Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Battery doctor var sadece, başka şey bu alet için gereksiz Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Şubat 2014 Yazar Paylaş 5 Şubat 2014 Battery doctor var sadece, başka şey bu alet için gereksiz evet bende onu kullanıyorum.Ama sanki bazen sapıtıyor.Sensörden açıp kapama bazen takılıyor işlem yapmıyor ama yinede kullanıyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Proximity sensor mu takiliyor, bende bir ara yapiyordu simdi hatasiz calisiyor 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Şubat 2014 Yazar Paylaş 5 Şubat 2014 Proximity sensor mu takiliyor, bende bir ara yapiyordu simdi hatasiz calisiyor Evet.Bazen takılıyor sensör çalışmıyor programı kapatıp açarsam düzeliyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Bu arada Andro 5 çıktığında One bunuda alacakmış, bilginize, hala 4.4 bekleyen kral telefon markalarına duyrulur, 4.4.2 eskidi bile... Sense 6 yıda M8 çıktıktan sonra alıyoruz, bunuda hatırlatırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Ha unutmadan, bugün hala şarj denemem devam ediyor, az önce 15 dk. görüşme yaptım, wifi yi 10 dk. kadar kullandım, alet şuan mega tasarruf moduna girdi, sesi kapattı, ışığı iyice kıstı vs. pil %18 de, son şarjdan beri geçen süre 3 gün 2 saat Ahanda size kanıt 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Arkadaşın birine S4 alacakken One aldırttım. Şimdi ön kamera kötü diye isyan ediyor. Tahmin edeceğiniz gibi kız. Kumlama yapıyor gibi sanki. Onda mı sorun var sizde de böyle mi acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Ha unutmadan, bugün hala şarj denemem devam ediyor, az önce 15 dk. görüşme yaptım, wifi yi 10 dk. kadar kullandım, alet şuan mega tasarruf moduna girdi, sesi kapattı, ışığı iyice kıstı vs. pil %18 de, son şarjdan beri geçen süre 3 gün 1 saat Ahanda size kanıt Hiç bir tasarruf yapmadan, telefonun kendi yazılımı ile standart kullanımımda Disco 2 gün gidiyor? Wi-fi falan da açık bu sürede ha Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Hiç bir tasarruf yapmadan, telefonun kendi yazılımı ile standart kullanımımda Disco 2 gün gidiyor? Wi-fi falan da açık bu sürede ha Üzgünüm disco nun şansı bu alet yanında yok gibi, dediğin şartlarda bu alet 2.5 günü rahat görüyor hTC One, bu alemde şuan için tek başına, zavallı yalnızlık çekiyor ram-pil-andro donanım yazılım uyumunda ve bunları optimizede adamlar işi çözmüş, android kullanan hiçbir telefonla (şuan için) kıyaslayamıyorum bile. Arkadaşın birine S4 alacakken One aldırttım. Şimdi ön kamera kötü diye isyan ediyor. Tahmin edeceğiniz gibi kız. Kumlama yapıyor gibi sanki. Onda mı sorun var sizde de böyle mi acaba? Ön kamera sorunsuz çalışmalı, bu arada ön kameranın görüş açısı ile diğer markaları bir karşılaştırsın bakalım, şuan bu alemde nerdeyse tek bu açıdan, tabii çok şeyde beklememek lazım, sonuçta netten görüntülü konuşma amaçlı bir kamera. 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Üzgünüm disco nun şansı bu alet yanında yok gibi, dediğin şartlarda bu alet 2.5 günü rahat görüyor Standardı 2.5 gün ise, zaten 3 gün bi şey değil ki? Niye bu kadar büyüttünüz o kadar Ben de sizin gibi kassam herhalde 4 günü çıkartırım Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Şubat 2014 Yazar Paylaş 5 Şubat 2014 Arkadaşın birine S4 alacakken One aldırttım. Şimdi ön kamera kötü diye isyan ediyor. Tahmin edeceğiniz gibi kız. Kumlama yapıyor gibi sanki. Onda mı sorun var sizde de böyle mi acaba? Özellikle gece kötü ışıkta kumlama olayı var Mert.Ama gündüz çekimleri oldukça iyi.Açı olarak da çok iyi bence 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Standardı 2.5 gün ise, zaten 3 gün bi şey değil ki? Niye bu kadar büyüttünüz o kadar Ben de sizin gibi kassam herhalde 4 günü çıkartırım Ben pek kasmıyorum ama, kassam 7 gün gidiyor Sani kardeş Dağılın. Optimize lazım Mert, yoksa 5000 olsa ne yazar, özelliklede zamzung sa 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Ben pek kasmıyorum ama, kassam 7 gün gidiyor Sani kardeş Yok daha neler Fiesta ile 300 yaptım deseniz, yokuş aşağı der geçerim ama bu imkansız 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Yok daha neler Fiesta ile 300 yaptım deseniz, yokuş aşağı der geçerim ama bu imkansız Biraz araştır, sürekli beklemede 7 gün, ama sadece beklemede örnekleri de var ayrıca, ama saçmalık tabii, kimin işine yarayacak... Bu alet rahatça 2 gün gidiyor, bu seviyede alete ve kullanılan pile göre çok iyi bence, zira pili az bile buna. Neyse boşa konuşmayalım, One şuan bu alemde tek, ilerde olacakları yazayım, M8 ve iphone 6 arasında savaş olacak, bu arada Microsoft böl ve ele geçir tekniği ile ve Nokia dava desteğinide arkasına alarak hTC yi ele geçirmeye çalışacak, hTC reklam yoksunu ve parasal sıkıntıda, eğer mikrodort işi başarır ve hTC yi alırsa Zamzung pert edilir, böyle bir senaryo var, kısaca hTC-Microsoft-Apple arasında savaş olacak, daha sonra ise çömezler gelecek Fiesta ile 300 ise imkansız, yokuş aşşağı bile. inanın bana 1 gün zor yetiyor desem yeridir. Sen sürekli kulağında ve herşeyi açık geziyorsun kardeşim, 1 gün harika değer senin için 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Biraz araştır, sürekli beklemede 7 gün, ama sadece beklemede örnekleri de var ayrıca, ama saçmalık tabii, kimin işine yarayacak... Bu alet rahatça 2 gün gidiyor, bu seviyede alete ve kullanılan pile göre çok iyi bence, zira pili az bile buna. Neyse boşa konuşmayalım, One şuan bu alemde tek, ilerde olacakları yazayım, M8 ve iphone 6 arasında savaş olacak, bu arada Microsoft böl ve ele geçir tekniği ile ve Nokia dava desteğinide arkasına alarak hTC yi ele geçirmeye çalışacak, hTC reklam yoksunu ve parasal sıkıntıda, eğer mikrodort işi başarır ve hTC yi alırsa Zamzung pert edilir, böyle bir senaryo var, kısaca hTC-Microsoft-Apple arasında savaş olacak, daha sonra ise çömezler gelecek Fiesta ile 300 ise imkansız, yokuş aşşağı bile. Benim eski ace2'den simkart ı söküp wifi yi de kapatınca 7 gün gidiyor. Kullanmazsam ne edeyim aleti Piller tüm akıllı telefonlara az Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) M8 ne zaman geliyor Ali abi? Bu ayki mobil kongresinde çıkacakmış, bende bekliyorum, ama almam hemen, hele biraz seri ilerlesin, bakalım aypon ne yapacak, onuda bekliyorum, andro 5 i zaten One alacak, andro 5 e karşılık ios8 de dahada androlaşmış olarak gelecek, bakalım nasıl olacak, kısaca Kasım-Aralık aylarını bekleyeceğim sanırım. 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) Benim eski ace2'den simkart ı söküp wifi yi de kapatınca 7 gün gidiyor. Kullanmazsam ne edeyim aleti Piller tüm akıllı telefonlara az İşin masalı bu zaten canım, bana 2 gün rahat rahat yetiyor, wifi yi ara ara çarsam 3 günü buluyor, bence süper değerler, dahada dediğin gibi full hd ekranlı enerji sömüren bu aletler için çok zaten, pil hakikaten sıkıntı bu aletlerde. Neyse dur bakalım, acaip söylentiler var ortada, yüksek güçlü pilli ve ekrana gömülü fotoelektrik hücreli cihaz söylentileri var, bekleyip göreceğiz artık 5 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Bu arada 4.4.2 ile giden flash desteğini geri yükleyini diye okudum... http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html açılan sayfada aşşağı inin, andro 4.0 yazan yerde son sürüm Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) yazan apk yı indirin ve telefona atın kurun, iş tamammış 6 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Ahanda M8, galiba buymuş daha ince, sanal butonlar gelmiş, kenarlar daha yumuşamış, kamera sensörü abartılmış, toshiba yapımıymış vs. Sense 6 yeter zaten 6 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Arkada çift kamera mı varmış ben mi öyle anladım Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 En az iki sene telefon değişmem ne yaparsa yapsınlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ben yıl sonuna kadar kesin değişmem, zaten değişmem, One hanıma geçer, değişim sayılmaz bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts