İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aynen çok bilmiş Ali kardeş, dediğin gibi cuk oturdu koruma da harika. Yan sanayi olması da önemli değilmiş kalitesi oem gibi.

Kabul ettim telefon olayını çözmüşsün sen :D Araba işinden ne kadar anlamıyorsan zıttı olarak telefon senin işin ;)

Vall ios- htc android karşılaştırmasın da (normal veya samsung android demiyorum çünkü uyduruk bir android Samsung S4 ün androidi) maalesef ios hala önde, kullanım kolaylığı, arayüzler, mail, imessage, hatta whatsapp telefon defteri, ayarlar menüsü, alarm, takvim vs vs tüm detaylar ios da daha başarılı ve akıllıca tasarlanmış. HTC'nin arayüzleri kibar şık kullanımı çok makul ama ne olursa olsun ios da ki incelikler, kullanıcı dostu ekran menü ve detayları yok.

Tabiki Samsung S4 (eşimin telefonu) android'inde sonra HTC One android i cennet gibi, renkler sadelik menü hep HTC önde, kasılma ek gereksiz onlarca uygulama vs yok Samsung gibi, aldığımdan beri bir kere kitlenmedi HTC ve donmadı, hoş %12 hafıza, 0 oyun vs pek zorlamıyorum ama genel olarak çok memnunum.

Samsung android karman çorman, rengarenk abuk florasan yeşili renkler komik, zor kullanımlı bir yazılım, ama 2-3 üstün yeri var HTC ye göre ama genel de HTC döver söver kırar belini geçer. Kimisine HTC'nin sadeliği yavan gelebilir ama bana alıştığım iosu hatırlatıyor ve ufak tefek eksiklerine rağmen güzel yazılımlı bir telefon.

Bence olması gereken kombinasyon, ios 6.1.4 yüklü bir HTC One M7 :D :D Kırar geçer piyasayı satış lideri olur.

ios u hackerin biri yüklemişti, kodları açsa apple anında dediğin olur, ama ayponunda sonu olur bu, htc anında parçalar :)

İos gıcık, kardeşim 4s in artık baydigini iyice yavaşladığını söyledi ve fazla parada vermeden bir cihaz alayım dedi ve moto G aldi, ios a neden devam etmedin dedim, bir kere salakca pahalı ve haketmeyen modelleri var, ayrıca ios paylaşıma izin vermiyormus, mesela sana telefondan yaziyorum suan, çat diye google açıp bir resmi şak diye buraya yapistiririm, ios ta bu yok, anında dosya gonderirim, windows gibi resmen android, ios bu konularda çok ketum, kullanıcı dostu olan esas andro bence, hele android L gelsin sen o zaman gör, ios mecburen bu konuda birşeyler yapacak, androyla hayatta bas edemez cunki, son haberlerde yeni ios sürümünde bu tarz değişikler olacakmis, basedemeyeceklerini anladılar, ayrıca android 2-3 sene önceki gibi değil, artık oturdu, L ile süper olacak, markete gelelim, ios ta oyun dolu, gerisi androda aynen var zaten, baska da en ufak avantajı yok, kısaca ios un keyfi kaçtı, android gelişi hızıyla senelerdir dediğim gibi geldi yetişti geçti ve dövmek üzre, bu sozumude unutma, One da nasıl hak verdiysen bunda da vereceksin sonunda gardas : :)

Not: arabadanda çok pis anlarım  :D  mesela renodan fiattan araba olmaz, opelden dertsiz elektronik özürsüz, ford dan sessiz, pejo-sitroen den adam gibi araba olmaz, vw fazla abartılmış normal bir araçtır, sağlamlık olarak Ford a bir gıdım dahi fark atamaz ama daha lüks malzeme kullanır Vag olayı süperdir ama yinede normal bir araçtır, asla premium değildir...

