İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Yahu benim arkadas hic kullanmiyor. Güncellemesini ben yaptim yine 1 günde bitiyor bu nasıl is?

Internete felan cok nadir bakılıyor. Oyun yok.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kardeş andro bu, hisli alet, sahibine göre kişniyor hehehhehehe  :D

3-4 deşarjda bir alet kendiliğinden kapanana kadar kullanın ve yeşil full ışığı yandıktan sonrada yarım saat şarda tutun, ha arada bir bu işi yaparken ayarlar/güç sekmesinden pil ön belleğini silinki alet yeni durumu öğrensin, tıpkı aküyü çıkarınca ECU nun parametreleri unutması ve yeniden öğrenmesi gibi :) makineyle bütünleşin sizi hissetsin  :D

Ayrıca oto kullanımı öğrenme modunu açık tutun, heşeyi data ve wi-fi yide açık bıraksanız dahi alet mesela gece uyuduğunuzda hareketsiz kaldığını ve data hareketi olmadığınıda bir süre sonra öğreniyor ve ona göre oto olarak gerekli güç kısma işlemini yapıyor :)

hep dediğim gibi, hTC One bu modelle olayı çözdü, One, nambır van. Nokta.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Şu an tam %50 seviyesinde.Geçmiş olarak da 1 gün 8 saat 40 dakika :D

Çok kullanmışın demekki, bu durumda 2.5 gün falan gider gibi, az kardeşim bu  :D  :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Çok kullanmışın demekki, bu durumda 2.5 gün falan gider gibi, az kardeşim bu  :D  :p

İnternet sürekli açık zaten.Biraz oğlanı oyalıyorum bu ara  müzik falan :D Bana 2 gün gitse çok iyi yeter de artar bile :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

M8 den bir resim daha :)

1392494157_bildschirmfoto-2014-02-15-um-

gsmarena_002.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Daha mı uzamış o.Metal görünüm değişmiş.Daha krom görünüm olmuş.Bu akşam kılıfı çıkardım telefondan farklı birşey denemek için.Birkez daha çok sevdim telefonu.Ne kadar ince bir yapıya sahip olduğunu ve şık bir görünümü olduğunu unutmuşum valla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tipi çok güzel aletin gerçekten, ele alınca bırakmak istemiyorsun.

M8 in boyu aynı, ekran çerçevesi yok gibi, sanal tuş konarak ekran uzunlamasına uzamış, kenarlar daha kavisli, farklı renklerde gelecekmiş, bu çelik rengi gibi birşey.

Çift kamera ilginç, aynı andamı çekecek anlamadım, yine acaip birşeyler yapmışlar, 2014 ün en baba cihazıda belli oldu gibi ha ne dersin  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bilmem ama ultrapixel olayında farklı bir numara varmış, yakında anlarız nasılsa :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

5mp led flaşlı ön kamera :) yalnız resim kesin değil, ayrıca ekran kenarlarında boşluk olmayacak deniyordu...

gsmarena_0016.jpg

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Böyle olmaz.Çok oval olmuş kenarlar sevmedim zaten.

bence de olmamış. şu anki tasarım en güzeli :)

(ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

5mp led flaşlı ön kamera :) yalnız resim kesin değil, ayrıca ekran kenarlarında boşluk olmayacak deniyordu...

Gönderilen Resim

Acaip tipsiz, akilli kumandalara benziyor mediamarkt da satilan, tv yi teybi uyduyu cd yi ayna anda kumanda eden model :) Rengi de tam arap işi.

Eskisini de begenmezdim, bunu da begenmedim. Zaten icinde dandroid olan biseyi begenmek mumkun degil :)

Forever iOs ve iPhone.................

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Acaip tipsiz, akilli kumandalara benziyor mediamarkt da satilan, tv yi teybi uyduyu cd yi ayna anda kumanda eden model :) Rengi de tam arap işi.

Eskisini de begenmezdim, bunu da begenmedim. Zaten icinde dandroid olan biseyi begenmek mumkun degil :)

Forever iOs ve iPhone.................

Bak bun konuda haklısın, tipi böyleyse rezalet, renk apaçi, bence bu şekilde olmaz.

Eskisi buna 1000 bastığı gibi aypon denen oyuncakların alayınada 2000 basar bu arada, aypon nereeeee hTC ONE nere  :D

Hakkaten bu ne böyle ya, arabicPhone olmuş.

Habire resim geliyor, esas olay açıklanmadı, bence fake bu, böyle bir armutluk yapmazar sanırım, arkası olabilir ama ön böyle olmaz sanıyorum.

Bunun gibi olsa...   az kaldı bekleyelim bakalım :)

128452_htcm8_1.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yenisi o apaçi işi gibi çıkarsa iyi olur aslında.Bizimkiler daha çok prim yapar :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Yenisi o apaçi işi gibi çıkarsa iyi olur aslında.Bizimkiler daha çok prim yapar :D

Mert Yeldan ile Hakan Tarim birer tane ayni renk sipariş vermiş, penticilerin zevki işte.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla hangi özellikle gelirse gelsin benim pek umdurmda değil zaten.2 sene bir kaza bela olmadıktan sonra telefon değiştirmem.Sonrasında da yine hangi teli beğenirsem onu alırım.Marka fanatiği olmamak lazım :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aynen Akan :)

Zaten biliyorsun, biz hep en iyileri kullaniriz, tirtlarla işimiz olmaz hehehhe

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Aynen Akan :)

Bunu sen mi diyorsun BAŞ FANATİK :D

Aynen Akan :)Zaten biliyorsun, biz hep en iyileri kullaniriz, tirtlarla işimiz olmaz hehehhe

Tırtçının ağababası sensin yahu...

Fiesta 68 bg, Android, HaTiCe, daha sayim mi ? :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Fiesta (bizim kasalar) sınıfının en iyisi, One en iyi telefon, android en baba işletim sistemi, evet say say, heyecanli oluyor.

Ayrıca daha öncede dediğim gibi, iyisi neyse onu alirim, aypon6 ciksin seversem onuda alirim, ama şuan için One un yerini tutacak cihaz yok sayın tırtları o över eskici gardaşım :)

Bu arada havaninda en iyisi burada, dur bir derin nefes aliiim, ohhh bee bol oksijen, dünya varmis :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Fiesta (bizim kasalar) sınıfının en iyisi, One en iyi telefon, android en baba işletim sistemi, evet say say, heyecanli

Şaka yapiyorsun, bizle kafa buluyorsun de mi zararsız yazılım Ali Androidoğlu Cyborg.

Bu arada havaninda en iyisi burada, dur bir derin nefes aliiim, ohhh bee bol oksijen, dünya varmis :)

Bu konu da haklisin, %100 olmasa da... En iyi hava bizim orda Altinolukta. Edremitte azicik ekşiyor hava malum populasyon baca gazı vs vs.

Çok soluma derin derin, allah muhafaza ağzina sinek böcek kacar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sinek değilde Altinolukla Edremit arasında fark gerçekten var, Altinoluga gelince hafiften uykum geliyor, oksijen carpiyor resmen, dur bir firt daha cekeyim, aksam üstüde limana gideyimde bir balik keyfi yapayim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...