İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Yılmaz Ertek

Bakayım hemen,   resimde tırt, mındar bu m8  :p

edit: baktım, çift tık kapanma kalkmış, neyse dert değil...

kamera açıkken kameranın önünü kapattığınızda veya zifiri karanlıkta ekran pembe görünüyordu, kamera iyleştirmesi yazınca ümitlenmiştim.

maalesef hala pembe :(

sizde de aynı mı ?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bu yazılımla ilgili değil, donanım ile ilgili bir problem. .Garantisi devam ediyorsa kamera değişimi yapılıyordu..

dananım mı ? :shok:

emin misin ?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

dananım mı ? :shok:

emin misin ?

Günaydın demek istiyorum abi. Htc onein en büyük donanimsal farizasini Duymadın mi? Servise gonder kasa ile birlikte değişiyor arıza maziye karışıyor. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Günaydın demek istiyorum abi. Htc onein en büyük donanimsal farizasini Duymadın mi? Servise gonder kasa ile birlikte değişiyor arıza maziye karışıyor. :)

ciddi misiniz yaa ?

çok emindim yazılımsal olduğuna...

kasayı beyaz yaparlar mı ?

değişik olsun :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

google'da arama yaptırdım, cidden kronikmiş.

sense 6 ile olmuştu bu pembeleşme, kesin yazılımsaldır, düzeltirler diyordum.

gece de çok foto çekmediğim için önemsememiştim.

servis yolu gözüktü.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

kamera açıkken kameranın önünü kapattığınızda veya zifiri karanlıkta ekran pembe görünüyordu, kamera iyleştirmesi yazınca ümitlenmiştim.

maalesef hala pembe :(

sizde de aynı mı ?

Aynı sorun bende de var.Sırf telefonsuz kalacağım diye servise gondermedin daha ama mecburen gidecek
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gönderin hemen hallederiz, bu arada Gravity Screen kurdum, daha güzelmiş vallahi...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bana cihaz buldun mu ?

Vallahi One dışında cihaz yok, benim One ı hanıma vereceğim, yerine alacak bu ayarda ve kalitede cihaz yok, bekliyoruz bakalım, ayponponu ve çıkacak olan M9 u :)

Eğer gelirse fiyatı uygun olacak olan Butterfly2 tam sana göre, m8 den daha iyi alet, sadece gövdesi metal değil, Butterfly hTC nin özel modelidir, genelde hep iyi olmuştur.

Bunların dışında ya parayı basıp One gibi birşey alacaksın yada ucuzlarla idare edeceksin, moto g disco 2 gibi, yoksa büyük meblağ verilecek tek telefon hTC One, gerisi hikaye  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hanıma vereceksen takas edelim G2 ile, sıfır kapalı kutuda cihaz :)

G3 olsada cevabım değişmeyecekti, üzügünüm kurtarmaz kardeş  :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gönderin hemen hallederiz, bu arada Gravity Screen kurdum, daha güzelmiş vallahi...

Nereye gönderiyoruz
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu güncelleme de hosma gitmeyen şeyler var. 1. Si sanki general mobile gibi çeviri hatası yapmışlar ki önceki sürümde düzgün olan şeyi neden bozdunuz?

Ingilizcesi saver olan Güç tasarrufu kaydedici diye saçma sapan birşeye dönüşmüş.

2-Ekran görüntüsü almak için kilit+ses kısma yapıyordum kalkmış. Sebebi neydi ki? Diğer kombinasyon hoşuma gitmiyor.

3.Çift tık ile kilitleme neden kalktı? Ben kullanıyordum. Kaldiracaksan koyma hiç daha iyi. Kısacası htc bu konularda benden ilk kez eksi aldı.

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Bu güncelleme de hosma gitmeyen şeyler var. 1. Si sanki general mobile gibi çeviri hatası yapmışlar ki önceki sürümde düzgün olan şeyi neden bozdunuz?

Ingilizcesi saver olan Güç tasarrufu kaydedici diye saçma sapan birşeye dönüşmüş.

2-Ekran görüntüsü almak için kilit+ses kısma yapıyordum kalkmış. Sebebi neydi ki? Diğer kombinasyon hoşuma gitmiyor.

3.Çift tık ile kilitleme neden kalktı? Ben kullanıyordum. Kaldiracaksan koyma hiç daha iyi. Kısacası htc bu konularda benden ilk kez eksi aldı.

Ekran görüntüsü almak için kilit+ses kısma çalışıyor bende hala emin misin kalktığından ?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ekran görüntüsü almak için kilit+ses kısma çalışıyor bende hala emin misin kalktığından ?

Evet şimdi çalışıyor ama basma süresi uzamış nedense. Eskiden hemen alıyordu.

Ekran görüntüsü için power + ana ekran tuşu arkadaşlar.

Abi diğer kombinasyondan kastım buydu
Yorum bağlantısı

Evet şimdi çalışıyor ama basma süresi uzamış nedense. Eskiden hemen alıyordu.

Abi diğer kombinasyondan kastım buydu

Bir de Samsung'u begenmezsiniz. Elinin disiyla ekrani gecince aliyor ekran goruntusunu. Sensorlerden faydalanmayi daha iyi biliyor Samsung.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ekran görüntüsünü çok daha kolay almalı aslinda.Gubcellemeyi almadım daha ama pek bir faydası yok sanırım

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bir de Samsung'u begenmezsiniz. Elinin disiyla ekrani gecince aliyor ekran goruntusunu. Sensorlerden faydalanmayi daha iyi biliyor Samsung.

Saygilarimla.

Bazı şeyler kullanışlıydi abi evet. Samsungu aradığım diğer bir konu da şarji. Gunde 2 defa şarj ediyorum. Ama onun dışında su an bana note 2 teklif edilse reddederim yine. Htcden başka android alacağımı sanmıyorum. :)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Nefret ediyorum su şarj olayından bazen günde 3 kere şarj etmek gerekiyor tamamen esir ediyor beni.Kaldiki oyun hic yok.Foruma bakıyorum whatsapp kullanıyorum konuşma bile çok fazla yok.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

94375ea1900f59a02f7f45682277079b.jpg

652be23d81ccb0a5b72e1ff40ebf3df2.jpg

e828de588b18cf45544e4111245b901d.jpg

M8 akıyo :p

35a7b92ec7fcc01677064c71f43ec147.jpg

Tüh bak sen şu ise. Resmi yanlış yere yükledim. Kusura bakmayın htc ci kardeşler nasılsa sizin icn Antutu testlerinin donanımın bir önemi yoktu [emoji12] :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Resmi alintiladin da mesajımı niye sildin :D inanmadigim program olduğunu söyledim :D ergen androidci seni :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Resmi alintiladin da mesajımı niye sildin :D inanmadigim program olduğunu söyledim :D ergen androidci seni :p

Mesajını silmek için extra bir çaba harcamadım niye gözükmüyor bilmem. Belki atminler budamıştır seni [emoji12]

Ergen derken katibim [emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...