Erdal Aydın 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 M7 ye güncelleme gelmiş Abi sayende haberim oldu eyvallah ☺ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 (düzenlendi) Ali abi senin makine geriden geliyor herhalde 10 gun fln oldu geleli benim telefonaİmei nosuna göre bana anca sıra geldi galiba, oto güncelleme modundaydi üstelik... 5 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 İmei nosuna göre bana anca sıra geldi galiba, oto güncelleme modundaydi üstelik...Geçen hafta yükledim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Evet m8 e Android 6.0 geldi bakalım yeni sense arayüzü nasıl olacak Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Bizim telefon yetim mi bize niye yok [emoji30] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 1 ay önceden Avrupa cihazlara dağıtılmaya başlamıştı aslında, bugün m8 gruplarında herkese geldiğini gördüm. Cihaz Türkiye mi? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 1 ay önceden Avrupa cihazlara dağıtılmaya başlamıştı aslında, bugün m8 gruplarında herkese geldiğini gördüm. Cihaz Türkiye mi?Vodafone den alma ozan Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Vodafone den alma ozanO zaman gelir bi kaç güne, gruplarda glemeyenler gördüm, sanırım seri no ya göre dağıtılıyor. Önce küçük bi paket güncelleme geliyor. Sonra 6 güncellemesi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Pardon burası ios bölümü sandım [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 (düzenlendi) Burası uberler kısmı, pardonla kurtulamazsın, hele boyle bir hata forkliftten dusmuse çevirir adamı 20 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Pardon burası ios bölümü sandım [emoji14] kaybettik bi abimizi daha.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 kaybettik bi abimizi daha..Yakında döner merak etme muahhahah 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Htc A9 ile benliğime tekrar dönmeyi düşünüyorum. Samsung ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya. Resmen saçlarımı döktü bu telefon. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Htc A9 ile benliğime tekrar dönmeyi düşünüyorum. Samsung ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya. Resmen saçlarımı döktü bu telefon. M9 daha iyi değil mi Mert? Neden a9 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 M9 daha iyi değil mi Mert? Neden a9Şekli daha çok hoşuma gidiyor ya biraz çakma iphone ama. Özellikleri aşağı yukarı aynı sayılır aslında. M7'den çok memnundum en uzun süre kullandığım ve en sevdiğim telefonumdu. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Şekli daha çok hoşuma gidiyor ya biraz çakma iphone ama. Özellikleri aşağı yukarı aynı sayılır aslında. M7'den çok memnundum en uzun süre kullandığım ve en sevdiğim telefonumdu. Bi yakınım telefon bakıyorda m9 önerdim sen a9 diyince öne çıkan bir özelliği mi var dedim.Evet görünüş daha kibar bence de Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Bi yakınım telefon bakıyorda m9 önerdim sen a9 diyince öne çıkan bir özelliği mi var dedim.Evet görünüş daha kibar bence de Htc candir can. http://shiftdelete.net/htc-one-a9-ile-one-m9-karsilastirmasi-64999#p=3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Htc A9 ile benliğime tekrar dönmeyi düşünüyorum. Samsung ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya. Resmen saçlarımı döktü bu telefon. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Ne var şu anda ? Sorun ne? Şekli daha çok hoşuma gidiyor ya biraz çakma iphone ama. Özellikleri aşağı yukarı aynı sayılır aslında. M7'den çok memnundum en uzun süre kullandığım ve en sevdiğim telefonumdu. iPhone haaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 (düzenlendi) [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Ne var şu anda ? Sorun ne? iPhone haaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Abi Günde 3 kere şarja takmak mi dersin whatsappta bile kasmak mi dersin? Bazen 1 dakika bekliyorum açılsın diye whatsappı. 4Gnin olduğu yerlerde bazen hat kesilmesi mi dersin? Cebimde kendi kendine aramaları reddedip sinemadayim araç kullanıyorum vs gibi mesajlar atmak mi dersin? Off Off Aldığımdan beri snapchatte video çekmiyor telefon çözümü de yok. İlk başta memnundum da samsung hiç değişmemis. Zaten hiç güncelleme de almadı. Staj yaptığım yer maaşımi yatirsaydi zaten 6S veya cikinca 7 alacaktim. 4 Eylül 2016 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Abi Günde 3 kere şarja takmak mi dersin whatsappta bile kasmak mi dersin? Bazen 1 dakika bekliyorum açılsın diye whatsappı. 4Gnin olduğu yerlerde bazen hat kesilmesi mi dersin? Cebimde kendi kendine aramaları reddedip sinemadayim araç kullanıyorum vs gibi mesajlar atmak mi dersin? Off Off Aldığımdan beri snapchatte video çekmiyor telefon çözümü de yok. İlk başta memnundum da samsung hiç değişmemis. Zaten hiç güncelleme de almadı. Staj yaptığım yer maaşımi yatirsaydi zaten 6S veya cikinca 7 alacaktim. Samsungu iki yil önce bıraktım anlattıklarına bakılırsa hiç ilerleme olmamış samsungta [emoji1] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Samsungu iki yil önce bıraktım anlattıklarına bakılırsa hiç ilerleme olmamış samsungta [emoji1]Bende ilk çıktığında dünyanın parasini verip aldığım yarı fiyatından aşağı sattığım ve bundan daha beter olan note 2 de bırakmıştım. Kac yil sonra Duzelmistir diye umut edip aldım ama nerdeeee. Hata yapmışım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 6S veya cikinca 7 alacaktim. Doğru tek diyorum [emoji8][emoji8][emoji8] Samsungun hangi modeli vardı? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Doğru tek diyorum [emoji8][emoji8][emoji8] Samsungun hangi modeli vardı? Galaxy Alpha abi. Yakında satarım bunu yoksa harbiden erken yaşlanacağım veya telefon kazaya kurban gidecek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Galaxy Alpha abi. Yakında satarım bunu yoksa harbiden erken yaşlanacağım veya telefon kazaya kurban gidecek. Samsung note ile başlar biter note 2-4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts