İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ahhhaaaaa gelmiş hakkaten, tenk yu Zafer  :good1:

Yalnız flash gitmiş, neden acaba?

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mert, hehehehe vee muahahhaha, Android= hTC ve One ve diğerleri 

:D  :D  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ahhhaaaaa gelmiş hakkaten, tenk yu Zafer  :good1:

Yalnız flash gitmiş, neden acaba?

Flash playerın kitkat ile uyumsuzluğundan bahsediliyor ama bilemiyorum abi.

Hallolur nasılsa bir şekilde. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

O zaman yüklerim birazdan, hTC ONE nambır van azizim  :D

İlk yorumlara göre pil ömrü artmış sanırım  :good1:  optimize olayı süper bu hTC de.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

4.4.2 ye geçtim, alet sanki daha hızlı gibi, bakalım incelemeye devam...   :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

link var mı ? 

eşim telefonunu düşürüp camını kırınca korkmaya başladım. ben de siyah alayım bir tane :)

http://www.ebay.com/itm/130981835242?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ben burdan aldım.

O zaman yüklerim birazdan, hTC ONE nambır van azizim  :D

İlk yorumlara göre pil ömrü artmış sanırım  : :good1: optimize olayı süper bu hTC de.

Bende bakayım normalde direk bulması gerekmezmi güncellemeyi.Bana güncelleme uyarı gelmedi hiç

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

http://www.ebay.com/itm/130981835242?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ben burdan aldım.

Bende bakayım normalde direk bulması gerekmezmi güncellemeyi.Bana güncelleme uyarı gelmedi hiç

ayarlardan hızlı baslatı kapat ve sonra telefonu kapat aç, sonra güncelleme kontrolü yap. tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

2-3 hafta ertelendi diyorlardı... bizim buralara 1-2 sonra gelir diyordum.

ben de indiriyorum şimdi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

ayarlardan hızlı baslatı kapat ve sonra telefonu kapat aç, sonra güncelleme kontrolü yap.

Güncellemeleri kontrol et dediğimde buldu zaten.İndirdim kuruluyor şu anda :D

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

bana da daha hızlanmış geldi. umarım pil performansı da artmıştır gerçekten ;)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Umarım dediğiniz gibi pil durumu biraz daha iyi olmuştur.Onun haricinde zaten bir sıkıntı hissetmiyordum

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vallahi gece %38 de bırakıp yattım, sabah hala aynıydı pili, pilin bitmesine yakın ayarlar/güç sekmesinden ön ayarları silip telefonu en az 4 saat şarjda bırakın, sonra yeni romun ne yaptığını tam anlarsınız.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Şu an %24 güç var.Akşama kadar zaten dibini görmüş olur eve gidince yeniden temizleyip şarj edeceğim bakalım nasıl olacak 

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Merhaba, bu güncellemeyi bilgisayardan yapma imkanım var mı?

Yorum bağlantısı
Umut Karataş

Güncelleme hatası verdi. Nedendir acaba? "İndirdiğiniz güncelleme dosyası bozuk" uyarısı çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

indirilenler kısmından güncelleme dosyasını silip tekrar yükletin, bakalım olacakmı, enderde olsa bazen hatalı dosya sorunu çıkıyormuş.

Yorum bağlantısı
Umut Karataş

İndirilenler kısmında da yok ki dosya. Yazılanlara göre fabrika ayarına döndükten sonra sorunsuz güncelleyenler olmuş. Sakat iş o da.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hızlı başlatı kapat ve telefonu kapat aç, tekrar güncelle de bakalım.

Bu arada 4.4.2 ye geçtikten sonra pil durumunuz ne oldu arkadaşlar, ben şarj ettikten sonra hiç oyun oynamadan, ara ara wi-fi internet kurcalama ve normal günlük konuşmalarıma devam ederek kullandım, öncekine göre bayağı fark var, şuan 2 gün 3 saattir açık ve pil seviyem %53 de, bence süper bir değer :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Pil seviyesi ciddi olarak düzelmiş gibi geldi bana da.Kullanımı biraz düşürdüm ama eskiye göre yinede çok iyi.Yarın birde doldurup biraz daha yoğun kullanarak test edeceğim 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hızlı başlatı kapat ve telefonu kapat aç, tekrar güncelle de bakalım.

Bu arada 4.4.2 ye geçtikten sonra pil durumunuz ne oldu arkadaşlar, ben şarj ettikten sonra hiç oyun oynamadan, ara ara wi-fi internet kurcalama ve normal günlük konuşmalarıma devam ederek kullandım, öncekine göre bayağı fark var, şuan 2 gün 3 saattir açık ve pil seviyem %53 de, bence süper bir değer :)

Yuhhhh  :shok:  :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

O mesajdan sonra arama yapmadim suan wifi acık kurcaliyorum seviye % 48 de muhahahaaa

Ne kadar tasarruf sistemi varsa alayi devrede şuan, ekran kapandimi tüm uygulamalarda kapanıyor mesela ...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

O mesajdan sonra arama yapmadim suan wifi acık kurcaliyorum seviye % 48 de muhahahaaa Ne kadar tasarruf sistemi varsa alayi devrede şuan, ekran kapandimi tüm uygulamalarda kapanıyor mesela ...

Ayrı bir uygulama kullanıyormusun.Şimdi dolduruyorum ben.Sonra yoğun kullanacağım bakalım ne olacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...