İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Umut Karataş

Sayfaları kaydırırken bariz belli oluyor değil mi.Sayfa sapısıyla mı alakalı acaba bu durum.Sizde de aynı durum varsa normal kabul etmek lazım sanırım :D

Sayfa yapısıyla ilgilidir, diğer sayfalarda renk tam siyah. Normal bence.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Normal, o sayfanın özelliği öyle, sayfayı yavaşça sağa sola aydır, ortalayacak şekilde o beyazlıkta kayar, tıpkı telefonla konuşma anında menüye dönünce üstte yeşil bir şerit gibi ışık yayılması gibi :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Nokia htc one icin muthis bir darbe vurmus. Ingiltere ve almanya da satisi yasaklanmis. Nfc teknolojisini izinsiz kullandigi icin. Aslinda android icin yapilmis bir darbeymis. Cunku butun androidler ayni teknolojiyi kullaniyormus. Htc minide daha once yasaklanmis. Simdi nokia butun ulkelerde dava acmaya baslayacakmis.

Yorum bağlantısı
Misafir

Oyleymis baksana. Nokia yi microsoft almis bu arada anca duydum ha :D (sadece akilli telefon bolumunu)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

NFC nokia'nın mıymış?

"2002 yılının sonlarında Sony ve Philips ortaklığında geliştirilmiş ve ISO/IEC tarafından 8 Aralık 2003 tarihinde standart olarak kabul edilmiştir. 18 Mart 2004 tarihinde Nokia, Sony ve NXP tarafından NFC Forum, NFC teknolojisinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için kurulmuştur."

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Haberi ben de demin okudum. NFC ile ilgili patentlerden birisini kullanmış deniyor. Yani NFC 'nin kullanımıyla ilgili bir husus galiba. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

hTC güncelleme durumunu izlemek için... abd dekiler için tabii.

http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/

One X'in güncelleme işi bitmiş. En son 4.2.2 'de kalacakmış. 

Sense 5.0, ram kullanımı, kararlılık ve akıcılık bakımından çok büyük ilerleme kaydetmişti. 5.5 veya 6.0 rom bulabilirsem ileride ona geçerim. 

4.2.2 + sense 5 uyumu çok iyi şu anda.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sense çok iyi gerçekten, şuan One ı satsam yerini tutacak telefon bulamıyorum mesela, m8 gelsede görsek artık :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sen mi çektin Mert? Gerçek hTC miymiş? Geçen One taklidi diye bir telefon gördüm, yüzde yüz aynı.

Servet abideki One S'in beats yazısı da silinmişti.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Custom romlar devam eder One X, gelelim One a, siyah renklilerin kaderidir bu boya sorunu, bu arada Mert, resimde kenardan sağlam darbe aldığı görünen bir yer var hani, ayponumsu diyorsunda o darbeyi tf5s alsa emin ol sağ çıkamazdı, metal yüzey ve gövde sağlamlığı yönünden One a karşı tf5s in şansı çok azdır :) ayrıca o hoparlör kısmı en zayıf noktasıdır onuda belirteyim, telefona birşey olmaz sadece o hoparlör kaplaması yerinden çıkar o kadar bu arada.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İyiymiş be!

Bir de şöyle bir haber var:

http://www.chip.com.tr/haber/htc-one-x-ve-one-x-sikisip-kaldi_44829.html

Biliyorum. Almayacağı belliydi zaten. Eski uygulamalarına göre beklentim yoktu.

Şahsi görüşüm ve deneyimim, One X'in sense 5'i alması yetti. Android 4.4 ve daha gelişmiş sense sürümü almış bir One X, One gibi sonraki cihazlar için negatif bir durum. Ben One X'in tasarımını malzeme farklılığı hariç, görünüm ve tasarım olarak One'ın tasarımından daha çok beğeniyorum. 

Son olarak, şimdi telefon alacak olsam yine One X alırım. Hele hele bu fiyata: http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-x-32-gb-15-ghz-quad-core/productDetails.aspx?productId=telcephtconex&categoryId=371946

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Biliyorum. Almayacağı belliydi zaten. Eski uygulamalarına göre beklentim yoktu.

Şahsi görüşüm ve deneyimim, One X'in sense 5'i alması yetti. Android 4.4 ve daha gelişmiş sense sürümü almış bir One X, One gibi sonraki cihazlar için negatif bir durum. Ben One X'in tasarımını malzeme farklılığı hariç, görünüm ve tasarım olarak One'ın tasarımından daha çok beğeniyorum. 

Son olarak, şimdi telefon alacak olsam yine One X alırım. Hele hele bu fiyata: http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-x-32-gb-15-ghz-quad-core/productDetails.aspx?productId=telcephtconex&categoryId=371946

Ele aldığındaki his olarak One X, One dan daha iyi Zafer, haklısın, bakalım M8 nasıl olacak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ele aldığındaki his olarak One X, One dan daha iyi Zafer, haklısın, bakalım M8 nasıl olacak?

O his yüzünden hiç kılıf kullanamıyorum abi, 

M8'in One 'dan çok farklı olacağını düşünmüyorum. One 2 değil de, One+ adıyla çıkarsa kesinlike One görünümünde olacaktır. One 2 bambaşka olmalı ama. Beklentim o yönde.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

One'ın kasası cidden güzel.

Ekstra bir şey olmazsa iki sene kullanırım sanırım.

Desire'ı da iki sene kullanmıştım.

Desire da efsane bir modeldi. Ben de 1 seneden fazla kullandım, sattığım arkadaşımda görüyorum da bazen alıp kurcalıyorum, hala çok şık, hala çok işlevsel. Sadece biraz ağır geliyor şimdikilere göre :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

4.7" geçtimi devleşiyor, anca g2 gibi 5" sığdırırlarsa güzel, M8 galiba bu tarz olacak, bakalım çıksında görelim, az kaldı, bu arada 4.4 kitkat ve sense 6 almamızada az kaldı :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

boyutları bence daha iyiydi. yeni telefonlar çok büyük.

4.7" geçtimi devleşiyor, anca g2 gibi 5" sığdırırlarsa güzel, M8 galiba bu tarz olacak, bakalım çıksında görelim, az kaldı, bu arada 4.4 kitkat ve sense 6 almamızada az kaldı :)

Desire kullandığım zamanlarda hep söylüyordum. Akıllı telefon 3,7" 'ten büyük olmamalı diye. Ama şimdi 3,7" cihazlarda yüksek teknik özellik bulamıyorsun. Mesela 3,7" bir telefonum olsun ama 1920x1080 veya en azından 1280x720 ekran çözünürlüğü bulunsun desen yok. Doğal olarak daha hızlı cihaz ve daha kaliteli ekran istiyorsan mecburen ekran boyutu da büyüyor. 

Desire

htc-G7-1.jpg

One X

htc_one_x_3.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Desire kullandığım zamanlarda hep söylüyordum. Akıllı telefon 3,7" 'ten büyük olmamalı diye. Ama şimdi 3,7" cihazlarda yüksek teknik özellik bulamıyorsun. Mesela 3,7" bir telefonum olsun ama 1920x1080 veya en azından 1280x720 ekran çözünürlüğü bulunsun desen yok. Doğal olarak daha hızlı cihaz ve daha kaliteli ekran istiyorsan mecburen ekran boyutu da büyüyor. 

Desire

One X

Orta derece ekranlarda şu anda favorim:

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-desire-500/productDetails.aspx?productId=telcephtcdes500&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcephtcdes500%26fh_lister_pos%3d13%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bhtc%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Sani Gerşon
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...