İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Elöver
(düzenlendi)

Sinek değilde Altinolukla Edremit arasında fark gerçekten var, Altinoluga gelince hafiften uykum geliyor, oksijen carpiyor resmen, dur bir firt daha cekeyim, aksam üstüde limana gideyimde bir balik keyfi yapayim :)

Var tabi, Altinoluk guzel yer deniz mis hava mis. Aksama limana git ama el frenini iyi cek, triportorun denize ucmasin sonra. Balikları kalamarları o yer senin yerine deme di deme. Arkalar zaten kampana tambur, tutma ozurlu bir de arabada km çok, oooo kesin takoz koy tekerlere durmaz o baska turlu :)

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Var tabi, Altinoluk guzel yer deniz mis hava mis. Aksama limana git ama el frenini iyi cek, triportorun denize ucmasin sonra. Baliklaro o yer senin yerine deme di deme ? Arkalar zaten kampana tambur, tutma ozurlu bir de arabada km çok, oooo kesin takoz koy tekerlere durmaz o baska turlu

He he :) balıkları kim tutuyor sanıyorsun tırtöver, hemde en güzellerini bulup getiriyor kerata  :D

iskelede rampada var, in çık kolay oluyor, malum st tamponlar hassas, kayalara falan çarpmamak lazım :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geleceğiz ama tanışma yerimiz ilginç olacak, Edremit adliyesi  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben tanisicam Android ile :seytan:

Android çarpmasın sonra, ios gibi kapalı kutu değil bu  :seytan:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Geleceğiz ama tanışma yerimiz ilginç olacak, Edremit adliyesi :D

Tahminen ben Edremit adliyesi veya tutukevin de olurum, sen de Edremit devlet hastanesinde :p

Eeee o kadar mok atiyorsun arabama eski meski, unutup af edecek degilim tabiki. Daha Gp Tjet in intikami var, opel in var. Hepsinin intikamini faizi ile alicam :)

Finish him...

Mavili ben sarılı Androidoğlu

Gönderilen Resim

Shang ben, jax Ali Androidoglu :)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Best Smartphone HTC One

The HTC One redefines the smartphone experience, packing in a host of already acclaimed features. HTC BlinkFeed provides you with the latest news and social content direct to your home screen, a photo gallery that comes to life through HTC Zoe technology, and dual frontal stereo speakers. Its sophisticated design and precision detailing sets it apart from the rest of the smartphones available today. The HTC One combines stunning award-winning design with beautiful, intuitive and simple-to-use software. The processor is powerful, the screen is sharp and the speakers loud, crisp, and clear, thanks to HTC BoomSound. Complemented by an innovative UltraPixel camera that defies megapixel mythology, the HTC One was assuredly the best smartphone of 2013.

Judges’comments

The HTC One remained one of the most advanced smartphones throughout 2013. Its great design and excellent user interface continue to provide a differentiated user experience, standing out from the competition

5a.Best-Smartphone-Converted.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ali abi htc desirex icin ekran kilidini ses tuslariyla acmaya yarayan uygulama varmi. Ustteki tus zorlanmaya basladi. Garantisi var ama telefonu actirmak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Ali abi htc desirex icin ekran kilidini ses tuslariyla acmaya yarayan uygulama varmi. Ustteki tus zorlanmaya basladi. Garantisi var ama telefonu actirmak istemiyorum.

Desirex in ekran kilidi berbat . Cepte kendiliğinden açılıyor. Bu yüzden telefonu değiştirdim. Desire 500 kullaniyom simdi.
Yorum bağlantısı

Desirex in ekran kilidi berbat . Cepte kendiliğinden açılıyor. Bu yüzden telefonu değiştirdim. Desire 500 kullaniyom simdi.

Memedim napıyon be ya :) 

Hangi telefonu kullanıyosun diye sormadık ekran kilidini açacak uygulama sorduk :p

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Benim hatici van siyah ve boyasi atmaya basladi servise goturcem pazartesi bakalim ne diycekler degisim deme ihtimalleri varmis oyle olursa beyaz alicam

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Memedim napıyon be ya :)

Hangi telefonu kullanıyosun diye sormadık ekran kilidini açacak uygulama sorduk :p

Abi aynı be ya. Ben şeyden yazardım abi. Htc ekran kilidi kötü , neyse abi boşver ne zaman buluşuyoruz. ;-)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ProximityScreen Off yukluyorsun ve ekrani el sürmeden kapatip aciyorsun, istersen açarken kilit ekraninida atliyor yani direk aciliyor alet :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yeni haberler...  Yalnız ben bu m8 i pek sevemedim, tipini bozmuşlar, bir iticilik var, M7 çok daha karizma ve kaliteli duruyor.

ponsorlu Bağlantılar

Videoda BlinkFeed ana ekran uygulaması, müzik çalar, çoklu görev yöneticisi, kamera arayüzü, telefon genel arayüz ve cihazın yazılım bilgilerine göz atılıyor. HTC’nin çift kamerayla birlikte kamera arayüzünde ciddi bir değişim sunduğu görüyoruz. Kamera arayüzünde çift kamera çekimi, 360 derece panorama, kamera ve video çekimleri yer alıyor.

Yine telefonun arka bölümünde iki farklı kameranın yer aldığını görüyoruz. İkinci kameranın nasıl yeteneklere sahip olduğu videoda gösterilmiyor ancak MWC 2014′te Qualcomm ve Corephotonics firmalarının gerçekleştirdiği çift kameralı çekim gösteriminde Yeni HTC One’ın kamerasının da neler sunabileceği aşağı yukarı netleşmişti.

Gelişmiş görüntü işleme özelliğine sahip her iki kamera çekilen nesneden elde ettikleri iki farklı görüntüyü birleştirerek daha net görüntüler ortaya koyabilecek. Bunun yanı sıra ikinci kamera odak alanı dışında kalan bölgenin görüntü kalitesini artırma, çekilen görüntülerde daha fazla derinlik hissi, çekilen görselde arka planın değiştirilmesi,  3x dijital yakınlaştırmada 5 kat daha büyük olacak şekilde optik yakınlaştırma seviyesine ulaşılma ve bu sayede görüntü bulanıklığının engellenmesi ve son olarak düşük ışık çekimlerde daha net görüntülerin elde edilmesi HTC’nin Yeni One’da yer vereceği çift kameranın özellikleri olarak sıralanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ivOspWGlMdk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Beğenmedim fazla yuvarlak olmuş köşeler falan.Şimdi ki çok daha şık.Mesele sadece özellik değil insanın gözüne de hoş gelmesi.İyi oldu beğenmediğim zaten.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

ben bu m8 i pek sevemedim, tipini bozmuşlar, bir iticilik var, M7 çok daha karizma ve kaliteli duruyor.

Ona ne şüphe, seninkinin mükemmel olmaması mümkün mü ? Sana ait her sey mukemmel başkalari tirt :)

Ali AndroidTirtSever seni...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ona ne şüphe, seninkinin mükemmel olmaması mümkün mü ? Sana ait her sey mukemmel başkalari tirt :)

Ali AndroidTirtSever seni...

M8 müper olsun onu alırım, biliyorsun eniyiyi alırım ben, sana ayponpon verelim, hani layt kablolu paslanan lardan, ne dersin, kronik sorunlu, elma bile başımız dertte demiş, über kaliteye toplama elma   :D

lightning-cable-corrosion-ogrady-cnet.pn

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim telefonda şarj etme konusuda kesin sıkıntı var.Bazen telefonu sarja bağlamak büyük dert oluyor sürekli hata veriyor yavaş şarj uyarısı şeklinde.Orjinal cihaz takın diyor.bu kadar hassas olması normal değil.telefonu sarja takip elime alamıyorum neredeyse surekli şarj işlemi bir normale donuyor bir yavaş şarj uyarısına geçiyor telefon oynadıkça. Telefonu servise vermek de hiç işime gelmiyor telefonsuz kalmak ayrı bir dert.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Birde bu sekilde olması telefona bir zarar veririm.Mesela su an sarjda ama sürekli bir duruyor bir basliyor.Yada cihazı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum düzelsin diye.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Zararı var abi. Servise vermelisin.

Evet bazen şarj etmek eziyet haline geliyor bu kadar hassas olamaz sanirim.ince ayar yapıyorum resmen :D en kötüsu telefonsuz kalmak.Servise vereceğim mecbur ileride daha büyük sıkıntı olmadan
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Evet bazen şarj etmek eziyet haline geliyor bu kadar hassas olamaz sanirim.ince ayar yapıyorum resmen :D en kötüsu telefonsuz kalmak.Servise vereceğim mecbur ileride daha büyük sıkıntı olmadan

Ver ver, merak etme çabuk yapıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ver ver, merak etme çabuk yapıyorlar :)

Muhtemelen telefon açılacak bunun için ve ben buna gıcık oluyorum.Bu telefon konusunda cidden şanssız biriyim ben bunu anladım artık :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Acilsin zaten açarken zarar verdiklerinden komple kasa değişimi yapiliyor, tertemiz oluyor, servise yolla ve ayrıca hTC Turkiyeye mesaj atip servise yolladigini sikintini IMEI ni nu falan ver, direk onlar ilgileniyor daha cabuk ve iyi yapiyor servis.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Telefon çıkmadan kapak mi çıktı

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...