Misafir 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Kamera lensim catladi. Servise gondermem gerekiyor. Yedek telefon bulmaliyim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261951-sat%C4%B1l%C4%B1k-iphone-3gs/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Kamera lensim catladi. Servise gondermem gerekiyor. Yedek telefon bulmaliyim. Haydaaa, geçmiş olsun, bune şansızlık yahu, sende teleservise yolla bari... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Mert sen ne çekiyorsun bu elektronik aletlerden Valla abi sans. Neyse bu sefer benden degil. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261951-sat%C4%B1l%C4%B1k-iphone-3gs/ Abi odunc alirim valla [emoji14]Aslinda fiyaati da uygunmus. Tablet almasam alirdim cidden. Haydaaa, geçmiş olsun, bune şansızlık yahu, sende teleservise yolla bari...Yok abi ya ben teleservice'i seviyorum zaten. Memnunum yani. Samsung gibi sove sove vermiyorum servise. Sarj aletim de bozulmustu onu da gondereyim. Bu aralar herkese e8 veriyorlarmis hemde sifirdan garantili. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 (düzenlendi) Abi odunc alirim valla [emoji14] Aslinda fiyaati da uygunmus. Tablet almasam alirdim cidden. Yok abi ya ben teleservice'i seviyorum zaten. Memnunum yani. Samsung gibi sove sove vermiyorum servise. Sarj aletim de bozulmustu onu da gondereyim. Bu aralar herkese e8 veriyorlarmis hemde sifirdan garantili. Bence ver E8 gelirsede kap, öyle aypon lafıda duymayım, 2 yaşındaki m7 ile ip6 aynı falan demişsin birdaha duymayayım, e8 al, bekle, 4 ay sonra sat m9 al, ille aypon alcaksan hatalı ip6 ları geç. makyajı tf6s bak, onada daha 1 seneden fazla var, değişen birşey olmaz sanmıyorum ama ille olsun dersen sadece buna bak, neyse 1 seneden fazla bekleyemiyeceğine göre ya m7 ya e8 3 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Bence ver E8 gelirsede kap, öyle aypon lafıda duymayım, 2 yaşındaki m7 ile ip6 aynı falan demişsin birdaha duymayayım, e8 al, bekle, 4 ay sonra sat m9 al, ille aypon alcaksan hatalı ip6 ları geç. makyajı tf6s bak, onada daha 1 seneden fazla var, değişen birşey olmaz sanmıyorum ama ille olsun dersen sadece buna bak, neyse 1 seneden fazla bekleyemiyeceğine göre ya m7 ya e8 Valla abi e8 verirlerse ben fark verip m8 almayi dusunuyorum. E8 guzel de simdi plastik telefon olmaz ki bundan sonra. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 (düzenlendi) Günceleme durumunu kontrol için... http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/#device-content Sol daki Select your carrier den Unlocked Version u seçin, sonrada cihazı seçin.... 4 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Merhaba arkadaşlar telefonu garantiden değişim olan arkadaş var mı aramızda? aşağıda web sayfasında sorgulamamın resmini ekliyorum değişim seri numarası diye hane dolu ama aşagıda mekanik onarım diye bir açıklama var nedendir acaba? değişim mi yapılacak yoksa tamir mi edilmiş cihaz anlayamadım ben... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Power tusu degismis olabilir veya cihaz acilip tamir edilip kapatilmistir, yani fiziksel mudahale var, sadece yazilim atilip duzeltilmemis cihaz. Degisim olsaydi Doa cihaz vs ibaresi olurdu. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 (düzenlendi) Ana kart değişmişti bundan önce ama imei aynıydı geldiğinde bakalım ne çıkacak yarın gelir büyük ihtimal umarım düzelmiştir aynı sebepten 2. Gidişi ilk gittiğinde anakart Değişti ama 1 hafta sonra aynı sonuç hat bulamıyor Başlıyor resete 4 Aralık 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 HTC Hima featuring 5-inch display, Snapdragon 810, 3GB RAM could be the flagship One (M9) http://www.bgr.in/manufacturers/htc/htc-hima-featuring-5-inch-display-snapdragon-810-3gb-ram-could-be-the-flagship-one-m9/ Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 htc one telefon 20.11.2014 tarihinde beri serviste. Adanadan gönderdim ulaştığından beri ''Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.'' bu cevabı veriyor internet sitesi. Htc yi aradım hiç bir şey yapamıyorlar. Bugün kvk servisine gittim onlar da aynısını söyledi bana yedek telefon verin dedim bozuk bir blackberry çıkardı kendiside açamadı başka yok maalesef dedi. Gülermisin ağlarmısın telefon 1700 lira taksidi halen bitmedi 4. servise gidişi. Herkes gönül rahatlığıyla HTC alabilir çünkü en çürük telefonunu ben almışım.. Abi 4. defa kvk ya verdim çünkü htc de ki yetkili 4 defa olunca değişim yapılıyor vs dedi onun yönlendirmesi üzerine böyle yaptım. Abi hakem heyeti işi de çok sıkıntılı ben servis raporlarıyla beraber dilekçe yazdım gönderdim hiç bir cevap gelmedi. Heyetteki memurlar bana 6 ay sonra sonuçlanır dedi ALO tüketici hattındaki yasal sınır 3 ay vs dedi ama boş konuşuyorlar resmen. Ali abi 20 iş gününü beklesem mi kvk da ? yoksa alayım mı hemen teleservise mi göndereyim ? Ahh ahh abi neler neler yapmadım ki en son başlarına silah dayayacam o olacak aynen sizin dediğiniz gibi 0 iş gününü bir bekleyelim bakalım neler olacak gelişmeleri buradan bildiririm.. Merhabalar telefonumu bugün 15. iş gününde servisten aldım. Cihazın ikinci defa anakartı değişti. Htc yetkilileri aradı telefon hakkında kısa bir geçmişi anlattı bana 3 defa mekanik parçanız değişti bundan sonraki servise gidişinde değişim talep edin hemen dedi. Ben E8 i sordum evet o telefonu veriyoruz dediler. Şimdilik sıkıntı yok en ufak bir arızada telefonumu E8 ile değiştirecem 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 (düzenlendi) Bende de 2 defa oldu anakart degisimi HTC uzmeye basladi beni tamam garantisi iyi ama telefonumu kullanamiyorum 6 Aralık 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Bende de 2 defa oldu anakart degisimi HTC uzmeye basladi beni tamam garantisi iyi ama telefonumu kullanamiyorum Sende E8 al hemen, bu arada Teleservise yollayın, kvk denen şeyi unutun. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 (düzenlendi) Sende E8 al hemen, bu arada Teleservise yollayın, kvk denen şeyi unutun.Teleservis ile hallediyorum garanti işini Ali abi değişim isteyeceğim zaten 1 defa olursa ama E8 tartışılır M7den sonra açıkçası E8 i tarz olarak aypon 5c gibi görüyorum. Plastik kasa filan 6 Aralık 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Teleservis ile hallediyorum garanti işini Ali abi değişim isteyeceğim zaten 1 defa olursa ama E8 tartışılır M7den sonra açıkçası E8 i tarz olarak aypon 5c gibi görüyorum. Plastik kasa filan Kullanır satarsın, m9 a az kaldı, ona geçeriz artık, zira beklediğim gibi olursa m9 alacağım sanırım, başka alınacak alet yok ortada. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Kullanır satarsın, m9 a az kaldı, ona geçeriz artık, zira beklediğim gibi olursa m9 alacağım sanırım, başka alınacak alet yok ortada. Yıllarca çok farklı telefonlar kullandım tırtfon zamzung vs ama son 3 Yıldır HTC . Bakalım m9 güzel olur m8 bana hitap etmemişti çünkü. Sanırım keskin hatlı telefonlar Hoşuma gidiyor. Bundan öncede HTC HTC incredible s vardı efsaneydi bana göre bozmadığım tek telefondu 5110 dan sonra Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Yeni güncelleme gelmiş Eskidi bu yahu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Eskidi bu yahu yok o bana gelmişti şimdi tekrar bu geldi bilemedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ilginç, bizdeki 401.111 sendeki 401.11 mi yani! Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ilginç, bizdeki 401.111 sendeki 401.11 mi yani! aynen şuan 6.09..401.11 oldu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ilginç, bizdeki 401.111 sendeki 401.11 mi yani!Bu yeni Androidcan [emoji3] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Bana gelen yok. Bence size yeni geldi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts