İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ben de şimdi gelir diye bekliyorum.

Nesi piyasadaki en iyi telefon bir anlat da öğrenelim.

Gogıl tanıttı ama dağıtımı sonbahara ancak diyorlar, g3 çıktı piyasaya 801 işlemci ile ve 2200 lira. htc ile yanyana koyunca.. koymaya bile kıyamıyor insan. :p

2-3 hafta içinde 4.4.3

90 gün içindede 4.4.4 L alıyoruz, hTC nin kendisi açıkladı ve zaten Google beraber çalışıyorlar, Zamzungta peşi sıra alacak, Lg de seneye inşallah  :D tabii onuda G2 ye verirlerse artık  :p 

M8 in nesi iyi, bir kere alayından sağlam

alayından daha iyi ses çıkışına sahip (Z2 az daha temiz ses veriyor)

alayından daha stabil ve kesinlikle hızlı

pili 2600 lük olmasına rağmen çok iyi gidiyor

ekran renkleri çok iyi

Sense zaten ayrı bir alem

Alette hata falan yok nerdeyse

Selfi çekimde 5mp geniş açı ön kamera ile şuan için rakipsiz ve acaip güzel çekiyor

Sen neyle kıyaslayacaksın, hemen hepsi aynı donanıma işlemciye vs. sahip zaten, fark stabil olması, mazleme hız kullanışlılık detaylar ve gösterilen özen, ara birimde bitiyor, bu açıdan bakacaksın, baktığındada şuan en iyi M8 kardeeeş  :biggrin:

G3 le yan yana koyma, elinden düşürde görelim, onun dışında ekran büyük o kadar   :D ayrıca ekran g3 te tek katman, kırdın iş bitti, M8 de dokunmatik ayrı kırılır ekran ayrı mesela...

ayrıca nerde kaldı sizin ucuz olma avantajı, aynı kalitede olsalar o da yok eeee ne kaldı?

Ayrıca 801 li g3 alanlara yazık oldu, S805 lisi çıktı bari bekleyip alsalardı, ancak o M8 le kullanım hızı olarak başeder, g2 gibiyse zaten işi zor :)

Hem neyi tartışıyoruz yahu, M8 daha sağlam ve daha güzel bir kullanım ve çok iyi düşünülmüş özelliklere sahip, g3 de güzel ama bana gelmez, kırılır gider o ekran, hangisi hoşuna giderse al geç, ben ne g3 nede M8 alırım, S805 gelmeden telefon falan almam, şuan kullanıdığım M7 bile canavar gibiyken gerek yok henüz değişmeye :) sende g2 ile devam et, sakın g3 alma, alacaksan S805 işlemcili al pişman olma...

Gerçi ben onuda almamya neyse, Sense in yerini tutacak telefon hala yapılmadı, hTC ye devam :)

G3 ün önden tipi güzel hakikaten ama arkadan o tuşları sevemedim gitti, elin habire lense değiyor ayrıca, leke tutmama özelliğide hikaye, yinede kötü değil elbet, M8 de kusursuz değil, ekrana sanal tuşu koydun iyi güzel, ama kocaman logo boşluğu ne kardeşim, bari m7 den örnek alsana, neyse Lg de hızla mesafe kaydetti bu konuda, güzel alet elbette.

LG-G3-vs-HTC-One-M8-001.jpg

LG-G3-vs-HTC-One-M8-002.jpg

M8 de en gıcık olduğum şey, logo boşluğu, hangisi daha güzel sence? sanal tuşlar m7 de altta ne güzel, m8 de hem ekrn uzun hemde sanal tuşlar ekranda yer kaplıyor, m7 bu açıdan daha iyi resmen.

HTC-M8-vs-M7-front.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Güzelliğine bir şey demem bu zevk meselesi bence de sipsivri birşey mesela.

Açıklamayı bende okudum. Gogil dagittiktan 90 gun sonra kullanıcılarına ileteceklerini belirtmişler. E gogil da sonbahara doğru dağıtacağını ifade ediyor.

Teknik ozellik meselesine gelince m8 teknik açıdan g2 den tek ustun yönü işlemci hızı. 801 işlemcinin verdiği 2.5 hız kullanıyor. Onun haricinde ram işlemci ekran vs üstünlük yok. G3 le kıyas bile kabul etmez. Bir teneke gövde var onun için bin lira verecek htc fanlarina saygılarımı sunuyorum :)

Düşme testine gelince ben hala aynı tezimdeyim. 3310 lar daha iyi onu tavsiye ederim [emoji12]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

G3 te ekran dışında fark falan yok yalnız ekranı büyük, işlemci az hızlı ama önemi yok çünkü arabirim hantal bu yüzden Lg sürekli işlemci hızıyla durumu kurtarmaya çalışır ama arabirim onu frenler, bunun fanlikla falan ilgisi de yok olay bu gerçek bu....

M8 üstün yanları net, ses gövde stabilite daha az ram kullanımı daha zayıf pille 2 gün rahatça kullanım, daha iyi kamera modları daha iyi ve fps de video çekimi vs... bunun dışındaki sadece tip, g2 yi m8 le kıyaslama onun rakibi m7 kardeş, hala inatla savunma şunu, kullanım açısından en rahat çalışan android telefon m8 sonrada Z2, G3 degil, kıyas kabul etmez demek bile fanlik demek gülerim anca, kağıt üstünde hız bakımından geçmek için ama kullanımda durumu eşitlemek için  s805 li g3 ü bekle sen, belki kurtarır...

Tamam g3 güzel ama kıyas kabul etmez değil, fanlığın hası budur işte tabii kıyaslayacağım, g3 ü bu derece iyi yapan şey ne? bırak bu işleri kardeş, lg önce arabirimi adam gibi yapsın sonra gelsin, daha pişmesi lazım, sonra bakarız durumuna, zaten meşhur f/p olayıda kalmadı...

Bu arada ne g3 nede m8 alirim, m8 in tipini sevmedim m7 daha hoş, g3 ünde m8 almaktan caydiracak özelliği yok, O yüzden iddaalasmaya gerek yok,

İkiside m7 varken bunu satıp almaya değecek kadar iyi değil, hem m7 zaten M8 le aynı yazılım ve sense sürümünü kullandığı sürece sorunda yok, m8 de teneke gövde var diyip g3 un süper olduğunu iddaa eden Lg fanlarini saygılar sunarım, dunyadan ve gerçekleri görenlerden selam olsun, 2200 liraya G3 g2 hani f /p idi ne oldu ...

Hurmetler, lg nin sahibisiniz sanırım, al kullan, ben sadece en iyiyi alırım, marka takintim yoktur, en iyi vardır gerisinde tirttir, daha iyisini yapsınlar begenirsem alırım, tüm fanlara selam olsun, uyumaya devam edin siz : :)

Güncellemeye gelince, tabiki andro L yayınlandıktan sonra 90 gün sayacaktık, çıkmadan özel hTC yemi gelecek yani  :D  bize, çıksın 90 gün sonra gelir, size kaç sene sonra gelecek ondan haber ver  :p

4.4.3 te çıktı, az sonra biz alacağız, bari bunu alında L çıktığında hadi diyelim, belki sene beklemeden alırlar hatta g2 yede verirler diyelim.

Tekrardan hürmetler Lg fanı kardeşim : :)  ben fanım evet ama en iyinin fanıyım, en iyi kimse direk ona geçerim, 2 senedir hala hTC yi geçemedilerse benim suçum yok, şimdi beklyorum, Z3 ip6 vs. gibileri çıksın bakacağız, g3 ü gördük, liste dışı üzgünüüm  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

g3 2200 tl ye 32gb dahili bellek ve 3gb lık ram li sürümü satıyor. m8 16 gb dahili hafıza ve 2 gb ram li modelini 2400 e veriyor. g2 nin şarjına laf etmek veya g3 ün bence çok acemice bir davranış :D heleki karşılığına m7 yi koyduğun vakit. tanıdığım tüm htc sahipleri hep priz kenarında oturuyor :p m8 in tek üstün yanı tenekesi başka bir şey demem :D

LG bana özel kampanya yapıyor ondan bu kadar savunuyorum. Hep sen gelip G2 sayfasında yorum yapacak değilsin ya bizi de misafir et azcık sayfanda. hani misafirperverlik ?

bu birinci kıyaslama

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-HTC-One-%28M8%29

bu da ikinci

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G3-vs-HTC-One-%28M8%29

Biz susalım veriler konuşsun :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Güzelliğine bir şey demem bu zevk meselesi bence de sipsivri birşey mesela.

Açıklamayı bende okudum. Gogil dagittiktan 90 gun sonra kullanıcılarına ileteceklerini belirtmişler. E gogil da sonbahara doğru dağıtacağını ifade ediyor.

Teknik ozellik meselesine gelince m8 teknik açıdan g2 den tek ustun yönü işlemci hızı. 801 işlemcinin verdiği 2.5 hız kullanıyor. Onun haricinde ram işlemci ekran vs üstünlük yok. G3 le kıyas bile kabul etmez. Bir teneke gövde var onun için bin lira verecek htc fanlarina saygılarımı sunuyorum :)

Düşme testine gelince ben hala aynı tezimdeyim. 3310 lar daha iyi onu tavsiye ederim [emoji12]

Kendinde demişsin, Ram ve işlemci dışında zaten M8 e karşı üstünlüğü yok, uygun arabirim ve donanım uyumu olmadıktan sonra zaten ram ve işlemcininde önemi yok, en güzel örnekte M7 hala rahatça kafa tutuyor alet :)

Bu arada tekrar ediyim, M8 le G3 kıyaslıyorum, G2 yi M7 ile kıyasla, sonuç değişmez, hala durum aynı, geriden gelmeye devam etsin lg, teneke gövdeye 1000 lira veren fan haaa  :D

m8 16 gb.2400 tl. 

g3 32 gb. kaç para bir bak bakalım, teneke gövdeye karşı uyduruk gövde, anca gülerim bu lafına pes yani  :D  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Şarjına laf ettimmi g2 nin iyi bak, gerisi olmadıktan sonra yerim şarjı yahu :)

ayrıca g3 16 gb nin fiyatınada dikkat et, uyduruk olduğu belli olan o testleri de geç sen :) baktığın teste bak hele m8 g2  :D

16 gb g3 1948 tl.  ne o 1000 tl. far vardı, 32gb olanını sen düşün artık.

Testleride geç sen, arabirim kullanılabirlik, stabilite vs. bunlara bak, masalı geç, Lg nin pişmesi gerektiğini tüm gezegen biliyor bir sen bilmiyorsun, tamam iyi ama hTC kadar değil, geçsin o zaman bakarız, idda etme kardeş, boşa fanlık yapma, gel sende benim gibi en iyiyi al, sana göre Lg ise buyur al, diğerlerini öldürme, 3gb. ramde masal, ister 10 gb olsun, andro hepsine yayılır, sen esas nasıl kullandığına bak, en iyi ram kullananları bir incele hele, bırak inadı :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali Androidoğlu senin adını değiştiriyorum. Sen artık bundan sonra Ali HaTiCeoğlu'sun. Git nüfusa kaydını yaptır.

İnsan üşenmez mi aynı şeyi 10 kere yazmaya. Al tarafı telefon işte at cebine, 2 konuş 2 resim çek 1 kere internete gir hop bitti gitti :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kendinde demişsin, Ram ve işlemci dışında zaten M8 e karşı üstünlüğü yok, uygun arabirim ve donanım uyumu olmadıktan sonra zaten ram ve işlemcininde önemi yok, en güzel örnekte M7 hala rahatça kafa tutuyor alet :)

Bu arada tekrar ediyim, M8 le G3 kıyaslıyorum, G2 yi M7 ile kıyasla, sonuç değişmez, hala durum aynı, geriden gelmeye devam etsin lg, teneke gövdeye 1000 lira veren fan haaa :D

m8 16 gb.2400 tl.

g3 32 gb. kaç para bir bak bakalım, teneke gövdeye karşı uyduruk gövde, anca gülerim bu lafına pes yani :D:D:D:D

G3 32 gb ve 3gb ram ile 2200 lira. G3 ile m8 in nesini kiyaslayabilirsin?

İşlemciler aynı başka?

Ram düşük

Ekran küçük ve buna rağmen m8 daha büyük

Sabit kasa ve değişebilir batarya hayal (g2 de de sevmediğim nokta)

4k çekim hala yok

2k ekranı ve 534 ppi rengi m8 de hayal bile edemezsin.

Kamera hakeza yine ayni üstün denirse ki bence degil tek artısı teneke gövdesi ki bu da kas yapmak için ideal.

Niye mi g2 ile kucaklıyorum

Ram ayni

Dahili hafıza ayni

Kamera özellikleri benzer

Ekran özellikleri benzer

Sarj olarak her ikisinden de hala çok geride.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

gerisi olmadıktan sonra yerim şarjı yahu :)

Al ye lo işte sana şarj, gerisi de yok sadece priz kısmını ye, laf ağızdan bi kere çıkar.

jara8y8a.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

G3 32 gb ve 3gb ram ile 2200 lira. G3 ile m8 in nesini kiyaslayabilirsin?

İşlemciler aynı başka?

Ram düşük

Ekran küçük ve buna rağmen m8 daha büyük

Sabit kasa ve değişebilir batarya hayal (g2 de de sevmediğim nokta)

4k çekim hala yok

2k ekranı ve 534 ppi rengi m8 de hayal bile edemezsin.

Kamera hakeza yine ayni üstün denirse ki bence degil tek artısı teneke gövdesi ki bu da kas yapmak için ideal.

Niye mi g2 ile kucaklıyorum

Ram ayni

Dahili hafıza ayni

Kamera özellikleri benzer

Ekran özellikleri benzer

Sarj olarak her ikisinden de hala çok geride.

Üstün Lg yönlerini topla= hTC daha az donanımla ya aynı sonucu yada bazı konularda daha iyisini daha azla yapıyor, tıpkı yafon gibi, görmediğin şey bu.

Tek tamam dediğim şey ekran büyüklüğü ki faydalı birşey ve pil, bunun dışında üstün gelemiyor ne yazıkki, sense in stabilitesi ve yağ gibi çalışması yok, hataları hızla düzeliyor g3 baya iyi olmuş ama hala az geride, kullanım açısından, kağıt üstündeki şeylere bakma sen, alıp kullandığında fark göremiyorsun, htc nin olayıda bu, daha azla adamlar yapıyor, yiğidin hakkını yemeyelim şimdi, Lg de büyük mesafe kaydetti, mesela Zamzung mu Lg dersen hiç düşünmeden Lg derim, tereddüt bile etmem, ama hTC dersen iş değişir, şimdilik durum bu, belki yeni bir modelle Lg olayı tersine çevirir zira hTC m8 le beklediğim kadar fark yaratamadı, neyse durum bu...

Ram ve işlemciye bakma, fark atacak durumu bu konuda yok g3 ün,, 4K ya gelince Sony Z2 de bile 4k çekmeyin işlemci ve sensör hasar alıyor diyor, ayrıca 4k şimdilik saçmalık ve 4k da  fps olayıda hikaye, bunada bakma, zira Lg de hiiç bakma, geri kalan kamera olayında FPS lere bak bakalım kim daha üstün?

Al yazayım

1080p  m8 60 fps g3 30 fps

720p 120 fps m8  g3 ?  :)

3d olayınıda unutma bu arada :)

ön kamera m8 de piyasadaki en iyi kamera ve özellikle selfi olayı için üzerinde çalışılmış 5mp.  g3 te ne? 2.1mp M7 kadar kamera var...

Testlere değil kullanıma ve çalışma kolaylığına bak, g3 güzel görüntüye sahip, m8 den güzel bence, ama gerisi geride kalınca beni tatmin etmedi kardeş.

Al ye lo işte sana şarj, gerisi de yok sadece priz kısmını ye, laf ağızdan bi kere çıkar.

Sen hiiiiç konuşma ayponponcu, sizin oyuncak hem kablo seçer hemde jenaratör lazım size  :D

Ayrıca biz üst düzey cihazların arasında minik farklar üzerine kafa yoruyoruz, yarım yamalak işletim sistemle 5 sene geriden gelen cihaz kullanıp eskicilik yapma gardaaaaş  :p

eskiler alınıııııır eskicccciiiiiiiiiieeeeeeeee.............. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Neye bakacağız?

O teste bakma, bu veriye bakma, kağıda bakma kaleme bak, kalemi birak yazana bak gibi oldu bu.

1000Tl fark ayni donanimdaki g2 ve m8 arasındaki fark.

1080P de 60 fps g2 de bile var hemde 16 lik ta

[emoji16]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Neye bakacağız?

O teste bakma, bu veriye bakma, kağıda bakma kaleme bak, kalemi birak yazana bak gibi oldu bu.

1000Tl fark ayni donanimdaki g2 ve m8 arasındaki fark.

1080P de 60 fps g2 de bile var hemde 16 lik ta

[emoji16]

G2 ye değil, klasmanı karıştırma :)

g3 ve M8 e bakacaksın, aynı donanım olan o, G2 ile M8 haa, zorla güldürme beni  :D

16 gb g3 2000 tl. olay bu :)

Ve evet, testlere bakmayacaksın, donanım vs. son çıkan aletler hep aynı sayılır, ille teste bakacaksan günlük hayatta kullandığın şeylere bak, arabirime, ön kameraya, video çekim gücüne ve fps ye mesela, akıcı çekmiyorsa yemişim 4k sını mesela, bu konularda yani günlük hayatta kullandığın şeylerde hTC gerçekten çok iyi, g3 peşiden gelir ancak, adamlar bu konuya odaklanmış, bunun haricinde sen kullanıma ve nasıl uyumlu çalıştığına bak esas, Lg çok iyi gidiyor bu bir gerçek, Zamzung falan tırt yanında, ama henüz hTC ayarında değil, bu donamım olayıda değil.

Neyse uzatmaya gerek yok, memnunsan ne ala... burada Tırtöver gardaşıma katılayım bari, uzatmanın anlamı yok 

"Alt tarafı telefon işte at cebine, 2 konuş 2 resim çek 1 kere internete gir hop bitti gitti  :D "

Doğru diyor tırtöver eskiciiieeee biladerim  :D  :D  :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

E72 kullanan bir arkadaş vardi. Parmakları kas yapmıştı, gözleri ekranda ne var goremiyordu.

Akıllı telefon akıllı olacak, telefon 628 gibi olacak. Gerektiğinde takoz yerine kullanabilinecek [emoji16]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

E72 kullanan bir arkadaş vardi. Parmakları kas yapmıştı, gözleri ekranda ne var goremiyordu.

Akıllı telefon akıllı olacak, telefon 628 gibi olacak. Gerektiğinde takoz yerine kullanabilinecek [emoji16]

:D  doğru diyorsun vallahi ....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Son haberler Z1 Compact 4.4.4 almaya başlamıştır, Sony-hTC gibi baba markalar 4.4.3 ü atlayıp direk 4.4.4 L androya geçecekmiş, işler değişti :) darısı diğerlerine artık  :D

Ne diyorsun buna Ertan kardeş  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Pissin biliyon demi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Son haberler Z1 Compact 4.4.4 almaya başlamıştır, Sony-hTC gibi baba markalar 4.4.3 ü atlayıp direk 4.4.4 L androya geçecekmiş, işler değişti :) darısı diğerlerine artık :D

Ne diyorsun buna Ertan kardeş [emoji3]

Bilgisayar başından.cevap veririm :)

Pissin biliyon demi

Çok pis biriyim :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Pissin biliyon demi

Taş sanaydı demek  :D

Bilgisayar başından.cevap veririm :)

Çok pis biriyim :)

Daha ne cevap vereceksin, duman oldun dumaaaan  :D  :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün yeni one x cihazım geldi. Htc servis işinde müşteriyi düşünüyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benimde göndermem lazım ama sırf telefonsuz kalacağım diye erteliyorum bu işi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eveeet, m7 ve m8 gpe ler için Android 4.4.4  yayınlandı, kısa süre sonra bizede gelecekmiş :)

Yazın çıkacak, ne zaman çıkacak vs. diyip çamur atıp geriden gelenlere duyrulur  :D  :p

Bu arada M8 le beraber M7 Andro L ve peşinden Sense 6.X (artık kaç olursa) sürümünü alacağıda kesinleşti, gözümüz aydın. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Az evvel gta vice city yükledim. Oynaması harika. Duyrulur. :p

Yenimi yükledin daha  :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yenimi yükledin daha :p

Telefona evet. Kaç aydır duruyordu apksi. Çocukken basindan kalkmazdim. Kapkalin laptopumda bile hafif kasardi. Şimdi aynı grafiklerle avcumuzun içinde vay bee. :p
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Telefona evet. Kaç aydır duruyordu apksi. Çocukken basindan kalkmazdim. Kapkalin laptopumda bile hafif kasardi. Şimdi aynı grafiklerle avcumuzun içinde vay bee. :p

Teknoloji ne kadar gelişti değilmi  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...