Ali Cihangiroğlu 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 (düzenlendi) Htc m9 geliyormuş, aliminyum-titanyum karışım kasa , 12 mp duo kamera vs. 7mm kalınlıkta uçuk donanım.... Mart ayını beklemek farz oldu artik, zaten M8 den başka ise yarar cihazda yok ortalıkta Konsept resimler dökülmeye başladı... 14 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Htc m9 geliyormuş, aliminyum-titanyum karışım kasa , 12 mp duo kamera vs. 7mm kalınlıkta uçuk donanım.... Mart ayını beklemek farz oldu artik, zaten M8 den başka ise yarar cihazda yok ortalıkta Konsept resimler dökülmeye başladı... Ayponpon 9S versiyonuna denk (eylul 2018 de tanitilmasi beklenen) telefonu Htc 2015 de piyasa surecek desene Ali gardes [emoji16] [emoji16] [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Ayponpon 9S versiyonuna denk (eylul 2018 de tanitilmasi beklenen) telefonu Htc 2015 de piyasa surecek desene Ali gardes [emoji16] [emoji16] [emoji16] Aynen öyle gardaş, tf6 2012 modeli daha yeni geldi, dediğin gibi 2018 de yaklaşan modelini anca sürerler, zaten oda 2015 te çıkacak olan m9 den tokadı yer Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Aynen öyle gardaş, tf6 2012 modeli daha yeni geldi, dediğin gibi 2018 de yaklaşan modelini anca sürerler, zaten oda 2015 te çıkacak olan m9 den tokadı yer Ali abi selamin Aleykum benim telefonun kamerasinda geceleri isik yetsede yetmesede gun isiginin olmadigi zaman genelde pembe mor civari bir renk gorunuyo htc ile telefonda gorustum boya atma var power tusunda skinti var arkadaki yazilar silindi nerdeyse sence ne yapayim Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 O pembe olayı maalesef lens yüzünden garanti bitmeden telefonu servise göndermek gerekiyor.Bende de aynı sorun var.Bende göndereceğim ama sırf telefonsuz kalmamak adına bekliyorum su an.Ama illaki gitmek zorunda servise Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Bende çok karanlıkta ön kamerada karanlık noktalar çok pikselli renkli görünüyor ama bence alet isoyu çok actigindan oluyor. Direk pembe bir şey ile karşılaşmadım. Benim cihaz yurtdışı gerçi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Ayipli urun maddesine gore degisim isticem cok skintili isinma sorunu zaten ayri bir sinir bozucu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Ali abi selamin Aleykum benim telefonun kamerasinda geceleri isik yetsede yetmesede gun isiginin olmadigi zaman genelde pembe mor civari bir renk gorunuyo htc ile telefonda gorustum boya atma var power tusunda skinti var arkadaki yazilar silindi nerdeyse sence ne yapayim Direk servise, tertemiz geri gelir, hata lenstede değil, sensörün soğutma sisteminde, bu arada değişime giden değişen sensör sorunsuzdur evet ama kalte olarak daha kötüdür, pembeleşen sensör daha iyi, fakat soğutmada sıkıntı var,incelemelerimde soğutma düzgün olduğunda çekimlerin çok güzel çıktığı şeklinde, değişen sensör bunun kadar iyide değil, alet açılsa halletmek kolayda açarken zedelemeden açmak çok zor, yoksa termal macunla yapardık birşeyler Bende çok karanlıkta ön kamerada karanlık noktalar çok pikselli renkli görünüyor ama bence alet isoyu çok actigindan oluyor. Direk pembe bir şey ile karşılaşmadım. Benim cihaz yurtdışı gerçi Evet iso yapar, zifir karanlıkta en baba dslr makine bile zorlanır, bunu dert etme, altı üstü telefon, tabiki foto kalitesi gece zayıf olacak, diğer modellerden çok daha iyi olduğu halde üstelik Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Direk servise, tertemiz geri gelir, hata lenstede değil, sensörün soğutma sisteminde, bu arada değişime giden değişen sensör sorunsuzdur evet ama kalte olarak daha kötüdür, pembeleşen sensör daha iyi, fakat soğutmada sıkıntı var,incelemelerimde soğutma düzgün olduğunda çekimlerin çok güzel çıktığı şeklinde, değişen sensör bunun kadar iyide değil, alet açılsa halletmek kolayda açarken zedelemeden açmak çok zor, yoksa termal macunla yapardık birşeyler abi gunduz gun isiginda skinti yok gece oluyor isiksiz ortamda oluyor degisim talebinde bulundum yollarim her halde bu hafta sorunlarim cok degismezse tek tek sorunlar icin yollayip 0 ini kesin alicam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 abi gunduz gun isiginda skinti yok gece oluyor isiksiz ortamda oluyor degisim talebinde bulundum yollarim her halde bu hafta sorunlarim cok degismezse tek tek sorunlar icin yollayip 0 ini kesin alicam Gece olur zaten, flaş kullandığında süper çeker ama, servis halleder merak etme, çokta takma kafaya, zifir karanlıkta flaş olmadan foto çeken ve adam gibide çeken telefon yok zaten, adı üstünde zaten, telefon, dslr değil, millet ne bekliyor bu oyuncaklardan anlamışta değilim, yahu gece çekimi dslr makineyi bile zorlayan bir olay, telefon ne yapsın dimi ama Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Gece olur zaten, flaş kullandığında süper çeker ama, servis halleder merak etme, çokta takma kafaya, zifir karanlıkta flaş olmadan foto çeken ve adam gibide çeken telefon yok zaten, adı üstünde zaten, telefon, dslr değil, millet ne bekliyor bu oyuncaklardan anlamışta değilim, yahu gece çekimi dslr makineyi bile zorlayan bir olay, telefon ne yapsın dimi ama aynen abi skinti aksam icerde disarda cekmiyor gun isigi ideal sadece htc ye e posta felan gonderdim cihazi gonderin not dusun icine kutunun koyun diyor gerisi bizde dediler Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Eylül 2014 Yazar Paylaş 24 Eylül 2014 Servise gondermeden önce iletişime geçmek gerekir mi Htc ile acaba Yorum bağlantısı
onurdursun 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Benim telefonun hoparlörlerinden az ses çıkıyor servise gondereyimmi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Benim telefonun hoparlörlerinden az ses çıkıyor servise gondereyimmiKuru dış fırçası ile her yönde temizleyin. Çok bastirmayin. Farkı hissedersiniz. Yorum bağlantısı
onurdursun 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 On taraftaki delikleri mi boyası cizilmezmi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 On taraftaki delikleri mi boyası cizilmezmi Çizilmiyor. Çok sert fırça olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Züper, anında indiriyorum, bazı tırtlar gibi, acaba ne olur, şebeke gidermi, alet cortlarmı diye düşünceler geçirmeden ohh ne rahat diyip hemen yüklüyorum şuan Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Yazılımı indir diyorum ama bana indirilen yazılım guncellemesi bozuk yeniden indirmek istermisibiz diye soruyor evet dediğimde yine aynı şey çıkıyor karşıma Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Buradayım, biz indirdik sıkıntı yok Akan ne yaptın telefona kardeşim tam kapat, hızlı başlat devre dışı olsun, sonra tekrar dene bakiiim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Yeniden başlat dedim yine olmadı birde komple kapatın deneyeuim bakalim Buradayım, biz indirdik sıkıntı yok Akan ne yaptın telefona kardeşim tam kapat, hızlı başlat devre dışı olsun, sonra tekrar dene bakiiim. Yaptım.Ama yine aynı hatayı veriyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Şimdi Htc ile online görüşüyorum bu ve diğer sorunlar hakkında bakalım ne diyecekler Yorum bağlantısı
Umut Karataş 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bana da önceki güncellemelerin birinde olmuştu. Fabrika ayarlarına döndürerek çözmüştüm... Yorum bağlantısı
Recommended Posts