İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Efendim ? Bi göndersene bana :moil:

M8i alayım köpeğin olsun abim. Hertürlü drop test yapabilirsin. :D Mikrodalgaya atma da :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Benim hetece van da 1 hafta oldu servisten geleli . Servis sorun görülmedi , data temizliği yapıldı diye not düşmüş . Lakin cebimde iken telefon gelirse , kıpırdattığın an sessize geçiyor . Ve bazen zor durunda kalıyorum ; neden açmıyorsun telefonları diye sitemler geliyor . Ne yapsak bilemedim . İnşallah tez zamanda yeni güncelleme gelirde kurtuluruz . Sıkılmaya başladım bu durumdan çünkü .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Diğer konuda yazdığın ses kısılma da ne diyorum bende  :D

Açıkla bakiiim!

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

telefonun kendınden zil sesi kısılması.

Bende de aynı sorun mevcut abi. Ancak tamamen kisilmiyor değilmi. Yani titreşime geçecek kadar kisilmiyor değil mi ?
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu ne ya bende böyle birşey olmadı hiç. Bu arada benim cihaz ht35 serisi doa bir cihaz mis.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Benim cihazda HT37 ama böyle bir sorun yok, Galip, telefonu açıp ekran kilidinide açtıktan sonra sesi sonuna kadar kapat, direk titreşime geçmiyormu? Birde mesela oyun oynarken sesi kıs, sadece oyunun sesi kısılır, zil sesi yada diğer sesler kısılmaz, bu oluyormu sende?

Cr2yrP9.png?1

M8i alayım köpeğin olsun abim. Hertürlü drop test yapabilirsin. :D Mikrodalgaya atma da :D

Fantaya atabilir, kuruyunca çalışmaya başlıyor cihaz, zony gibi sahteden su geçirmez değil  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Benim cihaz ht43 serisi.

abi dediklerinin hepsi normal.sanırım görüşme yaparken 2.bır numaradan cağrı geldiğinden sonra oluyor.emin değilim fakat büyük ihtimal bu nedenle

Hımmm, hiç denk gelmedi bende, bir ara deneyeyim bakalım bende oluyormu? Aslında çok kez 2 çağrı geldiği oldu ama böyle sıkıntı yapmadı, peki cebindeyken çağrı geldiğinde telefonu çıkarınca ışık gördüğü an yada masa üstünde çağrı geldiğinde telefona dokununca sesi kendiliğinden kısıyormu?

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

evet.kısılıyor.o sensorle alakalı.bence onunla bır etkısı olamaz 2. htc one de o ısaretı kaldırmıstım ondada aynı sorun var.

Yahu hepte seni buluyor bu dertler, sen en güzeli M8 al, yada bekle m7 yi getir m8 götür kampanyası başlasın. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

tel değiştikte şimdide para iadesi mi talep etsem. :D

Et vallahi, M8 alırsın  ne güzel. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ayın 13'ünde One X'i Kartal servise gönderdim, şarj olmuyor diye. Bu gün sıfır One Mini Silver göndermişler eskisi olmuyor diye. HTC Türkiye'yi aradım. Benim cihazım 32 gb ve 25 gb'sini kullanıyorum sürekli. Bana neden aynı cihazı göndermediniz dedim. Aldığım cevap, Htc ile ilgili stok sorunu yaşıyoruz, mağdur etmemek adına muadil cihaz gönderdik' oldu. Ben ise ; hayır 32 gb veya üstü cihaz gönderin, gerekir ise fark veririm ( Ahmet Kıyak-Zafer Ayvacı verdi gazı :biggrin: ) dedim.

Cihazı geri istediler ve 10 gün süre verin dediler. Bakalım ne cevap gelecek ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ayın 13'ünde One X'i Kartal servise gönderdim, şarj olmuyor diye. Bu gün sıfır One Mini Silver göndermişler eskisi olmuyor diye. HTC Türkiye'yi aradım. Benim cihazım 32 gb ve 25 gb'sini kullanıyorum sürekli. Bana neden aynı cihazı göndermediniz dedim. Aldığım cevap, Htc ile ilgili stok sorunu yaşıyoruz, mağdur etmemek adına muadil cihaz gönderdik' oldu. Ben ise ; hayır 32 gb veya üstü cihaz gönderin, gerekir ise fark veririm ( Ahmet Kıyak-Zafer Ayvacı verdi gazı :biggrin: ) dedim.

Cihazı geri istediler ve 10 gün süre verin dediler. Bakalım ne cevap gelecek ?

Hadi yine iyisin, M7 geliyor demektir :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zafer, önceliği M8' ver dedi, olmadı çok ısrar ederlerse M7'ye he derim :)

M8 i vermezler bence, M7 zaten aşırı üstü oluyor  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

M8 almaya karar verdim ben. Birikimlere başladım. Çok hoşuma gitti. Şarji vs.

Sıkı bir hTC ci oldun gitti Mert   :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

evet.kısılıyor.o sensorle alakalı.bence onunla bır etkısı olamaz 2. htc one de o ısaretı kaldırmıstım ondada aynı sorun var.

Abi ne yapcez biz senle bu telefonları . Yine sesi kısık yakaladım , delireceğim . . . :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

90 gün içinde m7 ve m8e 4.4.3 geliyor. Google verir vermez. :)

O kadar sürmeyecek bile, 2-3 haftaya geliyormuş :)

Android L nasıl olacak bakalım...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sonbahara kadar bekleyin L yi.

Bu arada M8 fiyatına ve özelliklerine gore tam patates olmuş :)

M8 piyasada ki en iyi telefon, özellik olarak nesi geri?  hTC ben yaparım fiyatıda budur diyor, kalite kardeşim kaliteee (bizdeki saçma vergiler adam gibi olsa daha iyi olacak ama durum bu) L yi sonbahara mı bekleyeceği?, sen öyle san :D  Lg yada Zamzung sandın sanırım, hTC bu  :D

Sen bekler g3 al, s805 işlemcilisi çıkıyormuş, şimdi alanlar patladı gitti :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

M8 piyasada ki en iyi telefon, özellik olarak nesi geri?  hTC ben yaparım fiyatoda budur diyor, L yi sonbahara mı bekleyeceğiz, sen öyle san, Lg yada Zamzung sandın sanırım, hTC bu  :D

Sen bekler g3 al, s805 işlemcilisi çıkıyormuş, şimdi alanlar patladı gitti :)

Ben de şimdi gelir diye bekliyorum.

Nesi piyasadaki en iyi telefon bir anlat da öğrenelim.

Gogıl tanıttı ama dağıtımı sonbahara ancak diyorlar, g3 çıktı piyasaya 801 işlemci ile ve 2200 lira. htc ile yanyana koyunca.. koymaya bile kıyamıyor insan. :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...