İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Semih İzgi

GM'yi şimdiden özledim sebebi ise Li Ion pil...

Benim yeni k900 Li-PO pile sahip ve lipo pil çok nazlı. her şarj aleti ile şarj edemiyorsun,  tak çıkar yapamıyorsun(hafızalı şerefsiz. Yanlış yaparsan unutmuyor)   Çok şarj edersen sıkıntı, şarjı çok azalırsa yine sıkıntı.  Yani ne öyleye geliyor ne böyleye... 

Onun dışında 1080P 5.5 inç tecrübesi oldukça keyifli.  Anında geliştirici yapımı rom flaşladım. Sıkıntılı aplikasyonlar silinmiş oldu root geldi :good1:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Şenlikten dönüşte yolda telefonu şarja taktım %15civarıydı kapandı birdaha açılmadı şarja takıyorum ısınıyor,açılmıyor 5gün kadar istanbuldayım telefonsuz, yardım :(

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Serdal Soysal

Aranızdan ayrılıyorum :good1: Umarım kitkat'a en kısa zamanda kavuşursunuz :nazar:

a4uvy4yd.jpg

Yarın geliyormuş. . .[emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Evet denemeleri bi yapılsın bende o zaman yüklemeyi düşünüyom.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

yazın çalıştığım para ile telefon almayı düşünüyorum ayfon 5s ama herkes discovery al diyor uzun süre kullanıcam alırsam.kötü yanları nelerdir 2-3 sene kasmadan delirtmeden kullanabilir miyim?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Kendine iftardan sonra büyük boy kahve al ve geriye doğru bu sayfaları okumaya başla aradığın verileri bulabilirsin. . . [emoji3]

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

yazın çalıştığım para ile telefon almayı düşünüyorum ayfon 5s ama herkes discovery al diyor uzun süre kullanıcam alırsam.kötü yanları nelerdir 2-3 sene kasmadan delirtmeden kullanabilir miyim?

Kullanamazsin. Uzun dönemde iphonedan başkası yalan. Htc one alabilirsin ama o bile başlar yani.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Hiç aklınızdan geçirmediğiniz bir model Blackberry z10... Blackberry os işlemci ve android program ve oyunları çalıştırması ile değelendirin derim. 6 Ayır kullanıyorum 2. el almıştım.Memnunum .Kullanımı biraz farklı ama güven veren internet hızı iyi bir telefon.

http://tr.blackberry.com/smartphones/blackberry-z10.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Cr48VFt.png
Sosyal medyada her telefon sorana bunu atıyorlar bu aralar. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Teşekkürler . Arkadaşımın discovery telefonunu 1 haftalığına ödünç çaldım . Beğenirsem alırım ama pek hoşuma gitmedi gibi  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dosyayı download edeceğim ama daha yüklemeyeceğim. Bakalım millet ne diyor güncellemeyi yükledikten sonra.

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

ben yükledim apex launcher eklemişler

antutu 15828 çıktı eskiden 13000 küsürdü 

bence pek fazla bi artısı yok müzük uygulaması gogogle  olmuş.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

ben yükledim apex launcher eklemişler

Bu ne işe yarıyor ?

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

Bu ne işe yarıyor ?

temayı değiştirmişler

artı bunu rootlayamadım framaroot işe yaramadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

temayı değiştirmişler

artı bunu rootlayamadım framaroot işe yaramadı

Ooo, root önemli. Tuş aydınlatmalarımı kendim yönetmek istiyorum. Bakalım, geçsin biraz zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ooo, root önemli. Tuş aydınlatmalarımı kendim yönetmek istiyorum. Bakalım, geçsin biraz zaman.

Bu sabah Jellybeansiz uyandım. Rootsuz olmaz Rootsuz olmaz.

img-muslumgursessensizolmazhq-630.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Biraz önce hanımın telefonuna güncelleme yaptım GN4.2A sürüm yazıyor doğrumudur?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Biraz önce hanımın telefonuna güncelleme yaptım GN4.2A sürüm yazıyor doğrumudur?

byne8yda.jpg
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

byne8yda.jpg
Böyle görünmüyor eme5a2ez.jpg
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Guncelle diyon guncelliyor yoksa seninki de mi eski abi...:rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...