Merso güzeldir, arabadır, eskileri daha bir arabadır, yenileri renolaşıp tırtlaşsada üst modelleri hala fenadır, duman eder, e200 ün altı mersodan sayılmaz, mersom olsun ama nasıl olursa olsun diyenler alır, bmw iyidir, serttir daha spordur, mersodan daha az rahattır, Audi arabadır ama merso bmw den sonra gelir.....  neyse anlarım işte, ha  birde yazılımla hızlı giden ama seri olmayan kağnılar var ama konumuz değil, girmeyim fazla  :D  

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

4.4.3 avrupadada yayınlandı, bu aslında 4.4.4, bize 4.4.4 gelmeyecek, direk L ye geçeceğiz, 4.4.4 özelliklerini 4.4.3 ekoyup bu isimle yayınlamışlar, az sonra bizde almaya başlayacağız millet :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

4.4.3 avrupadada yayınlandı, bu aslında 4.4.4, bize 4.4.4 gelmeyecek, direk L ye geçeceğiz, 4.4.4 özelliklerini 4.4.3 ekoyup bu isimle yayınlamışlar, az sonra bizde almaya başlayacağız millet :)

Çok bi düzeltme yok abi. Zaten ihtiyaç ta yok gibi. Arabistan telefonu bu da upapu4yg.jpg
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Zafer hayırlı olsun telefon.Güncelleme geldi mi acaba bu arada.Birde servis süresi ne kadar.Bir haftada falan gelir mi elimize telefon geri.Kırmızı çekimler beni deli ediyor resmen

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Zafer hayırlı olsun telefon.Güncelleme geldi mi acaba bu arada.Birde servis süresi ne kadar.Bir haftada falan gelir mi elimize telefon geri.Kırmızı çekimler beni deli ediyor resmen

Henüz gelmedi abi bekliyoruz. Servis süresi ortalama 9 gün felan. Bende göndereceğim yakında. Lg G3'ü alayımda bir haftalığına. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Mert çim telefonu guncelledikten sonra default a almak gerekiyor mu.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ufak değişiklikler var 2a9e7ygy.jpg

Mert çim telefonu guncelledikten sonra default a almak gerekiyor mu.

Defaulta derken abi? Fabrika ayarlarina almaya felan gerek yok. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Dosya yönetici iyi olmuş . Abuk subuk şeyler yüklemeyiz hiç olmazsa .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yüklüyorum şuan heheheee.... :)

nambır van diyorum .... :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Güncellemeden sonra boştaki ram artmış, 753 Mb boşta diyor şuan :) yalnız ekran kilitliylen çift tıkla ekranı kapatma gitmiş, zaten gereksizdi, ekran kitlenince zaten kapanıyor alet.

Über Van hehe  :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Saate tıklayınca kapanması lazım abi. Çift tık actin, kilitli vaziyette saate çift tiklayinca tekrar kapanıyor m8

Bu da M8'den bir örnek fotoğraf.

807a555e24ea6b195ae48c6514fcce61.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Saate tıklayınca kapanması lazım abi. Çift tık actin, kilitli vaziyette saate çift tiklayinca tekrar kapanıyor m8

Bu da M8'den bir örnek fotoğraf.

Bakayım hemen,   resimde tırt, mındar bu m8  :p

edit: baktım, çift tık kapanma kalkmış, neyse dert değil...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Butterfly 2 gelecekmi acaba,tipi az kötü ama kamerası daha iyi, pilide...

Birde...

gsmarena_001.jpg

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Güncellemeden sonra boştaki ram artmış, 753 Mb boşta diyor şuan :) yalnız ekran kilitliylen çift tıkla ekranı kapatma gitmiş, zaten gereksizdi, ekran kitlenince zaten kapanıyor alet.

Über Van hehe  :p

Demek ki bir kaç güncelleme daha geçirmesi lazım. Daha yakalayamamış G2 yi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Benim Lumia'nın 512 Ram'inin 390'ı boş zaten :D

Geriside boş, ondan olmasın sakın  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Demek ki bir kaç güncelleme daha geçirmesi lazım. Daha yakalayamamış G2 yi

:sandalye:  yav heheh, akşam akşam güldürdün beni, g2 ye yakalanması için frene ve hatta elfrenine asılması lazım hTC nin  :D  :D  

aha Lg

FB,3369,12,lg-vc3120nrtb-elektrikli-supu

hTC yi yakalamak... beyhude işlerle uğraşmayalım lütfen :)

Sana şu üründen tavsiye ediyorum, bir daha hTC ye sataşma beyhude çabalara girme, bu saplantıdan kurtul artık, ahanda yeni Lg telefonun  :D Lg noPhone  (ayponponcularda kullanabilir, taklitlerinden sakınınız  :p )

noPhone-640x426.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Geriside boş, ondan olmasın sakın  :D

O bana kalmış.WP'nun RAM tüketimi ile ilgili küçük bir bilgiydi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...