İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Mert aypon6 kılıfı ve tipi sızdı diyorlar, bu tiple yine tırt olacak sanırım, bu durumda hTC den başka sadece sıvı soğutmalı Z2 alım listemize girecek sanırım.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Abi ben birtek kalemi eksik deyim sen anla . Tasarım komple araklama.

Ben aldığımda degismiyordu kamerası 4ultrapiksel. Berbat çekiyor kesinlikle özellik karsilastirmasinda lg g2 htc one den daha iyi htc one en büyük özelliği hoparlör kalitesi ve kasa estetiği alır almaz cihaz soyulmaya başladı lg ve hem kasası çok estetik hem ekran kalitesi mükemmel 13 MP OIS TEKNOLOJILI SONY LENSI MUHTEŞEM PİL GÜCÜ 3000 mah. Htc nin en az 3 katı rahat gider ve 1.5 saat gibi inanılmaz hızlı şarj olması isinmamasi mukemmel kızılötesi özelliği de süper

G2nin de ekrani çok kolay kırılıyor dikkat edin. Kağıt üstü verileri aklınızdan silin. Asphalt 8'i en üst seviyede kare atlamadan oynuyor mu ona bi bakın. Kızılotesi nedir bilmiyorum. Eğer kumanda ise zaten htc one da var.
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Kizilotesi muhabbeti kumanda galiba programla o kumanda bizde de var klima felanda calistiriyor bizde kendinden tv kumanda ozelligi var

Mert aypon6 kılıfı ve tipi sızdı diyorlar, bu tiple yine tırt olacak sanırım, bu durumda hTC den başka sadece sıvı soğutmalı Z2 alım listemize girecek sanırım.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Ali abi sen bilirsin benim one siyah boya atiyor servise versem nasil bi sonuc alirim boyayamayacaklarina gore kasada degismiyor yeni telefon mu vercekler
Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY

LG G2 tasarımından dolayı erkan camı köşeye sert değdi mi kirilabiliyir fakat spigen spg nin slim armor kılıfı ile istereen duvara fırlar hiç birşey olmuyor bizzat kullanıyorum LG NİN güncelleme hantalligi dışında cihaz süper şarj işini çözmüş bi telefon ben gayet memnunum bende görüp beğenip LG G2 ALAN 2~3 kişi oldu

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

ne olacak gelince he ne olacak :p

Geleceği varsa göreceği de var hacı :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Z2 ve m8 varken ve özellikle bekletiliyorken üstelik sıvı soğutalıyken g2 pro yu bırak evolution olsa ne yazar :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok abi cidden bu sıralar piyasa ölü. Ya düzgün cihaz yok, olanlar da fiyatını hak etmiyor.

Şu anda One X kullanıyorum. Değiştireyim desem, Samsung almam, ucuz da olsa, çok iyi de olsa. hTC devam edeyim diyorum, One hala pahalı, M8 parasını hak etmiyor. LG geçişin sancısız olması için en uygun marka gibi görünüyor. G2 mesela. Fiyatı ve performansı etkileyici. Diğerlerini düşününce 1300 TL'ye o telefona bedava demek lazım. Lakin One X'ten sonra bile oyuncak gibi görünüyor gözüme. Markayı değiştirmek için G Pro 2 gibi "en azından" boyutu büyütecek bir sebebim olması lazım. Sony için de çok sıcak değilim. Tasarımı kütük gibi. İsterse hidrojenle soğutsun, ilgimi çekmiyor. 

Hayalimdeki telefon : One X malzemesiyle (polikarbon) hTC One M7 ve fiyat LG G2 :) Bana bunlarla gelin :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sense 6 önümüzeki ay, tüm ülkelerde aynı anda geliyormuş, hadi hayırlısı olsun :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Ali abi benim van ın ekranın bildirim kisminda , şebeke sinyalinin yanında N harfine benzer bir simge çıktı. Bilgin varmı ?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ali abi benim van ın ekranın bildirim kisminda , şebeke sinyalinin yanında N harfine benzer bir simge çıktı. Bilgin varmı ?

Nfc açık.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

nfc ne oluyor haci :)

Çok gerekli birşey değil temassiz iletişim sistemi . Htc için çok gerekli değil. :)
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Çok gerekli birşey değil temassiz iletişim sistemi . Htc için çok gerekli değil. :)

aynen baktim gereksiz :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Yahu şu bildirim çubuğunu aşağıya çektiğinizde boş ekran cikiyor ya , o boş ekran yerine yandaki butona bastigimizdaki kısayol tuşları çıksa daha iyi olmaz mıydı ?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yahu şu bildirim çubuğunu aşağıya çektiğinizde boş ekran cikiyor ya , o boş ekran yerine yandaki butona bastigimizdaki kısayol tuşları çıksa daha iyi olmaz mıydı ?

Çift parmakla çekin :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Çift parmakla çekin :)

Yafffff. Mert kardeşim , kullanma klavuzu gibisin . Maşallah maşallah.
Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
(düzenlendi)

HTC One'da karar kıldım, sepetime de attım, önümüzdeki haftaiçinde siparişimi vereceğim. M8 inceledim, M7'den abartılacak anlamda farkı yok ve çok daha pahalı ki, hak etmiyor. Fiyat olarak da M7 1700 TL. Epeyce araştırdım, şikayetçi olan neredeyse yok, kaldı ki daimi HTC kullanıcısı olarak tek mantıklı gelende bu oldu. Fiyat/performans değelendirmesi yapacak olursak sizin yorumunuz ne olur?

tarihinde Ümit Atmaca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben yine aynı şeyi derim: Telefon almak, hele hele hTC almak için yanlış zaman

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Ben yine aynı şeyi derim: Telefon almak, hele hele hTC almak için yanlış zaman

Bir de One+ modeli çıkacakmış galiba, onu mu bekleyeyim? Snapdragon 8974AB işlemci kullanılacakmış, performans açısından adından söz ettirecek bir model olacağı söyleniyor, detaylarını bilmiyorum... Şuan kullandığım EVO 3D modeli çok olmasa da epeyce ağırlaştı ve 4.0.3'den sonra güncelleme almadı. Şimdi ikilemde kaldım açıkcası. :D

Forumda ki satılık note 3u almaya ne dersiniz? :)

Nedendir bilmem ama Samsung'lara hiç ısınamadım. :) Tercih edeceğimi sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir de One+ modeli çıkacakmış galiba, onu mu bekleyeyim? Snapdragon 8974AB işlemci kullanılacakmış, performans açısından adından söz ettirecek bir model olacağı söyleniyor, detaylarını bilmiyorum... Şuan kullandığım EVO 3D modeli çok olmasa da epeyce ağırlaştı ve 4.0.3'den sonra güncelleme almadı. Şimdi ikilemde kaldım açıkcası. :D

Nedendir bilmem ama Samsung'lara hiç ısınamadım. :) Tercih edeceğimi sanmıyorum.

One+ 'yı duymadım. Çıkabilir ama yine etkileyici fiyat/performans oranı sunmaz diye düşünüyorum ben. EVO3D iyidir ama çok kalın tabi. 1 sene kullandım ben de. 

Ben de One X kullanıyorum, değiştirmek istiyorum ama seçenek bulamıyorum. Yapacağım şey ya One (M7)'nin fiyatının düşmesini beklemek, ya da LG 'ye transfer olup G Pro 2 gibi performansı çok iyi fiyata almak. 

Samsung konusunda ise doğru yoldasın :p Hiç karıştırma.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...