Zafer Ayvacı 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Anladım zaten, yanlış olanda One max olması zaten Heee.. Alcam o Max'ı, bascam kırbacı bascam kırbacı yaaaa 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Bu arada değişiklik için bu uygulama güzelmiş, Launcher olayı süper. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher&hl=tr deneyin güzel şeyler var. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Bu arada değişiklik için bu uygulama güzelmiş, Launcher olayı süper. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher&hl=tr deneyin güzel şeyler var. Geçen ay denemiştim. Çok karmaşık ve ek olarak çok uygulama yüklüyor. Kafa yorup, düzenlemeler yapılırsa gerçekten etkili. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Geçen ay denemiştim. Çok karmaşık ve ek olarak çok uygulama yüklüyor. Kafa yorup, düzenlemeler yapılırsa gerçekten etkili. Evet fazla şey yüklüyormuş, daha güzeli var ve uygulama yüklemiyor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer&hl=tr Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Ben HTC Desire x telefonumda nova launcher kullanıyorum, stabil, hızlı, kilitleme veya takılma yok. Tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Ben HTC Desire x telefonumda nova launcher kullanıyorum, stabil, hızlı, kilitleme veya takılma yok. Tavsiye ederim Sense varken ??? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Sense zaten olmazsa olmazım, ben arada deneme yapıyorum o kadar, telefon zaten sense mi yoksa diğerlerimi diye soruyor, cevap tabiki Sense. Bu arada 4.3 dağıtıma başlanmış durumdadır, yani Türkiyede, bakalım sıra ne zaman gelecek, hadi gel artık Sense 5.5 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Sense varken ??? İnsan arada değişiklik istiyor canım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 İnsan arada değişiklik istiyor canım Ha iyi o zaman Arada bi gönlünü eğlendir, dön Sense'e Bana da oluyor bazen, diğer marka kullanan insanları anlamak için onlar gibi oluyorum ama çok uzun sürmüyor 1 Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. 4.2.2 güncellemesinden sonra özellikle karanlık ortamlardaki fotoğraf çekimlerinde kırmızılaşma sorunu yaşamaya başladım. Konuyla ilgili internette yazılımsal mı yoksa donanım hatası mı diye çok sayıda tartışma mevcut. Ben yazılımsal olduğunu umuyorum. Yaklaşık 5,6 aydır One kullanıyorum. Bahsettiğim kırmızılaşma problemi dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hem tasarımıyla, hem donanımıyla hem de akıcılığıyla beni fazlasıyla tatmin ediyor. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 şirket bilgisayarıma win 8.1 yükledim. 64bit. htc one driverlarını bulamıyorum. tanımıyor aleti çok kötü oldu, ne dosya atabiliyorum telefona, ne de fotolarımı alabiliyorum... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 otomatik tanıması lazım, eğer tanımıyor ise win 7 driverleri ile deneyin, aynı driver %90 win 8'de de çalışacaktır Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 otomatik tanıması lazım, eğer tanımıyor ise win 7 driverleri ile deneyin, aynı driver %90 win 8'de de çalışacaktır win 8 tanımıştı zaten, win 8.1 arıza çıkardı otg kablo almıştım, atacağım dosyaları bu şekilde attım. fotoları alırım bir şekilde... yakında güncelleme çıkacaktır. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 hTC sürücüleri hTC Sync içerisinde de bulunur Yılmaz Bey. Ben de 8.1 kullanıyorum, android 4.2.2+sense 5 yüklü One X'i sorunsuz bağlayabiliyorum. fastboot dahil. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 http://www.htc.com/www/support/software/htc-sync-manager.aspx Sync Manager Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 hTC sürücüleri hTC Sync içerisinde de bulunur Yılmaz Bey. Ben de 8.1 kullanıyorum, android 4.2.2+sense 5 yüklü One X'i sorunsuz bağlayabiliyorum. fastboot dahil. kurulu. cihazı tanıyor ama driverları tam yükleyemedi sanırım. aygıt yöneticisinde de sorunlu görünüyor zaten. disk olarak göremiyorum maalesef. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 kurulu. cihazı tanıyor ama driverları tam yükleyemedi sanırım. aygıt yöneticisinde de sorunlu görünüyor zaten. disk olarak göremiyorum maalesef. Disk olarak görünmüyor zaten. Taşınabilir aygıt olarak buluyor. Dijital kameranın bilgisayara bağlanması gibi. Resimleri/Videoları Al gibi seçenekler çıkıyor. Aslında yapmak istediğinizi bu yolla da yapabilmeniz lazım ama bilemedim. Ben root'lu cihazımda SD Manager diye bir uygulama kullanıyorum. Custom ROM'da gömülü çalışan bir uygulama. Root edilmemiş cihazlar için markette Multi Mount SD-Card Lite diye bir uygulama var, geliştiricisi: RAFOİD. Bir deneyin, belki işe yarar. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Disk olarak görünmüyor zaten. Taşınabilir aygıt olarak buluyor. Dijital kameranın bilgisayara bağlanması gibi. Resimleri/Videoları Al gibi seçenekler çıkıyor. Aslında yapmak istediğinizi bu yolla da yapabilmeniz lazım ama bilemedim. Ben root'lu cihazımda SD Manager diye bir uygulama kullanıyorum. Custom ROM'da gömülü çalışan bir uygulama. Root edilmemiş cihazlar için markette Multi Mount SD-Card Lite diye bir uygulama var, geliştiricisi: RAFOİD. Bir deneyin, belki işe yarar. diskten kastım oydu, evet taşınabilir cihaz olarak tanıyordu. cihazın içindeki tüm klasörleri windows gezgininden görebiliyordum. fotoları bu program ile alırım sıkıntı olmaz ama direkt klasörden almak çok daha kolaydı teşekkürler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 İşte telefon root'lu olsa Direk recovery modunda "mount sd card" deyip, maksimum hızla dosyalara erişmek mümkün olurdu 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 İşte telefon root'lu olsa Direk recovery modunda "mount sd card" deyip, maksimum hızla dosyalara erişmek mümkün olurdu hemen yapayım. garanti dışı mı kalıyordu cihaz? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 hemen yapayım. garanti dışı mı kalıyordu cihaz? Öyle diyorlar ama ben inanmıyorum fakat emin değilim yine de karışmam 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 emin değilimOlamazsın zaten Fazla kurcalamayin şu cihazları 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Olamazsın zaten Fazla kurcalamayin şu cihazları Niye sen beceremiyon mu? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gecekusu.html?utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_term=promotedpost&utm_content=gk&utm_campaign=131113_GeceKusu_Kampanya hTC One : 1599 TL Stok adedi: 50 Yorum bağlantısı
Recommended Posts