Mehmet Demirci 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Evet arkadaşlar, Sense 6 güncellemesi abd de One Max cihazları için başlamış bulunmaktadır, kısa süre sonra bizede gelecektir hTC One nambır vaaaan Bekliyoz sabırla . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Arkadaşlar, çalışmalarımız hızla devam etmekte, sizden gelen bildirimlere görede düzenelemeleri yapıyoruz, bize yeterince geri bildirim gelmiyor, aletin süperliği hata oluşmaması geri bildirimlerinde az olmasına sebeb oluyor, farkındayız fakat elden gelen birşey yok, geri bildirim yaratacak cihaz yapamıyoruz, bunu dert ediyorsanız zamzung yada ayponpon almanız sıkıntınızı gidercektir, bol bol geri bildirim gönderirsiniz bu cihazlarda, Sense 6 über edışın pek yakında indirilmeye hazır olacak ve tüm istekleriniz gerçekleşecek.... Vallahi bilemiyorum tek tıkla açılırmı, power a basmaya gerek kalmazmı, hTC ceo sumuyum ben yahuu 3 Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 (düzenlendi) sense altıda ekran kilidi g2 dekı gıbı cıft tıkla olacak mı? ben o power düğmesi sorunuyla tekrar karşılaşmak istemirem psikolojik etki yarattı bende ayrıca androıdde bıldırımler ısosa gore daha geç düşüyor.bu sorun giderilecekmi? Htc nin kendi twitter hesabından bir kullanıcıya cevabında çift tık m7 de olmayacagını okumuştum. 14 Mayıs 2014 tarihinde Ekin Cebeci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Galiba olmayacakmış, romla oluyor ama hTC vermezse ayıp olur artık. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Evet arkadaşlar, Sense 6 güncellemesi abd de One Max cihazları için başlamış bulunmaktadır, kısa süre sonra bizede gelecektir hTC One nambır vaaaan Geçenlerde hTC'nin resmi sitesinde online destek kısmındaki arkadaşın demesine göre çok yakın bir zaman içerisinde Sense 6 ve tabi ki KitKat güncellemesi gelecek bu kesin bilgi. Ayrıca çift dokunma ile ilgili bir netlik yok. Ben olur düşüncesindeyim yoksa hTC gerçekten ayıp etmiş olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Geçenlerde hTC'nin resmi sitesinde online destek kısmındaki arkadaşın demesine göre çok yakın bir zaman içerisinde Sense 6 ve tabi ki KitKat güncellemesi gelecek bu kesin bilgi. Ayrıca çift dokunma ile ilgili bir netlik yok. Ben olur düşüncesindeyim yoksa hTC gerçekten ayıp etmiş olur. Kitkat çoktaaan geldi zaten, eskittik yenisini bekliyoruz zaten Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Kitkat çoktaaan geldi zaten, eskittik yenisini bekliyoruz zaten Hayırlı olsun, en kısa zamanda One'ıma kavuşuyorum, ben de şu kitkatın tadını bir çıkarayım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 4.4.2 var şuan, sense 6 geldikten sonra 4.4.3 sürümünüde nexus un peşi sıra alacağız 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bu arada yeni haber, hemen herşeyin emulatorunu çalıştıran androide İOS emulatorude yapılmış yavaş yavaş çoğu uygulamayı mega andro telefonlar çalıştıracak, gerçi ihtiyacımız yok ama elmayı toparlamak iyi olucak hehhehe Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 4.4.2 var şuan, sense 6 geldikten sonra 4.4.3 sürümünüde nexus un peşi sıra alacağız Sense 6 arayüzüyle hTC fark atacak, daha da kişiselleştirilmiş, hızlı bir arayüz olacak. Sabredeceğiz artık... Bu arada yeni haber, hemen herşeyin emulatorunu çalıştıran androide İOS emulatorude yapılmış yavaş yavaş çoğu uygulamayı mega andro telefonlar çalıştıracak, gerçi ihtiyacımız yok ama elmayı toparlamak iyi olucak hehhehe Ali Bey, Apple ister ip6 çıkarsın ister ip7-8... hiç önemi yok; belki düşüncem yanlış olabilir ama Apple'da ilerleyen zamanlarda Nokia'nın kaderini paylaşacak gibi geliyor bana. İnsanlar basmakalıp şeylerden zamanla sıkılacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Sense 6 arayüzüyle hTC fark atacak, daha da kişiselleştirilmiş, hızlı bir arayüz olacak. Sabredeceğiz artık... Ali Bey, Apple ister ip6 çıkarsın ister ip7-8... hiç önemi yok; belki düşüncem yanlış olabilir ama Apple'da ilerleyen zamanlarda Nokia'nın kaderini paylaşacak gibi geliyor bana. İnsanlar basmakalıp şeylerden zamanla sıkılacaktır. Hakslısın, bakalım İandrOS8 ile ne yapacaklar, merak içindeyiz, kaderi o zaman belli olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bu arada s805 işlemecili cihazlara gelmeye başlıyor, ilk cihaz Lg G3 16 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 G3'ün işlemcisi net değildi abi kesinleşmiş mi? Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Hakslısın, bakalım İandrOS8 ile ne yapacaklar, merak içindeyiz, kaderi o zaman belli olacak Evet, bekleyip göreceğiz ama fark yaratacak bir yenilik yapacaklarını sanmıyorum, belki kullanışsız bir kaç özellik... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 G3'ün işlemcisi net değildi abi kesinleşmiş mi? 805 yazıyor ama kesin emin degilim, değilse zaten o da alınmaz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Bazı yerlerde öyle yaziyor bakalım görürüz yakında Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Telefon kilitli iken mobil veriyi kesiyor. Ve bunu engelleyemiyorum. Çözümü yok mu? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Telefon kilitli iken mobil veriyi kesiyor. Ve bunu engelleyemiyorum. Çözümü yok mu? Güç tasarrufu ayarlarından değil mi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Güç tasarrufu ayarlarından değil mi?Yok abi kontrol ettim oraları. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Yok abi kontrol ettim oraları. İlginç. Yüklü uygulamalardan biri yapıyor olabilir mi? Yine pil tasarrufu, RAM temizleme/iyileştirme gibi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 (düzenlendi) İlginç. Yüklü uygulamalardan biri yapıyor olabilir mi? Yine pil tasarrufu, RAM temizleme/iyileştirme gibi?Htc aldığımdan beri onların ne olduğunu unuttum. 18 Mayıs 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Htc aldığımdan beri onların ne olduğunu unuttum. Bilemedim o zaman. Bence yine ayarlarda falan bir sıkıntı vardır. Yeni kurduğun bir şeyler etkiliyor da olabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 (düzenlendi) Güç ayarlarında veriyi, wifi'yi kapa diye özellik var. İlgili konuya sanirsam ilk iletim. Sorun yokki yazayım sorayım 18 Mayıs 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Güç ayarlarında veriyi, wifi'yi kapa diye özellik var. İlgili konuya sanirsam ilk iletim. Sorun yokki yazayım sorayım Valla bencede çok sorunsuz. Android alacaksam başka markaya bakmam bir daha. Bu arada evet oradanmış. Bakmıştım ama demekki kaldırmamışım seçeneği. Yorum bağlantısı
Recommended Posts