Guest Mert Boran 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 (düzenlendi) Telefonumu servisten aldım ve htc'ye çok teşekkür etmek istiyorum. Çok memnun oldum. Muamele harika. Samsung'a verdiğim paraya / zamana bir kez daha acıdım. Kutusuz verdiğim telefon kutulu geldi. Hoparlorlerim ve bataryam değişmiş. Meğerse eskiden baya bozukmuş yahu. Kulaklığımın teki kopuktu benim hatam olmasına karşın paketli,kulak içi lastikleriyle birlikte sıfır kulaklık geldi. 11 gün'de tamamlandı sayılır. Çok mutlu oldum ve cebimden 5 kuruş çıkmadı. Şimdide yedeklemeyi yüklüyorum. Not:Yedekleme de şimdi yüklendi. Duvar kağıdı, wifi şifresine kadar herşey geri geldi. Htc Sync Manager'a da buradan teşekkürler. 17 Haziran 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Telefonumu servisten aldım ve htc'ye çok teşekkür etmek istiyorum. Çok memnun oldum. Muamele harika. Samsung'a verdiğim paraya / zamana bir kez daha acıdım. Kutusuz verdiğim telefon kutulu geldi. Hoparlorlerim ve bataryam değişmiş. Meğerse eskiden baya bozukmuş yahu. Kulaklığımın teki kopuktu benim hatam olmasına karşın paketli,kulak içi lastikleriyle birlikte sıfır kulaklık geldi. 11 gün'de tamamlandı sayılır. Çok mutlu oldum ve cebimden 5 kuruş çıkmadı. Şimdide yedeklemeyi yüklüyorum. Not:Yedekleme de şimdi yüklendi. Duvar kağıdı, wifi şifresine kadar herşey geri geldi. Htc Sync Manager'a da buradan teşekkürler. hTC Oneeeee nambır Vaaaaaannnnnnn Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 hTC Oneeeee nambır Vaaaaaannnnnnn HaTiCe düşsün kafana Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 HaTiCe düşsün kafana Oradan da seken HaTiCe senin kafana ve hoop cebine düşsünde sende adam gibi bir akıllı über telefon lüksü gör, mersoyla full uyumlu üstelik 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Oradan da seken HaTiCe senin kafana ve hoop cebine düşsünde sende adam gibi bir akıllı über telefon lüksü gör, mersoyla full uyumlu üstelik Tamam çok ısrar ettin bana hediye al yeni sıfır HaTiCe Em Sekiz ayponu sana vericem onu kullanıcam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Tamam çok ısrar ettin bana hediye al yeni sıfır HaTiCe Em Sekiz ayponu sana vericem onu kullanıcam O hediyeye karşı ancak merso olur gardaş, ne yarım yamalak kırılgan elması 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Işte en sevdiğim şeylerden birisi detaya verilen önem. Kutuda ki İ'm back yazısını yazmak bile çok detay. Adam servisten çıkan telefon için özel kutu yaptirmis. Vay be samsung a kutusuz versem telefonu bantlayip gonderiyorlardi. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Budur, uyduruk yarımyamalaklara duyrulur Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Uyduruk arızalı malı janjanlı ambalajla paketleyip mağdur sahibine sözde hoş görünmenin beyhude çabası Budur, uyduruk yarımyamalaklara duyrulur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Uyduruk arızalı malı janjanlı ambalajla paketleyip mağdur sahibine sözde hoş görünmenin beyhude çabası İyi kıvırdın ama tutmadı be gardaş, One ile ayponu karşılaştırmak bile hata, daha kalitesiz ve eksikliklerle dolu telefon=5s Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Eveett 4.4.3 çıktı arkadaşlar, kısa süre içinde Ota dan alacağız, 1 ay falan sonrada yeni sürüm gelecek, hTC ve diğer tırtlar düşünsün (Sony hariç) 4.4.3 güvenlik güncellemesi aslında, esas güncelleme pek yakında * Android 4.4.3 * Base 6.06.401.1 * Updated Kernel * Updated system apps * Updated system permissions * Updated HTC File Manager * Overal Performance Improvements * Audio improvements * Camera improvements * Battery improvements * Many other changes Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Galiba hTC'nin en işe yarar güncellemeleri, en uzun süre verdiği telefon M7 oluyor. Diğer modellere de güncellemeyi uzun süre verdi ama ufak iyileştirmelerden öteye geçmedi. M7 ile hem hızlı, hem de özel güncellemeler dağıtıyor. Fiyatları biraz daha piyasanın altına düşse çok daha popüler olacağı kesin. Lakin marka değeri bakımından bence çok özeldir hTC. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 bu htc ler sağlam mıdır? Kullanıcısına göre diyelim... Nelerini gördük. 5 yaşında bebenin yerden yere vura kıra bozamadığı cihazı, perte çıkaran koca koca adamlar var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Bir arkadaşım da var, bozuluyoo dioo durmadan da onu şeettim? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 O arkadaşa hTC Worldwide tarafından özel destek ayarladım, kabul etmedi. Çok temiz iş olacaktı. "Give me the hTC, take your money back and dont tell about it again never." kampanyasından yararlanmadı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 fellaliye lpg takan lar da vardı sanırım bu sektörde? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 fellali değil de, elektrikli portif için harici Xiaomi batarya isteyeni gördüm. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 portif çatalı telefonun üstüne düşünce biraz hasar alabiliyor, büyütmeyelim bence 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Tam ekrana düşmüşse demekki. Köşesine falan denk gelse böyle olmazdı. Nasip. Sen onu yaptır, bi moderatöre hediye edelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Hayır, yöneticiye hediye edecem. Paintball hedefi olarak kullansın ( hoş görebilmesi muciza de ) arabamı hedef tahtası olarak kullanmaz belki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Hayır, yöneticiye hediye edecem. Paintball hedefi olarak kullansın ( hoş görebilmesi muciza de ) arabamı hedef tahtası olarak kullanmaz belki Ulen... Nooluyor 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Samsungun gecemedigi dayaniklilik testinden rahat geçti bende bu cihaz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Samsungun gecemedigi dayaniklilik testinden rahat geçti bende bu cihaz. Efendim ? Bi göndersene bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts