Sani Gerşon 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Böyle görünmüyor Bu indirdiğimiz dosyayı napıyoz arkadaşlar... ? Şöylekii, SD Kartınızı çıkardıktan sonra güncellemeyi telefona kopyalıyorsunuz. Güncelleme menüsünde menü tuşuna tıklayıp yerelden yükle diyorsunuz. Sonra kaydettiğiniz lokasyonda güncelleme dosyasını seçiyorsunuz ve ta taaa. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 (düzenlendi) Sani sen yaptın mı? 2 Temmuz 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Zipli mi yüklüyoruz.. Açıyor muyuz.. ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Zipi direkt atıyorsunuz. Telefonun içinde herhangi bir yere atıp, kurulum bitince siliyor muyuz Sani ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Telefonun icine herhangi bi yere abi Kurulum bittiginde dosya olmayacak zaten buyuk bir ihtimalle. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 sonunda telefonu rootladım.yeni rom da eksik olarak görüşme sırasında ses kaydı kaldırılmış radyo çalışmıyor pili uzun sürede şaj ediyor kilit ekranı özelleştirilemiyor tema sabit sim 2 için zil ve mesaj sesi eklenemiyor eski müzik uygulaması kaldırılmış Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Beta sürümde normaldir. Aşağıdaki adresten lütfen formu doldurun. https://docs.google.com/forms/d/1Zdz4L-34fffH0jmUNhA-XyKj7MrZCM7nd_EghvvWWpc/viewform Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Kurulu programlar, galeri vb. siliniyor mu? Yorum bağlantısı
Kadir Özkan 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ben discoverim de samsung s4 rut kullaniyorum gayette güzel oldu cok memnunum tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Kurulu programlar, galeri vb. siliniyor mu? Tüm telefon fabrika çıkışına dönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Tüm telefon fabrika çıkışına dönüyor.Guncelleme yapınca gidiyormu herşey? Çok saçma değil mi ? Beta olduğu için mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Guncelleme yapınca gidiyormu herşey? Çok saçma değil mi ? Beta olduğu için mi? Güncelleme yapmıyorsun. Yeni işletim sistemi kuruyorsun Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Güncelleme yapmıyorsun. Yeni işletim sistemi kuruyorsun Beta sürüm apple'da ki gibi yüklense iyiymiş. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Benim şarj yuvası sonunda gitti öne doğru eğip bastırmassam şarj cihazının girişini şarj almıyor.garantiye göndersem uzun sürermi gold dan almıştım.micro kart giren emanet telefon nerden bulacam.piyasada yaptırsam garantisi bozulurmu kaça yaparlar bilgisi olan varmı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Benim şarj yuvası sonunda gitti öne doğru eğip bastırmassam şarj cihazının girişini şarj almıyor.garantiye göndersem uzun sürermi gold dan almıştım.micro kart giren emanet telefon nerden bulacam.piyasada yaptırsam garantisi bozulurmu kaça yaparlar bilgisi olan varmı Kartı büyütmek kolay... Kullanılmayan bir standart kartı kesip, onun içine oturtabilirler... Şarj için de başka şarj cihazı kullanıp dene bakalım... Mesela benimki işyerindeki şarjda bazen şarj almıyor oynatmam gerekiyor.. Ama evdeki tüm şarj cihazları ile sorunsuz şarj oluyor... Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Bir aydır ekranın alt tarafında görünen beyaz noktalar var. Özellikle beyaz tonlarda belli oluyor. Konuyu çok fazla takip etmediğimden daha önce bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum. Nedir bu beyaz noktalar? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Hocam o leke böyle görünmez. Telefonun ekranını başka bir makinayla çekip, o fotoğrafı koyman gerek. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Sonunda bugün patronu ikna ettim. Ve s3 mini mı Discovery mi derken bunun 16 GB olanından almaya karar verdim. Almadan Son kez sorayım ONERİYORMUSUNUZ? Bir de renk beyaz düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Dert etme ama belki garantiden yapılabilme durumu olabilir... Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Görünüyor. Bozuk bu Bozuk derken... Dert etme ama belki garantiden yapılabilme durumu olabilir...Benzer durum yaşayan oldu mu abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts