde Galip Kandemir arkadaşım 25 tl. ye var buralarda diyordu, bir sor istersen. Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ebay de Aliexpress te dolu, birde Galip Kandemir arkadaşım 25 tl. ye var buralarda diyordu, bir sor istersen. abi 3 liraya aliyorum ben herseyi jiletin 2 lira netten almam ama sevmiyorum gormeden almayi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 abi 3 liraya aliyorum ben herseyi jiletin 2 lira netten almam ama sevmiyorum gormeden almayi O zaman sen bilirsin, silikona devam Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 O zaman sen bilirsin, silikona devam alirimda gelisinin 3 4 kati para vermem Izmirde herseyi gelisinden alirim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) alirimda gelisinin 3 4 kati para vermem Izmirde herseyi gelisinden alirim O zaman süper, bulursan hemen al Bu arada al sana yeni haber "Apple’ın oyun ve uygulama geliştiricilere gönderdiği mail ile uygulamalara zam yapacağını dile getirdi. Apple’ın gönderdiği bilgilendirme e-postasında yazanlara bakılırsa, bugünden itibaren App Store’dan Avustralya Doları, Hindistan Rupisi, Endonezya Rupiahı, Türk Lirası ve Güney Afrika Randı para birimlerinde alışveriş yapan kullanıcılar, eskisine göre daha yüksek fiyatlar görecek. Bunun nedeni olarak şunu gösterebiliriz. Gelişmekte olan ve saydığımız bu ülkelerdeki ekonomik durumun iyileşmesi ve doların TL karşısında değer kaybetmesiyle birlikte Apple 0,99$ = 1,79 TL paritesini artık kaldıramıyor. Özellikle ülkelere ödenen vergilerin de 1,79 TL’ye dahil olduğu düşünüldüğünde Apple’ın karlılıkları gitgide düşüyor. Karlılıkların düşmesine ise asla müsaade etmeyen bir firma olan Apple’da bu gidişe kendince bir dur demek üzere." 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 O zaman süper, bulursan hemen al Bu arada al sana yeni haber "Apple’ın oyun ve uygulama geliştiricilere gönderdiği mail ile uygulamalara zam yapacağını dile getirdi. Apple’ın gönderdiği bilgilendirme e-postasında yazanlara bakılırsa, bugünden itibaren App Store’dan Avustralya Doları, Hindistan Rupisi, Endonezya Rupiahı, Türk Lirası ve Güney Afrika Randı para birimlerinde alışveriş yapan kullanıcılar, eskisine göre daha yüksek fiyatlar görecek. Bunun nedeni olarak şunu gösterebiliriz. Gelişmekte olan ve saydığımız bu ülkelerdeki ekonomik durumun iyileşmesi ve doların TL karşısında değer kaybetmesiyle birlikte Apple 0,99$ = 1,79 TL paritesini artık kaldıramıyor. Özellikle ülkelere ödenen vergilerin de 1,79 TL’ye dahil olduğu düşünüldüğünde Apple’ın karlılıkları gitgide düşüyor. Karlılıkların düşmesine ise asla müsaade etmeyen bir firma olan Apple’da bu gidişe kendince bir dur demek üzere." batsim amerikalilar yasasin cekik gozluler http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-one-m7-siyah-silikon-kilif-ucretsiz-kargo-1film-158497045/detay abi 3 liraya bana gelisi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Herkese teşekkür ederim. Bu telefon gerçekten bir harika yahu. Bu arada internetten 2 dolara ekran filmi ve arka taraf için film sipariş ettim. En kaliteli markadan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun Mert ekran koruyucada en babası Spigen Ultra Crystal Clear Screen Protector dür, süper şeffaf ve çok zor çiziliyor. 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Herkese teşekkür ederim. Bu telefon gerçekten bir harika yahu. Bu arada internetten 2 dolara ekran filmi ve arka taraf için film sipariş ettim. En kaliteli markadan. arka kisma jelatin yokki nasil birsey verdin siparis link atta bi bakalim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 arka kisma jelatin yokki nasil birsey verdin siparis link atta bi bakalim Olmazmı, arkaya skin bile var, hemde neler var neleeer Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256009-Xtreme-Guard-Koruyucular-%85-Indirim-Ile,-Kargo-0.99-Dolar Xtreme Guard Koruyucular %85 Indirim Ile, Kargo 0.99 Dolar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256009-Xtreme-Guard-Koruyucular-%85-Indirim-Ile,-Kargo-0.99-Dolar Xtreme Guard Koruyucular %85 Indirim Ile, Kargo 0.99 Dolar Güzel, ama spigen le başedemez, neyse zaten zor bulursun, bunu kullan, ucuzda yenilersin sonra. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) örnek http://dbrand.com/purchase/htc-one ülkemizdede http://www.topmodels.com.tr/htconem7kirmizi_htc_one_m7_3m_kirmizi_karbon_kaplama_urunu.html 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Bunlar korumadan daha çok renk değişikliği için sanırım değil mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) Tabiki spigen kadar kaliteli degil. Ben piyasada satilan çoğu üründen daha kaliteli dedim. Sende haklısın tabiki hem sana birşey dedimmi ben... Bunlar korumadan daha çok renk değişikliği için sanırım değil mi Evet, ancak çizikten korur o kadar. 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Benchmark testini görünce aklıma geldi benim note 2 digerlerinden daha yüksek çıktı Eğer parayla ikinci el almış olsaydım ben de one düşünüyordum ancak ip4 ile takas kelepir denk gelince note2 aldım. Çok da bir fark yokmuş aslında. Ekranın büyük olması işyerinde gece vardiyasinda film izlerken iyi oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Fark kullanımda açıkça belli. Kağıt üstünde ki donanım artık manasız bence. Ha birde note 2 dei benchmark testini htc one'da yapınca grafikler bambaşka gözüküyor. Test değilmiş o. Mutlaka fark vardır arada ciddi puan farkı var ancak one in temiz ikinci elleri 1000tl civarinda note 2 750 Ne kadar ekmek o kadar köfte Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 note 3 de masal ona göre, samsung ise hikaye, gitsin televizyon yapsın, gerçi Lg döver ama neyse, araba yapsın desek reno floresan hezimeti ve laguna saçmalığıda ortadayken o da masal ya neyse artık Bu konuda haklısın abi note3 cidden hikaye bence note 2 güzel bir cihazdi note 3 hakkinda beklentilerim çoktu ama olmamış samsung u sadece note 2 ile kullanirim daha iyi bir cihaz cikmazsa. Fiyatina göre iyi bir cihaz stabil çalışan nadir touch wizlerden Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Şöyle diyim, samsung benim için bitmiştir. En iyisi (note 2'ydi bence) bile bir yerden sonra kasıyor doluyor. Bundan böyle android htc, android olmazsa da küflü elma. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 note 3 de masal ona göre, samsung ise hikaye, gitsin televizyon yapsın, gerçi Lg döver ama neyse, araba yapsın desek reno floresan hezimeti ve laguna saçmalığıda ortadayken o da masal ya neyse artık Abi bu telefonda parmak kisayollari felan varmış nasıl oluyor bunlar? Birde batarya kalibrasyonu nu nasıl yapacaktık Bu telefon çok karışık beni cahil yaptı bana kurs lazım Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Az evvel teslim aldım htc one'ımı. Ve yaklasik 5 senedir android kullanan biri olarak tek diyeceğim gerçekten htc bambaşka bir dünya imiş. Şimdilik hicbir takılma kazma yok. Ayrıca müzik kalitesine hasta oldum. aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts