Mehmet Demirci 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Kısılma derken? Tamamen mi kısılıyor? 1-2 kademe mi?Tamamen kısılıyor , ben açıyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Son güncellemeden sonra oldu demişsiniz galiba. Ya da ben öyle anladım. Telefonu sıfırlamayı deneyin bir kere. Son zamanda yeni bir uygulama yüklemediyseniz güncellemenin temiz kurulumu gerekiyor olabilir. Telefonunuzu yedekleyin, sonra sıfırlayıp yeniden çalıştırın. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Evet güncelledikten sonra oldu. Müsait zamanda yedekleri alacağım. Sifirlayacagim. Rehber için hangi yedeklemeyi yapsam? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Google hesabıyla senkronizasyon yapıyorsanız, yani Ayarlar > Hesaplar -Senkronizasyon kısmında Google altında kişiler seçiliyse, Google hesabınıza yedek almıştır. Bundan emin değilseniz, rehber'de içe-dışa aktar yapıp, yedeği alabilirsiniz. O yedeği de bilgisayara veya bir bulut hesabına gönderip sağlama almış olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Öncelikle hepinizin Miraç Kandili mübarek olsun arkadaşlar. Fabrika ayarlarina döndükten sonra zil sesi kısılması düzeldi. Ayrıca zil sesleri geri geldi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Eyvallah. Şu güncellemede birde titreşim arttirilsaydi süper olacakmiş ama. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Bu güncelleme ile şarj harbiden cosa geldi. Ful parlaklık güç tasarrufu kapalı halen yüzde 45 var sabah ki sarjdan. Eskiden su gibi içiyordu. Note 2 ile aynı seviyede neredeyse böyle giderse. Eyvallah. Şu güncellemede birde titreşim arttirilsaydi süper olacakmiş ama.Abi deli gibi titriyor yapma allahini seversen Ben kismanin yolunu arıyorum valla. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Bu güncelleme ile şarj harbiden cosa geldi. Ful parlaklık güç tasarrufu kapalı halen yüzde 45 var sabah ki sarjdan. Eskiden su gibi içiyordu. Note 2 ile aynı seviyede neredeyse böyle giderse. Abi deli gibi titriyor yapma allahini seversen Ben kismanin yolunu arıyorum valla. Deme be . Belkide önceden plastik kasali telefon kullandığından bana öyle geliyordur. Malum full aluminyum kasa ağırlığı. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Deme be . Belkide önceden plastik kasali telefon kullandığından bana öyle geliyordur. Malum full aluminyum kasa ağırlığı.Eğer masanın üstünde felan sa hele ki bir mekanda ise bir anda bütün herkes bakıyor. Sesli modundan daha sesli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Eğer masanın üstünde felan sa hele ki bir mekanda ise bir anda bütün herkes bakıyor. Sesli modundan daha sesli. Bak şu daha güzel ; masada ayfon dahil bikac telefon var. Millet direk hatcemi o diyo. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Siyahi malesef hiç dikkat çekici değil bence. Ucuz olsa direk kasa değişimi yapardım Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Gri olan çok havalı bence. Kullaniyom bakalım şimdilik. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Bu arada bu çift dokunuşla kilit açılma ozelligi m8de de varmış. Bunun peşine düşeyim ben bi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Bu arada bu çift dokunuşla kilit açılma ozelligi m8de de varmış. Bunun peşine düşeyim ben bi Bu işi ancak sen çözersin Mert im. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 bende sarjla ilgili bir artış yok.gunde 2 sefer ediyorum sarjı malum wifi ve mobil veri acık+ güç tasarrufu acık ekran parlaklığı yarım ama yınede bazen aksamı zor edıyorum bazen gün içinde doldurmak zorunda kalıyorum.tamamen kullanımla alakalı şarj olayı Abi bende deli gibi kullanıyorum. İnternette açık ama bitmedi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Guncelleme yaptım.Ancak takıldığım birkaç şey var.Şarj benimde sıkıntı sabah 7 de aldım mobil veri açık.Tasarruf modu açık.Parlaklık otomatik konumda ve yarim.Biraz internet yarım saat telefon görüşmesi.Foruma bakmak ,whatsapp kullanımı ile saat 5 de %20ye düştü.Bana fazla hızlı tükeniyor gibi geliyor. Sonra biraz los ortamlarda özellikle oda içerisinde isem foto çekiminde pembe çıkıyor resimler.Neden oluyor bu durum. Birde yedekleme google hesabında benim ama.yedekleme alıp almadığını nasıl anlayacağım.telefondan gmail hesabıma girince göremiyorum yedek falan biri anlatsa şunu bana Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 (düzenlendi) Evet, bakın gelmiş, alalım ve Power tuşuna basıp düğmeyi eskitme olayını bitirelim yalnız bu Xiaomi telefonlar için, acaba bizde çalışırmı ? Kendi sitesi evet diyor http://www.helloklick.com/ http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-MiKey/1878484882.html uygulamasıda burada http://www.helloklick.com/index.php/site/download 31 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 (düzenlendi) aliexperss haricinde ki linkler hatalı açılmıyor. Hepsi açılıyor kardeş, deneme için 1 tane aldım, bakalım işe yarıyormu, pressy nin kopyası sanırım, ondan önce piyasa çıkmış, gelsinde deneyelim Market linkide bu... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helloklick.android 31 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Hepsi açılıyor kardeş, deneme için 1 tane aldım, bakalım işe yarıyormu, pressy nin kopyası sanırım, ondan önce piyasa çıkmış, gelsinde deneyelim Market linkide bu... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helloklick.android http://www.helloklick.com/assets/images/klick_entity.png Dene bakalım ona göre alırız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Dene bakalım ona göre alırız İnşallah çalışır, yoksa pressy bekleyeceğiz https://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 (düzenlendi) Her an kulaklık kullanabilen yapıya sahip benim için kolayliktan cok eziyet olur bu. Bunun yerine çift tikla açmak için htc türkiyeye baskı yapalım. Ayrıca htc türkiye yi aradığımda garantinin geçerli olması için fatura ve garanti belgesine ihtiyac olmadığını öğrendim. Sim kartı takılan bölümde ki imei den sorgu ile hiçbirşey olmadan yapılıyormuş. Daha 1,5 yıl garantim varmış. Takdirimi burada kazandı. Yakında hoparlör sebebiyle vereceğim servise telefonu. 31 Mayıs 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Her an kulaklık kullanabilen yapıya sahip benim için kolayliktan cok eziyet olur bu. Bunun yerine çift tikla açmak için htc türkiyeye baskı yapalım. Ayrıca htc türkiye yi aradığımda garantinin geçerli olması için fatura ve garanti belgesine ihtiyac olmadığını öğrendim. Sim kartı takılan bölümde ki imei den sorgu ile hiçbirşey olmadan yapılıyormuş. Daha 1,5 yıl garantim varmış. Takdirimi burada kazandı. Yakında hoparlör sebebiyle vereceğim servise telefonu. Aynen doğrudur, yolla hallederler, kulaklık olayı doğru, deneme yapmak için aldım zaten, çift tık olayını gıcıklığına yapmamışlardır, apple taktiği, yarım yapacaksınki yensini alalım, ekran kilitliylen çift tıkta kapanıyor ama sonrası açmıyor, neyse yazalım bakalım, dinlerler belki... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Nereye yaziyonuz bende yazayım. hTC genel merkezine Aslında anında yaparızda rootlamak istemiyorum, yoksa feriştahını yapar alet. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts