İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Guest Mert Boran

aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun :))

Hoş bulduk. Şimdilik inanılmaz bir memnuniyetim var. :)

Ama sanırım bildirim ledim yanmiyor veya ayarı problemli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Hoş bulduk. Şimdilik inanılmaz bir memnuniyetim var. :)

Ama sanırım bildirim ledim yanmiyor veya ayarı problemli.

ayarlardan bi bak problem zor cikar orda kapalidir
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Akan abi şu en iyi cevabı kaldır yav :) Bence de en iyi cevap Ali abinin mesajı ama görsel olarak konuyu çok yoruyor. Tepede koca koca fotoğraflar :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Akan abi şu en iyi cevabı kaldır yav :) Bence de en iyi cevap Ali abinin mesajı ama görsel olarak konuyu çok yoruyor. Tepede koca koca fotoğraflar :p

Modifiye ettik ya kardeşim  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Modifiye ettik ya kardeşim  :D

Bak şimdi olmuş. Bu daha mantıklı tabi :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bildirim led ayarları düzgün ama halen hiç yandığını görmedim. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tırt  :p

Küflü elmada yanmayanı bile yok. Ayrıca Ali Abi geliyor bak. :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Küflü elmada yanmayanı bile yok. Ayrıca Ali Abi geliyor bak. :p

En azından hiç yok. Olmadığını bildiğimden kafam rahat. Şimdi sende var ama yanmıyor... Ben olsam kafayı yerdim.. Ama rahatım  :seytan:  :nargile:  Ayrıca Ali abiyle anlaşırız. Eski Wildfireci çıktık  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

En azından hiç yok. Olmadığını bildiğimden kafam rahat. Şimdi sende var ama yanmıyor... Ben olsam kafayı yerdim.. Ama rahatım  :seytan:  :nargile:  Ayrıca Ali abiyle anlaşırız. Eski Wildfireci çıktık  ;)  :D

Hadi haffiten kurtardın, sönmezateş e dua et  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hadi haffiten kurtardın, sönmezateş e dua et  :biggrin:

Ali Abiii bi cevap ver yahu neden yanmıyor bu. :p

Birde yukarda ki sorularım. :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi bu telefonda parmak kisayollari felan varmış nasıl oluyor bunlar? Birde batarya kalibrasyonu nu nasıl yapacaktık :D

Bu telefon çok karışık beni cahil yaptı bana kurs lazım :D

parmak kısayolları derken, ekrana sağa  sola parmak sürme tipinde diyorsan markette bir uygulama yapıyordu galiba, adını unuttum, esas uygulama sense 6 ile gelecek, az kaldı

Bildirim ledin sadece telefondan açık olması yetmez, uygulamaların içindende açılıyor bazen, sen telefondan açarsın titreşimi ama face de titremez mesela, face ayarlarında titireşimide açacaksın gibi....

Pil basit,  bitip kendi kapanana kadar kullan, bitmesine yakın ayarlar/uygulamalar/tümü/güç segmesine gel ve güç kısmındaki tüm verileri temizle,sonra pili bitince şarja tak 4 saat dursun, aleti aç tekrar şarja tak, yeşil yanınca iş tamam, bunu ayda bir yap.

I Love vahşi ateş  ;)  :D

He vallahi, hala kullanıyorum, ufacık alet :)

Birde babasonic GD55 im var, nostalji olsun diye duruyor, deli gibi ses var ufacık alette  :D

$T2eC16F,!yMFIcTu(VTBBSRH-igzU!~~60_35.J

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Babasonic lerin titreşimide delidir  ;) Cem Yılmaz bunların reklamlarını yapıyordu 2000 lrin başında :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bildirim ledi çalıştı nasıl mi? Önünde ki kirleri iğne ile temizleyince. Meğerse yanıyormus :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Bildirim ledi çalıştı nasıl mi? Önünde ki kirleri iğne ile temizleyince. Meğerse yanıyormus :D
yuhanzi yani Mert :) bende parmak izi bile olmaz, ne kiri tozu, bu arada soket ve hoparlör deliklerine toz kaçarsa ağzınla hüüp diye çek tertemiz olur :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

yuhanzi yani Mert :) bende parmak izi bile olmaz, ne kiri tozu, bu arada soket ve hoparlör deliklerine toz kaçarsa ağzınla hüüp diye çek tertemiz olur :)

Tarkan ve Capri-Sun geldi aklıma  ;)  :D

9lzDiDh.png?1

GRbSdFD.jpg?1

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Pipet tekniği super harbinden, noktasal vakuum hehehe

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Pipet tekniği super harbinden, noktasal vakuum hehehe

Töbe töbe.... Allah ıslah etsin seni :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Töbe töbe.... Allah ıslah etsin seni :D

Senide  :D  :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Neden yazmadım açıklayayım telefonu detaylı temizliğe aldım 2 . El olunca. Şimdi bitti. Bu telefonda tasarımdan dolayı led ahize hoparlorunun içinde. Buda dolmuş . İçine kaçma felan yok yani. :p

Lütfen çamur atmayalim. Htc one candir. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Arkadaşlar, yorumlarınızı okudum, sanırım bu cihaz benim de tercihim olacak. Ancak internet fiyatlarıyla mağaza fiyatları arasında 200-300 TL gibi farklar var.Reklam olarak algılanmasın ama hızlıal.com'da 1700 TL gibi bir fiyata satılıyor, tereddütteyim, güvenilir mi, bu siteden alınabilir mi? Fikirlerinizi almak istiyorum. Şİmdiden teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...