Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Bir de böyle bir şey çıkarmış GM. Elite'in canlısını göremedim ama bugün bunu gördüm Evkur'da. Fazla kalın geldi ama şarjı 3 gün gidiyormuş. http://tr.generalmobile.com/discoveryQuadro4.html Ooo süper, M7 ayarında 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Ooo süper, M7 ayarında Zinhar Bir M paket belki ama bir M3 bile olamaz senin yorumlarına göre abi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Bir de böyle bir şey çıkarmış GM. Elite'in canlısını göremedim ama bugün bunu gördüm Evkur'da. Fazla kalın geldi ama şarjı 3 gün gidiyormuş. http://tr.generalmobile.com/discoveryQuadro4.html Fiyat ne kadar abi? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Fiyat ne kadar abi?10 taksit 999 TL'ydi merdo Evkur'da, bilirsin pahalı oluyor Evkur taksit olayında. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Sanırım kısa zaman sonra Xperia Z1 veya Xiaomi Mi3 sebebi ile GM kullanıcılar klübünü terk edeceğim .. Esen kalın. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Sanırım kısa zaman sonra Xperia Z1 veya Xiaomi Mi3 sebebi ile GM kullanıcılar klübünü terk edeceğim .. Esen kalın.Z2 satılmaya başlandı, z1 fiyatlarını etkilemesi bekleniyor. Mi3 dediğin Elite değil galiba? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Fiyat ne kadar abi?Gerçi hoş M8'in fiyatı HB'de de Evkur'da da 2.499 TL, Ali abi o kadar para verse 2.499 kere över, 8 yıl boyunca anlatır Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Gerçi hoş M8'in fiyatı HB'de de Evkur'da da 2.499 TL, Ali abi o kadar para verse 2.499 kere över, 8 yıl boyunca anlatır Abi htc one i sirf ali abi sebebiyle aldım ve bence gerçekten anlattığı kadar var. Android gibi değil bu cihaz. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Elite tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle malzeme kalitesi çok kötü. 1 milyona oyıncaklardaki plastik kullanmışlar Elite almamamın yegane sebebi.. Gider paşalar gibi aynı fiyata arkası dragonglass Z1'mi alırım. Hıh. Düzenleme: Z1'de arkada ve önde 2 tip cam var biri gorilla 3 diğeri dragon trail. Ama hangisi önde hangisi arkadaydı çıkaramadım.. :/ 12 Mayıs 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Disco ile başlayan yükseliş yerini şımarıklığa bırakacak gibi . Bunun ilk belirtisi elitin fiyatı ile ortaya çıktı , artık piyasanın kaymağını yemek lazım diye düşündüler her halde ama teknoloji piyasası bir günde vezirde eder rezilde.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Abi htc one i sirf ali abi sebebiyle aldım ve bence gerçekten anlattığı kadar var. Android gibi değil bu cihaz. Bence sorun android değil samsung'du Merdo, Ali abinin de dediği gibi. Arkadaşda garantisi bitmek üzere olan s3 var, rehberde bile kasıyor, ki kurcalamaz telefonunu. Touchwiz midir nedir o da sebeplerden biri heralde. Yorum bağlantısı
Oğuz Kıyak 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Şimdi bunun adı ölü piskel mi beyaz lekemi nedir Merhabalar, Bugün itibari ile bende aranıza katıldım arkadaşlar, açıkçası çok yararlı inceleme ve deneyimler aktarılmış forumda bu cihaz ile ilgili, bende sayenizde aldım ve umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırız hepimiz cihazlarımızı. Bu gördüğüm ekran sıkıntısı hakkında bir şeyler söylemek istedim. Daha önceki birkaç telefon ve diz üstü bilgisayarda buna benzer problemlerle karşılaştım. Bu problem genellikle çok ince cihazlarda görülen bir durum. Cihaz ekranı arkasında bulunan yansıtıcı katmanın cihazın sıkışmasından kaynaklı baskı sonucu zarar görmesinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Daha önce çok ince ekranlı bir notebookta aynı durumu yaşadım. Kapağı kapalı iken üzerinden sıkıca tutup bir yere koymuştum. Cihazı açtığımda özellikle beyaz ve açık mavi tonlarda tuttuğum yerde resmen parmaklarımın izi çıkmıştı cihazın ekranına, tam o kısımlarda göze batan renk bozulması daha doğrusu lekelenme oldu, servise götürdüğümde ekranın arkasında bulunan katmanı başka bir ekranda gösterdiler ve çok baskıya maruz kaldığında bu durumun ortaya çıktığını söylediler. Sizin cihazlarınızda acaba, cepte, çantada bir yerlerde özellikle arka kısımdan baskıya uğramış olabilir mi? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Elite tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle malzeme kalitesi çok kötü. 1 milyona oyıncaklardaki plastik kullanmışlar Ben demiştim demeyi sevmem ama Bence sorun android değil samsung'du Merdo, Ali abinin de dediği gibi. Arkadaşda garantisi bitmek üzere olan s3 var, rehberde bile kasıyor, ki kurcalamaz telefonunu. Touchwiz midir nedir o da sebeplerden biri heralde. Andronun adını kirletti bu zamzung, bizi ele güne çürük elmaya güldürttü ama neyseki hTC varda alayına tokat atabiliyoruz M8 almam, fazla pahalı, tipide hoşuma gitmedi, süper zalakça olansa aletin uzaması ile sanal tuşları alttaki logonun yanından alıp ekrana koymaları fakat logonun hala yerinde durup yer kaplaması, almam ben bunu kardeşim, One m7 tip olarak çok daha güzel zaten Ayrıca şuan feriştah telefon çıksa almam, Snapdragon 805 işlemci olmadıktan sonra telefon falan almam ben aga Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Güncel haber: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92071737 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Discovery^de izlediğim videoyu samsung smart tv'de izleyebilme imkanım var mıdır ? OTG'ye ihtiyacın olacak ki, şu an desteği yok maalesef. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Samsung s2 cihazıma samsung link programı yüklemiştim. O program üstünden facebooktaki youtube'daki ve telefon hafızasında tüm videoları tek bir dokunuşla anında izliyordum DLNA ile paylaşım yapıyor. DLNA var mı bu aletlerde, bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 DLNA ile paylaşım yapıyor. DLNA var mı bu aletlerde, bilmiyorum. yok diye biliyorum; samsung d7000 cihaz için baya bi uğraştım olmadı!.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Benim not 2 dede oluyordu htcdede oluyor. Discoveryde olmalı. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Benim not 2 dede oluyordu htcdede oluyor. Discoveryde olmalı. bahsettiğiniz cihazlarda dlna özelliği var disco.da yok diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 bahsettiğiniz cihazlarda dlna özelliği var disco.da yok diye biliyorum... Dlna var fakat kullanacak program gerekli. Skifta'yı kullanın. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) Dlna var fakat kullanacak program gerekli. Skifta'yı kullanın. teşekkürler, programı indirdim; eve gidince ilk işim bu olacak! ancak tv.m samsung umarım sorun çıkarmaz!.. 21 Mayıs 2014 tarihinde Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 teşekkürler, programı indirdim; eve gidince ilk işim bu olacak! ancak tv.m samsung umarım sorun çıkarmaz!.. Merak etmeyin tüm smart tvlerlerle uyumlu. Aynı wi-fi 'a bağlı olmanız yeter. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Numaralar google amcaya yedekleniyor veya operatöre.. Mesajları bende bilmiyorum, elimden gelse tek tuşla mesajların hepsini sileceğim de elim varmıyor işte.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts