İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Mesajını silmek için extra bir çaba harcamadım niye gözükmüyor bilmem. Belki atminler budamıştır seni [emoji12]

Ergen derken katibim [emoji2]

Ergen : Ermiş :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

G3 ve M8 sadece gülüyorum g3 diye bunu bilirim, gerisi tırt tır :)

g3 haa, çoktaaan demode  :D

531284_htmansetyeni.jpg?1278843037

Yorum bağlantısı

Evet bu kervana ben de katıldım, note2 ile htc one m7 takas ettim. En iyi cevaptaki ayrıntıları şimdi gördüm, HT34 serisi benimki.

Onun dışında şuan 4.4.2 var güncelleme iniyor 4.4.3. Sanırım 4.4.4 hala gelmemiş? 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Evet bu kervana ben de katıldım, note2 ile htc one m7 takas ettim. En iyi cevaptaki ayrıntıları şimdi gördüm, HT34 serisi benimki.

Onun dışında şuan 4.4.2 var güncelleme iniyor 4.4.3. Sanırım 4.4.4 hala gelmemiş?

Hayirli olsun htc candir. Renk? Üste fark verildi mi :p

Büyük ihtimal 4.4.4u almayıp direk android L ye geçeceğiz ilk alanlardan olarak. :) Şu an 4.4.3.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayirli olsun htc candir. Renk? Üste fark verildi mi :p

Büyük ihtimal 4.4.4u almayıp direk android L ye geçeceğiz ilk alanlardan olarak. :) Şu an 4.4.3.

Tesekkurler kardesim renk maalesef siyah. Gri de vardı ama çok yipranmisti. Uste 50tl verdim. Note2 garantili ancak ekran değişmişti. Bu yurtdışı kayıtlı kutu içeriği tam ve sıfır. Kasa çevresinde ufak tefek yipranmalar var ama grisi çıkmamış alttan :)
Yorum bağlantısı

Evet Vancilar bir kaç sorum var

1. Sarjda bildirim ışığı malum kırmızı. O sırada mesaj vs geliyor ancak ışık değişmiyor. Noteda yoktu böyle bir durum.

2. Mail. Mailler geliyor ancak içerik inmiyor. Gmail uygulamasında sorun yok ama normal posta uygulamasında gelmiyor

Yorum bağlantısı

Şimdi hayırlımı olsun diyelim,yoksa ne diyelim bilemedim  :biggrin:

Güle güle kullan kardeşim..

Yorum bağlantısı

Şimdi hayırlımı olsun diyelim,yoksa ne diyelim bilemedim [emoji3]

Güle güle kullan kardeşim..

Hayırlı olsun diyelim hayırlı olsun değişiklik iyidir elma ile olmadıktan sonra :p

Sağol abim darısı başına senin de inşallah AKILLI telefonun olur :D

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun diyelim hayırlı olsun değişiklik iyidir elma ile olmadıktan sonra :p

Sağol abim darısı başına senin de inşallah AKILLI telefonun olur :D

Elmayı kim bulmuşta almış  :biggrin:

Ben 3310'umdan çok memnunum  :p Bence bunlar daha akıllı ve uzun ömürlü  :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gördüğüm kadarıyla, deneyim kazanıp, yorum yapacak kadar kullanamıyorlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Ozan, sonunda kurtuldun Samsung'dan :) Birkaç yıl geriye gidebilsek, M7'nin ilk çıktığı zaman olsa ben de alırdım.. Artık çok ama, herşey hızlı gelişiyor..

Aynen kurtuldum tabak kadar telefondan :) mali açıdan bu uygun geldi açıkçası başka bu fiyata alınacak cihaz yok gibi. Ufak tefek çözemediğim durumlar var ama.

Mesela müzikde şarkıları telefona attığın şekilde göremiyorum klasör klasör.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Elmayı kim bulmuşta almış  :biggrin:

Ben 3310'umdan çok memnunum  :p Bence bunlar daha akıllı ve uzun ömürlü  :p

Armut tavisye ederim, hem daha besleyici hem daha tatlı hemde über, yarım ısırık alınmamış üstelik, yarım yamalaklık ambleme yansımışlardan uzak durunuz demiş atalarımız  :biggrin:

Hala zorluyorsunuz ya pes, sıfır avantaj, sıfır üstünlük hemde hiçbir açıdan, daha nesini övüyorsunuz yahu  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Armut tavisye ederim, hem daha besleyici hem daha tatlı hemde über, yarım ısırık alınmamış üstelik, yarım yamalaklık ambleme yansımışlardan uzak durunuz demiş atalarımız [emoji3]

Htc ci abim şu sorularım için fikrin var mı :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Evet Vancilar bir kaç sorum var

1. Sarjda bildirim ışığı malum kırmızı. O sırada mesaj vs geliyor ancak ışık değişmiyor. Noteda yoktu böyle bir durum.

2. Mail. Mailler geliyor ancak içerik inmiyor. Gmail uygulamasında sorun yok ama normal posta uygulamasında gelmiyor

1. ışık öyle değişmiyor ne yazıkki

2. kendi uygulamasında olması lazım, bakayım, alınan dosya boyutu ile ilgiliydi sanırım, ayarı var, en güzeli measjlardan yardıma girmek, çok detaylı anlatım var.

Şu var, maile gir, sağ üst 3 noktaya bas, sekmeleri düzenle ye bas, seçeneklerden Ekli yazana çek koy, mail eki oto olarak iner :) mesela gelen maili açtın, ek olarak pdf dosyası var diyelim, altta kendiliğinden indiğini göreceksin.

Yorum bağlantısı

1. ışık öyle değişmiyor ne yazıkki

2. kendi uygulamasında olması lazım, bakayım, alınan dosya boyutu ile ilgiliydi sanırım, ayarı var, en güzeli measjlardan yardıma girmek, çok detaylı anlatım var.

O ayarı en yükseğe aldım ama hala nedense mail ler boş geliyor
Yorum bağlantısı

Armut tavisye ederim, hem daha besleyici hem daha tatlı hemde über, yarım ısırık alınmamış üstelik, yarım yamalaklık ambleme yansımışlardan uzak durunuz demiş atalarımız  :biggrin:

Hala zorluyorsunuz ya pes, sıfır avantaj, sıfır üstünlük hemde hiçbir açıdan, daha nesini övüyorsunuz yahu  :D

Abi neden zorluyayım,kulvarımız belli bizim  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi neden zorluyayım,kulvarımız belli bizim :D

oda doğruya, önce bizim kulvara çıkmanız lazımdı, kusura bakma aklımdan çıkmış :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bastir Ali gardaş, savur bu curuk elmacilari havaya...

Sonunda bu isten anlayan herkes Htc ci olacak :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:good1:

Herıld yani gardaş  :D aklın yolu bir... :)

get-serious-of-course-googles-going-to-t

işte sana uber bir oyun  :D

Hit.the_.apple_.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

oda doğruya, önce bizim kulvara çıkmanız lazımdı, kusura bakma aklımdan çıkmış :)

Tıroit yazılımı tanımıyoruz  :biggrin:

Vayyy Ali abi sende mi  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Direkt satış :)

1 değil iki değil üç değil dört değil tam 5 kavanoz bal 100 lira mı sende de :D

Yorum bağlantısı

1 değil iki değil üç değil dört değil tam 5 kavanoz bal 100 lira mı sende de :D

Hürrem sultan kolyeside var yanında :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Boşa debelenmeyin, ponpon un bu le elde şansı sıfır, boşa larla savaş için önce kulenin en ustune çıkmak lazım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...