İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Bot derken kışlık mi?

Bende alayim bir çift

Yönetime bildirdim. Foruma "bot" atmışlar. :D :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bot derken kışlık mi?

Bende alayim bir çift

Kusan smiley istiyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Şöyle bir kenara lütfen. Ortalığı batırma, sen temizlersin CS gençliği :p

Kusan smiley istiyorum...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şöyle bir kenara lütfen. Ortalığı batırma, sen temizlersin CS gençliği :p

:D olur olmaz yerde espri yapacağım diye uğraşma :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

zil seside titreşimi nasıl iptel diyoruz.bilgisi olan varmıdır.

Tam anlayamadım ama.Bildirim ve ayarların olduğu yukarıdan sürüklediğimiz bir bar var biliyorsunuzdur.Adına ne denir bilmem :) Onu aşağıya çekin sağ köşeden tıklayıp açın orada ses ayar kısmı var.ister sadece ses,titreşim yada sessiz olarak seçebilirsiniz 

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Anladım demek istediginizi ama ben sadece zil sesi calsin bu esnada titreşim olmasın istiyorum

Ayarlar

Ses

Titresimle bildirim tıkını kaldırın

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kalkik

Ama titriyor

Alla alla benimkide bu şekilde ama titreşim yok bende tel çalarken.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Kalkik

Ama titriyor

tekrar tıklayın, telefonu kapatıp açın. sonra kaldırın. 

bir şekilde algılayamamış sanırım.

bende de tıklı değil ve titreşim yok.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

4.3 geldi arkadaşlar.

bende de güncelleme mesajı geldi, 300-500kb indirdi. kurdu. güncelleme tamam dedi :)

güncelleme var mı diye bakıyorum, yok diyor :)

4.2.2'ye geçerken de önce küçük bir güncelleme gelmişti, telefon restart yapıp gerçek güncellemeyi bulmuştu.

bu kez olmadı...

beklemedeyim :)

Yorum bağlantısı

Kalkik

Ama titriyor

Başka alternatif programlar varsa onların ayarlarında titreşim açık olabilir. Bazı led ışığının rengini değiştiren programlarda var mesela bu özellik. Ya da caller ID programlarında olabilir bu özellikler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bende de güncelleme mesajı geldi, 300-500kb indirdi. kurdu. güncelleme tamam dedi :)

güncelleme var mı diye bakıyorum, yok diyor :)

4.2.2'ye geçerken de önce küçük bir güncelleme gelmişti, telefon restart yapıp gerçek güncellemeyi bulmuştu.

bu kez olmadı...

beklemedeyim :)

Hah, serverdan oluyor, telefonu kapat aç tekrar dene, olmazsa birdaha dene gelecektir, ilk güncelleme büyüğü için taban hazırlıyor :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Hah, serverdan oluyor, telefonu kapat aç tekrar dene, olmazsa birdaha dene gelecektir, ilk güncelleme büyüğü için taban hazırlıyor :)

İniyor şu an :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende şantiyeden geldim, orada ne şebeke nede net vardı, pilde boştu  :angry:  şimdi şarja taktım ama dayanamadım %35 de açtım ve mini güncelleme geldi, yükledim ve aleti kapadım, şimdi tam dolsun diye bekliyorum sonra açıp baba güncellemeyi yüklerim artık, heleşükür geldi Sense 5.5  :D

Edit: dayanamadım açtım, şuan açık, şarj oluyor ve baba güncellemeyi indiriyor :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bende şantiyeden geldim, orada ne şebeke nede net vardı, pilde boştu :angry: şimdi şarja taktım ama dayanamadım %35 de açtım ve mini güncelleme geldi, yükledim ve aleti kapadım, şimdi tam dolsun diye bekliyorum sonra açıp baba güncellemeyi yüklerim artık, heleşükür geldi Sense 5.5 :D

Edit: dayanamadım açtım, şuan açık, şarj oluyor ve baba güncellemeyi indiriyor :)

Her şey tamam. Şu açık uygulamalari kapatmak icin tek tus yok yine :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Her şey tamam. Şu açık uygulamalari kapatmak icin tek tus yok yine :(

Onu koymamışlar evet, neyse çokta düşünme, açık kalsınlar, nasılsa banamısın demiyor alet :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Onu koymamışlar evet, neyse çokta düşünme, açık kalsınlar, nasılsa banamısın demiyor alet :)

Bu arada benim kilit ekranı seçeneklerim yok oldu. Ayarlarda da görünmüyor. Sizde durum nedir ?

Kilit ekranında kızımın fotolarinin olduğu bir albüm vardı.

Şimdi standart saat ve hava durumu

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yahu dün küçük birşey indirdim.Ama değişen birşey olmadı.Sürüme bakıyorum.4.2 diyor halen.Teli kapayıp mı açmak lazım şimdi yani

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...