İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Telefonu tam anlamıyla kullandığım için yavaş olabilir doğru. :D

2000 tl verip de sadece arama yapmıyorum. 290 tane program yüklü. :D

bende 279  :D  ondan demekki  :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Birde son zamanlarda ekran kilitliyken arka plan karanlik gozukuyor. Ekran kilidi guncellemesinden sonra oldu. 01da652713132b8deee32167f2abd5d7.jpg

Güç tasarrufu zımbırtısı yine ekranda :(

Onu şu şekilde gideriyorum abi, uygulamalar,tümü, güç, sonlandır. Uyarı gidiyor ama güç tasarrufu çalışıyor bir daha ki kaaptıp açmaya kadar. :D

Soyle birsey gelmis.

15a85c982151a4b446fc906f7fa6b838.jpg

82269ca0916173102e7980b011842db7.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Millet bilgisayarda chrome sapıttı adcash.com a yönlendiriyor ve reklam açıyor, fitil oldum adware falanla temziledim, virüs falan yok ama ne bu yahu düzelmiyor, nereye bassam pop up açıyor alet, düzeltemedim, forumda sıkıntı yok ama genelde çoğu sitede birşeye tıkladımmı hemen adclash reklam sitesine ve oradanda direk reklam sayfasına geçiyor, nasıl halledilir bu  :angry:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Millet bilgisayarda chrome sapıttı adcash.com a yönlendiriyor ve reklam açıyor, fitil oldum adware falanla temziledim, virüs falan yok ama ne bu yahu düzelmiyor, nereye bassam pop up açıyor alet, düzeltemedim, forumda sıkıntı yok ama genelde çoğu sitede birşeye tıkladımmı hemen adclash reklam sitesine ve oradanda direk reklam sayfasına geçiyor, nasıl halledilir bu :angry:

Abi google ı arat, bu tarz şeylerde var çözüm, bir defa bana da ask.com bulaştı zor bela kurtuldum
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Adw cleaner dene abi. Malwarebytes la da dene

denedim bile, şimdi advanced system protector varmış, onu deneyim bakalım, illet resmen  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

denedim bile, şimdi advanced system protector varmış, onu deneyim bakalım, illet resmen :angry:

Kullanıcı dosyalarını yedekleyip yeni bir virüs programı kur abi, daha sonra chromu yeniden kur düzelir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

denedim bile, şimdi advanced system protector varmış, onu deneyim bakalım, illet resmen :angry:

Bu arada virüs taraması yapmayı söylemeyi unutmuşum.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

chrome kalktı, klasörünüde sildim, virüs prg. değişti ve full tarama yaptırdım, 1 trojan çıktı, ki bunu biliyorum, yeniden chrome kurdum, baktım tüm ayararlarım duruyor, adblock kurulu ve bazı sitelerde sorun devam ediyor, sayfa açıkken bir linke tıklıyorum, adblock 8-9 pop up  engellemiş gözüküyor, her basışta 8-9 tane daha ve artıyor, sürekli engelliyor bu arada sayfa açılıyor ama, nedir bu durum?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

chrome kalktı, klasörünüde sildim, virüs prg. değişti ve full tarama yaptırdım, 1 trojan çıktı, ki bunu biliyorum, yeniden chrome kurdum, baktım tüm ayararlarım duruyor, adblock kurulu ve bazı sitelerde sorun devam ediyor, sayfa açıkken bir linke tıklıyorum, adblock 8-9 pop up engellemiş gözüküyor, her basışta 8-9 tane daha ve artıyor, sürekli engelliyor bu arada sayfa açılıyor ama, nedir bu durum?

Kardeşimin pcde aynı sıkıntı vardı dediğim işlemleri yaptıktan sonra düzeldi ancak ben regeditde bu başlangıcı değiştiren siteninde kalıntılarını da temizledim.

Explorer da durum nasıl Abi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Son durum güzel, chrome da adblock eklentisi birşeyleri kapattım diyor, fakat sorun yok şuan, o kapatıyor ama sitelerin açılmasında artık sorun yok, explorer de sağlam, registry taramasında birşey bulamadım, virüs pogramıda bulamıyor artık, kurtuldum sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Son durum güzel, chrome da adblock eklentisi birşeyleri kapattım diyor, fakat sorun yok şuan, o kapatıyor ama sitelerin açılmasında artık sorun yok, explorer de sağlam, registry taramasında birşey bulamadım, virüs pogramıda bulamıyor artık, kurtuldum sanırım :)

Geçmiş olsun Ali Abi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun Ali Abi

Sağol, bazı sitelerin bazı bölümlerinde yine adcash e ve oradanda anında başka yere yönlenririyor, sanırım bu sitelerin kendisinde birşey var...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

teknik servislerde telefonun sıfırıyla değişmesi için neler gerekiyor bilgisi olan var mı ?

20 iş günü

3 mekanik parça değişimi

aynı arızadan 3 defa gönderilmesi

bunlar kulaktan dolma bildiklerim. Htc one 5. servise gidişi halen değişim vs olmadı bu işin tam olarak hukiki yönü nedir ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Akan Belen

Yahu bu telecervis in müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağım ki ben iki soru soracağım yön arkadaş.Telefon servis de değil daha servis numarası girin yok bilmem ne direk müşteri hizmetlerine baglanamiyorum gitti yatır bank modu oldu valla

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Demirci

İki hafta önce yukledim. Bi fark göremedim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Telefon servisten geldi ama ne yapıldığı tam belli değil. yedek parça değişimi yapıldı diyor ama açıklama yok ne değişmiş ki e69c749b5effd8008fb1cbe7aa122e68.jpg

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Telefon servisten geldi ama ne yapıldığı tam belli değil. yedek parça değişimi yapıldı diyor ama açıklama yok ne değişmiş ki e69c749b5effd8008fb1cbe7aa122e68.jpg

teleservis açıklamaları her zaman yetersiz kalmıştır zaten fazla detaya inme bence çözemezsin :) telefonun arızalı giderildiyse kullanmaya devam et bence :)

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Akan Belen

Yeni telefon aldım ben zaten sanırım satarım bunu da garanti bitmeden kamera derdi bitsin diye göndermiştim.Isteyen olursa satabilirim forumdan

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

M7 ye güncelleme gelmiş :)

8ac8e9d6e9121a31a02a51d43310fcab.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

M7 ye güncelleme gelmiş :)

8ac8e9d6e9121a31a02a51d43310fcab.jpg

Ali abi senin makine geriden geliyor herhalde 10 gun fln oldu geleli benim telefona
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...