Guest Mert Boran 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 (düzenlendi) Şekil m8'e çok benziyor. Arkada ki kamera tek. kare ve biraz dışa çıkıntılı20 mp safir camlı kamera. 64 bit snap. 810 işlemci 3 gb ram2 up ön kameraboomsound with dolby 5.1 diyorlar. Harman/kardon cihazlarla uyumluYeni nesil dot view özelleştirebilir4 renkte pembe gold koyu ve açık gri renkte telefonlarAkıllı bileklik htc re grip geldi. Sanal gerçeklik gözlüğü htc re vive geldi. 1 Mart 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 (düzenlendi) Oooo hayırlı olsun 2 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 M9 eksikleri Parmak izi sensörü yok Kalın Kamera çıkıntısı var Pil az Ön alttaki htc logosu Ekran/kasa oranı OIS yok Ekranın 1920x1080'de kalması pil ve performans için iyi. 5" boyut kişiye göre değişir ama 5,5" olabilir. 64 bit olması nasıl bir fayda sağlayacak emin değilim. Bence 2k çözünürlük+5,5" ekran ile M10 yapar satarlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 gözünü sevdiğim m7 aypon tasarım olarak zaten hTC parmak izi güzel, donanım ve kalite olarak bakarsak, donanım zaten hepsi aynı, kalite olaraksa aypon hTC nin yanında ne yazıkki zayıf, yamulgan olmasıda cabası, daha yazmayım uzamasın... alacak telefon yok yahu, kaldık m7 ye Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Ben M9'u begendim. Eksikleri kullanımı veya ciddi şekilde konforu düşüren şeyler değil. Pil bence yeterli. Samsung S6'nın 2k ekranı için koyduğu pilden bile fazla. hTC optimizasyonu ile pil kendini aşar kesin. 4k video çekebilmesi bence kafi. Esasen o bile gerek olmayan bir şey. Ois olsa çok iyiydi belki. Diğerleri beni rahatsız etmiyor. Çoğunluk tasarım aynı diye eleştirmiş. Bence olması gereken bu. Bu telefon bir seri telefonu. Radikal değişiklikler segment ve seri ismi değiştirmeyi gerektirir. One serisi, Desire serisi gibi. O yüzden zaten çok az kusuru olan kasa ve kusursuz malzeme ile bu tasarıma devam etmeleri benim hoşuma gidiyor. Kameranın cikintisini biraz daha yakından inceledim de, sanki çerçeve plastiği lens camından ileride olduğundan, sırt üstü konumda camı koruyacak gibi. Bu sıkıntıyı biraz daha giderebilir. Sense ise bence çok büyük evrim geçirmiş. Özellikle neden şimdiye kadar olmadığını anlamadığım tema desteği, yazı tipi vb.özellikler ile bambaşka bir lezzete dönüşmüş. M8 olmasa kesin alırdım, M9'un yurtdışı fiyatına ve M8'i satış fiyatıma göre hala da alabilirim. Ali abi M7'den ayrılmak istemiyorsun sen bence M7'den sonra değişmek için daha ne gibi bir şey bekliyorsun ki. Olacağı bu. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Ben M9'u begendim. Eksikleri kullanımı veya ciddi şekilde konforu düşüren şeyler değil. Pil bence yeterli. Samsung S6'nın 2k ekranı için koyduğu pilden bile fazla. hTC optimizasyonu ile pil kendini aşar kesin. 4k video çekebilmesi bence kafi. Esasen o bile gerek olmayan bir şey. Ois olsa çok iyiydi belki. Diğerleri beni rahatsız etmiyor. Çoğunluk tasarım aynı diye eleştirmiş. Bence olması gereken bu. Bu telefon bir seri telefonu. Radikal değişiklikler segment ve seri ismi değiştirmeyi gerektirir. One serisi, Desire serisi gibi. O yüzden zaten çok az kusuru olan kasa ve kusursuz malzeme ile bu tasarıma devam etmeleri benim hoşuma gidiyor. Kameranın cikintisini biraz daha yakından inceledim de, sanki çerçeve plastiği lens camından ileride olduğundan, sırt üstü konumda camı koruyacak gibi. Bu sıkıntıyı biraz daha giderebilir. Sense ise bence çok büyük evrim geçirmiş. Özellikle neden şimdiye kadar olmadığını anlamadığım tema desteği, yazı tipi vb.özellikler ile bambaşka bir lezzete dönüşmüş. M8 olmasa kesin alırdım, M9'un yurtdışı fiyatına ve M8'i satış fiyatıma göre hala da alabilirim. Ali abi M7'den ayrılmak istemiyorsun sen bence M7'den sonra değişmek için daha ne gibi bir şey bekliyorsun ki. Olacağı bu. Pili s6 ile kıyaslayınca m9 daha avantajlı, kesin. Ancak kalınlığı düşününce sanki daha fazla olmalıymış gibi. S6'nın antutu skoru 65 bin civarında. 2k ekran ile güzel değer. Ancak işlemciler nasıl bakacağız. Eğer aynı seviyedeyse m9 çözünürlük avantajına sahip olur ve daha hızlı bir alet olur. S6 edge'nin okyanus yeşili dedikleri renk güzelmiş ama. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Bugun mesaj geldi cihaziniz kargoya verilmistir diye. Bakalim yarin kutudan nasil cikacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 (düzenlendi) Ben M9'u begendim. Eksikleri kullanımı veya ciddi şekilde konforu düşüren şeyler değil. Pil bence yeterli. Samsung S6'nın 2k ekranı için koyduğu pilden bile fazla. hTC optimizasyonu ile pil kendini aşar kesin. 4k video çekebilmesi bence kafi. Esasen o bile gerek olmayan bir şey. Ois olsa çok iyiydi belki. Diğerleri beni rahatsız etmiyor.Çoğunluk tasarım aynı diye eleştirmiş. Bence olması gereken bu. Bu telefon bir seri telefonu. Radikal değişiklikler segment ve seri ismi değiştirmeyi gerektirir. One serisi, Desire serisi gibi. O yüzden zaten çok az kusuru olan kasa ve kusursuz malzeme ile bu tasarıma devam etmeleri benim hoşuma gidiyor.Kameranın cikintisini biraz daha yakından inceledim de, sanki çerçeve plastiği lens camından ileride olduğundan, sırt üstü konumda camı koruyacak gibi. Bu sıkıntıyı biraz daha giderebilir.Sense ise bence çok büyük evrim geçirmiş. Özellikle neden şimdiye kadar olmadığını anlamadığım tema desteği, yazı tipi vb.özellikler ile bambaşka bir lezzete dönüşmüş.M8 olmasa kesin alırdım, M9'un yurtdışı fiyatına ve M8'i satış fiyatıma göre hala da alabilirim.Ali abi M7'den ayrılmak istemiyorsun sen bence M7'den sonra değişmek için daha ne gibi bir şey bekliyorsun ki. Olacağı bu. Ver gaz haaaa, dur hele bir gelsinde 3 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Bugun mesaj geldi cihaziniz kargoya verilmistir diye. Bakalim yarin kutudan nasil cikacak Çok mu kısa sürdü bu sefer ne? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Bugun mesaj geldi cihaziniz kargoya verilmistir diye. Bakalim yarin kutudan nasil cikacak Hadi hayırlısı, bendemi yollasam acep, kamera malum, istanbul Teleservise gönderdin değilmi Mert? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Çok mu kısa sürdü bu sefer ne?Abi cunku Ankara bayisine vererek zaman kaybetmedim. Topluca biriktirip gonderiyorlarmis. Umarim iyi olmustur. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Ver gaz haaaa, dur hele bir gelsinde Gaz yok gaz yok [emoji14]Ama bi düşün. Daha ne bekliyorsun ki? Ne kadar büyük değişiklik olabilir. M8 ile fark çok az desen tamam da M7 ile ciddi uçurum var artık. Kabul et. Hiç sağa sola bakma. Sana diyom sana [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Hadi hayırlısı, bendemi yollasam acep, kamera malum, istanbul Teleservise gönderdin değilmi Mert?Aynen abi İstanbul atasehir teleservice. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Abi cunku Ankara bayisine vererek zaman kaybetmedim. Topluca biriktirip gonderiyorlarmis. Umarim iyi olmustur.Konuda kaçırmış olabilirim. Tam olarak kaç gün oldu sen kargoya vereli ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Konuda kaçırmış olabilirim. Tam olarak kaç gün oldu sen kargoya vereli ?Abi 26sinda gonderdim. 28inde onlara ulasti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Elleri alışmış, anında yapıyorar, hele gelsin bakalım ne durumda? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Abi 26sinda gonderdim. 28inde onlara ulasti.Çok güzel süre valla. İnşallah sorunlar çözülmüş olarak gelir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Abi 26sinda gonderdim. 28inde onlara ulasti.Geldimi Mert, merak ettim... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Geldimi Mert, merak ettim... Abi kargoyu aradım bugün içinde gelir dediler. Daha Eryaman bayisine gelmemiş gelirse gidip alıcam. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Daireden arkadasin m7 si güncelleme yaparken kapanmis kırmızı ünlem çıkıyor, cihaz yurt dışı. Ne yapmak lazim? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Daireden arkadasin m7 si güncelleme yaparken kapanmis kırmızı ünlem çıkıyor, cihaz yurt dışı. Ne yapmak lazim? Aynı arıza işte abi. Odin ile stock rom yüklenecek servis yoksa. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Aynı arıza işte abi. Odin ile stock rom yüklenecek servis yoksa. Aha bu. Odun ne link var mi stock ROM filan. Bi de telefon alev alacak resmen yanıyor normal mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 M7 candır. Ali abi nasıl savunacak [emoji23][emoji23] Güncelleme yaparken haaa[emoji17][emoji17][emoji17] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Aha bu. Odun ne link var mi stock ROM filan. Bi de telefon alev alacak resmen yanıyor normal mi? Abi gogıl amcaya yazın htc one m7 stock rom yükleme diye. Çıkar. Normal. Aynı arıza bende de oldu şu an o yüzden serviste. Yorum bağlantısı
Recommended Posts