İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ben bu saticidan aldim, oem diyor ama sanmam.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6144942107.html

Evet dabil takicam, cakma orjinalden nasil daha iyi olabilir fiyat haric :)

Aynen öyle, çakma dediğinde aynı fabrikadan çıkarsa olur  :D  hem çakma olanın arka kısmı daha bir yumuşak, neyse gelince görürsün :)

Aldığında çakma denilen ama orjinalle aynı olanlardan zaten :)

Ben hem oradan hemde bir ara HB de satılan orjinalden aldım, fark yok, dediğim gibi esas ana gövde yani arka kısım orjinalden çok daha iyi :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Aynen öyle, çakma dediğinde aynı fabrikadan çıkarsa olur :D hem çakma olanın arka kısmı daha bir yumuşak, neyse gelince görürsün :)

Aldığında çakma denilen ama orjinalle aynı olanlardan zaten :)

Ben hem oradan hemde bir ara HB de satılan orjinalden aldım, fark yok, dediğim gibi esas ana gövde yani arka kısım orjinalden çok daha iyi :)

Ali Androidkardeş, bu tuş kilidi olayi cok dandik. Sense 6 ile de gelmemis bizim cihazlara cift tiklama ile acilma, verdigin program pil katili napicaz biz ???

Var mi tavsiye edecegin genel programlar one icin kullanimi iyilestiren.

Bu arada ios tartismasiz sekilde cok daha kullanici dostu ozellikleri olan bir yazilim. Evet android de yuzlerce fazla sey ozellik program widget var ama temel her sey de ios cok daha iyi.......

Mail, youtube, resim albumu, telefon, mesajlar ve su an aklima gelmeyen bir suru yerde ios u ariyorum.

Android vay be ios a fark atti denebilecek tek bir ozelligine de rastlamadim..

Keske htc ye ios 6.1.3 yukleyebilsem.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali Androidkardeş, bu tuş kilidi olayi cok dandik. Sense 6 ile de gelmemis bizim cihazlara cift tiklama ile acilma, verdigin program pil katili napicaz biz ???

Var mi tavsiye edecegin genel programlar one icin kullanimi iyilestiren.

Bu arada ios tartismasiz sekilde cok daha kullanici dostu ozellikleri olan bir yazilim. Evet android de yuzlerce fazla sey ozellik program widget var ama temel her sey de ios cok daha iyi.......

Mail, youtube, resim albumu, telefon, mesajlar ve su an aklima gelmeyen bir suru yerde ios u ariyorum.

Android vay be ios a fark atti denebilecek tek bir ozelligine de rastlamadim..

Keske htc ye ios 6.1.3 yukleyebilsem.

Bende pil yoğun kullanımda 1 gün gidiyor ama, sen yakınlık sensörünü seçtin değilmi?

Mail you tube falan ne açıdan arıyorsun ios u, nesi farklı, açıkla bakiiim :)

İos a fark atacak özellikmi arıyorsun, tonla var, dosya gönder, şarkı resim gönder, kafana göre tv ile bilgisayarla yazıcıyla direk bağlan, tek tuşla resmi yazıcıya direk bağlan ve bastır, nette tüm siteleri aç..........

Andronun avantajı çevre birimlerle hemen herşeyle anlaşabilmesi ve daha çok özelleşebilmesi, ios ta temelde en sevmediğim şey bu zaten, ios8 le iyice androlaşacağından bakalım durum nasıl olacak, ip6 gelsin bakalım hele, tabii 3500 kaat gibi salakça bir fiyattan satmazlarsa :)

Bu arada 4.4.4 farklı biraz, peşine gelecek ve One ında alacağı Andro L ile dediğin kullanıcı severlik daha iyi olacak bu arada.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bende pil yoğun kullanımda 1 gün gidiyor ama, sen yakınlık sensörünü seçtin değilmi?

Mail you tube falan ne açıdan arıyorsun ios u, nesi farklı, açıkla bakiiim :)

İos a fark atacak özellikmi arıyorsun, tonla var, dosya gönder, şarkı resim gönder, kafana göre tv ile bilgisayarla yazıcıyla direk bağlan, tek tuşla resmi yazıcıya direk bağlan ve bastır, nette tüm siteleri aç..........

Andronun avantajı çevre birimlerle hemen herşeyle anlaşabilmesi ve daha çok özelleşebilmesi, ios ta temelde en sevmediğim şey bu zaten, ios8 le iyice androlaşacağından bakalım durum nasıl olacak, ip6 gelsin bakalım hele, tabii 3500 kaat gibi salakça bir fiyattan satmazlarsa :)

Bu arada 4.4.4 farklı biraz, peşine gelecek ve One ında alacağı Andro L ile dediğin kullanıcı severlik daha iyi olacak bu arada.

Yakinlik sensoru evet, ama hep acik kalmasi da kotu bozulur sensor. Soyle ses ac kapa butonu ile kilit acacak bir widget yok mu ?

Bende 1,5 gun gidiyor ama kurcaliyorum baya.

Vaktim olunca laptop dan yazacagim ios android farkini ama bence ios, az is yapsa da cok daha yalin ve kullanici dostu yapiyor, kesinlikle ustun. Android uygulama olarak ios un 100 kati fazlasi olabilir ama cogu cop ve uyduruk, kuru kalabalik.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Uygulamalara bakma sen, hikaye uygulama ios tada var, senin kullanıcı dostu dediğin şey bence ios ta özellik olmaması zaten istediğim şeyleri yapamıyor, 3310 dememin sebebi de o, birşey yapmadigindan kullanım basit kullanıcı dostu bu sebeble :) yalın dediğin şeyde bu, zaten birşeyi yok, tabi yalin, neyse böyle ışte, bana göre ios andronun yarısı, ios8 gelsin bakalım yakalayabikecekmi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Bu da benim ana ekranım :

a4ysy8u2.jpg

İgo dan memnun musunuz ?
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu.

Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var.

Bu normall gelmiyor bana.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu.

Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var.

Bu normall gelmiyor bana.

Abi orjinal bozuk olan şarj aleti ile birlikte servise gonder. Yapacaklardır. 1 yıl aksesuar garantisi var çünkü. tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Eskiden değişim yapmadan önce çıkıyordu yavaş şarj diye.Şimdi sarjda sorun yok gibi duruyor ama bence bir sıkıntı var gibi.hele ki kullanırken telefonu.ayrıca şarj daha da uzun sürüyor.Telefonu 4 de sarja taktım batary doctor 3 saat 16 dakika süre verdi dolum için.Su an 2 saat 50 dakika oldu ve şarj yüzde 47 daha.Sadece 15 dakika kullandım bu süre içinde telefonu foruma baktım whatsapp dan birkaç mesaj o kadar

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bu tarzda olabilir

IMG_2641.jpg

şu turunculu için link var mı ?

ama bu M8 imiş :(

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bana bozulmayanindan göndermişler :p sen reklamını yap, sana iyisini gönderelim dediler :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ünlü olduk, bizim ünlüler bile ne kullanıyor bakınız  :D gerçi tüm dünyada ünlüyüz ama bizim ünlücüklerde kullanıyormuş  :D

beren-saat-k-101929BS.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...