İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Erdal Aydın

M7 ye güncelleme gelmiş :)

8ac8e9d6e9121a31a02a51d43310fcab.jpg

Abi sayende haberim oldu eyvallah ☺
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali abi senin makine geriden geliyor herhalde 10 gun fln oldu geleli benim telefona

İmei nosuna göre bana anca sıra geldi galiba, oto güncelleme modundaydi üstelik... tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İmei nosuna göre bana anca sıra geldi galiba, oto güncelleme modundaydi üstelik...

Geçen hafta yükledim
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

1 ay önceden Avrupa cihazlara dağıtılmaya başlamıştı aslında, bugün m8 gruplarında herkese geldiğini gördüm. Cihaz Türkiye mi?

Yorum bağlantısı
Misafir

1 ay önceden Avrupa cihazlara dağıtılmaya başlamıştı aslında, bugün m8 gruplarında herkese geldiğini gördüm. Cihaz Türkiye mi?

Vodafone den alma ozan
Yorum bağlantısı
Misafir

Vodafone den alma ozan

O zaman gelir bi kaç güne, gruplarda glemeyenler gördüm, sanırım seri no ya göre dağıtılıyor. Önce küçük bi paket güncelleme geliyor. Sonra 6 güncellemesi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Burası uberler kısmı, pardonla kurtulamazsın, hele boyle bir hata forkliftten dusmuse çevirir adamı :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Android 6.0 geldi sıcak sıcak

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:shok: kaybettik bi abimizi daha..

Yakında döner merak etme muahhahah :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Guest Mert Boran

Htc A9 ile benliğime tekrar dönmeyi düşünüyorum. Samsung ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya. Resmen saçlarımı döktü bu telefon. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Htc A9 ile benliğime tekrar dönmeyi düşünüyorum. Samsung ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya. Resmen saçlarımı döktü bu telefon. :)

M9 daha iyi değil mi Mert? Neden a9
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

M9 daha iyi değil mi Mert? Neden a9

Şekli daha çok hoşuma gidiyor ya biraz çakma iphone ama. Özellikleri aşağı yukarı aynı sayılır aslında. :)

M7'den çok memnundum en uzun süre kullandığım ve en sevdiğim telefonumdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Şekli daha çok hoşuma gidiyor ya biraz çakma iphone ama. Özellikleri aşağı yukarı aynı sayılır aslında. :)

Bi yakınım telefon bakıyorda m9 önerdim sen a9 diyince öne çıkan bir özelliği mi var dedim.Evet görünüş daha kibar bence de  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Ne var şu anda ?

Sorun ne?

iPhone haaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Ne var şu anda ?

Sorun ne?

iPhone haaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Abi Günde 3 kere şarja takmak mi dersin whatsappta bile kasmak mi dersin? Bazen 1 dakika bekliyorum açılsın diye whatsappı. 4Gnin olduğu yerlerde bazen hat kesilmesi mi dersin? Cebimde kendi kendine aramaları reddedip sinemadayim araç kullanıyorum vs gibi mesajlar atmak mi dersin? Off Off :D

Aldığımdan beri snapchatte video çekmiyor telefon çözümü de yok. İlk başta memnundum da samsung hiç değişmemis. Zaten hiç güncelleme de almadı.

Staj yaptığım yer maaşımi yatirsaydi zaten 6S veya cikinca 7 alacaktim. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Abi Günde 3 kere şarja takmak mi dersin whatsappta bile kasmak mi dersin? Bazen 1 dakika bekliyorum açılsın diye whatsappı. 4Gnin olduğu yerlerde bazen hat kesilmesi mi dersin? Cebimde kendi kendine aramaları reddedip sinemadayim araç kullanıyorum vs gibi mesajlar atmak mi dersin? Off Off :D

Aldığımdan beri snapchatte video çekmiyor telefon çözümü de yok. İlk başta memnundum da samsung hiç değişmemis. Zaten hiç güncelleme de almadı.

Staj yaptığım yer maaşımi yatirsaydi zaten 6S veya cikinca 7 alacaktim. :)

Samsungu iki yil önce bıraktım anlattıklarına bakılırsa hiç ilerleme olmamış samsungta [emoji1]
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Samsungu iki yil önce bıraktım anlattıklarına bakılırsa hiç ilerleme olmamış samsungta [emoji1]

Bende ilk çıktığında dünyanın parasini verip aldığım yarı fiyatından aşağı sattığım ve bundan daha beter olan note 2 de bırakmıştım. Kac yil sonra Duzelmistir diye umut edip aldım ama nerdeeee. Hata yapmışım :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

6S veya cikinca 7 alacaktim. :)

Doğru tek diyorum [emoji8][emoji8][emoji8]

Samsungun hangi modeli vardı?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Doğru tek diyorum [emoji8][emoji8][emoji8]

Samsungun hangi modeli vardı?

Galaxy Alpha abi. Yakında satarım bunu yoksa harbiden erken yaşlanacağım veya telefon kazaya kurban gidecek. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Galaxy Alpha abi. Yakında satarım bunu yoksa harbiden erken yaşlanacağım veya telefon kazaya kurban gidecek. :D

Samsung note ile başlar biter note 2-4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...