Akan Belen 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Hem resimdekini beğenmedim ben eskimiş gibi duruyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Resim kesin değil bence, ne zaman eskitmişler dimi, zaten bu alet eskimez, ancak yeni modeli çıkar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Arkada çift kamera mı varmış ben mi öyle anladımçift kamerali resim yalanlandi, fotoş muş, HTC resmi aciklama yapmadi, önden görünüş büyük ihtimal boyleymis ama, az kaldi göreceğiz yaninda... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 çift kamerali resim yalanlandi, fotoş muş, HTC resmi aciklama yapmadi, önden görünüş büyük ihtimal boyleymis ama, az kaldi göreceğiz yaninda... Htc nin baş avukatı olarak senin kesin bilmen lazım Av. Ali Androidoğlu... Batmamis miydi Htc Turkiye, pazardan cekiliyordu. Rover gibi, Chevy gibi olacak desene. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25755337.asp Sn Elöver, bu size Htc nin baş avukatı olarak senin kesin bilmen lazım Av. Ali Androidoğlu...Batmamis miydi Htc Turkiye, pazardan cekiliyordu. Rover gibi, Chevy gibi olacak desene. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Resim kesin değil bence, ne zaman eskitmişler dimi, zaten bu alet eskimez, ancak yeni modeli çıkar Ver senin Hatice yi bana 2 dk da 20 senelik haline getirmezsem Ali Android olayim http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25755337.asp Sn Elöver, bu size Hahaha, 2015 de Htc tr pazarinda kesin yok desene... Çok çirkin, Ali Androidoğlu'nun olsun. Haticelerini tokuştururlar bolca. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 (düzenlendi) hTC süperdir boşa çamur atma Tirtöver Ali 20 senelik One demen bile iltifattir, sende biliyorsun ne denli super olduğunu, 20 senede geçse hala super calisacaktir Çirkin haaa hehehehehhehehe 7 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Bu arada tirt Zokia ile anlaşan hTC önündeki engelleri de yıkmakta, 2014 year of the Hatçe olacak batacak diyenler daha coook bekler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 (düzenlendi) Yok daha neler Fiesta ile 300 yaptım deseniz, yokuş aşağı der geçerim ama bu imkansız Sani kardeş, aklıma geldi yazayım, hani 7 gün gider falan diyordukya, şuan aletteki tüm pil tasarrufuyla ilgili prg ları kaldırıdım, sadece kendi tassaruf sistemi açık ve günlük normal kullanıyorum, nete çok az girmekle beraber diğer fonksiyonlarını gerektiğinde kullanmaktayım, şuanki açık kalma sürem 3 gün 12 saat ve pil seviyeside %35 de, dediğim gibi bu alet beklemede çook rahat 7 günü çıkarır, optimizede lider One dır, üstelik boşta kalan ram ide, neyse yazmayayım üzülmeyin ... 14 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Aklıma geldi konuyu görünce.Siyah bir net sayfası bulun yada siyah herhangi bir sayfa.Ekranı sağdan ,saoldan,aşağıdan yukarıdan kaydırmaya çalışın.Kenarlarda beyazlık oluşuyor bu neden kaynaklı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aklıma geldi konuyu görünce.Siyah bir net sayfası bulun yada siyah herhangi bir sayfa.Ekranı sağdan ,saoldan,aşağıdan yukarıdan kaydırmaya çalışın.Kenarlarda beyazlık oluşuyor bu neden kaynaklı Normal, yazılımda öyle bir özellik var, kenara dayanınca uyarmak amaçlı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Akan kardeş, sende pille ilgili ek programları kaldırıp sadece telefonun kendi tassaruf modunu kullanarak pil testi yapsana, bakalım nasıl olacak, bana sanki güncelemeden sonra aletin kendi yazılımı dahada iyi gibi geldi Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Akan kardeş, sende pille ilgili ek programları kaldırıp sadece telefonun kendi tassaruf modunu kullanarak pil testi yapsana, bakalım nasıl olacak, bana sanki güncelemeden sonra aletin kendi yazılımı dahada iyi gibi geldi Zaten bende öyle başka bir program yok.Sadece battery doctor var ama genelde onun sadece sensörü kullanıyor.Arka planda kendi kendine bir tasarruf yapıyor mu bilemiyorum.Ama olmazsa kaldırayım da bir deneyeyim.Şu an şarj oluyor zaten telefon.Ben eskisi kadar aşırı kullanmıyorum şu dönemde ve rahat rahat 2 günü çıkarıyorum.Net sürekli açık benim konuşma ve zaman zaman nete giriyorum falan falan.Oyun oynamıyorum hiç.Foto çekmek onları düzenlemek falan genelde Bu arada hani benim ekran koruyucu tavsiyem 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 (düzenlendi) Tonla varmış, mesela http://www.aliexpress.com/item/Original-Nillkin-High-Level-CRYSTAL-High-Clear-Anti-fingerprint-Screen-Protector-Film-Guard-for-HTC-One/1603821190.html aynı siteden aratabilirsin, hTC One crystal clear screen protector diye arat, ucuz olanarda var ama hemen çizilir, bunların en güzeli Spigen SPG nin koruyucusu, çizilmiyor bile, ama tek bulamadım henüz, kapakla beraber alımak gerek, bulursam eklerim. Bu var ama buna para vereceğine spigen tr den şeffaf kapağı aynı paraya al ve içinden çıkan koruyucuyu kullan, kapağıda atarsın artık. http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-HTC-One-Screen-Protector-Steinheil-Ultra-Crystal-/271386712754?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3f2fe89ab2 http://www.spigen.com.tr/HTC-One-Case-Ultra-Thin-Air,PR-77.html 14 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Tek bulunmuyor işte Türkiye'de.Daha önce de kapakla almıştım duruyor öyle kapak Yurd dışından alsam yine uzun sürecek gelmesi.Dediğin gibi birde hızlıca çizilirse al başına belayı.Olmadı yine kapakla birlikte alacağım.Hediye ederiz birine artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Engüzeli bu kaplama, cepte vs. kolayca çizilmiyor vallahi Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Şu an kullandığımız kılıflar çok iyi zaten.Tam koruma sağlıyor.Filmde olunca sıfır gibi kalıyor telefon.Ancak benim ki beyaz olduğu için fena kirlendi yenisi gelsede siyaha dönsem biraz.Zor duruyorum çıkarmamak için. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 kılıf için aşağıdaki siteyi buldum. daha önce kullanan var mı acaba ? dx.com gibi ama daha kaliteli (marka) kılıflar satıyor. bazı markaları türk sitelerinde de buldum yaklaşık 2 kat fiyatla satılıyor. Link 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 Siteyi bilmiyorum hiç.Aşağı yukarı hep aynı kılıflar var.Ancak şu ilginçmiş sadece çerçeve.Ama ne kadar korur bilemem elbette http://dx-box.com/deluxe-aluminum-metal-bumper-frame-case-for-htc-one-m7.html Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Siteyi bilmiyorum hiç.Aşağı yukarı hep aynı kılıflar var.Ancak şu ilginçmiş sadece çerçeve.Ama ne kadar korur bilemem elbette http://dx-box.com/deluxe-aluminum-metal-bumper-frame-case-for-htc-one-m7.html Telefonu çizer gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 İç kısımlarda koruma vardır çizmez bence de ne kadar korur o tartışılır.Telefonun arka kısmı hafif bombe şeklinde.Biryere koyduğun zaman kasa direk değiyor yere.Kasayı çizilmelerden korumaz büyük ihtimal Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Siteyi bilmiyorum hiç.Aşağı yukarı hep aynı kılıflar var.Ancak şu ilginçmiş sadece çerçeve.Ama ne kadar korur bilemem elbette http://dx-box.com/deluxe-aluminum-metal-bumper-frame-case-for-htc-one-m7.html modeller aynı ama biraz daha kaliteliler gibi. sipariş vereceğim ben. gelince detay yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Son haberler, bu arada bulduğunuz sitede güzelmiş hTC flaship modeine 18 ay güncelleme verme sözünü 24 aya çıkarmış bulunuyor, Andro 5 ve üstü şimdiden hayırlı olsun, daha 4.3 bile geçemeyen malum markalara selamlaaar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 (düzenlendi) Son durum, senden ne haber Akan gardaş 15 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts