Akan Belen 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 Acaba içerik belli mi en olacağı.Şu pil durumuna birazcık el atsalar olmaz mı yazılımla Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Bu telefonda ki ses kalitesine bugün aşık oldum. Tam anlamiyla. Arkadasa sarki attim. Samsungun kulakligini taktim böyle bir ses olamaz. Ayni sarki bizde teneke tonuyla ve yari ses ile çalıyor. Sirf bu sebepten bile tercih sebebi olabilir. Beatslerle ne yapabileceğini dusunemiyorum. Bu arada telefon su siyah telefon kenarları soyulan. uzun zaman oldu kullanalı, hatta 1-2 aydır kılıfsız kullanıyorum. en ufak bir soyulma olmadı. ses olayı bence de çok iyi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 uzun zaman oldu kullanalı, hatta 1-2 aydır kılıfsız kullanıyorum. en ufak bir soyulma olmadı. ses olayı bence de çok iyi Yukarıda fotosunu atmistim abi. Kullanimla alakali. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Darbe almadıktan sonra soyulma olmaz, ama aliminyumda boya olayı hep risklidir. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 Kırpılmışlar işe yaramaz, g2 bile sıkıntılı, bunu taaa aylar öncesi demiştim, kırpılmış g2 = nexus5 tir. direk en son sürüm isterim, o yüzden nexus tan şaşmam diyebilirisin, bende buna gülerim, şu sıralar baba modellerin google sürümleri çıkıyor, mesela One, bu alete direk google rom u attığın an alsana nexusla aynı anda son sürüme geçme avantajı, One ın google sürümü var biliyorsun, kısaca durum bu Bu nedemek bunu bi açıkla önce sen Sonra da şu tapatalk olayını halen çözemedim ben.Ekleyenlere bakıyorum mesela foto atanlarda fotoların altında tapatalk logosu çıkıyor bende çıkmıyor.Birde bildirimler farklı telefonun üst kısmında numara yazıyor bende yine çıkmıyor.Bildirim geliyor ama garip şekilde nasıl anlatsam bilemedim şimdi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 Şöyle yapalım. Sen seç hangisi olsun ? Yani bunu demek istiyorum.Üst kısımda T nin üstünde 2 yazıyor mesela onun gibi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 bende de o T yok, sadece tapatalkın amblemi var, kaç mesaj oluğunu anlamak için bildirim çubuğunu aşşağı çekerek görebiliyorum, sanırım sürümle ilgili, sen uygulamayı satınmı almıştın? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Andro 4.4.2 avrupada dağıtıma başlanmış, 1-2 haftaya One a gelecekmiş arkadaşlar geç kalmamışmı abi benim cin malına bile beta olarak çıktı millet kullanmaya başladı :D :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Ne gülüyorsun,istesem Google saf sürümünü yükler nexus yaparım aleti, ben bu cihaza ait sense olan baba sürümü bekliyorum, çinliler sürüm gelse ne yazar Bu arada gelmeyen diğer süper markalarda durum nasıl haaa Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 bende de o T yok, sadece tapatalkın amblemi var, kaç mesaj oluğunu anlamak için bildirim çubuğunu aşşağı çekerek görebiliyorum, sanırım sürümle ilgili, sen uygulamayı satınmı almıştın? Evet satın almıştım bir ara.Ama t4 de yüklü idi bende beleş olan az önce kaldırdım onu da. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Evet satın almıştım bir ara.Ama t4 de yüklü idi bende beleş olan az önce kaldırdım onu da. Belkide ondan olmuştur, bendeki beleş sürüm, neyse önemli değil, bildirim barına kaçtane olduğunu zaten görüyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 Belkide ondan olmuştur, bendeki beleş sürüm, neyse önemli değil, bildirim barına kaçtane olduğunu zaten görüyorum. O barı aşağı çektiğimde yazıyor zaten ama bazen sayı çok fazla gösteriyor.O kısımdan ekran görüntüsüde alamıyorum ki Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 (düzenlendi) O barı aşağı çektiğimde yazıyor zaten ama bazen sayı çok fazla gösteriyor.O kısımdan ekran görüntüsüde alamıyorum ki Bende tam gösteriyor, çok olmasının sebebi tüm forumdaki değişiklileri göstermesi sanırım, 40-50 değişiklik falan var diyor, mesela birisi konunun birine birşey yazdı, ona 10 kişi cevap verdi, bildirimde 11 adet mesaj diye gösteriyor sanırım, 3-4 konuda bu olsa al sana 40-50 değişiklik... 23 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Abi benim sürümle ayni senin. Bizde sınırsız foto yükleme var. Logoda çıkmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ocak 2014 Paylaş 24 Ocak 2014 Yani bunu demek istiyorum.Üst kısımda T nin üstünde 2 yazıyor mesela onun gibi T'nin üzerindeki 2 benim root ile elde ettiğim bir özellik abi. Uygulamanın özelliği değil. SMS'te de, cevapsız çağrılarda da sayı çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 HTC One, Sense 6 güncellemesi alacak. Sense 6'nın Mobil Dünya Kongresi'nde sunulması bekleniyor. Oh ohhh Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Htc one yeni max modelini getirmiş. Kendisi Türkiye'de yeni ama donanımı konusunda özellikle de 2300tl'ye bu donanım sunması konusunda htc kullanıcılarından eleştiri almış. Htc'nin niyeti ne diye soruyorlar? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 (düzenlendi) Htc one yeni max modelini getirmiş. Kendisi Türkiye'de yeni ama donanımı konusunda özellikle de 2300tl'ye bu donanım sunması konusunda htc kullanıcılarından eleştiri almış. Htc'nin niyeti ne diye soruyorlar? Saygılarımla. Geleli baya oldu, One la aynı donanım, sadece ekran büyük ve barnak izi okuma var, alet gayet düzgün çalışıyor, ama fiyatı bencede fazla, hTC durumu farketmiş, oda 1-2 basit modelde satacak ama esas gücünü M8 e verecekmiş, ben isterimki sadece tepe model üretsin ama piyasa şartları zamzung gibi arada uyduruk model çıkarmayıda gerektiriyor, bakınız ayponpon, uyduruk plastik çıkardı, şimdi ip6 ve onn yanında 1-2 tanede aynı ama ebat olarak farklı modelle zamzung karsısında dayanmaya çalışacak. 26 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 İlginç geldi bana.Biraz daha farklı sanırım http://www.aliexpress.com/item/Free-shippiing-New-Black-White-Double-Dip-Style-MULTI-TONE-CANDY-2-IN-1-TPU-PC/1394933599.html Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Kaba geldi bana, hoparlör korumasıda yokmuş.... Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Kaba geldi bana, hoparlör korumasıda yokmuş.... Evet kalın duruyor gibi biraz.Ama hoparlör konusunda sıkıntı olmaz gibi.Kılıf sürtünmesini önleyecek gibi duruyor.Yeni kılıf almam lazım da bakıyorum.Gri almıştım ben rengi bozulmaya başladı bir kere düşürmüştüm köşeden kırıldı.Siyah alayım diyorum komple bu sefer Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Siyah al, siyahın mazlemeside farklı ve çok güzel duruyor, benim gri uç kısımları köşelerden soyuldu, ama alttan çıkan kısımda aynı renk olduğundan sorun olmadı, sadece mat değil parlak 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Birtane verdim komple siyah sipariş bakalım ne zaman gelecek Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Hadi hayirlisi, iyi beklemeler 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Birtane verdim komple siyah sipariş bakalım ne zaman gelecek link var mı ? eşim telefonunu düşürüp camını kırınca korkmaya başladım. ben de siyah alayım bir tane Yorum bağlantısı
Recommended Posts