İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

One V çok zayıf telefon. Android olsun, sağlam olsun, dokunmatik ekran olsun dersen tercih edilir. Yoksa yoğun internet ve uygulama kullanımına zaten uygun değil. Malum.

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Öncelikle Merhaba herkese. Forumunuzu uzaktan da olsa takip ediyordum ve bir soru sormak için üye oldum. Bende bir Htc One kullanıcısıyım fakat dün bir hata ile karşılaştım. Telefonu kablosuz internete bağlayamıyorum.Tamamen kendiliğinden oldu bir program vs. yükledikten sonra oluşan bir durum değil. Bilidirim menüsünde kablosuzun ışığı yanıp sönüyor ayarlar menüsünde ise kablosuzun altında Hata yazıyor resimde görüldüğü üzere. Htcye durumu anlattım hard reset ile düzelir dediler fakat düzelmedi hala aynı şekilde malesef. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı internette de yeteri kadar çözüm yolu bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

K4gpBQ.png

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Öncelikle Merhaba herkese. Forumunuzu uzaktan da olsa takip ediyordum ve bir soru sormak için üye oldum. Bende bir Htc One kullanıcısıyım fakat dün bir hata ile karşılaştım. Telefonu kablosuz internete bağlayamıyorum.Tamamen kendiliğinden oldu bir program vs. yükledikten sonra oluşan bir durum değil. Bilidirim menüsünde kablosuzun ışığı yanıp sönüyor ayarlar menüsünde ise kablosuzun altında Hata yazıyor resimde görüldüğü üzere. Htcye durumu anlattım hard reset ile düzelir dediler fakat düzelmedi hala aynı şekilde malesef. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı internette de yeteri kadar çözüm yolu bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

Öncelikle hoşgeldiniz. Bu arıza genelde samsung'larda olurdu. Bana da eski cihazımda olmuştu. Formatladım düzelmişti. 

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Öncelikle hoşgeldiniz. Bu arıza genelde samsung'larda olurdu. Bana da eski cihazımda olmuştu. Formatladım düzelmişti. 

Ses kapama tuşu ve Güç tuşuna aynı anda basılı tutarak Bootloader ekranı (Beyaz arka planlı sistem ekranı) gelmesini sağlarız. (Bu menüde ses açma / kapama tuşu ile yukarı aşağı işlemini sağlayabiliyorsunuz) Sonrasında Factory Reset/ Clear Storage ( Fabrika ayarına sıfırlama) seçeneği üzerine gelip güç tuşuna bastıktan sonra telefonun açılmasını bekleyiniz.

Htcden bana gelen çözüm önerisi. Uyguladım fakat işe yaramadı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ayarlar/wifi/gelişmiş/kablosuz frekans bandı/ 2.4 ghz yi seçip telefonu kapatıp aç ve tekrar dene, bakalım düzelecekmi.

Birde aynı yede wifi optimizasyonu var, onunda kapatıp denermisin.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Ayarlar/wifi/gelişmiş/kablosuz frekans bandı/ 2.4 ghz yi seçip telefonu kapatıp aç ve tekrar dene, bakalım düzelecekmi.

Birde aynı yede wifi optimizasyonu var, onunda kapatıp denermisin.

Malesef bu ikisinden de sonuç alamadım ve açtıgımda frekans bandı kendiliginden otomatige geri döndü.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Farklı kablosuz ağlarda deneme imkanınız var mı Ekin Bey ?

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Farklı kablosuz ağlarda deneme imkanınız var mı Ekin Bey

Hard format attığım için zaten şuanda kayıtlı bir kablosuz yok telefonda. Farklı bir yere gitsemde aynı olur diye düşünüyorum çünkü kablosuz ağ açılmadığı için bulamıyor hiç. Bulunduğum yerde de birden fazla kablosuz internet mevcut.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hmm. Siz Wifi açamıyorsunuz yani. Ben bağlanmak istediğinizde hata alıyorsunuz sandım. Araştıralım biraz yeni bir şey bulabilirsem yazarım.

Yalnız hard resete rağmen duzelmemis olması yazılım sorunu olmadığını düşündürdü bana.

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Hmm. Siz Wifi açamıyorsunuz yani. Ben bağlanmak istediğinizde hata alıyorsunuz sandım. Araştıralım biraz yeni bir şey bulabilirsem yazarım.

Yalnız hard resete rağmen duzelmemis olması yazılım sorunu olmadığını düşündürdü bana.

İlginiz için çok teşekkürler. Bu hataya benzer buldum internette bir kaç tane fakat genelde samsungta ve onlarda düzeltebilmişler. Htc de çok nadir var ve bir çözüm yolu bulamadım malesef. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben de htc one x kullanıyorum. Ayni sorunu yaşadım ancak ben Wifi problemi olan custom rom kullanıyordum. Yani yazılımın hatasından kaynaklı sorundu. Anladığım kadarıyla sizin cihazınız root edilmemiş ve orijinal aldığınız yazılım ile kullanıyorsunuz.

Ben sorun yaşadığım dönemde, Wifi aç tuşuna basar, hata da verse telefonu yeniden başlat yapardım. Yeniden açıldığında Wifi bağlanırdı.

Yorum bağlantısı
Ekin Cebeci

Ben de htc one x kullanıyorum. Ayni sorunu yaşadım ancak ben Wifi problemi olan custom rom kullanıyordum. Yani yazılımın hatasından kaynaklı sorundu. Anladığım kadarıyla sizin cihazınız root edilmemiş ve orijinal aldığınız yazılım ile kullanıyorsunuz.

Ben sorun yaşadığım dönemde, Wifi aç tuşuna basar, hata da verse telefonu yeniden başlat yapardım. Yeniden açıldığında Wifi bağlanırdı.

Anladım. Evet orjinal yazılımı kullanıyorum. Artı olarak telefon ilk açıldıgında çıkan güvenlik deseni 2 kere çıkıyor ve bildirim kısmında çok hızlı bir hata bilidirimi gözüküp kayboluyor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu pil olayını ne yapacağız.Pilin sağlıklı olup olmadığını ölçen bir uygulama falan varmı nasıl anlarız bir sıkıntı olup olmadığını 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Pil öyle 1-2 senede bozulmaz kolay kolay, sana tam şarj ne kadar gidiyor?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bazen akşamı görmüyorum ben.Gerçi net sürekli açık oluyor 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Normal sayılır, ben neti sadece kullandığımda açarım yada ara ara kontrol ettiğimde, oyun oynamazsam 2- 2.5 gün maksimum gittiği oluyor :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Normal sayılır, ben neti sadece kullandığımda açarım yada ara ara kontrol ettiğimde, oyun oynamazsam 2- 2.5 gün maksimum gittiği oluyor :)

Oyun oynamıyorum hiç.Net sürekli açık oluyor genelde benim.Acaba ne tyüzünden mi bu kadar çabuk eriyor :D 

Birde az kullanarak demek lazım sanırım

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Neti kapat, ekran ışığını yarıya getir ve otomatik yap, rahat rahat 2 güne yakın kullanman lazım, tabii çok telefon konuşması yapmıyorsan.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Neti kapat, ekran ışığını yarıya getir ve otomatik yap, rahat rahat 2 güne yakın kullanman lazım, tabii çok telefon konuşması yapmıyorsan.

Neti bu kadar kullanmadığım zaman da iyiydi zaten.Tasarruf modu açık zaten.otomatik parlaklık ayarında kullanıyorum.Bakalım yarın birazda sadece aralarda açarak deneme yapayım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu telefonda ki ses kalitesine bugün aşık oldum. Tam anlamiyla. Arkadasa sarki attim. Samsungun kulakligini taktim böyle bir ses olamaz. Ayni sarki bizde teneke tonuyla ve yari ses ile çalıyor. Sirf bu sebepten bile tercih sebebi olabilir. Beatslerle ne yapabileceğini dusunemiyorum. Bu arada telefon su siyah telefon kenarları soyulan.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mert, bu sınıfta ve android de kral hTC dir, tartışmam bile. One ın pili daha güçlü olsa çok daha süper olacaktı, ama çokta takmıyorum, alet harbi hoş, şu M8 gelsin hele, bakalım ne olcak, güzel ve olmayan özellikler vs. olacak deniliyor, hTC de işi fena sıkı tuttu, adam gibi bilgi yok, bakalım One gibi bir efsane çıkacakmı?

Seste haklısın, One la bu konuda yarışacak hiçbir telefon yok, bu konuda One yani, Beats le ortaklığın bitmesi fena oldu, bakalım M8 de ne yapacaklar, One dahili amfiye sahip diğerleri gibi yazılımla uydurulmuş ekolayzıra falan ihtiyaç duymayan bir alet, inşallah M8 bu konuda iyi olurda bende alırım, One da hanıma şut olur artık  :D

One ı al ve açık hava konserinde full Hd video çek, sonra evde led tv ye bağla ve ses sistemin varsa onuda aç, duyacağın ses karşısında dahada şok olacaksın, alet canlı konser kaydını çok manyak şekkilde kaydettiği gibi diğer gürültüleride 2. plana atıyor, artık ne yaptılarsa alet deli ses kaydı yapıyor, nokia boşa dava etmiyor adamları :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Andro 4.4.2 avrupada dağıtıma başlanmış, 1-2 haftaya One a gelecekmiş arkadaşlar :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Andro 4.4.2 avrupada dağıtıma başlanmış, 1-2 haftaya One a gelecekmiş arkadaşlar :)

güzel haber  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...