İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Hakikaten m8  :D   M7 için bastım fırçayı, dağıtım başladı cid e göre yakında gelir dedi Mahmut isimli arkadaş  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Alan duymadım daha, nette de birşey yok, sanırım bu hTC Türkiye sallıyor, m9 çıkınca verecekler sanırım, böylece güncelleme sözleride dolmuş oluyor, 5.01 son güncelleme olacak demektir, sonrası root daha sonrası bu halde rahat 1 sene daha kullanırız...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Lollipop güncellemesi gelen varmı millet, şuan CID numarasına göre ülkemizde başlamış, az önce sordum hTC ye :)

Yok topitop yok Sakız yok Elmalı şeker [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Alan duymadım daha, nette de birşey yok, sanırım bu hTC Türkiye sallıyor, m9 çıkınca verecekler sanırım, böylece güncelleme sözleride dolmuş oluyor, 5.01 son güncelleme olacak demektir, sonrası root daha sonrası bu halde rahat 1 sene daha kullanırız...

Hiç böyle dert görmedik Ayfonda. Rootmuş. Niye Türkiye'ye geç gelmiş pehhhh
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Muhaha çok komiksin, 3 senelik model hala guncelleme aliyor,root la 2 sene daha alacağını zaten sende biliyorsun jaaniim :) bu arada çıkalı 3 sene olmuş m7 hala ay ponpon mu puskulmu nedir ondan daha iyi, ustlerini zaten saymıyorum, kısaca oyuncak kullanıcıları yazmasin buraya kardeş :) siz gidin tirtpon 5 ten 6 ya geçtim ekran büyüdü diyim, zaten alayi ayni 've gitgide cakma androide donen ıandros 8 inizle yapacaginiz baska seyde yok, siz yaşadığınız dejavulara bakın kardeş, ponponmus muhahHahhahahahahha :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Muhaha çok komiksin, 3 senelik model hala guncelleme aliyor,root la 2 sene daha alacağını zaten sende biliyorsun jaaniim :) bu arada çıkalı 3 sene olmuş m7 hala ay ponpon mu puskulmu nedir ondan daha iyi, ustlerini zaten saymıyorum, kısaca oyuncak kullanıcıları yazmasin buraya kardeş :) siz gidin tirtpon 5 ten 6 ya geçtim ekran büyüdü diyim, zaten alayi ayni 've gitgide cakma androide donen ıandros 8 inizle yapacaginiz baska seyde yok, siz yaşadığınız dejavulara bakın kardeş, ponponmus muhahHahhahahahahha :)

Haticeye teyzeye sordum [emoji23][emoji23][emoji23]

Lolipop bitince topitop gelecekmiş.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tabi gec gelmez. Cikan surumlerdeki hatalari kullanicilara denettirip sonra duzeltme guncellemesi yayinliyorlar. Androda boyle sey olmaz. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benimde batarya %20-30 civarında iken birden dip seviyeye iniyor, bazende kapanıyor :) Bu konuda servis tecrübesi olan varsa bilgilendirsin bizi.

Aynı sorun bende de var.Bir türlu servise gobderenedim bu aralar sürekli mobil moddayim.Tefonsuz ve net siz kalmak hiç işime gelmediği için sürekli erteliyorum bu durumu
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tabi gec gelmez. Cikan surumlerdeki hatalari kullanicilara denettirip sonra duzeltme guncellemesi yayinliyorlar. Androda boyle sey olmaz. :)

Dur Mert Ben halledeyim :)

Sayin eski androcu ve donup dolasip yine androcu olacak Mehmet kardesim...

Ya kardeş yapma artık şunu guncellemede esas kobayligi ios yaptiriyor , sonuca bakarsak android artık harbiden çok iyi ve gercekten ios tanda iyi, bunu bagimsiz tarafsiz siteler bile artık söylemeye başladı ios a göre avantajı güncelleme almasada rom bulmak dert değil, yani surum kisitlamasindan dolayi ios taki gibi mecburen bir ust surume gecmek ve 4s teki gibi surum alamayinca copte olmuyo, Geri kalan konularin tumunde artik ust seri nerdeyse tum markalar aypondan daha iyi kısaca boşa zorlama artık, gorduk cakma m8 aypon 6 nizi, sen bekle 1 marti da olayı seyret, siz 6 same beklerken size farki atip gececek firmalar...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Dur Mert Ben halledeyim :)

Sayin eski androcu ve donup dolasip yine androcu olacak Mehmet kardesim...

Ya kardeş yapma artık şunu guncellemede esas kobayligi ios yaptiriyor , sonuca bakarsak android artık harbiden çok iyi ve gercekten ios tanda iyi, bunu bagimsiz tarafsiz siteler bile artık söylemeye başladı ios a göre avantajı güncelleme almasada rom bulmak dert değil, yani surum kisitlamasindan dolayi ios taki gibi mecburen bir ust surume gecmek ve 4s teki gibi surum alamayinca copte olmuyo, Geri kalan konularin tumunde artik ust seri nerdeyse tum markalar aypondan daha iyi kısaca boşa zorlama artık, gorduk cakma m8 aypon 6 nizi, sen bekle 1 marti da olayı seyret, siz 6 same beklerken size farki atip gececek firmalar...

Mehmet Bey, dogustan degil sonradan ios'cu. O yuzden her an geri gelebilir. Mesela ben dun ipadi kirabilirdim. 3sn gecikmelerle yanit veriyor hareketlerime. Akıcılik hiz derken ne hallere geldi. Simdi elimden note4 dusmuyor. Ipadi yanimda tasimak agirlik oluyor evin icinde bile. Cogu zaman ipadin kapagi acilmadan note4 ile islem yaparken buluyorum kendimi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Lollipop Güncelleme an itibari ile dağıtıma girmiş hayırlı olsun. İmei sırasına göre geliyormuş. :)

1509291_609687822499297_2407821572338510
Cihaz benim değil. Bana henüz gelmedi. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

d9ee348b64dcfe744db30b59f2747a7f.jpg

Normalde benimki yurtdışı diye normal guncellemeler geciktirdi ama bu defa herkes ile aynı zamanda gelmiş :) evden az önce çıktım bilsem cikmazdim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Evet arkadaşlar ilk izlenimler nasıl. Ara yuz falan.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada m9 gelsede görsek, tip olarak m7 ye geri dönüş oldu diyorlar  :tongue:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...