Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 (düzenlendi) Cikmis vallahi Bu arada sense 6 videosu yayinlandi, birçok değişiklik var, mesela çalışan uygulamaları tek tuşla kapatamiyorduk, gerçi one da bunun bir etkisi yoktu 100 uygulamada olsa donmaz sismez yavaslamazdi simdi tek tuşla kapatma ve bilmediğim başka seçenekler eklenmiş, ekrana g2 deki gibi çift tikla ac kapa gelmiş bunun yaninda sağa sola yukari assagi swipe yaparakta başka şeyler yapa biliyorsunuz, bunun gibi tonla şey gelmiş, esas önemlisi ise sense 6 için m8 almaya gerek yok, m7 de m8 ciktiktan sonra sense6 yi alacak, ayrıca andro 5 ide alacak 16 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Cikmis vallahi Bu arada sense 6 videosu yayinlandi, birçok değişiklik var, mesela çalışan uygulamaları tek tuşla kapatamiyorduk, gerçi one da bunun bir etkisi yoktu 100 uygulamada olsa donmaz sismez yavaslamazdi simdi tek tuşla kapatma ve bilmediğim başka seçenekler eklenmiş, ekrana g2 deki gibi çift tikla ac kapa gelmiş bunun yaninda sağa sola yukari assagi swipe yaparakta başka şeyler yapa biliyorsunuz, bunun gibi tonla şey gelmiş, esas önemlisi ise sense 6 için m8 almaya gerek yok, m7 de m8 ciktiktan sonra sense6 yi alacak, ayrıca andro 5 ide alacak Sen bilirsin sana sorayım.Biliyorsun sarj ederken sorunum var orjinal cihaz sanırım boşluk yaptığı için şarj olurken sürekli kesinti olabiliyor telefonu hareket ettirirsem.Bu gün evde başka bir usb giriş buldum.Hani pc den sarj ederken kullandığımız şekilde.Bu yeni kabolyla pc ye bağladım hiç sorun olmadı.Tam oturdu telefona ucu ve hereket etsemde şarj kesilmedi.Şimdi ben böyle bir ara kablo alsam telefonun normal şarj aletinin de kafa kısmını kullansam herhangi bir sorun olurmu.Ara kabloyu değiştirmek gibi.Sonuçta kabloda bir fark olmaz diye düşünüyorum şarj açısından Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Sen bilirsin sana sorayım.Biliyorsun sarj ederken sorunum var orjinal cihaz sanırım boşluk yaptığı için şarj olurken sürekli kesinti olabiliyor telefonu hareket ettirirsem.Bu gün evde başka bir usb giriş buldum.Hani pc den sarj ederken kullandığımız şekilde.Bu yeni kabolyla pc ye bağladım hiç sorun olmadı.Tam oturdu telefona ucu ve hereket etsemde şarj kesilmedi.Şimdi ben böyle bir ara kablo alsam telefonun normal şarj aletinin de kafa kısmını kullansam herhangi bir sorun olurmu.Ara kabloyu değiştirmek gibi.Sonuçta kabloda bir fark olmaz diye düşünüyorum şarj açısından sorunun telefondan olmamasına sevindim. kablodan sıkıntı olmaz. rahat rahat kullanın. servise gönderme derdinden de kurtuldunuz çıksın bir an önce uygulamaları tek tuşla kapatma tek eksiğiydi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 (düzenlendi) Sen bilirsin sana sorayım.Biliyorsun sarj ederken sorunum var orjinal cihaz sanırım boşluk yaptığı için şarj olurken sürekli kesinti olabiliyor telefonu hareket ettirirsem.Bu gün evde başka bir usb giriş buldum.Hani pc den sarj ederken kullandığımız şekilde.Bu yeni kabolyla pc ye bağladım hiç sorun olmadı.Tam oturdu telefona ucu ve hereket etsemde şarj kesilmedi.Şimdi ben böyle bir ara kablo alsam telefonun normal şarj aletinin de kafa kısmını kullansam herhangi bir sorun olurmu.Ara kabloyu değiştirmek gibi.Sonuçta kabloda bir fark olmaz diye düşünüyorum şarj açısından Kesinlikle olur, mesela ben orjinal şarjer ve kablosunu çıkarmadım bile, bazen eski zamzung bazende wildfire s in şarj aleti ve kablosuyla yapıyorum şarjı, sevindim düzeldiğine, hiç şarj soketi arızası duymamıştım bugüne dek, iyiki değişip denemişsin, haybeye servise yollayacaktın. 17 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Lg den ve zamzungdan (note) esinleniyor iste. Geriden geliyor htc geriden Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Evet oda öylesine aklima geldi aslinda.Evde cekmecekeri karıştırırken buldum sanırım fotograff makinasına ait bir kablo.Denedim sorunsuz oldu.Bir kablo alacağım kaliteli birşey.Ama halen daha telefonun ana sayfasındaki beyazlık garibime gidiyor.Sadece ana sayfada oluyor sabit olarak diger sayfalarda yok anlamadım giti Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 Lg den ve zamzungdan (note) esinleniyor iste. Geriden geliyor htc geriden hahah diğer konularda tokadi basiyor yalniz, bunlar basit süslemeler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 (düzenlendi) 205 mb lık mini bir güncelleme geldi arkadaşlar wifi ile ilgili iyileştirme ve başka düzelemeler varmış. Performansta artış sezinledim, zaten özelliklerden biriside buymuş, yeni okudumda... One hala nambır van 19 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Benim telefon bazen birini ararken kendi kendine hoparlor aciyordu insallah bu sorunda duzelir yoksa sagir etcek beni benim one siyah boyada atma var servise gitcem bi ara gerekirse yenisini isticem yapmazlarsa tuketici haklarina dogru Yorum bağlantısı
Umut Karataş 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 3-4 deşarjda bir alet kendiliğinden kapanana kadar kullanın ve yeşil full ışığı yandıktan sonrada yarım saat şarda tutun, ha arada bir bu işi yaparken ayarlar/güç sekmesinden pil ön belleğini silinki alet yeni durumu öğrensin, tıpkı aküyü çıkarınca ECU nun parametreleri unutması ve yeniden öğrenmesi gibi makineyle bütünleşin sizi hissetsin Pil önbelleğini nasıl siliyorsunuz? Bulamadım menüde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Benim telefon bazen birini ararken kendi kendine hoparlor aciyordu insallah bu sorunda duzelir yoksa sagir etcek beni benim one siyah boyada atma var servise gitcem bi ara gerekirse yenisini isticem yapmazlarsa tuketici haklarina dogru Chrome tarayıcıyı tamamen sil ve yeniden kur düzelir Pil önbelleğini nasıl siliyorsunuz? Bulamadım menüde. Ayarlar/uygulamalar a gel, tümünü seçip menüden Güç sekmesini bul ve oradan verileri sil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 (düzenlendi) Şu saatten mi alsak acep https://www.youtube.com/watch?v=0xQ3y902DEQ#t=103 19 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Evet m8 çıktı, bildiğimiz özelliklerle, şuan için almaya değmez, eren çıktığından göz boyama amaçlı snapdrgon 801 işlemciyle geldi, 805 olmazsa olmaz artık, Z2 nin gecikmesi bu yüzden sanırım, htc de bu sefer fazla acele etti galiba, ayrıca sanal tuş olayıda çok saçma olmuş, ekrana sanal tuş koymanın amacı neydi? ekrana daha çok yer açmak değilmi, alttaki htc logosunun olduğu yer aynen duruyor yahu, alet leylek gibi uzamış, One ın süperliğini m8 bozmuş, ben sevemedim vallahi Neyse biz kendi One ımıza bakalım, bizim için önemli olan geliyor HTC One için Sense 6.0 kullanıcı arayüzü güncellemesinin Mayıs ayında yayınlanacağı belirtiliyor. 25 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ben de hiç beğenmedim. İtici bir şekli olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Sanal tuşları ekrana koymuşlar ama alttaki logonun olduğu kısım hala duruyor, aleti uzatmış akılsızlar, daha da ağır olmuş, bizim One %70 metalken bu m8 %90 metal olmuş, iyi güzelde olmamış be kardeşim. Zony uyanıklık etti ve Z2 yi çıkarmadı bahane uydurdu, şimdi m8 de ortaya çıktığına göre adamlar ona göre davranacak ve Sanapdragon 805 işlemciyle darbeyi indirecek sanırım, hTC den sonra en iyi Andro deneyimi Sony de olduğuna göre hTC m8 le çuvalayabilir, yazık ettiler bence... 25 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 S4 ve S5 fiyaskosu gibi bu cihaz : Tasarım beğenildiği için değişiklik yok, çift kamera ne kadar gerekli ? İşlemci en az 805 olmalıydı ve 3gb ram kullanılmalıydı.. Eskisi daha iyi bence.. Evet eskisi güzel, ama bu cihazın tipinide sevmesem yazılım üstünlüğü ile s4-s5-ip5s ve alayı şuan için zaten rakip bile değiller, hTC kendi içinde saçmaladı, diğerleri zaten bitik durumda, One hala bu alemde tek Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Beğendim. One'in bütün eksikleri tamamlanmis ram haric. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 enterasan bir kapak seçeneği var. Umarım M7'lere de çıkar HTC’s new dot matrix-style case shines notifications, the weather and the time through small perforations in the book-style screen cover. The touchscreen is still useable through the case, allowing users to accept and reject calls without opening the case. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 (düzenlendi) Beğendim. One'in bütün eksikleri tamamlanmis ram haric. 64 bit olmadıktan sonra ram önemsiz Mert, 64 bittede 4gb den aşşağı ram olmaz, kullanan malum marka var ama veri yolu aldatmacası yapıyor o kadar Aslında tip olarak m7 den çokta farklı değil, boyu haybeye şekilde uzatılmış, en gıcık olduğum yeri bu ve rakiplerine yine koz vermemek için S805 işlemciden vazgeçilmiş, daha doğrusu beklenememiş, neyse nasılsa yazılım optimize üstünlüğü sayesinde 805 kullananlardan farksız olacaktır, özellikle zamzungg falan 2013 deki gibi hacamat olur Siz esas fiyata bakın şimdi, buda Z2 de 2500 gibi bir fiyattan satılır artık neyse, sonuçta 2014 ün lideride belli oldu sanırım, 2013 One namır van, 2014 göreceğiz, şuan m8 gelene dek hala One m7 26 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 Ben begenmedim daha öncede söylemiştim zaten.Kafam rahat ozenecegim bir telefon değil benim açımdan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Sense 6 süper olmuş, hele bize bir gelsin üstelik sanal buton saçmalığıda olmayacak, über olacak alet Kahrestin, 2014de hTC nin yılı olacak galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts